REVIEWS

5,0 rating
3 april 2020

Tevreden dusver, hopelijk de antibiotica nu ook binnen paar dagen binnen

Anoniem
4,0 rating
3 april 2020

Het is, ondanks veel goedkoper dan de andere partijen, toch wel een beetje duur naar mijn inzicht en in vergelijking tot de ggd. (Maar die is nu gesloten doordat ze bij Corona helpen).

Anoniem
5,0 rating
3 april 2020

Zeker tevreden!

Anoniem
5,0 rating
3 april 2020

Ik ben zeer tevreden en resultaat (ondanks slecht resultaat) was binnen 24 uur binnen!

Anoniem
5,0 rating
3 april 2020

Zeer tevreden!

Anoniem
4,0 rating
2 april 2020

Makkelijk snel en anoniem ideaal!

Anoniem
4,0 rating
2 april 2020

Tevreden!.

Anoniem
5,0 rating
2 april 2020

Snel antwoord en anoniem. Dat vind ik erg fijn.

Anoniem
5,0 rating
1 april 2020

Ik ben tevreden ja, anoniem en geen moeilijke vragen moeten beantwoorden.

Anoniem
5,0 rating
1 april 2020

Super dat het zo snel getest kon worden en dat alles anoniem is!

Anoniem
5,0 rating
1 april 2020

Ik ben heel blij met deze nieuwe optie, goedkoop snel en anoniem wat wil je nog meer… bedankt

Anoniem
5,0 rating
1 april 2020

Erg makkelijk en snel! Super fijn

Anoniem
5,0 rating
1 april 2020

Ik vind alles van testalize heel fijn geregeld en overzichtelijk weergegeven! Super om zo toch anoniem vanuit je huis te kunnen testen.

Anoniem
5,0 rating
1 april 2020

Snelle service

Anoniem
5,0 rating
31 maart 2020

Zeer snelle resultaten en zeer discreet

Anoniem
4,0 rating
31 maart 2020

Zeer tevreden! Standaard een mailtje krijgen met daarin de uitslag zou ik fijn vinden.

Anoniem
4,0 rating
31 maart 2020

De discrete verpakking is perfect!

Anoniem
4,0 rating
30 maart 2020

De discrete verpakking is perfect!

Anoniem
4,0 rating
30 maart 2020

Ik had het op vrijdag verzonden en hoopte op zaterdag nog bericht te krijgen. Mijn weekend was dus wel een beetje spannend en met al aanwezige klachten zakt je hart wel naar de grond het hele weekend. Verrast geen soa aanwezig dus wel een opluchting. Maar misschien als tip in de bijsluiter vermelden dat de uitslag langer kan duren rondom het weekend.
Verder hartstikke bedankt.

Anoniem

Antwoord van testalize.me

Bedankt voor je beoordeling! We zullen die overkomstduur beter beschrijven op onze website. Bedankt voor de feedback!

5,0 rating
30 maart 2020

.

Anoniem
5,0 rating
30 maart 2020

Ja

Anoniem
5,0 rating
30 maart 2020

Ja erg tevreden en goed dat ik nu pillen krijg

Anoniem
5,0 rating
30 maart 2020

Yes I am

Anoniem
4,0 rating
29 maart 2020

Tevreden! Misschien is het ook mogelijk om andere geslachtsziektes te onderzoeken? Fijne dag!

Anoniem
5,0 rating
28 maart 2020

GGD is dicht. Maar dit is een heel goed alternatief.

Anoniem
4,0 rating
28 maart 2020

Ja

Anoniem
5,0 rating
27 maart 2020

Niks mis mee, snelle uitslag

Anoniem
5,0 rating
26 maart 2020

Ontzettend tevreden, zulke snelle service.

Anoniem
4,0 rating
26 maart 2020

Heel snel uitslag

Anoniem
5,0 rating
26 maart 2020

Ja

Anoniem
4,0 rating
26 maart 2020

Ik ben tevreden met de snelheid van de test, test pakket was snel binnen. Makkelijk om af te nemen en retour te zenden. Uitslag is heel eenvoudig op te vragen.

Anoniem
4,0 rating
26 maart 2020

Makkelijke en anonieme manier om te testen!

Anoniem
4,0 rating
26 maart 2020

Heel fijn dat de uitslag zo snel beschikbaar is.

Anoniem
5,0 rating
25 maart 2020

snelle reactie toen ik mn mailadres verkeerd in had gevuld en snelle uitslag van de test

Anoniem
4,0 rating
25 maart 2020

Fijn dat dit gewoon anoniem gedaan kan worden.

Anoniem
5,0 rating
25 maart 2020

snelle reactie toen ik mn mailadres verkeerd in had gevuld en snelle uitslag van de test

Anoniem
4,0 rating
25 maart 2020

Alles was duidelijk, alleen is het lastig om te weten of het betrouwbaar is. GGD zit je altijd goed, maar als je online googled op of soa thuistesten betrouwbaar zijn zie je veel staan dat je er niet op kan vertrouwen. Ik heb voor jullie gekozen omdat er bij jullie staat dat het naar het lab gaat maar daar ga je dan maar in goed vertrouwen vanuit. Wat hierbij zou kunnen helpen is als er een recensie van de overheid bijvoorbeeld zou zijn dat jullie te vertrouwen zijn, of een link naar jullie website vanaf de GGD (ik weet niet of dit mogelijk is maar als dat wel zo is zou ik daar zeker achteraan gaan).

Anoniem

Antwoord van testalize.me

Bedankt voor je beoordeling! Er is helaas (nog) geen keurmerk. De GGD maakt, net als wij, gebruik van een laboratorium. Enkele GGD’s zetten zelfs onze tests in. O.a. de GGD Zeeland. De overheid vermeldt ons wel als betrouwbare partij. Zie: https://www.zorgvannu.nl/oplossingen/met-soa-zelftests-jezelf-testen-op-geslachtziekten

5,0 rating
25 maart 2020

Wat ik niet kon zien als je positief was voor chlamydia en gonorroe of je voor beide apart medicatie moest of alleen voor gonorroe ( en dat dat dan ook voor clamydia geldt )?

Anoniem

Antwoord van testalize.me

Bedankt voor je beoordeling. Chlamydia en Gonorroe worden apart behandeld. Dit moet echt via je huisarts, dit omdat de behandeling tegen Gonorroe met een injectie wordt toegediend.

4,0 rating
25 maart 2020

Anoniem
4,0 rating
25 maart 2020

Ja ben ik

Anoniem
5,0 rating
24 maart 2020

heel tevreden

Anoniem
5,0 rating
24 maart 2020

Ja

Anoniem
4,0 rating
24 maart 2020

Anoniem
4,0 rating
24 maart 2020

Zolang het anoniem is wel!

Anoniem
5,0 rating
24 maart 2020

Ja

Anoniem
3,0 rating
24 maart 2020

leider ist der erste test verloren gegangen

Anoniem
5,0 rating
23 maart 2020

Ja

Anoniem
4,0 rating
23 maart 2020

Ja ik ben tevreden! Fijn dat het anoniem kan.

Anoniem
5,0 rating
21 maart 2020

Ja!

Anoniem
5,0 rating
21 maart 2020

I like the fast service result in less then 24h. Keep up the good job. I am super satisfied with service.

Anoniem
5,0 rating
20 maart 2020

Heel erg fijn dat deze optie bestaat om een test te kunnen doen – De uitslag was heel erg snel!

Anoniem
5,0 rating
20 maart 2020

Test was snel en makkelijk en anoniem uitstekend dus

Anoniem
5,0 rating
20 maart 2020

Anoniem
5,0 rating
19 maart 2020

Zeer tevreden

Anoniem
5,0 rating
19 maart 2020

JA

Anoniem
4,0 rating
19 maart 2020

Zeker tevreden!

Anoniem
4,0 rating
18 maart 2020

Ja

Anoniem
5,0 rating
18 maart 2020

Absoluut

Anoniem
4,0 rating
18 maart 2020

Snelle uitslag

Anoniem
5,0 rating
17 maart 2020

Fijn. geen coronatest? 🙂

Anoniem
5,0 rating
17 maart 2020

Geen feedback

Anoniem
5,0 rating
17 maart 2020

Heel snel getest!

Anoniem
5,0 rating
14 maart 2020

Ja

Anoniem
4,0 rating
14 maart 2020

Het zou fijn zijn als de test iets goedkoper zou zijn zodat mensen met geinig geld ook vaker kunnen testen mocht dat nodig zijn. Voor de rest goeie service.

Anoniem

Antwoord van testalize.me

Bedankt voor je beoordeling! Diagnostiek is prijzig. We realiseren ons dit. Maar weet dat je via je huisarts (verzekeraar) makkelijk 2 keer meer betaalt.

5,0 rating
13 maart 2020

Anoniem
5,0 rating
13 maart 2020

Erg tevreden over de discrete manier van handelen

Anoniem
4,0 rating
12 maart 2020

Ik ben zeker tevreden

Anoniem
5,0 rating
12 maart 2020

Het was makkelijk, anoniem, snel en duidelijk: erg prettig!

Anoniem
5,0 rating
11 maart 2020

Tevreden

Anoniem
4,0 rating
11 maart 2020

Yes!

Anoniem
5,0 rating
11 maart 2020

Ik ben zeker tevreden

Anoniem
5,0 rating
11 maart 2020

Ja maandag verstuurd en woensdag al uitslag

Anoniem
5,0 rating
11 maart 2020

Ja maandag verstuurd en woensdag al uitslag

Anoniem
5,0 rating
11 maart 2020

goede service, snel:)

Anoniem
5,0 rating
11 maart 2020

Heel tevreden!

Anoniem
4,0 rating
11 maart 2020

Snelle uitslag. 🙂

Anoniem
4,0 rating
10 maart 2020

Ja

Anoniem
5,0 rating
10 maart 2020

Geen verdere feedback, heel blij met jullie en jullie snelle diensten

Anoniem
5,0 rating
10 maart 2020

Snel en anoniem

Anoniem
4,0 rating
10 maart 2020

Ja

Anoniem
3,0 rating
10 maart 2020

Nvt

Anoniem
4,0 rating
9 maart 2020

Ja!

Anoniem
5,0 rating
7 maart 2020

Geen

Anoniem
5,0 rating
7 maart 2020

Makkelijk en volledig anoniem

Anoniem
4,0 rating
7 maart 2020

Ja hoor

Anoniem
5,0 rating
6 maart 2020

Ik ben tevreden.

Anoniem
5,0 rating
5 maart 2020

Goede klantenservice via whatsapp! Echt top

Anoniem
5,0 rating
5 maart 2020

Goede uitleg en super snelle service

Anoniem
5,0 rating
5 maart 2020

Zeer tevreden

Anoniem
5,0 rating
5 maart 2020

Super snelle levering en snelle uitslag !

Anoniem
5,0 rating
5 maart 2020

Super snelle levering en snelle uitslag !

Anoniem
5,0 rating
5 maart 2020

Heldere uitleg, snelle uitslag

testalize.me
5,0 rating
3 maart 2020

Zeer snel en fijn dat het anoniem kan. Via mijn eigen huisarts voel ik enigzins schaamte.

testalize.me
3,0 rating
3 maart 2020

ik heb klachten maar testte negatief

Anoniem

Antwoord van testalize.me

Bedankt voor je beoordeling. Als je incubatietijd hebt afgewacht kan er vanuit worden gegaan dat je geen Chlamydia of Gonorroe hebt. Mensen die negatief testen maar klachten hebben/houden wordt vaak aangeraden op Mycoplasma te testen. Wij doen dit nog niet, maar je kunt dit bij jouw eigen huisarts kunnen aanvragen.

5,0 rating
2 maart 2020

Ja zeker snel binnen en een snelle uitslag

Anoniem
5,0 rating
2 maart 2020

Helemaal super

Anoniem
4,0 rating
2 maart 2020

Ja

Anoniem
5,0 rating
1 maart 2020

Zeker tevreden

Anoniem
5,0 rating
29 februari 2020

Snelle uitslag

Anoniem
3,0 rating
29 februari 2020

BEN TE VREDEN

Anoniem
4,0 rating
29 februari 2020

Ik ben zeer tevreden. De test wordt gauw geleverd wanneer je het besteld hebt. Je krijgt ook snel uitslag maar ik heb een keer langer moeten wachten op de uitslag.

Anoniem
4,0 rating
28 februari 2020

Tevreden, al had ik verwacht dat ik een andere uitslag zou hebben. Dus wou graag nogmaals testen

Anoniem
5,0 rating
28 februari 2020

Zeer tevreden! Supersnelle uitslag!

Anoniem
5,0 rating
28 februari 2020

Zeker tevreden, snel en gemakkelijk

Anoniem
4,0 rating
28 februari 2020

Ja

Anoniem
4,0 rating
28 februari 2020

Jaa

Anoniem
5,0 rating
28 februari 2020

Ja snel en betrouwbaar

Anoniem
5,0 rating
27 februari 2020

Zeker tevreden!

Anoniem
5,0 rating
27 februari 2020

Zeker tevreden! Ideaal deze test

Anoniem
4,0 rating
26 februari 2020

Ja

Anoniem
4,0 rating
25 februari 2020

Zeker!

Anoniem
5,0 rating
25 februari 2020

Fijne en snelle service

Anoniem
4,0 rating
25 februari 2020

Ja

Anoniem
4,0 rating
25 februari 2020

Prima

Anoniem
5,0 rating
21 februari 2020

Tevreden

Anoniem
5,0 rating
21 februari 2020

Ja ik ben tevreden, ook over de telefonische ondersteuning

Anoniem
5,0 rating
20 februari 2020

Zeer tevreden! werkt snel en anonym!

Anoniem
4,0 rating
20 februari 2020

nvt

Anoniem
4,0 rating
20 februari 2020

Zeer tevreden en anoniem

Anoniem
5,0 rating
20 februari 2020

Zeer overzichtelijk en makkelijk te bestellen, levering is super snel ik zou zeggen niks meer aan doen!

Anoniem
5,0 rating
20 februari 2020

Alleen de prijs is vrij hoog.

Anoniem
5,0 rating
19 februari 2020

Ik ben zeer tevreden, vooral door de snelheid van de uitslag en de kosten die laag zijn.

Anoniem
5,0 rating
19 februari 2020

Yes

Anoniem
5,0 rating
19 februari 2020

Erg tevreden met de service, alleen de prijs is wel wat aan de hoge kant

Anoniem
5,0 rating
19 februari 2020

Ging heel vlot !

Anoniem
4,0 rating
19 februari 2020

Zeker tevreden! Super snel de uitslag!!

Anoniem
5,0 rating
19 februari 2020

Zeer tevreden.

Anoniem
5,0 rating
18 februari 2020

Top

Anoniem
5,0 rating
18 februari 2020

Zeker weten!

Anoniem
5,0 rating
18 februari 2020

Top!

Anoniem
4,0 rating
17 februari 2020

Zeker!

Anoniem
5,0 rating
16 februari 2020

Goed geregeld en fijn dat de uitslag zo snel is

Anoniem
5,0 rating
16 februari 2020

Ja!!

Anoniem
5,0 rating
16 februari 2020

Snelle levering en snelle uitslag.

Anoniem
4,0 rating
14 februari 2020

Ja

Anoniem
5,0 rating
14 februari 2020

Heel tevreden

Anoniem
5,0 rating
14 februari 2020

Verzenddoosje vervangen voor medische envelop. Met lucht in zakje wil doosje niet dicht

Anoniem
4,0 rating
14 februari 2020

Zeker tevreden

Anoniem
5,0 rating
14 februari 2020

Ja, een vriendin heeft het op aanraden van mij ook gebruikt.

Anoniem
4,0 rating
13 februari 2020

Top site!

Anoniem
4,0 rating
13 februari 2020

Zeker!

Anoniem
5,0 rating
13 februari 2020

Ja heel tevreden

Anoniem
4,0 rating
13 februari 2020

Tevreden

Anoniem
4,0 rating
12 februari 2020

Tevreden

Anoniem
4,0 rating
12 februari 2020

Heel tevreden 🙂

Anoniem
5,0 rating
12 februari 2020

Heel snel! Erg prettig

Anoniem
4,0 rating
12 februari 2020

Tevreden!

Anoniem
4,0 rating
12 februari 2020

Zeker weten

Anoniem
5,0 rating
12 februari 2020

Ja

Anoniem
5,0 rating
12 februari 2020

ja

Anoniem
5,0 rating
12 februari 2020

Goede servuce

Anoniem
4,0 rating
12 februari 2020

Zeker, snelle uitslag.

Anoniem
5,0 rating
10 februari 2020

Snel en betrouwbaar!!

Anoniem
5,0 rating
10 februari 2020

Ja, het is makkelijk, anoniem, snel en mogelijkheid om uitslag te krijgen via de mail! Super!

Anoniem
5,0 rating
10 februari 2020

Snel en betrouwbaar!!

Anoniem
5,0 rating
10 februari 2020

Ja heel tevreden

Anoniem
4,0 rating
10 februari 2020

Je kan ook lesbisch zijn en dus uberhaupt geen condoom gebruiken, dat verandert de waarde van de uitslag namelijk wel van ‘onveilig’ naar ‘niet nodig’, wat in mijn geval dus zo is.

Anoniem

Antwoord van testalize.me

Bedankt voor je beoordeling. Dit gaat over de testwijzer denk ik toch? Ik ga eens kijken hoe we deze hierop kunnen aanpassen. Bedankt voor de feedback!

4,0 rating
10 februari 2020

EFFICIENT

Anoniem
5,0 rating
9 februari 2020

Test gaat snel en makkelijk

Anoniem
4,0 rating
8 februari 2020

Tevreden over de snelle afhandeling

Anoniem
5,0 rating
8 februari 2020

Zeker

Anoniem
4,0 rating
8 februari 2020

Ja was gezellige rit

Anoniem
4,0 rating
8 februari 2020

simpel, doeltreffend, prijs is goed, snel resultaat, al met al prima via Testalize.me 🙂

Anoniem
4,0 rating
7 februari 2020

Ja, snelle reactie op vragen en snelle uitslag!

Anoniem
4,0 rating
7 februari 2020

Zeker, heel snel geregeld allemaal

Anoniem
5,0 rating
7 februari 2020

Erg tevreden

Anoniem
4,0 rating
7 februari 2020

Goede snelle service

Anoniem
5,0 rating
5 februari 2020

Thanks! 🙂

Anoniem
4,0 rating
5 februari 2020

De test was erg makkelijk om te doen

Anoniem
5,0 rating
5 februari 2020

Ik ben zeker tevreden. De uitslag kwam ook heel snel binnen.

Anoniem
4,0 rating
5 februari 2020

Zeer tevreden

Anoniem
4,0 rating
4 februari 2020

Zeer goed.

Anoniem
5,0 rating
4 februari 2020

Tevreden en snel. Fijn dat je niet lang in onzekerheid hoeft te zitten.

Anoniem
5,0 rating
4 februari 2020

Ja super tevreden, super snel ook!

Anoniem
5,0 rating
4 februari 2020

Ja!

Anoniem
5,0 rating
3 februari 2020

Heel tevreden over de snelheid, het gemak en de anonimiteit!

Anoniem
5,0 rating
2 februari 2020

Zeer tevreden

Anoniem
5,0 rating
2 februari 2020

Werkt gewoon erg goed allemaal!

Anoniem
4,0 rating
1 februari 2020

Ik vind het een erg goeie manier om in je eigen tijd jezelf toch te laten testen.

Anoniem
4,0 rating
1 februari 2020

Ja snelle uitslag!

Anoniem
5,0 rating
1 februari 2020

Heel tevreden had snel de uitslag

Anoniem
5,0 rating
31 januari 2020

Yes helemaal top! Snel en anoniem en lage kosten 🙂

Anoniem
4,0 rating
31 januari 2020

Anoniem
5,0 rating
31 januari 2020

Ja! Snelle uitslag, fijn systeem

Anoniem
5,0 rating
30 januari 2020

Ja supee tevreden, snel test en goede Prius!

Anoniem
5,0 rating
30 januari 2020

Zeer tevreden

Anoniem
4,0 rating
30 januari 2020

Tevreden over de service, helaas een positieve uitslag. Gelukkig weet ik het nu.

Anoniem
5,0 rating
30 januari 2020

Toppie

Anoniem
5,0 rating
30 januari 2020

Service was razendsnel, verpakking goed uitgedacht en de instructies erg duidelijk.

Anoniem
5,0 rating
30 januari 2020

Super fijn dat het op deze manier kan:)

Anoniem
4,0 rating
30 januari 2020

Testen voor andere soa’s

Anoniem
5,0 rating
30 januari 2020

Ben erg tevreden

Anoniem
5,0 rating
30 januari 2020

Jazeker, snelle service en gemakkelijk om een test te doen.

Anoniem
5,0 rating
30 januari 2020

Ontzettend tevreden!
Heel prettig dat ik een dag later de uitslag al had!

Anoniem
4,0 rating
29 januari 2020

Yes

Anoniem
5,0 rating
29 januari 2020

Super snel en eenvoudig!

Anoniem
5,0 rating
28 januari 2020

Duidelijk uitleg en versturen makkelijk net als de uitslag opvragen! Erg te vreden

Anoniem
5,0 rating
28 januari 2020

Zeer snelle uitslag!

Anoniem
5,0 rating
28 januari 2020

Super service, bedankt!

Anoniem
5,0 rating
28 januari 2020

Jazeker! Goede service van bezorging tot het ontvangen van de uitslag

Anoniem
4,0 rating
28 januari 2020

Ja erg fijn dat je thuis zo snel de test kunt doen

Anoniem
5,0 rating
28 januari 2020

Anoniem
4,0 rating
28 januari 2020

.

Anoniem
5,0 rating
28 januari 2020

Snelle levering

Anoniem
5,0 rating
27 januari 2020

Zeker!

Anoniem
5,0 rating
26 januari 2020

Snel in huis. Uitslag was er ook snel. En goedkoper dan huisarts

Anoniem
2,0 rating
26 januari 2020

Bij het bestellen een afhaalpunt aangegeven maar bij het krijgen van de track en Trace code stond mijn eigen adres er op. Zeer slecht en teleurstellend!

Anoniem

Antwoord van testalize.me

Zoals je in je track&trace kunt zien is het pakje gewoon onderweg naar het door jouw gekozen afhaalpunt. We hebben je dit ook per mail laten weten. We begrijpen de review daarom niet.

4,0 rating
26 januari 2020

Ja

Anoniem
3,0 rating
25 januari 2020

Leider hat es durch die Post sehr lange gedauert um die Ergebnisse zu erhalten. Dennoch haben sie mir sehr geholfen!

Anoniem
5,0 rating
25 januari 2020

Goede service, duidelijk.

Anoniem
4,0 rating
25 januari 2020

ja tevreden

Anoniem
5,0 rating
25 januari 2020

ja

Anoniem
5,0 rating
25 januari 2020

Snel, anoniem en gebruiksvriendelijk

Anoniem
5,0 rating
25 januari 2020

Uiterst tevreden.

Anoniem
4,0 rating
23 januari 2020

yes

Anoniem
4,0 rating
23 januari 2020

Ja

Anoniem
5,0 rating
22 januari 2020

ja

Anoniem
5,0 rating
22 januari 2020

Niets te wensen!

Anoniem
5,0 rating
22 januari 2020

Top

Anoniem
1,0 rating
21 januari 2020

Nach über 14 Tagen leider noch immer kein Ergebnis…Code wird mir mittlerweile als ungültig angezeigt

Anonym

Antwoord van testalize.me

Hallo, tut uns leid, dass es noch kein Ergebnis gibt. Der Code wird als ‘unbekannt’ angezeigt, wann die Probe noch nicht in unserem Labor angekommen ist. Es gibt im Moment viele Probleme mit der Post, mit der Folge, dass viele Proben mit großer Verzögerung in unser Labor geliefert werden. Hast du schon Kontakt mit unserem Kundenservice aufgenommen? Bitte schicke eine E-Mail an: [email protected]

5,0 rating
21 januari 2020

Zeer tevreden, erg snel en anoniem. Ga zo door en ik zal het promoten onder mijn vrienden

Anoniem
5,0 rating
21 januari 2020

Top

Anoniem
4,0 rating
21 januari 2020

Er was iets mis gegaan met het afleveradres (best vervelend!). Op mijn bevestiging van de bestelling stond er het ophaalpunt maar toen ik de track en trace kreeg was het veranderd in mn thuis adres. Dit kon helaas niet gewijzigd worden.

Anoniem
4,0 rating
21 januari 2020

Ja, maar zou graag op meerdere SOA’s testen

Anoniem
5,0 rating
21 januari 2020

Hele fijne en snelle service

Anoniem
5,0 rating
20 januari 2020

ja!

Anoniem
4,0 rating
20 januari 2020

Discreet en snel. Complimenten en drempelverlagend!

Anoniem
5,0 rating
20 januari 2020

Erg tevreden! Zijn er bij jullie ook testen die testen op de andere soas zoals Trichomonas? En is t beter om nu een standaard wegwerpbekertje te gebruiken? Verder prima test

Anoniem

Antwoord van testalize.me

Bedankt voor je beoordeling! We testen niet op Trichomonas. Deze SOA komt vrij weinig voor, veroorzaakt vrijwel nooit complicaties en wordt bij mannen vaak niet behandeld omdat ie vanzelf overgaat.
Een plastic wegwerpbekertje is prima om te gebruiken. Een schoon glas of regulier bekertje is ook prima. Het gaat erom dat er niets anders inzit.

5,0 rating
19 januari 2020

top

Anoniem
4,0 rating
18 januari 2020

Makkelijke testafname. Ik heb iets meer als 30 ml wat aangegeven stond bij de gebruiksaanwijzing opgevangen bij de urinetest. Denk ongeveer 50 ml. Heeft dit invloed op de testuitslag? Voor de rest snelle levering en uitslag

Anoniem

Antwoord van testalize.me

Bedankt voor je beoordeling. Die 50ml is geen ramp. Het probleem met echt grote volumes is dat er verdunning kan optreden. Als je een glas vol plast kan dit tot problemen leiden maar met een beetje afwijking hebben we rekening gehouden.

5,0 rating
17 januari 2020

Snelle service!!

Anoniem
5,0 rating
17 januari 2020

Supersnelle uitslag! Discrete levering en gemakkelijke retour.

Anoniem
5,0 rating
17 januari 2020

Super snelle verzending en uitslag! Ook via Whatsapp snelle en fijne reactie. Helemaal tevreden 🙂

Anoniem
3,0 rating
16 januari 2020

Het moet dus wel echt zo zijn dat de gene met wie ik sex heb gehad afgelopen weken het ook heeft? Ik heb me 3 maanden terug nog getest ik had niks heb nog nooit iets opgelopen. Me dokter vroeg zich ook af of jullie test betrouwbaar is. Ja sorry ik ben gewoon erg geschrokken. Gr ***

Anoniem

Antwoord van testalize.me

Bedankt voor je beoordeling. Ik heb je naam geanonimiseerd. Je krijgt een SOA inderdaad van iemand anders doordat je onveilige seks hebt gehad. Ik begrijp uit je reactie dat je positief testte. Dat kan inderdaad even schrikken zijn. Maar geen paniek. De SOA is eenvoudig te behandelen. Onze test wordt uitgevoerd in een huisartsenlaboratorium: Diagnostiek voor U in Eindhoven. Daarmee is de test uiterst betrouwbaar. Als jouw huisarts vragen heeft mag ie altijd contact met ons opnemen. Heb je PDF met jouw uitslag aan jouw huisarts overlegd?

5,0 rating
16 januari 2020

Ja, duidelijk, mooi dat je kan zien dat test is aangekomen in het laboratorium.
Geen gedoe met datum invullen op papier.

Anoniem
5,0 rating
16 januari 2020

Anoniem
5,0 rating
15 januari 2020

ik ben zeer tevreden snelle levering

Anoniem
5,0 rating
15 januari 2020

Ja

Anoniem
4,0 rating
15 januari 2020

Zeer tevreden!

Anoniem
5,0 rating
15 januari 2020

Very Satisfied, the service was good and reliable. My GP recommended it since it is cheaper and equally reliable

Anoniem
4,0 rating
15 januari 2020

Zeer tevreden.

Anoniem
5,0 rating
15 januari 2020

Zeer tevreden, snel uitslag en vriendelijk gebruik

Anoniem
4,0 rating
14 januari 2020

Ik ben te vreden ideaal om zo een soa test te doen

Anoniem
4,0 rating
14 januari 2020

Ein Hinweis auf der Website, dass zu den 72 Stunden noch die Zeit für den Postversand hinzukommt wäre gut. Bei mir hat es leider über 2 Wochen gedauert.

Anoniem

Antwoord van testalize.me

Vielen Dank für die Bewertung. Tut uns leid für die Verspätung. Wir sind leider sehr abhängig von der Post. Wir arbeiten gerade an einer Lösung.

4,0 rating
14 januari 2020

Ging heel makkelijk en snel

Anoniem
4,0 rating
13 januari 2020

Top

Anoniem
5,0 rating
13 januari 2020

Top service zo, perfect binnen 24u uitslag.

Anoniem
5,0 rating
13 januari 2020

Jaa

Anoniem
5,0 rating
12 januari 2020

De streepjes (waarover in de handleiding wordt gesproken- van het buisje waarin de urine moest worden gedaan, waren niet zichtbaar (door de sticker? En in de toelichting beter aangeven: dat de foam binnenkant moet blijven zitten bij verzending, of er een standaard plastic wegwerpbekertje gebruikt mag worden (wie weet nu of zo’n bekertje ‘vervuild’ is?)

Anoniem

Antwoord van testalize.me

Goede feedback! Dank je. We nemen dit mee. De foam gaat er sowieso helemaal uit. We willen minder kunststof gebruiken. Het bekertje zullen we beter beschrijven in de nieuwe versie. De sticker pak ik direct op, dit had niet gemogen. Nogmaals dank.

5,0 rating
11 januari 2020

Snel en makkelijk testen! Top!

Anoniem
5,0 rating
11 januari 2020

Super tevreden!

Anoniem
5,0 rating
11 januari 2020

super eenvoudig en snel top

Anoniem
5,0 rating
11 januari 2020

super eenvoudig, degelijke kit, goed instructie.
misschien noodzaak orale soa test op de site uitleggen? staat al info. nog steeds twijfelde ik of het noodzakelijk is.

Anoniem
5,0 rating
11 januari 2020

zeer tevreden met levering van de test en de snelheid waarmee het gedaan wordt. Test is ook eenvoudig uit te voeren

Anoniem
5,0 rating
11 januari 2020

TEVREDEN

Anoniem
4,0 rating
11 januari 2020

Tevreden

Anoniem
4,0 rating
10 januari 2020

Ja!

Anoniem
4,0 rating
10 januari 2020

nou het is niet helemaal anoniem met alles wat je betaald of ontvangt en dat google is er meteen een link met de soa test misschien handig om dat nog eens aan te passen

Anoniem

Antwoord van testalize.me

Bedankt voor je beoordeling! Wat bedoel je met een link op Google? Op onze verpakking staan geen namen, adressen of logo’s van ons. Op het bankafschrift komt – afhankelijk van de betaalmogelijkheid – wel Openlab BV te staan. Dit bedrijf doet (veel) meer dan alleen het aanbieden van soatesten. Zie ook: https://testalize.me/betaling/

4,0 rating
9 januari 2020

Ja!

Anoniem
5,0 rating
9 januari 2020

Makkelijk en snelle levering

Anoniem
5,0 rating
9 januari 2020

Ja

Anoniem
4,0 rating
9 januari 2020

snelle levering en snelle uitslag

Anoniem
5,0 rating
9 januari 2020

Geen, dank

Anoniem
4,0 rating
9 januari 2020

ja ik ben tevreden en vertrouw op jullie test

Anoniem
5,0 rating
9 januari 2020

Snel! Goede ervaring geweest.

Anoniem
4,0 rating
9 januari 2020

Ik ben tevreden met hoe dit is verlopen!

Anoniem
4,0 rating
9 januari 2020

Snel en discreet, heel fijn!

Anoniem
5,0 rating
9 januari 2020

Nvt

Anoniem
4,0 rating
9 januari 2020

Ja

Anoniem
4,0 rating
8 januari 2020

Ja

Anoniem
5,0 rating
7 januari 2020

Ja, snelle service!

Anoniem
5,0 rating
7 januari 2020

Zeer tevreden, makkelijke procedure, betaalbaar en snel antwoord 👍

Anoniem
5,0 rating
7 januari 2020

Heel tevreden. Pakket was ook gebruiksvriendelijk.

Anoniem
4,0 rating
6 januari 2020

Tevreden over de levering, uitleg bij verpakking, en de manier waarop je de uitslag krijgt !

Anoniem
4,0 rating
4 januari 2020

Zeker

Anoniem
5,0 rating
4 januari 2020

Ben tevreden vind het alleen jammer dat er als je bv bloedverdunners slikt of schildkliermedicijnen dat je het niet on line kan kopen

Anoniem

Antwoord van testalize.me

Bedankt voor je beoordeling! Dit gaat over de behandeling. Als er medicatie wordt gebruikt vinden wij het niet verantwoord om te behandelen op de standaard manier. Beter is om dan naar eigen huisarts te gaan zodat die kan beoordelen hoe in deze specifieke situatie te behandelen.

4,0 rating
4 januari 2020

👍

Anoniem
5,0 rating
3 januari 2020

Zeer tevreden! Nooit meer naar de huisarts maar ik bestel gewoon voortaan hier de tests. Sneller en voordeliger

Anoniem
5,0 rating
3 januari 2020

Super snelle uitslag!

Anoniem
5,0 rating
3 januari 2020

Zeker, snel en discreet!

Anoniem
5,0 rating
3 januari 2020

Wenn ich noch sehen könnte wofür das rote Sternchen hinter den Fragen steht, hätte ich nichts auszusetzen.

Anoniem
5,0 rating
3 januari 2020

Super blij met de korte wachttijd! Scheelt een heleboel stress

Anoniem
5,0 rating
3 januari 2020

Erg snelle resultaten

Anoniem
5,0 rating
2 januari 2020

Sneller dan goedkoper dan huisarts.

Anoniem
4,0 rating
2 januari 2020

Snel de uitslag binnen! Top!

Anoniem
5,0 rating
2 januari 2020

Top

Anoniem
3,0 rating
2 januari 2020

Het duurde erg lang voordat ik de uitslag had

Anoniem

Antwoord van testalize.me

Bedankt voor je beoordeling! Wat jammer dat je lang hebt moeten wachten. In december hebben we helaas meer vertraging bij de post gezien. Excuses hiervoor.

5,0 rating
30 december 2019

Ja

Anoniem
2,0 rating
30 december 2019

Heb 7 dagen gewacht op uitslag. Denk niet dat de uitslag betrouwbaar is met een urine monster wat 7 dagen oud is.

Anoniem

Antwoord van testalize.me

Bedankt voor je beoordeling. Wat vervelend dat je zo lang hebt moeten wachten! Heb je contact met ons gehad? Door drukte bij de post kan het langer duren. Maar 7 dagen is wel heel lang. Voor de betrouwbaarheid van de test maakt het gelukkig niets uit. De test is tot 30 dagen na afname nog steeds betrouwbaar. Dus daar hoef je je geen zorgen over te maken. Neem even contact op. Wij zoeken dan op basis van jouw code e.e.a. uit.

5,0 rating
30 december 2019

Snel en discreet!

Anoniem
4,0 rating
27 december 2019

Ja

Anoniem
5,0 rating
25 december 2019

Ja

Anoniem
5,0 rating
24 december 2019

Snelle service is top!

Anoniem
5,0 rating
24 december 2019

1

Anoniem
5,0 rating
24 december 2019

Ik ben zeer tevreden, de uitslag is er snel, wat in sommige situaties erg prettig is.

Anoniem
5,0 rating
23 december 2019

Jazeker! Duidelijk en snelle uitslag

testalize.me
5,0 rating
21 december 2019

Ik kreeg de uitslag niet binnen 48 uur
Verder ben ik tevreden

Anoniem
5,0 rating
20 december 2019

Ja

Anoniem
4,0 rating
20 december 2019

Snel en anoniem testen is top!

Anoniem
4,0 rating
20 december 2019

It’s super easy and fast.

Anoniem
Scroll naar top