BEWERTUNGEN

5,0 rating
31 März 2020

Zeer snelle resultaten en zeer discreet

Anonym
4,0 rating
31 März 2020

Zeer tevreden! Standaard een mailtje krijgen met daarin de uitslag zou ik fijn vinden.

Anonym
4,0 rating
31 März 2020

De discrete verpakking is perfect!

Anonym
4,0 rating
30 März 2020

De discrete verpakking is perfect!

Anonym
4,0 rating
30 März 2020

Ik had het op vrijdag verzonden en hoopte op zaterdag nog bericht te krijgen. Mijn weekend was dus wel een beetje spannend en met al aanwezige klachten zakt je hart wel naar de grond het hele weekend. Verrast geen soa aanwezig dus wel een opluchting. Maar misschien als tip in de bijsluiter vermelden dat de uitslag langer kan duren rondom het weekend.
Verder hartstikke bedankt.

Anonym

Antwort von testalize.me

Bedankt voor je beoordeling! We zullen die overkomstduur beter beschrijven op onze website. Bedankt voor de feedback!

5,0 rating
30 März 2020

.

Anonym
5,0 rating
30 März 2020

Ja

Anonym
5,0 rating
30 März 2020

Ja erg tevreden en goed dat ik nu pillen krijg

Anonym
5,0 rating
30 März 2020

Yes I am

Anonym
4,0 rating
29 März 2020

Tevreden! Misschien is het ook mogelijk om andere geslachtsziektes te onderzoeken? Fijne dag!

Anonym
5,0 rating
28 März 2020

GGD is dicht. Maar dit is een heel goed alternatief.

Anonym
4,0 rating
28 März 2020

Ja

Anonym
5,0 rating
27 März 2020

Niks mis mee, snelle uitslag

Anonym
5,0 rating
26 März 2020

Ontzettend tevreden, zulke snelle service.

Anonym
4,0 rating
26 März 2020

Heel snel uitslag

Anonym
5,0 rating
26 März 2020

Ja

Anonym
4,0 rating
26 März 2020

Ik ben tevreden met de snelheid van de test, test pakket was snel binnen. Makkelijk om af te nemen en retour te zenden. Uitslag is heel eenvoudig op te vragen.

Anonym
4,0 rating
26 März 2020

Makkelijke en anonieme manier om te testen!

Anonym
4,0 rating
26 März 2020

Heel fijn dat de uitslag zo snel beschikbaar is.

Anonym
5,0 rating
25 März 2020

snelle reactie toen ik mn mailadres verkeerd in had gevuld en snelle uitslag van de test

Anonym
4,0 rating
25 März 2020

Fijn dat dit gewoon anoniem gedaan kan worden.

Anonym
5,0 rating
25 März 2020

snelle reactie toen ik mn mailadres verkeerd in had gevuld en snelle uitslag van de test

Anonym
4,0 rating
25 März 2020

Alles was duidelijk, alleen is het lastig om te weten of het betrouwbaar is. GGD zit je altijd goed, maar als je online googled op of soa thuistesten betrouwbaar zijn zie je veel staan dat je er niet op kan vertrouwen. Ik heb voor jullie gekozen omdat er bij jullie staat dat het naar het lab gaat maar daar ga je dan maar in goed vertrouwen vanuit. Wat hierbij zou kunnen helpen is als er een recensie van de overheid bijvoorbeeld zou zijn dat jullie te vertrouwen zijn, of een link naar jullie website vanaf de GGD (ik weet niet of dit mogelijk is maar als dat wel zo is zou ik daar zeker achteraan gaan).

Anonym

Antwort von testalize.me

Bedankt voor je beoordeling! Er is helaas (nog) geen keurmerk. De GGD maakt, net als wij, gebruik van een laboratorium. Enkele GGD’s zetten zelfs onze tests in. O.a. de GGD Zeeland. De overheid vermeldt ons wel als betrouwbare partij. Zie: https://www.zorgvannu.nl/oplossingen/met-soa-zelftests-jezelf-testen-op-geslachtziekten

5,0 rating
25 März 2020

Wat ik niet kon zien als je positief was voor chlamydia en gonorroe of je voor beide apart medicatie moest of alleen voor gonorroe ( en dat dat dan ook voor clamydia geldt )?

Anonym

Antwort von testalize.me

Bedankt voor je beoordeling. Chlamydia en Gonorroe worden apart behandeld. Dit moet echt via je huisarts, dit omdat de behandeling tegen Gonorroe met een injectie wordt toegediend.

4,0 rating
25 März 2020

Anonym
4,0 rating
25 März 2020

Ja ben ik

Anonym
5,0 rating
24 März 2020

heel tevreden

Anonym
5,0 rating
24 März 2020

Ja

Anonym
4,0 rating
24 März 2020

Anonym
4,0 rating
24 März 2020

Zolang het anoniem is wel!

Anonym
5,0 rating
24 März 2020

Ja

Anonym
3,0 rating
24 März 2020

leider ist der erste test verloren gegangen

Anonym
5,0 rating
23 März 2020

Ja

Anonym
4,0 rating
23 März 2020

Ja ik ben tevreden! Fijn dat het anoniem kan.

Anonym
5,0 rating
21 März 2020

Ja!

Anonym
5,0 rating
21 März 2020

I like the fast service result in less then 24h. Keep up the good job. I am super satisfied with service.

Anonym
5,0 rating
20 März 2020

Heel erg fijn dat deze optie bestaat om een test te kunnen doen – De uitslag was heel erg snel!

Anonym
5,0 rating
20 März 2020

Test was snel en makkelijk en anoniem uitstekend dus

Anonym
5,0 rating
20 März 2020

Anonym
5,0 rating
19 März 2020

Zeer tevreden

Anonym
5,0 rating
19 März 2020

JA

Anonym
4,0 rating
19 März 2020

Zeker tevreden!

Anonym
4,0 rating
18 März 2020

Ja

Anonym
5,0 rating
18 März 2020

Absoluut

Anonym
4,0 rating
18 März 2020

Snelle uitslag

Anonym
5,0 rating
17 März 2020

Fijn. geen coronatest? 🙂

Anonym
5,0 rating
17 März 2020

Geen feedback

Anonym
5,0 rating
17 März 2020

Heel snel getest!

Anonym
5,0 rating
14 März 2020

Ja

Anonym
4,0 rating
14 März 2020

Het zou fijn zijn als de test iets goedkoper zou zijn zodat mensen met geinig geld ook vaker kunnen testen mocht dat nodig zijn. Voor de rest goeie service.

Anonym

Antwort von testalize.me

Bedankt voor je beoordeling! Diagnostiek is prijzig. We realiseren ons dit. Maar weet dat je via je huisarts (verzekeraar) makkelijk 2 keer meer betaalt.


WAS IST DEINE MEINUNG?

Scroll to Top