BEWERTUNGEN

5,0 Bewertung
23 August 2019

Zeer tevreden

Anonym
4,0 Bewertung
23 August 2019

Zeer tevreden

Anonym
5,0 Bewertung
23 August 2019

Ja

Anonym
5,0 Bewertung
23 August 2019

Yes, alles is snel gegaan en zeer duidelijk!

Anonym
4,0 Bewertung
23 August 2019

Ja ben tevreden alleen uitleg iets duidelijker

Anonym
5,0 Bewertung
22 August 2019

Anonym, schnell, zuverlässig. Einfach perfekt!!!

Anonym
4,0 Bewertung
22 August 2019

Top

Anonym
5,0 Bewertung
22 August 2019

Zeer snelle verzending en zeer snel resultaat. Top!
Misschien een idee om korting aan te bieden als men meerdere pakketten koopt.

Anonym

Antwort von testalize.me

Dank je voor deze suggestie. Dit willen we graag gaan doen, goede tip!
We zoeken uit hoe dit technisch in te richten.

5,0 Bewertung
22 August 2019

Sehr guter Service!

Anonym
5,0 Bewertung
22 August 2019

Alles Super!!

Anonym
4,0 Bewertung
21 August 2019

Anonym
4,0 Bewertung
21 August 2019

Fijn anoniem

Anonym
5,0 Bewertung
21 August 2019

Ik ben erg tevreden over de werkwijze. De code die je krijgt om het in te vullen. De snelheid van de analyse en de uitslag. Je zit veel minder lang in spanning te wachten en je kan veel sneller handelen ivm de uitslag.

Anonym
5,0 Bewertung
20 August 2019

Zeer tevreden!

Anonym
4,0 Bewertung
20 August 2019

Anonym
5,0 Bewertung
19 August 2019

Zeer snelle service. Prijs wel wat hoog

Anonym
5,0 Bewertung
19 August 2019

Ik ben erg tevreden. Het hele proces verliep vloeiend

Anonym
5,0 Bewertung
19 August 2019

Ja ik ben tevreden

Anonym
4,0 Bewertung
18 August 2019

Prima

Anonym
5,0 Bewertung
17 August 2019

Erg goed om nu zelf te testen.ook veel goedkoper dan bij de dokter en snel de uitslag binnen

Anonym
5,0 Bewertung
17 August 2019

Schnelles Ergebnis, einfach Anwendung. Super

Anonym
5,0 Bewertung
16 August 2019

ja

Anonym
5,0 Bewertung
16 August 2019

Dag na bestellen al in huis. Ik had geen waarschuwing gekregen of klachten o.i.d., maar wel een keer onveilige seks gehad waar ik toch een beetje mee zat. Dus voor mijn eigen gemoedstoestand besteld. Wel een beetje duur op deze manier, maar eigen schuld. Makkelijk testen, snel uitslag. Gelukkig negatief getest en weer goed van geleerd!

Anonym
5,0 Bewertung
15 August 2019

zeer tevreden

Anonym
4,0 Bewertung
15 August 2019

Top!

Anonym
5,0 Bewertung
14 August 2019

Ja

Anonym
5,0 Bewertung
14 August 2019

Ja

Anonym
4,0 Bewertung
14 August 2019

Ja

Anonym
5,0 Bewertung
14 August 2019

Zeker

Anonym
4,0 Bewertung
13 August 2019

Ja

Anonym
5,0 Bewertung
13 August 2019

Snelle uitslag!

Anonym
4,0 Bewertung
12 August 2019

Zeker!

Anonym
5,0 Bewertung
12 August 2019

Zeer tevreden

Anonym
5,0 Bewertung
12 August 2019

Uitstekend!

Anonym
4,0 Bewertung
11 August 2019

Erg handig dat het zo anoniem is.

Anonym
5,0 Bewertung
10 August 2019

Top snel reactie gekrgen en duidlijk

Anonym
5,0 Bewertung
10 August 2019

Ja!

Anonym
5,0 Bewertung
9 August 2019

Zeer tevreden.

Anonym
5,0 Bewertung
9 August 2019

Snel resultaat!

Anonym
5,0 Bewertung
9 August 2019

Misschien is een animatiefilmpje over de afname nog een tip i.p.v. alleen een beschrijving via youtube.

Anonym
5,0 Bewertung
8 August 2019

Jazeker

Anonym
5,0 Bewertung
8 August 2019

Heel goed

Anonym
5,0 Bewertung
8 August 2019

Ja

Anonym
4,0 Bewertung
8 August 2019

jammer dat op de bankafschrift testalize.me staat. Maar nog veel jammerder dat DHL natuurlijk weer is niet op kwam dagen en twee dagen later kwam leveren. Op deze manier wordt anoniem testen toch ongemakkelijk.

Anonym

Antwort von testalize.me

Bedankt voor je beoordeling! Wat betreft het bankafschrift, het is wettelijk zo geregeld dat de opdrachtnemer (wij) vermeld moet worden. Dit is inderdaad soms lastig voor ons product, maar er zijn oplossingen gelukkig. Betaal met Paypal of via achteraf betalen en je voorkomt ‚testalize.me‘ op je afschrift. Zie ook: https://testalize.me/betaling/.
Wat DHL betreft, onze excuses hiervoor. We zien helaas vaker vertragingen ontstaan in deze vakantieperiode. DHL is hiervan op de hoogte en werkt aan de oplossing. Maar daar heb jij nu niets meer aan.

5,0 Bewertung
7 August 2019

Ja

Anonym
5,0 Bewertung
7 August 2019

Zeer tevreden, snel en duidelijke uitleg

Anonym
5,0 Bewertung
7 August 2019

Top

Anonym
4,0 Bewertung
7 August 2019

Ja

Anonym
4,0 Bewertung
6 August 2019

Heel goed

Anonym
3,0 Bewertung
6 August 2019

Ik ben tevreden Met het snelle resultaat

Anonym

WAS IST DEINE MEINUNG?

Scroll to Top