BEWERTUNGEN

5,0 Bewertung
24 April 2019

JAaa

Anoniem
4,0 Bewertung
24 April 2019

Ja helemaal top! Wel aan de prijzige kant..

Anoniem
5,0 Bewertung
24 April 2019

snel en anoniem

Anoniem
5,0 Bewertung
23 April 2019

Heel tevrede

Anoniem
5,0 Bewertung
23 April 2019

Ja

Anoniem
5,0 Bewertung
22 April 2019

Heel tevreden. Niets veranderen

Anoniem
4,0 Bewertung
22 April 2019

ja

Anoniem
5,0 Bewertung
20 April 2019

Very satisfied. Also usable for non-dutch users.

Anoniem
4,0 Bewertung
20 April 2019

Ja super snel en eenvoudig!

Anoniem
5,0 Bewertung
19 April 2019

Top

testalize.me
4,0 Bewertung
17 April 2019

Het is fijn dat je ook thuis kunt testen en de uitslag zeer snel hebt. Zo weet je snel of je actie moet ondernemen of niet en kan je de test in een fijne omgeving doen. Een thuis test maakt de stap om te laten testen wat minder groot

Anoniem
5,0 Bewertung
17 April 2019

Super fijne service! Niks aan veranderen. Hoop dat ik jullie niet vaak meer nodig zal hebben, maar als het nodig is zal ik uitsluitend nog naar jullie gaan. Echt heel fijn.

Anoniem
5,0 Bewertung
17 April 2019

Dat niet alle ggds hier gebruik van maken begrijp ik niet. Het werkt zo veel makkelijker

Anoniem
5,0 Bewertung
17 April 2019

Zeer snel en discreet.

Anoniem
5,0 Bewertung
17 April 2019

Fijn dat je het zo online kan bestellen en dat je zo snel de uitslag ontvangt! Ik raad het aan bij vriendinnen.

Anoniem
3,0 Bewertung
17 April 2019

Mijn testuitslag heeft wel wat langer geduurd dan 48 uur geduurd, namelijk 4 dagen.

Anoniem
5,0 Bewertung
17 April 2019

Heel

Anoniem
4,0 Bewertung
15 April 2019

Zeer handige manier van testen.

Anoniem
5,0 Bewertung
13 April 2019

Helemaal top! Misschien een mail als de uitslag er is?

Anoniem
5,0 Bewertung
13 April 2019

Keurig

Nout
4,0 Bewertung
13 April 2019

Ja bedankt voor de snelle en duidelijke uitslag.

Anoniem
4,0 Bewertung
13 April 2019

Thanks

Anoniem
5,0 Bewertung
12 April 2019

Ben tevreden! Snelle service, duidelijke uitleg. Alleen de codes onderin het pdf wil ik wel graag uitgelegd hebben.

Anoniem
4,0 Bewertung
12 April 2019

Duidelijke en snelle uitslag

Anoniem
4,0 Bewertung
11 April 2019

Ik snap de uitkomst onderaan bij het resultaat niet. Wat betekent al die nummers etc

Anoniem
5,0 Bewertung
11 April 2019

Ja

Anoniem
5,0 Bewertung
11 April 2019

Snelle en duidelijke uitslag.

Anoniem
4,0 Bewertung
11 April 2019

Zeker

Anoniem
5,0 Bewertung
10 April 2019

Snel en discreet

Lars
5,0 Bewertung
10 April 2019

Uitstekend!

Anoniem
4,0 Bewertung
10 April 2019

Ja

Anoniem
4,0 Bewertung
9 April 2019

Ja, snel thuis geleverd en super snel de uitslag. dat is fijn.

Anoniem
5,0 Bewertung
9 April 2019

Snel en gemakkelijk, echter weet ik niet wat PPV en NPV betekend (wat staat in de uitslag) misschien een tip op dit kort toe te lichten.

Anoniem

Reactie van testalize.me

Bedankt voor je review. NPV en PPV zijn vrij technisch en vooral bedoeld voor een behandeld arts zodat die kan zien dat de analyse betrouwbaar en correct is uitgevoerd. De cijfers zeggen iets over de fout-positieve en fout-negatieve uitkomsten. Zie ook: https://nl.wikipedia.org/wiki/Voorspellende_waarde

5,0 Bewertung
9 April 2019

Helemaal tevreden. Goede manier om te testen

TJ
4,0 Bewertung
9 April 2019

Ja

Anoniem
5,0 Bewertung
6 April 2019

Snelle levering en snelle uitslag. en goedkoper dan bij de huisarts!!

Anoniem
5,0 Bewertung
5 April 2019

Snel!!!

Anoniem
5,0 Bewertung
5 April 2019

Ja

Anoniem
5,0 Bewertung
4 April 2019

Heel eenvoudig getest. Scheelt veel gedoe.

Eef
4,0 Bewertung
4 April 2019

Ja, pakketje is ook mooi anoniem

Anoniem
5,0 Bewertung
4 April 2019

Top!

Anoniem
5,0 Bewertung
4 April 2019

Super snelle service! Echt top!

Anoniem
4,0 Bewertung
3 April 2019

Top

Anoniem
5,0 Bewertung
3 April 2019

Ja. Snel en duidelijk

Anoniem
4,0 Bewertung
3 April 2019

Anoniem
4,0 Bewertung
3 April 2019

Zeer tevreden, anoniem en snel uitslag

Anoniem
4,0 Bewertung
1 April 2019

Super goede service en het traject er om heen! Wel vind ik de overige informatie te formeel. Iets meer uitleg m.b.t. de gemiddelde uitslag etc. zou fijn zijn!

Anoniem
5,0 Bewertung
1 April 2019

Very satisfied with the quick results and the clear and vast information on the website.

Anoniem
3,0 Bewertung
1 April 2019

JAA alleen zou ik wat meer en uitgebreide uitleg willen hebben waar aan Julie kinnen zien of ik wel/niet een soa heb

Anoniem
5,0 Bewertung
1 April 2019

Ja

Anoniem

 

LAAT EEN REVIEW ACHTER