BEWERTUNGEN

4,0 Bewertung
15 Juni 2019

geen opmerkingen. goede uitleg, snel afgehandeld. e.d.

Anonym
5,0 Bewertung
15 Juni 2019

ja een snelle uitslag

Anonym
5,0 Bewertung
15 Juni 2019

Yes!

Anonym
4,0 Bewertung
15 Juni 2019

ja snelle uitslag

Anonym
4,0 Bewertung
15 Juni 2019

Tevreden!

Anonym
5,0 Bewertung
15 Juni 2019

Zeer snel! Goede service via de ap

Anonym
5,0 Bewertung
15 Juni 2019

Super tevreden laag drempelig en dat geeft een fijn gevoel

Anonym
5,0 Bewertung
13 Juni 2019

Het duurde allemaal wel wat langer door Pinksteren maar ik ben blij dat ik dit heb gedaan!

Anonym
5,0 Bewertung
11 Juni 2019

Super goede service. Door pinksterweekend iets langer moeten wachten. Dat had misschien wel even gemeld kunnen worden maar na een mailtje meteen reactie. Super service!!!!

Anonym
5,0 Bewertung
11 Juni 2019

Zeer snel. Helaas wel een soa. Huisarts zegt er ook gebruik van te gaan maken.

Anonym
4,0 Bewertung
11 Juni 2019

Zou graag willen weten hoe groot de kans is dat je een ander soort soa hebt.

Anonym

Antwort von testalize.me

Bedankt voor je review. Op die vraag is niet zomaar een antwoord te geven. Je hebt nu getest op Chlamydia en Gonorroe. Dat zijn veruit de meest voorkomende SOA’s. Andere SOA’s als Syfilis, Hepatitis B en HIV komen (gelukkig) veel minder voor. Bij sommige risicogroepen zie je deze SOA’s wel vaker voorkomen. Denk aan mannen die seks hebben met mannen, sekswerkers en mensen die seks hebben gehad in sub-Sahara landen (met locals uiteraard). Als dit bij jou het geval is kan doortesten raadzaam zijn.

4,0 Bewertung
9 Juni 2019

Ja tevreden

Anonym
5,0 Bewertung
8 Juni 2019

Snel en makkelijk

Anonym
4,0 Bewertung
8 Juni 2019

Prima snel geleverd en snelle uitslag. Bij mijn partner is de test echter drie dagen te laat geleverd.

Anonym
4,0 Bewertung
6 Juni 2019

ja, snel en anoniem

Anonym
5,0 Bewertung
5 Juni 2019

Anoniem verstuurd en makkelijk uit te voeren

Anonym
5,0 Bewertung
3 Juni 2019

Ja

Anonym
5,0 Bewertung
3 Juni 2019

Erg tevreden! Uitleg was heel helder en de uitslag ook snel. Bedankt.

Anonym
4,0 Bewertung
30 Mai 2019

Ja ik ben tevreden, duidelijke beschrijving en helder hoe je moet handelen.

Anonym
5,0 Bewertung
30 Mai 2019

Het design op zowel website als product ziet er zeer netjes en professioneel uit. Tevens is de gegeven informatie enorm eenvoudig te begrijpen. Ik ben erg lovend over jullie dienst!

Anonym
5,0 Bewertung
29 Mai 2019

Top! Supersnel en betrouwbaar

Anonym
5,0 Bewertung
29 Mai 2019

Snel en overzichtelijk een uitslag van de test

Anonym
5,0 Bewertung
29 Mai 2019

Ja zeer tevreden

Anonym
5,0 Bewertung
29 Mai 2019

Ja! Vraag me ook zeker af of het betrouwbaar is nog. Want heeft bij jullie wel iemand iets gehad van positieef of altijd negatief ??

Anonym

Antwort von testalize.me

Bedankt voor je beoordeling. Positieven zijn we maar al te veel. Bijna 18 procent van onze gebruikers test positief. In de meeste gevallen gaat het dan om Chlamydia.
Lees hier meer over de kwaliteit van de tests: https://testalize.me/kwaliteit/

5,0 Bewertung
28 Mai 2019

Snelle levering, snelle uitslag en niet te duur! Maakt het makkelijker om even te testen. Alles is mooi anoniem, behalve dat je achterblijft met een doosje waar mega groot soa vrouw op staat inclusief merk. Misschien kan daar nog naar gekeken worden. 😉

Anoniem
4,0 Bewertung
27 Mai 2019

Goed

Anonym
5,0 Bewertung
27 Mai 2019

Ja

Anonym
4,0 Bewertung
25 Mai 2019

Zeer snel

Anonym
5,0 Bewertung
25 Mai 2019

Keep up the good work 🙂

Anonym
5,0 Bewertung
25 Mai 2019

Ja

Anonym
5,0 Bewertung
25 Mai 2019

Top, supersnel

Anonym
5,0 Bewertung
25 Mai 2019

Zeer tevreden

Anonym
5,0 Bewertung
24 Mai 2019

Zeer tevreden, jullie zijn snel, makkelijk en vooral laagdrempelig. Bedankt voor jullie concept!

Anonym
4,0 Bewertung
24 Mai 2019

ja

Anonym
5,0 Bewertung
23 Mai 2019

Snel!

Anonym
4,0 Bewertung
23 Mai 2019

Lekker nice lekker soa gone bye bye

Anonym
5,0 Bewertung
22 Mai 2019

Ja! Zeer snel

Anonym
3,0 Bewertung
22 Mai 2019

De houdbaarheidsdatum van de test is wel erg kort…

Anonym

Antwort von testalize.me

Bedankt voor je beoordeling. Onze tests zijn minimaal 6 maanden houdbaar. Heb je de test misschien via de apotheek aangeschaft?

4,0 Bewertung
22 Mai 2019

Ja

Anonym
5,0 Bewertung
22 Mai 2019

Jazeker

Anonym
5,0 Bewertung
22 Mai 2019

Zeer

Anonym
4,0 Bewertung
22 Mai 2019

Dit was de eerste keer dat ik een test deed via hier. Is me prima bevallen. Alles duidelijk en netjes opgestuurd gekregen. Duidelijke handleiding erbij. Na verzending binnen een dag de uitslag.

Anonym
4,0 Bewertung
21 Mai 2019

Hele snelle service! Ik vraag me soms alleen af hoe betrouwbaar het is. Is daar een percentage van bekend?

Anonym

Antwort von testalize.me

Bedankt voor je beoordeling. De betrouwbaarheid wordt uitgedrukt in sensitiviteit en specificiteit. Zie ook: https://testalize.me/kwaliteit/.

5,0 Bewertung
20 Mai 2019

Zeer tevreden

Anonym
4,0 Bewertung
20 Mai 2019

Anonym
5,0 Bewertung
20 Mai 2019

Ja

Anonym
5,0 Bewertung
19 Mai 2019

Ik ben super tevreden over Testalize.me, bij bestellen direkt de volgende dag test thuis, en altijd binnen 48uur uitslag, vind de test ook goedkoop aangeboden, allemaal pluspunten waardoor ik na testen gelijk een nieuwe test bestel
Wil nog wel iets toevoegen, waarom is het niet mogelijk dat er bij de uitslag van de test, wanneer positief getest is, er gelijk een recept voor medicatie bij word toegevoegd, zodat je met dat recept gelijk naar een apotheek kan, en dus niet eerst langs een dokter hoeft?

Anonym
5,0 Bewertung
18 Mai 2019

Enorm goede service!

Anonym
5,0 Bewertung
18 Mai 2019

Erg tevreden!

Anonym
4,0 Bewertung
17 Mai 2019

Heel tevreden, alleen de verzendkosten zijn erg hoog.

Anonym

 

LAAT EEN REVIEW ACHTER