REVIEWS

4,0 rating
23 januari 2020

yes

Anoniem
4,0 rating
23 januari 2020

Ja

Anoniem
5,0 rating
22 januari 2020

ja

Anoniem
5,0 rating
22 januari 2020

Niets te wensen!

Anoniem
5,0 rating
22 januari 2020

Top

Anoniem
1,0 rating
21 januari 2020

Nach über 14 Tagen leider noch immer kein Ergebnis…Code wird mir mittlerweile als ungültig angezeigt

Anonym

Antwoord van testalize.me

Hallo, tut uns leid, dass es noch kein Ergebnis gibt. Der Code wird als ‘unbekannt’ angezeigt, wann die Probe noch nicht in unserem Labor angekommen ist. Es gibt im Moment viele Probleme mit der Post, mit der Folge, dass viele Proben mit großer Verzögerung in unser Labor geliefert werden. Hast du schon Kontakt mit unserem Kundenservice aufgenommen? Bitte schicke eine E-Mail an: [email protected]

5,0 rating
21 januari 2020

Zeer tevreden, erg snel en anoniem. Ga zo door en ik zal het promoten onder mijn vrienden

Anoniem
5,0 rating
21 januari 2020

Top

Anoniem
4,0 rating
21 januari 2020

Er was iets mis gegaan met het afleveradres (best vervelend!). Op mijn bevestiging van de bestelling stond er het ophaalpunt maar toen ik de track en trace kreeg was het veranderd in mn thuis adres. Dit kon helaas niet gewijzigd worden.

Anoniem
4,0 rating
21 januari 2020

Ja, maar zou graag op meerdere SOA’s testen

Anoniem
5,0 rating
21 januari 2020

Hele fijne en snelle service

Anoniem
5,0 rating
20 januari 2020

ja!

Anoniem
4,0 rating
20 januari 2020

Discreet en snel. Complimenten en drempelverlagend!

Anoniem
5,0 rating
20 januari 2020

Erg tevreden! Zijn er bij jullie ook testen die testen op de andere soas zoals Trichomonas? En is t beter om nu een standaard wegwerpbekertje te gebruiken? Verder prima test

Anoniem

Antwoord van testalize.me

Bedankt voor je beoordeling! We testen niet op Trichomonas. Deze SOA komt vrij weinig voor, veroorzaakt vrijwel nooit complicaties en wordt bij mannen vaak niet behandeld omdat ie vanzelf overgaat.
Een plastic wegwerpbekertje is prima om te gebruiken. Een schoon glas of regulier bekertje is ook prima. Het gaat erom dat er niets anders inzit.

5,0 rating
19 januari 2020

top

Anoniem
4,0 rating
18 januari 2020

Makkelijke testafname. Ik heb iets meer als 30 ml wat aangegeven stond bij de gebruiksaanwijzing opgevangen bij de urinetest. Denk ongeveer 50 ml. Heeft dit invloed op de testuitslag? Voor de rest snelle levering en uitslag

Anoniem

Antwoord van testalize.me

Bedankt voor je beoordeling. Die 50ml is geen ramp. Het probleem met echt grote volumes is dat er verdunning kan optreden. Als je een glas vol plast kan dit tot problemen leiden maar met een beetje afwijking hebben we rekening gehouden.

5,0 rating
17 januari 2020

Snelle service!!

Anoniem
5,0 rating
17 januari 2020

Supersnelle uitslag! Discrete levering en gemakkelijke retour.

Anoniem
5,0 rating
17 januari 2020

Super snelle verzending en uitslag! Ook via Whatsapp snelle en fijne reactie. Helemaal tevreden 🙂

Anoniem
3,0 rating
16 januari 2020

Het moet dus wel echt zo zijn dat de gene met wie ik sex heb gehad afgelopen weken het ook heeft? Ik heb me 3 maanden terug nog getest ik had niks heb nog nooit iets opgelopen. Me dokter vroeg zich ook af of jullie test betrouwbaar is. Ja sorry ik ben gewoon erg geschrokken. Gr ***

Anoniem

Antwoord van testalize.me

Bedankt voor je beoordeling. Ik heb je naam geanonimiseerd. Je krijgt een SOA inderdaad van iemand anders doordat je onveilige seks hebt gehad. Ik begrijp uit je reactie dat je positief testte. Dat kan inderdaad even schrikken zijn. Maar geen paniek. De SOA is eenvoudig te behandelen. Onze test wordt uitgevoerd in een huisartsenlaboratorium: Diagnostiek voor U in Eindhoven. Daarmee is de test uiterst betrouwbaar. Als jouw huisarts vragen heeft mag ie altijd contact met ons opnemen. Heb je PDF met jouw uitslag aan jouw huisarts overlegd?

5,0 rating
16 januari 2020

Ja, duidelijk, mooi dat je kan zien dat test is aangekomen in het laboratorium.
Geen gedoe met datum invullen op papier.

Anoniem
5,0 rating
16 januari 2020

Anoniem
5,0 rating
15 januari 2020

ik ben zeer tevreden snelle levering

Anoniem
5,0 rating
15 januari 2020

Ja

Anoniem
4,0 rating
15 januari 2020

Zeer tevreden!

Anoniem
5,0 rating
15 januari 2020

Very Satisfied, the service was good and reliable. My GP recommended it since it is cheaper and equally reliable

Anoniem
4,0 rating
15 januari 2020

Zeer tevreden.

Anoniem
5,0 rating
15 januari 2020

Zeer tevreden, snel uitslag en vriendelijk gebruik

Anoniem
4,0 rating
14 januari 2020

Ik ben te vreden ideaal om zo een soa test te doen

Anoniem
4,0 rating
14 januari 2020

Ein Hinweis auf der Website, dass zu den 72 Stunden noch die Zeit für den Postversand hinzukommt wäre gut. Bei mir hat es leider über 2 Wochen gedauert.

Anoniem

Antwoord van testalize.me

Vielen Dank für die Bewertung. Tut uns leid für die Verspätung. Wir sind leider sehr abhängig von der Post. Wir arbeiten gerade an einer Lösung.

4,0 rating
14 januari 2020

Ging heel makkelijk en snel

Anoniem
4,0 rating
13 januari 2020

Top

Anoniem
5,0 rating
13 januari 2020

Top service zo, perfect binnen 24u uitslag.

Anoniem
5,0 rating
13 januari 2020

Jaa

Anoniem
5,0 rating
12 januari 2020

De streepjes (waarover in de handleiding wordt gesproken- van het buisje waarin de urine moest worden gedaan, waren niet zichtbaar (door de sticker? En in de toelichting beter aangeven: dat de foam binnenkant moet blijven zitten bij verzending, of er een standaard plastic wegwerpbekertje gebruikt mag worden (wie weet nu of zo’n bekertje ‘vervuild’ is?)

Anoniem

Antwoord van testalize.me

Goede feedback! Dank je. We nemen dit mee. De foam gaat er sowieso helemaal uit. We willen minder kunststof gebruiken. Het bekertje zullen we beter beschrijven in de nieuwe versie. De sticker pak ik direct op, dit had niet gemogen. Nogmaals dank.

5,0 rating
11 januari 2020

Snel en makkelijk testen! Top!

Anoniem
5,0 rating
11 januari 2020

Super tevreden!

Anoniem
5,0 rating
11 januari 2020

super eenvoudig en snel top

Anoniem
5,0 rating
11 januari 2020

super eenvoudig, degelijke kit, goed instructie.
misschien noodzaak orale soa test op de site uitleggen? staat al info. nog steeds twijfelde ik of het noodzakelijk is.

Anoniem
5,0 rating
11 januari 2020

zeer tevreden met levering van de test en de snelheid waarmee het gedaan wordt. Test is ook eenvoudig uit te voeren

Anoniem
5,0 rating
11 januari 2020

TEVREDEN

Anoniem
4,0 rating
11 januari 2020

Tevreden

Anoniem
4,0 rating
10 januari 2020

Ja!

Anoniem
4,0 rating
10 januari 2020

nou het is niet helemaal anoniem met alles wat je betaald of ontvangt en dat google is er meteen een link met de soa test misschien handig om dat nog eens aan te passen

Anoniem

Antwoord van testalize.me

Bedankt voor je beoordeling! Wat bedoel je met een link op Google? Op onze verpakking staan geen namen, adressen of logo’s van ons. Op het bankafschrift komt – afhankelijk van de betaalmogelijkheid – wel Openlab BV te staan. Dit bedrijf doet (veel) meer dan alleen het aanbieden van soatesten. Zie ook: https://testalize.me/betaling/

4,0 rating
9 januari 2020

Ja!

Anoniem
5,0 rating
9 januari 2020

Makkelijk en snelle levering

Anoniem
5,0 rating
9 januari 2020

Ja

Anoniem
4,0 rating
9 januari 2020

snelle levering en snelle uitslag

Anoniem
5,0 rating
9 januari 2020

Geen, dank

Anoniem
4,0 rating
9 januari 2020

ja ik ben tevreden en vertrouw op jullie test

Anoniem

 

LAAT EEN REVIEW ACHTER

Scroll naar top