RESEÑAS

5,0 rating
28 marzo 2020

GGD is dicht. Maar dit is een heel goed alternatief.

Anónimo
4,0 rating
28 marzo 2020

Ja

Anónimo
5,0 rating
27 marzo 2020

Niks mis mee, snelle uitslag

Anónimo
5,0 rating
26 marzo 2020

Ontzettend tevreden, zulke snelle service.

Anónimo
4,0 rating
26 marzo 2020

Heel snel uitslag

Anónimo
5,0 rating
26 marzo 2020

Ja

Anónimo
4,0 rating
26 marzo 2020

Ik ben tevreden met de snelheid van de test, test pakket was snel binnen. Makkelijk om af te nemen en retour te zenden. Uitslag is heel eenvoudig op te vragen.

Anónimo
4,0 rating
26 marzo 2020

Makkelijke en anonieme manier om te testen!

Anónimo
4,0 rating
26 marzo 2020

Heel fijn dat de uitslag zo snel beschikbaar is.

Anónimo
5,0 rating
25 marzo 2020

snelle reactie toen ik mn mailadres verkeerd in had gevuld en snelle uitslag van de test

Anónimo
4,0 rating
25 marzo 2020

Fijn dat dit gewoon anoniem gedaan kan worden.

Anónimo
5,0 rating
25 marzo 2020

snelle reactie toen ik mn mailadres verkeerd in had gevuld en snelle uitslag van de test

Anónimo
4,0 rating
25 marzo 2020

Alles was duidelijk, alleen is het lastig om te weten of het betrouwbaar is. GGD zit je altijd goed, maar als je online googled op of soa thuistesten betrouwbaar zijn zie je veel staan dat je er niet op kan vertrouwen. Ik heb voor jullie gekozen omdat er bij jullie staat dat het naar het lab gaat maar daar ga je dan maar in goed vertrouwen vanuit. Wat hierbij zou kunnen helpen is als er een recensie van de overheid bijvoorbeeld zou zijn dat jullie te vertrouwen zijn, of een link naar jullie website vanaf de GGD (ik weet niet of dit mogelijk is maar als dat wel zo is zou ik daar zeker achteraan gaan).

Anónimo

Respuesta de testalize.me

Bedankt voor je beoordeling! Er is helaas (nog) geen keurmerk. De GGD maakt, net als wij, gebruik van een laboratorium. Enkele GGD’s zetten zelfs onze tests in. O.a. de GGD Zeeland. De overheid vermeldt ons wel als betrouwbare partij. Zie: https://www.zorgvannu.nl/oplossingen/met-soa-zelftests-jezelf-testen-op-geslachtziekten

5,0 rating
25 marzo 2020

Wat ik niet kon zien als je positief was voor chlamydia en gonorroe of je voor beide apart medicatie moest of alleen voor gonorroe ( en dat dat dan ook voor clamydia geldt )?

Anónimo

Respuesta de testalize.me

Bedankt voor je beoordeling. Chlamydia en Gonorroe worden apart behandeld. Dit moet echt via je huisarts, dit omdat de behandeling tegen Gonorroe met een injectie wordt toegediend.

4,0 rating
25 marzo 2020

Anónimo
4,0 rating
25 marzo 2020

Ja ben ik

Anónimo
5,0 rating
24 marzo 2020

heel tevreden

Anónimo
5,0 rating
24 marzo 2020

Ja

Anónimo
4,0 rating
24 marzo 2020

Anónimo
4,0 rating
24 marzo 2020

Zolang het anoniem is wel!

Anónimo
5,0 rating
24 marzo 2020

Ja

Anónimo
3,0 rating
24 marzo 2020

leider ist der erste test verloren gegangen

Anónimo
5,0 rating
23 marzo 2020

Ja

Anónimo
4,0 rating
23 marzo 2020

Ja ik ben tevreden! Fijn dat het anoniem kan.

Anónimo
5,0 rating
21 marzo 2020

Ja!

Anónimo
5,0 rating
21 marzo 2020

I like the fast service result in less then 24h. Keep up the good job. I am super satisfied with service.

Anónimo
5,0 rating
20 marzo 2020

Heel erg fijn dat deze optie bestaat om een test te kunnen doen – De uitslag was heel erg snel!

Anónimo
5,0 rating
20 marzo 2020

Test was snel en makkelijk en anoniem uitstekend dus

Anónimo
5,0 rating
20 marzo 2020

Anónimo
5,0 rating
19 marzo 2020

Zeer tevreden

Anónimo
5,0 rating
19 marzo 2020

JA

Anónimo
4,0 rating
19 marzo 2020

Zeker tevreden!

Anónimo
4,0 rating
18 marzo 2020

Ja

Anónimo
5,0 rating
18 marzo 2020

Absoluut

Anónimo
4,0 rating
18 marzo 2020

Snelle uitslag

Anónimo
5,0 rating
17 marzo 2020

Fijn. geen coronatest? 🙂

Anónimo
5,0 rating
17 marzo 2020

Geen feedback

Anónimo
5,0 rating
17 marzo 2020

Heel snel getest!

Anónimo
5,0 rating
14 marzo 2020

Ja

Anónimo
4,0 rating
14 marzo 2020

Het zou fijn zijn als de test iets goedkoper zou zijn zodat mensen met geinig geld ook vaker kunnen testen mocht dat nodig zijn. Voor de rest goeie service.

Anónimo

Respuesta de testalize.me

Bedankt voor je beoordeling! Diagnostiek is prijzig. We realiseren ons dit. Maar weet dat je via je huisarts (verzekeraar) makkelijk 2 keer meer betaalt.

5,0 rating
13 marzo 2020

Anónimo
5,0 rating
13 marzo 2020

Erg tevreden over de discrete manier van handelen

Anónimo
4,0 rating
12 marzo 2020

Ik ben zeker tevreden

Anónimo
5,0 rating
12 marzo 2020

Het was makkelijk, anoniem, snel en duidelijk: erg prettig!

Anónimo
5,0 rating
11 marzo 2020

Tevreden

Anónimo
4,0 rating
11 marzo 2020

Yes!

Anónimo
5,0 rating
11 marzo 2020

Ik ben zeker tevreden

Anónimo
5,0 rating
11 marzo 2020

Ja maandag verstuurd en woensdag al uitslag

Anónimo
5,0 rating
11 marzo 2020

Ja maandag verstuurd en woensdag al uitslag

Anónimo
5,0 rating
11 marzo 2020

goede service, snel:)

Anónimo

 

LAAT EEN REVIEW ACHTER

Ir arriba