Reviews.

Na het opvragen van de uitslag vragen wij onze gebruikers om ons te beoordelen. Die beoordelingen vind je hier terug.

5,0 score
2 december 2020

Perfecte service en snelle uitslag

5,0 score
1 december 2020

Ja

5,0 score
1 december 2020

Ja heel snel

5,0 score
30 november 2020

Snelle uitslag!

5,0 score
28 november 2020

ja

5,0 score
27 november 2020

Snel, makkelijk en een stuk goedkoper dan bij de huisarts!

5,0 score
26 november 2020

Super tevreden! Dank voor jullie service.

5,0 score
26 november 2020

Ik ben zeer tevreden. De uitslag kwam snel en alles werd goed uitgelegd.

5,0 score
26 november 2020

Heel tevreden, snelle levering van de test en de uitslag en duidelijke gebruiksaanwijzing.

5,0 score
26 november 2020

Ja heel tevreden, ik heb geen feedback

5,0 score
26 november 2020

Ich habe bisher zwei mal die Tests von testalize.me genutzt und bin sehr zufrieden mit den anonymen Tests und deren Ablauf.
Vielen Dank!

5,0 score
26 november 2020

Ik ben zeker tevreden. Ik vindt het fijn om het zelf te doen. Ik doe dit niet graag bij de huisarts.

5,0 score
25 november 2020

Yes

5,0 score
24 november 2020

Okidoki

4,0 score
24 november 2020

Erg makkelijk te doen en snel resultaat!

5,0 score
23 november 2020

Ja tevreden

3,0 score
23 november 2020

ja

4,0 score
21 november 2020

Zeer Tevreden

5,0 score
21 november 2020

Discreet en het hele behandelplan ook bij jullie kunnen uitvoeren

5,0 score
21 november 2020

Zeer Snel, duidelijk en goed nieuws. Ook een Goede website.

5,0 score
19 november 2020

Super tolles Konzept ! Sollten mehr Menschen nutzen !! Besser als beim Frauenarzt

5,0 score
19 november 2020

tevreden

5,0 score
19 november 2020

Ging heel snel!

5,0 score
19 november 2020

Jazeker, snelle service en fijn dat het anoniem en betaalbaar is!

5,0 score
19 november 2020

Lekker snel!

4,0 score
18 november 2020

Makkelijk af te nemen en snel de resultaten van de test

5,0 score
18 november 2020

Snel getest. gelukkig niets aan de hand

5,0 score
18 november 2020

Heel tevreden

4,0 score
18 november 2020

Makkelijk af te nemen en snel de resultaten van de test

3,0 score
16 november 2020

ik kreeg geen melding dat mijn uitslagen bekend zijn

Antwoord van testalize.me NL

Bedankt voor je review. Wij sturen geen meldingen, de testen zijn immers anoniem. Wij hebben geen email of telefoonnummer van je. Je kunt wel zelf aangeven een mailtje te willen ontvangen als je uitslag klaar is. Maar dan moet je ook zelf jouw emailadres koppelen aan jouw code. Zie: https://testalize.me/uitslag/

5,0 score
15 november 2020

Ik ben tevreden. Het is gemakkelijk om het zelf te doen en ook om op te sturen. Uitslag krijg je goed binnen

5,0 score
14 november 2020

Anonimiteit, discreet, zeer snelle uitslag

5,0 score
13 november 2020

duimpje omhoog.

4,0 score
12 november 2020

.

4,0 score
11 november 2020

Ja ben blij! Snel en simpel

5,0 score
11 november 2020

Je krijgt lekker snel de uitslag helemaal top!

5,0 score
10 november 2020

Zeker

5,0 score
10 november 2020

Top

4,0 score
10 november 2020

Fijn dat het snel en anoniem kan ipv eerst naar de huisarts te moeten!

5,0 score
9 november 2020

Eenvoudige test en supersnelle uitslag!

5,0 score
9 november 2020

Ja

4,0 score
9 november 2020

Top

5,0 score
9 november 2020

Ik maak voor het eerst gebruik van jullie diensten en weet daarom nog niet hoe betrouwbaar de uitslag is. Dus ik heb een goede beoordeling gebaseerd omdat ik heb gekregen wat jullie beloofden op de website.

5,0 score
9 november 2020

Heel tevreden

5,0 score
8 november 2020

Top

Anoniem
5,0 score
7 november 2020

Heel tevreden

Anoniem
5,0 score
24 oktober 2020

Ja zeker netjes en snel geleverd

5,0 score
24 oktober 2020

Zeer tevreden, alleen de twijfel – omdat de uitslag negatief is – of ik wel goed samplemateriaal heb afgenomen bij mezelf.

Antwoord van testalize.me NL

Bedankt voor je review. Als we te weinig materiaal hadden aangetroffen was er geen uitslag bepaald. We kennen 3 uitslagen: positief, negatief en onbruikbaar.

4,0 score
24 oktober 2020

.

4,0 score
24 oktober 2020

Zeker, bestellen, testen en versturen ging erg gemakkelijk en een snelle uitslag!

5,0 score
23 oktober 2020

Top

5,0 score
21 oktober 2020

Super snel de uitslag binnen. Erg tevreden!

4,0 score
14 oktober 2020

Zeker 🙂

4,0 score
13 oktober 2020

Zeer tevreden. Eenvoudig te bestellen en op te sturen. Snelle uitslag. Top

5,0 score
13 oktober 2020

Ja!

4,0 score
13 oktober 2020

Ja zeker tevreden , , makkelijk discreet en snel uitslag

5,0 score
11 oktober 2020

Zeer tevreden, snel, betrouwbaar, en gemakkelijk

4,0 score
10 oktober 2020

Fijne service!

5,0 score
10 oktober 2020

Super snel!

4,0 score
9 oktober 2020

Bij de test zat geen gebruiksaanwijzing bijgesloten!

5,0 score
9 oktober 2020

Ik ben zeker tevreden. Hopelijk is de uitslag correct maar mijn vriendin heeft zich ook laten testen bij de huisarts dan aangezien ik was gewaarschuwd.

5,0 score
9 oktober 2020

Ja!

5,0 score
8 oktober 2020

Tevreden!

5,0 score
8 oktober 2020

Ja

4,0 score
8 oktober 2020

Ich habe Testalize noch nicht getestet, aber die Website gefällt mir gut.

4,0 score
8 oktober 2020

Yes

4,0 score
8 oktober 2020

Jazeker

4,0 score
8 oktober 2020

Ja

5,0 score
8 oktober 2020

Fijn dat er op deze manier getest kan worden en zo snel de uitslag binnen is.

5,0 score
8 oktober 2020

Erg tevreden!

5,0 score
8 oktober 2020

Goed en snel

5,0 score
8 oktober 2020

Snel en makkelijk!

4,0 score
7 oktober 2020

Yes

4,0 score
7 oktober 2020

Ben tevreden alleen is mijn vraag hoe weet ik of ik er na 2 weken vanaf ben moet ik dan weer een test kopen of ? Is het gegarandeerd weg aangezien ik niet weet hoelang ik het heb/had

4,0 score
6 oktober 2020

Ik ben tevreden !

5,0 score
6 oktober 2020

Zeer betrouwbaar en snelle levering!
Maandag opgestuurd en dinsdag de uitslag al ontvangen.
Dik tevreden dus!

5,0 score
6 oktober 2020

Zeker!

4,0 score
6 oktober 2020

Zeker voor herhaling vatbaar, snelle service!

4,0 score
4 oktober 2020

Tevreden!

5,0 score
4 oktober 2020

Makkelijk, snel en anoniem. Ideale combinatie!

4,0 score
4 oktober 2020

Kan op dit moment geen klacht verzinnen. haha

4,0 score
3 oktober 2020

Tevreden

5,0 score
3 oktober 2020

Ja

5,0 score
3 oktober 2020

Super tevreden! Mogen alleen wel vaker aanbiedingen zijn 😀 zoals gratis verzending

4,0 score
2 oktober 2020

ja

5,0 score
2 oktober 2020

Ja, ik ben erg tevreden! Snel hier thuis en snelle uitslag!

5,0 score
2 oktober 2020

Goede uitleg, snelle verzending en na insturen heb je heel snel uitsluitsel. De laagdrempelige aanpak vind ik prettig. Bij mijn huisarts moet ik langer op duidelijkheid wachten en is het onderzoek met consult duurder.

4,0 score
2 oktober 2020

Ik ben tevreden met jullie dienst, toch altijd beetje twijfel over de betrouwbaarheid en echtheid daar de cijfers altijd hetzelfde zijn.

Antwoord van testalize.me NL

Bedankt voor je review! Iedere test wordt uitgevoerd in ons lab en uitslagen worden geautoriseerd door een arts-microbioloog. Daarmee is de kwaliteit gewaarborgd. Maar de cijfers zoals je noemt zijn inderdaad hetzelfde. De sensitiviteit en specificiteit zijn gebonden aan het platform en het lab. Dus iedere SOA-test van testalize.me heeft diezelfde cijfers. Dat blijft zo totdat we over gaan op een nieuw platform.

4,0 score
2 oktober 2020

Zeer tevreden

5,0 score
1 oktober 2020

snel anoniem top

5,0 score
1 oktober 2020

Ik ben zeker tevreden! Maar misschien ook, als dat mogelijk is, testen voor andere soa’s beschikbaar maken.

5,0 score
1 oktober 2020

Jazeker, snel uitslag.

5,0 score
1 oktober 2020

nvt

5,0 score
1 oktober 2020

Super!

5,0 score
1 oktober 2020

Jazeker, snel uitslag.

4,0 score
1 oktober 2020

Ik vind het een fijne snelle manier om jezelf te laten testen zonder iedere keer naar de huisarts te moeten.

4,0 score
1 oktober 2020

Tevreden

4,0 score
1 oktober 2020

Nee, werkte top!

4,0 score
30 september 2020

Ja

5,0 score
30 september 2020

Top

4,0 score
30 september 2020

ja tevreden

5,0 score
30 september 2020

Super!

5,0 score
29 september 2020

Ja ben super tevreden en de uitslag heb je de volgende dag al .enige min puntje is dat het altijd laat op de avond is de uitslag ps heb geen soa joepie

5,0 score
29 september 2020

zeer tevreden met de snelle bezorging en snelle uitslag

5,0 score
29 september 2020

Zeer tevreden.
Datgene wat tegenhoudt om een test te doen, de gênante situatie hebben jullie weggenomen. Hulde

4,0 score
29 september 2020

Zeer tevreden. Het is ook fijn dat je snel de uitslag binnen krijgt.

5,0 score
29 september 2020

Zeer tevreden!

5,0 score
28 september 2020

Ja zeer tevreden, snel en gemakkelijk. Binnen 48 uur uitslag. Een aanrader.

4,0 score
28 september 2020

Erg tevreden. Stappen waren duidelijk en de uitslag kwam snel

5,0 score
28 september 2020

Ja ik ben tevreden

5,0 score
28 september 2020

ja, anoniem en snel

5,0 score
27 september 2020

Snelle service

5,0 score
26 september 2020

Snel en duidelijk.

5,0 score
26 september 2020

Heel gemakkelijk en super snel.

5,0 score
26 september 2020

Ik vond het toch best spannend om het pakketje op te sturen. Het kan namelijk zo open gaan. Misschien handig om er een soort afsluit sticker bij te doen? Ook al zal het vast niet snel gebeuren, voelt het wel fijner als je zeker weet dat het niet zomaar open kan gaan en kwijt kan raken.

4,0 score
26 september 2020

Zeer tevreden.

5,0 score
26 september 2020

Heel gemakkelijk en super snel.

5,0 score
26 september 2020

Super snel en makkelijk!

4,0 score
26 september 2020

Ja

5,0 score
25 september 2020

Zeer tevreden.

5,0 score
25 september 2020

Snel en duidelijk. Precies wat je hoopt

5,0 score
24 september 2020

Ja

5,0 score
24 september 2020

Heel fijn dat het zo snel werkt! Dank!

5,0 score
24 september 2020

Tevreden, snel en handig

5,0 score
24 september 2020

Ja ben zeer tevreden

4,0 score
23 september 2020

Top service, savonds laat besteld, de dag erna in huis, test afgenomen en 3 dagen later de uitslag, super makkelijk, goedkoop en snel

5,0 score
23 september 2020

Ik ben tevreden over hoe snel ik de test en later ook het resultaat kreeg

5,0 score
23 september 2020

Great, quick service and results!

5,0 score
23 september 2020

Zeer tevreden

4,0 score
23 september 2020

Top service!

5,0 score
23 september 2020

Ja

4,0 score
23 september 2020

Ja

4,0 score
22 september 2020

ja

5,0 score
20 september 2020

Ja!

4,0 score
19 september 2020

Ik ben zeer tevreden.

3,0 score
19 september 2020

Ja

5,0 score
19 september 2020

Heel tevreden

5,0 score
18 september 2020

Dik tevreden.

4,0 score
17 september 2020

Zeker tevreden

4,0 score
17 september 2020

tevreden

4,0 score
17 september 2020

Ik ben zeer tevreden. Je hebt heel snel het onderzoeksresultaat.

5,0 score
17 september 2020

Jazeker. Discreet en snel

4,0 score
16 september 2020

Ik ben erg tevreden.

4,0 score
16 september 2020

Blijf zo doorgaan!!

5,0 score
16 september 2020

Zeer tevreden

5,0 score
16 september 2020

Snelle uitslag!

5,0 score
16 september 2020

Zeker tevreden. Snel en discreet.

5,0 score
16 september 2020

Snel en duidelijk

5,0 score
15 september 2020

Zeker tevreden. Snel en discreet.

3,0 score
15 september 2020

Prima

4,0 score
15 september 2020

Ja!

5,0 score
15 september 2020

Nee

4,0 score
14 september 2020

zeker

5,0 score
14 september 2020

Top

4,0 score
13 september 2020

Goed

4,0 score
13 september 2020

Ja!

4,0 score
13 september 2020

Ja

5,0 score
13 september 2020

Ja heel erg!

5,0 score
12 september 2020

Ben zeker tevreden! Toch wel beetje bang dat ik de test niet goed heb uitgevoerd.. misschien betere beschrijving van bijvoorbeeld hoe goed je over de amandelen moet wrijven bij de orale test?

5,0 score
12 september 2020

Ja.

4,0 score
12 september 2020

Tevreden

5,0 score
12 september 2020

Ik ben tevreden 🙂

4,0 score
11 september 2020

Erg tevreden

5,0 score
11 september 2020

bedankt!

3,0 score
11 september 2020

Wat problemen met uitslag maar is goed en snel
opgelost

5,0 score
11 september 2020

Zeker tevreden, snel ook met de uitslag.

4,0 score
10 september 2020

Ja hoor

5,0 score
10 september 2020

Heel tevreden

5,0 score
10 september 2020

Ben zeer tevreden.

4,0 score
10 september 2020

Ja!

5,0 score
10 september 2020

Fijn en anoniem! Duidelijke stappen en een juiste informatie voorziening.

4,0 score
10 september 2020

5,0 score
9 september 2020

Ja zeer tevreden en snelle uitslag

5,0 score
9 september 2020

zeker tevreden. Snel uitslag en makkelijk te gebruiken

5,0 score
9 september 2020

4,0 score
9 september 2020

zeertevreden

5,0 score
9 september 2020

Yes, snel en anoniem

4,0 score
9 september 2020

YES

4,0 score
9 september 2020

Erg tevreden.

5,0 score
7 september 2020

Snelle uitslag gekregen

4,0 score
6 september 2020

Dass alle Übertragunswege der STIs berücksichtigt werden finde ich super und ist auf jeden Fall positiv hervorzuheben. Und die Handhabung der Website ist sehr nutzerfreundlich und übersichtlich.

4,0 score
5 september 2020

Ja

5,0 score
5 september 2020

Snelle duidelijke uitslag

4,0 score
5 september 2020

supersnel mijn resultaten en zeer klantvriendelijk
eenvoudige procedure !

5,0 score
5 september 2020

Zeker, had het alleen wel fijn gevonden om de uitslag per sms te krijgen. Heb nu de pagina wel 50 keer opnieuw geloaded voordat ik de uitslag kreeg.

Antwoord van testalize.me NL

Bedankt voor je beoordeling! Met een SMS’je werken we niet, eigenlijk puur vanwege de privacy. Maar je kunt wel een email ontvangen met jouw uitslag. Op de uitslagpagina staat hoe dit werkt.

5,0 score
5 september 2020

Alles was duidelijk en dingen verliepen lekker snel!

4,0 score
4 september 2020

Ja! Informatie is duidelijk en uitslag is er snel.

5,0 score
4 september 2020

Niks op aan te merken!

4,0 score
4 september 2020

Ja ik ben tevreden!

5,0 score
4 september 2020

Zeker! Snel en discreet

5,0 score
4 september 2020

Snelle service.

4,0 score
4 september 2020

ja, zeer snel!

4,0 score
3 september 2020

4,0 score
3 september 2020

Ja! Informatie is duidelijk en uitslag is er snel.

5,0 score
3 september 2020

Enorm

4,0 score
3 september 2020

Zeer tevreden

5,0 score
3 september 2020

Jaa zeker tevreden! Het testen is erg makkelijk en volgt vanzelf! En de uitslag was super snel binnen

4,0 score
2 september 2020

.

4,0 score
2 september 2020

Ja, ik vind de test alleen wel vrij prijzig. Maar de service is uitstekend!

4,0 score
2 september 2020

N