BEWERTUNGEN

4,0 rating
11 Dezember 2019

Erg tevreden snel ben duidelijk

Anonym
5,0 rating
10 Dezember 2019

Ja =)

Anonym
5,0 rating
10 Dezember 2019

Alles perfekt

Anonym
4,0 rating
7 Dezember 2019

Sehr zufrieden, schnell, anonym und unauffällig

Anonym
5,0 rating
7 Dezember 2019

Ik ben erg tevreden over de service. Besteld? Volgende dag in huis. Uitslag heb je meestal de volgende dag, mits je het op tijd op de post doet. Regelmatig laat ik me testen. Erg fijn dat als het positief is, je het aan de huisarts kan doorgeven en medicatie kan krijgen, zonder nog een extra test te moeten doen bij de huisarts. Bij de huisarts duurt het vaak een week voor je de uitslag hebt. Ik ben een stresspersoon en om de uitslag zo snel te weten is erg fijn en stelt me gerust en/of kan ik naar handelen.

Anonym
4,0 rating
7 Dezember 2019

Snelle levering en uitslag, fijn dat het “anoniem” kan

Anonym
5,0 rating
7 Dezember 2019

heel tevreden

Anonym
5,0 rating
6 Dezember 2019

Snelle uitslag

Anonym
5,0 rating
6 Dezember 2019

Ja zeer tevreden. Snel bezorgd, klantenservice via Whatsapp , meteen reactie!
Makkelijk te testen en dag daarna had ik al de uitslag. Zeker aan te raden!

Anonym
5,0 rating
5 Dezember 2019

Snelle uitslag!

Anonym
5,0 rating
5 Dezember 2019

Ja

Anonym
5,0 rating
5 Dezember 2019

Tevreden ja

Anonym
5,0 rating
5 Dezember 2019

Zeer tevreden. Uit de site had ik begrepen dat de uitslag binnen 48 uur binnen zou zijn? Is dit 48 uur na verzenden en wordt het weekend meegerekend? Hij was namelijk iets later dan de 48 uur (geen probleem overigens), maar misschien handig te vermelden.

Anonym
5,0 rating
4 Dezember 2019

Ja. Schnell und unkompliziert

Anonym
4,0 rating
3 Dezember 2019

Ik ben zeer tevreden geen feedback…

Anonym
5,0 rating
3 Dezember 2019

nice that it is anonymous, fast results

Anonym
4,0 rating
3 Dezember 2019

Ja

Anonym
5,0 rating
30 November 2019

Ben tevreden

Anonym
5,0 rating
30 November 2019

Ben erg tevreden

Anonym
5,0 rating
30 November 2019

JA HEEL GEMAKKELIJK, TOP

Anonym
5,0 rating
29 November 2019

100% tevreden! Heel fijn vanuit huis en binnen 24u de uitslag.

Anonym
5,0 rating
27 November 2019

Ja

Anonym
5,0 rating
27 November 2019

Ontzettend bedankt voor de negatieve uitslag, ben ik erg blij mee. En mijn vriendin nog meer, al zal ze dat nooit weten hopelijk.

Anonym
5,0 rating
26 November 2019

Ja

Anonym
5,0 rating
26 November 2019

ja. goed uitgelegd en snel uitslag binnen.

Anonym
5,0 rating
26 November 2019

Snelle service 👌👌

Anonym
4,0 rating
26 November 2019

Snelle service. Dankjewel

Anonym
4,0 rating
26 November 2019

Ik ben zeker tevreden

Anonym
4,0 rating
26 November 2019

Ja

Anonym
5,0 rating
24 November 2019

Goed en snelle uitslag

Anonym
5,0 rating
22 November 2019

Het proces was echt snel en ik ben heel tevreden met je diensten

Anonym
5,0 rating
22 November 2019

,

Anonym
5,0 rating
21 November 2019

Tot nu toe altijd negatief getest! Hoop dat t ook echt zo is.

Anonym
5,0 rating
21 November 2019

Geen

Anonym
5,0 rating
21 November 2019

Super tevreden. Jullie zijn bijzonder snel met de uitslag!

Anonym
5,0 rating
20 November 2019

Prima

Anonym
5,0 rating
20 November 2019

Makkelijk en snel

Anonym
5,0 rating
20 November 2019

Zeer tevreden!

Anonym
5,0 rating
19 November 2019

Ja super snelle service

Anonym
4,0 rating
19 November 2019

Ja ich bin sehr zufrieden

Anonym
4,0 rating
18 November 2019

Einfacher Test, schnelles Ergebnis.

Anonym
4,0 rating
18 November 2019

Tevreden, heldere uitleg.

Anonym
4,0 rating
17 November 2019

Simpele test en snel resultaten beschikbaar

Anonym
4,0 rating
17 November 2019

Stel dat t materiaal niet meetbaar was,( bijv slecht afgenomen monster) hoe krijg je dan dat te horen?

Anonym

Antwort von testalize.me

Bedankt voor je beoordeling! We kennen 3 uitslagen: negatief, positief en onbruikbaar. Als het lichaamsmateriaal niet voldoet wordt het afgekeurd en krijg je de uitslag ‚onbruikbaar‘ te zien. Dit komt niet veel voor, vrijwel altijd is het materiaal bruikbaar. De apparatuur in het lab is dermate gevoelig dat ook met zeer weinig materiaal betrouwbaar getest kan worden.

3,0 rating
16 November 2019

Ok

Anonym
5,0 rating
15 November 2019

Ja

Anonym
4,0 rating
14 November 2019

Prima methode om jezelf te laten testen

Anonym
4,0 rating
14 November 2019

Content met de anonimiteit en snelle afhandeling

Anonym
5,0 rating
14 November 2019

Duidelijke procedure en snelle uitslag

Anonym
5,0 rating
14 November 2019

Zeer tevreden

Anonym

WAS IST DEINE MEINUNG?

Scroll to Top