Reviews.

Na het opvragen van de uitslag vragen wij onze gebruikers om ons te beoordelen. Die beoordelingen vind je hier terug.

4,0 rating
30 september 2020

Ja

Anoniem
5,0 rating
30 september 2020

Top

Anoniem
4,0 rating
30 september 2020

ja tevreden

Anoniem
5,0 rating
30 september 2020

Super!

Anoniem
5,0 rating
29 september 2020

Ja ben super tevreden en de uitslag heb je de volgende dag al .enige min puntje is dat het altijd laat op de avond is de uitslag ps heb geen soa joepie

Anoniem
5,0 rating
29 september 2020

zeer tevreden met de snelle bezorging en snelle uitslag

Anoniem
5,0 rating
29 september 2020

Zeer tevreden.
Datgene wat tegenhoudt om een test te doen, de gênante situatie hebben jullie weggenomen. Hulde

Anoniem
4,0 rating
29 september 2020

Zeer tevreden. Het is ook fijn dat je snel de uitslag binnen krijgt.

Anoniem
5,0 rating
29 september 2020

Zeer tevreden!

Anoniem
5,0 rating
28 september 2020

Ja zeer tevreden, snel en gemakkelijk. Binnen 48 uur uitslag. Een aanrader.

Anoniem
4,0 rating
28 september 2020

Erg tevreden. Stappen waren duidelijk en de uitslag kwam snel

Anoniem
5,0 rating
28 september 2020

Ja ik ben tevreden

Anoniem
5,0 rating
28 september 2020

ja, anoniem en snel

Anoniem
5,0 rating
27 september 2020

Snelle service

Anoniem
5,0 rating
26 september 2020

Snel en duidelijk.

Anoniem
5,0 rating
26 september 2020

Heel gemakkelijk en super snel.

Anoniem
5,0 rating
26 september 2020

Ik vond het toch best spannend om het pakketje op te sturen. Het kan namelijk zo open gaan. Misschien handig om er een soort afsluit sticker bij te doen? Ook al zal het vast niet snel gebeuren, voelt het wel fijner als je zeker weet dat het niet zomaar open kan gaan en kwijt kan raken.

Anoniem
4,0 rating
26 september 2020

Zeer tevreden.

Anoniem
5,0 rating
26 september 2020

Heel gemakkelijk en super snel.

Anoniem
5,0 rating
26 september 2020

Super snel en makkelijk!

Anoniem
4,0 rating
26 september 2020

Ja

Anoniem
5,0 rating
25 september 2020

Zeer tevreden.

Anoniem
5,0 rating
25 september 2020

Snel en duidelijk. Precies wat je hoopt

Anoniem
5,0 rating
24 september 2020

Ja

Anoniem
5,0 rating
24 september 2020

Heel fijn dat het zo snel werkt! Dank!

Anoniem
5,0 rating
24 september 2020

Tevreden, snel en handig

Anoniem
5,0 rating
24 september 2020

Ja ben zeer tevreden

Anoniem
4,0 rating
23 september 2020

Top service, savonds laat besteld, de dag erna in huis, test afgenomen en 3 dagen later de uitslag, super makkelijk, goedkoop en snel

Anoniem
5,0 rating
23 september 2020

Ik ben tevreden over hoe snel ik de test en later ook het resultaat kreeg

Anoniem
5,0 rating
23 september 2020

Great, quick service and results!

Anoniem
5,0 rating
23 september 2020

Zeer tevreden

Anoniem
4,0 rating
23 september 2020

Top service!

Anoniem
5,0 rating
23 september 2020

Ja

Anoniem
4,0 rating
23 september 2020

Ja

Anoniem
4,0 rating
22 september 2020

ja

Anoniem
5,0 rating
20 september 2020

Ja!

Anoniem
4,0 rating
19 september 2020

Ik ben zeer tevreden.

Anoniem
3,0 rating
19 september 2020

Ja

Anoniem
5,0 rating
19 september 2020

Heel tevreden

Anoniem
5,0 rating
18 september 2020

Dik tevreden.

Anoniem
4,0 rating
17 september 2020

Zeker tevreden

Anoniem
4,0 rating
17 september 2020

tevreden

Anoniem
4,0 rating
17 september 2020

Ik ben zeer tevreden. Je hebt heel snel het onderzoeksresultaat.

Anoniem
5,0 rating
17 september 2020

Jazeker. Discreet en snel

Anoniem
4,0 rating
16 september 2020

Ik ben erg tevreden.

Anoniem
4,0 rating
16 september 2020

Blijf zo doorgaan!!

Anoniem
5,0 rating
16 september 2020

Zeer tevreden

Anoniem
5,0 rating
16 september 2020

Snelle uitslag!

Anoniem
5,0 rating
16 september 2020

Zeker tevreden. Snel en discreet.

Anoniem
5,0 rating
16 september 2020

Snel en duidelijk

Anoniem
5,0 rating
15 september 2020

Zeker tevreden. Snel en discreet.

Anoniem
3,0 rating
15 september 2020

Prima

Anoniem
4,0 rating
15 september 2020

Ja!

Anoniem
5,0 rating
15 september 2020

Nee

Anoniem
4,0 rating
14 september 2020

zeker

Anoniem
5,0 rating
14 september 2020

Top

Anoniem
4,0 rating
13 september 2020

Goed

Anoniem
4,0 rating
13 september 2020

Ja!

Anoniem
4,0 rating
13 september 2020

Ja

Anoniem
5,0 rating
13 september 2020

Ja heel erg!

Anoniem
5,0 rating
12 september 2020

Ben zeker tevreden! Toch wel beetje bang dat ik de test niet goed heb uitgevoerd.. misschien betere beschrijving van bijvoorbeeld hoe goed je over de amandelen moet wrijven bij de orale test?

Anoniem
5,0 rating
12 september 2020

Ja.

Anoniem
4,0 rating
12 september 2020

Tevreden

Anoniem
5,0 rating
12 september 2020

Ik ben tevreden 🙂

Anoniem
4,0 rating
11 september 2020

Erg tevreden

Anoniem
5,0 rating
11 september 2020

bedankt!

Anoniem
3,0 rating
11 september 2020

Wat problemen met uitslag maar is goed en snel
opgelost

Anoniem
5,0 rating
11 september 2020

Zeker tevreden, snel ook met de uitslag.

Anoniem
4,0 rating
10 september 2020

Ja hoor

Anoniem
5,0 rating
10 september 2020

Heel tevreden

Anoniem
5,0 rating
10 september 2020

Ben zeer tevreden.

Anoniem
4,0 rating
10 september 2020

Ja!

Anoniem
5,0 rating
10 september 2020

Fijn en anoniem! Duidelijke stappen en een juiste informatie voorziening.

Anoniem
4,0 rating
10 september 2020

Anoniem
5,0 rating
9 september 2020

Ja zeer tevreden en snelle uitslag

Anoniem
5,0 rating
9 september 2020

zeker tevreden. Snel uitslag en makkelijk te gebruiken

Anoniem
5,0 rating
9 september 2020

Anoniem
4,0 rating
9 september 2020

zeertevreden

Anoniem
5,0 rating
9 september 2020

Yes, snel en anoniem

Anoniem
4,0 rating
9 september 2020

YES

Anoniem
4,0 rating
9 september 2020

Erg tevreden.

Anoniem
5,0 rating
7 september 2020

Snelle uitslag gekregen

Anoniem
4,0 rating
6 september 2020

Dass alle Übertragunswege der STIs berücksichtigt werden finde ich super und ist auf jeden Fall positiv hervorzuheben. Und die Handhabung der Website ist sehr nutzerfreundlich und übersichtlich.

Anoniem
4,0 rating
5 september 2020

Ja

Anoniem
5,0 rating
5 september 2020

Snelle duidelijke uitslag

Anoniem
4,0 rating
5 september 2020

supersnel mijn resultaten en zeer klantvriendelijk
eenvoudige procedure !

Anoniem
5,0 rating
5 september 2020

Zeker, had het alleen wel fijn gevonden om de uitslag per sms te krijgen. Heb nu de pagina wel 50 keer opnieuw geloaded voordat ik de uitslag kreeg.

Anoniem

Antwoord van testalize.me NL

Bedankt voor je beoordeling! Met een SMS’je werken we niet, eigenlijk puur vanwege de privacy. Maar je kunt wel een email ontvangen met jouw uitslag. Op de uitslagpagina staat hoe dit werkt.

5,0 rating
5 september 2020

Alles was duidelijk en dingen verliepen lekker snel!

Anoniem
4,0 rating
4 september 2020

Ja! Informatie is duidelijk en uitslag is er snel.

Anoniem
5,0 rating
4 september 2020

Niks op aan te merken!

Anoniem
4,0 rating
4 september 2020

Ja ik ben tevreden!

Anoniem
5,0 rating
4 september 2020

Zeker! Snel en discreet

Anoniem
5,0 rating
4 september 2020

Snelle service.

Anoniem
4,0 rating
4 september 2020

ja, zeer snel!

Anoniem
4,0 rating
3 september 2020

Anoniem
4,0 rating
3 september 2020

Ja! Informatie is duidelijk en uitslag is er snel.

Anoniem
5,0 rating
3 september 2020

Enorm

Anoniem
4,0 rating
3 september 2020

Zeer tevreden

Anoniem
5,0 rating
3 september 2020

Jaa zeker tevreden! Het testen is erg makkelijk en volgt vanzelf! En de uitslag was super snel binnen

Anoniem
4,0 rating
2 september 2020

.

Anoniem
4,0 rating
2 september 2020

Ja, ik vind de test alleen wel vrij prijzig. Maar de service is uitstekend!

Anoniem
4,0 rating
2 september 2020

N

Anoniem
5,0 rating
2 september 2020

Fijn dat het anoniem kan en dat je bij jullie ook behandeld kunt worden.

Anoniem
4,0 rating
1 september 2020

Zeker tevreden. Een snelle testuitslag!

Anoniem
5,0 rating
1 september 2020

Top

Anoniem
5,0 rating
31 augustus 2020

Ich bin sehr zufrieden!

Anoniem
4,0 rating
31 augustus 2020

Zeker tevreden. Een snelle testuitslag!

Anoniem
5,0 rating
30 augustus 2020

Ja!

Anoniem
4,0 rating
30 augustus 2020

Ja ik ben tevreden

Anoniem
4,0 rating
30 augustus 2020

Ja

Anoniem
5,0 rating
29 augustus 2020

Top!

Anoniem
4,0 rating
29 augustus 2020

Ja tevreden, meer info of uitleg door iemand zal perfect zijn. Vooral bij behandeling en symptomen en ook hoe je mental moet omgaan met een positief resultaat.

Anoniem
5,0 rating
28 augustus 2020

Super
Alleen terug zenden uit België is wat aan dure kant maja dat is Bpost en niet jullie

Anoniem
4,0 rating
28 augustus 2020

ja

Anoniem
5,0 rating
28 augustus 2020

Jaa top

Anoniem
5,0 rating
28 augustus 2020

Ben tevreden

Anoniem
4,0 rating
28 augustus 2020

Snelle uitslag

Anoniem
4,0 rating
27 augustus 2020

Super snelle uitslag en een stuk minder ongemakkelijk (en goedkoper) dan bij de huisarts.

Anoniem
4,0 rating
27 augustus 2020

Ja

Anoniem
5,0 rating
26 augustus 2020

Ik had de test snel in huis. Er zat een duidelijke gebruiksaanwijzing bij en de uitslag duurde slechts 24 uur.

Anoniem
5,0 rating
26 augustus 2020

Ja

Anoniem
4,0 rating
26 augustus 2020

.

Anoniem
5,0 rating
26 augustus 2020

Superfijn hoe snel de uitslag er was! Maandag opgestuurd en dinsdagavond al de (gelukkig goede) uitslag. Anonimiteit is fijn alsmede track and trace bij verzending! Eigenlijk alles… ook de retourbox, instructie, etc. Topservice!

Anoniem
5,0 rating
26 augustus 2020

Ja

Anoniem
4,0 rating
26 augustus 2020

Handig, snel en anoniem!

Anoniem
4,0 rating
26 augustus 2020

.

Anoniem
4,0 rating
25 augustus 2020

Fijne snelle service!

Anoniem
5,0 rating
25 augustus 2020

Zeer tevreden. Na 24 uur is de uitslag al binnen!

Anoniem
5,0 rating
25 augustus 2020

Top

Anoniem
4,0 rating
25 augustus 2020

Erg tevreden. Snel resultaat

Anoniem
5,0 rating
25 augustus 2020

Snel binnen en snel de uitslag

Anoniem
4,0 rating
25 augustus 2020

Ja ik ben tevreden

Anoniem
5,0 rating
24 augustus 2020

Snel resultaat, top

Anoniem
5,0 rating
23 augustus 2020

Ik vind het heel prettig dat je via testalize anoniem en thuis jezelf kunt testen! In een eerdere ervaring bij de Ggd voelde ik mij erg beoordeeld door de werknemers, waardoor dat een drempel is om naartoe te gaan

Anoniem
4,0 rating
22 augustus 2020

Yes

Anoniem
5,0 rating
22 augustus 2020

Super snel en makkelijk.

Anoniem
5,0 rating
21 augustus 2020

Geen

Anoniem
4,0 rating
21 augustus 2020

Jaaa

Anoniem
5,0 rating
21 augustus 2020

Ja

Anoniem
4,0 rating
21 augustus 2020

Tevreden!

Anoniem
3,0 rating
21 augustus 2020

Prijs voor behandeling erg duur

Anoniem

Antwoord van testalize.me NL

Bedankt voor je beoordeling. De behandeling is inderdaad prijzig. Maar realiseer je dat zowel een huisarts en een apotheker onverzekerd moeten werken. Dat merk je in de prijs. Ook de medicatie moet betaald worden, maar dit is net zo duur als altijd.

5,0 rating
21 augustus 2020

Super tevreden!

Anoniem
5,0 rating
21 augustus 2020

GREAT

Anoniem
5,0 rating
21 augustus 2020

Was allemaal duidelijk, geen opmerkingen verder.

Anoniem
5,0 rating
21 augustus 2020

Ja zeer tevreden. Snel de uitslag

Anoniem
5,0 rating
20 augustus 2020

Super snel!

Anoniem
5,0 rating
20 augustus 2020

Ja zeer tevreden. Snel de uitslag

Anoniem
4,0 rating
20 augustus 2020

Ja, Heel tevreden over de test zelf (hoe het verstuurd is, discreet en met goede makkelijke instructies) en ook over de snelheid van de resultaten, de mogelijkheid om medicatie te krijgen en de kosten zijn niet te hoog

Anoniem
4,0 rating
20 augustus 2020

Ja snelle service

Anoniem
5,0 rating
20 augustus 2020

Prima service, anoniem, makkelijk met code en optie om uitslag via mail te ontvangen. Uitslag binnen 48 uur, mooi snel!

Anoniem
5,0 rating
19 augustus 2020

Snelle uitslag!

Anoniem
5,0 rating
19 augustus 2020

Goede instructies en fijn dat alles anoniem gebeurde

Anoniem
4,0 rating
19 augustus 2020

FAST AND HAPPY

Anoniem
5,0 rating<