Reviews

Na het opvragen van de uitslag vragen wij onze gebruikers om ons te beoordelen. Dit zeggen ze:

9.5
10

Snelle bezorging en enorm snel het resultaat binnen.

De test kwam de dag nadat ik het had besteld in mijn brievenbus. De uitslag heb ik ook erg snel, binnen 48 uur ontvangen. Erg tevreden over de service en duidelijke handleiding!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- 18 mei 2022
10

Snel en makkelijk

Simpel, duidelijke instructies
Zou je ons aanbevelen? Ja
- 15 mei 2022
9

Snel en makkelijk!

Makkelijk bestellen en snel uitslag.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- 14 mei 2022
10

Makkelijk testen. Behandeling erbij is fantastisch!

Derde keer dat ik via jullie test.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- 14 mei 2022
10

Geweldig

Discreet, snel, duidelijk
Zou je ons aanbevelen? Ja
- 13 mei 2022
8

Snelle service en fijn dat je ook de behandeling kunt regelen!

Erg chill om het online te bestellen en niet eens super duur!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- 10 mei 2022
10

Top

Zeer betrouwbaar en gemakkelijk!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- 6 mei 2022
8

Resultaat snel binnen

Resultaat is snel binnen. Test mag wel iets goedkoper.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- 6 mei 2022
9

Goed

Snelle uitslag
Zou je ons aanbevelen? Ja
- 3 mei 2022
10

Uitslag binnen 24 uur.

Behandeling nie tnodig, maar fijn dat dit wordt aangeboden.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- 3 mei 2022
10

Makkelijk te doen

Testen is makkelijk. De uitslag is er snel.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- 3 mei 2022
8

Makkelijk en snel

Snel in huis en anoniem
Zou je ons aanbevelen? Ja
- 3 mei 2022
1

Test negatief, terwijl ik chlamydia heb

Test incorrect. ******

Reactie van het bedrijf

Dag anoniem, Dit is nogal een beschuldiging. En je hebt niet eens contact met ons opgenomen. Als jij de aanwijzingen in de bijsluiter opvolgt is de test identiek aan die van een huisarts of GGD. Ook Soa Aids NL bestempelt onze test als betrouwbaar. Als je vragen hebt kun je deze gewoon stellen. We antwoorden gemiddeld binnen 30 minuten.

Zou je ons aanbevelen? Nee
- 2 mei 2022
10

Snel de uitslag

Blij met deze oplossing
Zou je ons aanbevelen? Ja
- 27 april 2022
10

Snel!

Testen ging makkelijk, uitslag snel.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- 25 april 2022
7

Duidelijk, snel

Snelle service en duidelijke uitleg
Zou je ons aanbevelen? Ja
- 25 april 2022
8

Werkt perfect

Gaat makkelijk snel en discreet
Zou je ons aanbevelen? Ja
- 20 april 2022
10

Snel, makkelijk en discreet

Snel en discreet thuisbezorgd, makkelijk zelf af te nemen en ook snel de uitslag binnen. Super service!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- 19 april 2022
10

Snel en anoniem

Snel bezorgd, makkelijk in de uitvoering en terugsturen. Snelle uitslag.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- 8 april 2022
10

Super snel binnen en super snel de uitslag echt tevreden

Ben zeer tevreden met de snelle service en de snelle uitslag
Zou je ons aanbevelen? Ja
- 7 april 2022
10

Makkelijk

Snel leverbaar en snel te gebruiken.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- 6 april 2022
10

Snel & discreet

Ik ben echt ontzettend tevreden over Testalize. Het is supersnel, discreet en accuraat. Ook de mogelijkheid om bij een aantal SOA's direct medicatie te ontvangen via Testalize is heel erg goed. Ik heb Testalize al aan veel mensen aangeraden.

Reactie van het bedrijf

Wat fijn om te lezen! Bedankt voor de lovende woorden.

Zou je ons aanbevelen? Ja
- 4 april 2022
10

Top

Top
Zou je ons aanbevelen? Ja
- 1 april 2022
10

Thuis testen met een betrouwbaar resultaat!

Vlak voor het weekend besteld en zaterdag in huis. Toen bedacht dat op zondag en maandag de post niet gaat, dus op dinsdagochtend de test gedaan en gelijk op de bus gedaan. Op donderdag de uitslag, dus alles binnen een week gepiept.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- 31 maart 2022
10

Goede ervaring

Snel, discreet, en duidelijk
Zou je ons aanbevelen? Ja
- 29 maart 2022
10

Prima service

Prima service.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- 24 maart 2022
10

Heel makkelijk en snel geregeld.

Binnen 2 dagen was het resultaat binnen. Super handig dus!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- 24 maart 2022
10

Snel en effectief

Snelle verzending en snel resultaat
Zou je ons aanbevelen? Ja
- 21 maart 2022
8

Prima manier van testen en snel uitslag

Instructie is duidelijk en makkelijk te volgen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- 19 maart 2022
9

Goed

Snel en kundig, fijn dat t anoniem is en je het makkelijk zelf kunt terugsturen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- 16 maart 2022
10

Erg snel en discreet

Snelle uitslag ! En discreet wat super fijn is !
Zou je ons aanbevelen? Ja
- 15 maart 2022
10

Simpel en snel!

Ik had mijn pakket snel binnen. Simpele en duidelijke uitleg. Handige retour box om gratis mee te retourneren. Zondag op de post en dinsdag middag de uitslag. Zou hier zeker weer een test kopen!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- 15 maart 2022
7

Heel goed

Heel goed en snelle service
Zou je ons aanbevelen? Ja
- 14 maart 2022
9

Snelle discrete levering supersnel uitslag

Hele fijne anonieme vorm van testen. Heel professioneel en discreet. Netjes verpakt en heel helder qua afname en uitleg. Uitslag opvragen heel makkelijk en gewoon allemaal vanuit huis. Goed lab rapport en bij het vinden van een soa professioneel contact en behandeling is inclusief. Echt een aanrader!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- 11 maart 2022
9

Snelle goede service

Paar keer gebruik gemaakt, snelle levering plus uitslag.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- 8 maart 2022
9

Heel handig en gemakkelijk

Het is super handig dat je discreet thuis het monster kan afnemen en vervolgens simpelweg op de bus kan doen. Snel resultaat zonder gedoe, prima!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- 7 maart 2022
10

Vlot en betrouwbaar

Heel snel getest. Gelukkig geen soa.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- 6 maart 2022
9

Snel en makkelijk!

Het werkt super makkelijk en discreet. Duidelijke omschrijving en na het opsturen ook heel snel de uitslag. Super!!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- 2 maart 2022
10

Snel! En lekker anoniem

Prima alternatief voor die ggd. Daar kon ik niet heen vanwege corona...
Zou je ons aanbevelen? Ja
- 28 februari 2022
10

Makkelijk, snel en anoniem

Makkelijk, snel en anoniem
Zou je ons aanbevelen? Ja
- 24 februari 2022
10

Super snel en handig

Aanrader
Zou je ons aanbevelen? Ja
- 22 februari 2022
10

Fijn dat op deze manier getest kan worden anoniem.

Ik vind het wel altijd spannend dit te doen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- 22 februari 2022
10

Heel blij mee

Discreet en heel snel geregeld! Ik heb de box donderdag op de bus gedaan en mijn uitslag stond vrijdagavond online. Heel blij mee. Ook fijn dat de retourbox heel neutraal van uiterlijk is in plaats van 'HALLO, HIER EEN SOATEST VAN TESTALIZE ME'.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- 20 februari 2022
10

Snel en betrouwbaar

Huisarts raadde de test aan. Tevreden met manier van werken en gelukkig valt de uitslag ook niet tegen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- 18 februari 2022
10

Makkelijke test

Snel uitslag
Zou je ons aanbevelen? Ja
- 15 februari 2022
10

Snelle service.

De test snel in huis. Duidelijke uitleg. Snel de uitslag.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- 10 februari 2022
9

Perfect

Perfect
Zou je ons aanbevelen? Ja
- 7 februari 2022
10

Snelle uitslag

Eenvoudig te bestellen en retourneren.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- 7 februari 2022
9

Heel goed

Volgende dag krijg ik al mijn uitslag binnen
Zou je ons aanbevelen? Ja
- 5 februari 2022
9

Top

Gemakkelijk thuis testen En de volgende dag gelijk jouw resultaten
Zou je ons aanbevelen? Ja
- 3 februari 2022
10

Top! Super snelle uitslag

Ik heb de test zondag op de post gedaan en dinsdag middag al de uitslag! Hele snelle service, bedankt!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- 1 februari 2022
10

Simpele afname, snel resultaat.

Simpele afname, snel resultaat. Prijs is fair.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- 1 februari 2022
10

Super goede test

Ik bestel paar x per jaar bij jullie een test. Ideaal, betrouwbaar, en snelle uitslag.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- 31 januari 2022
9

Heel blij met de test

Goed resultaat
Zou je ons aanbevelen? Ja
- 31 januari 2022
10

Heel snel getest

Erg tevreden. Product is eenvoudig en uitslag is er snel.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- 28 januari 2022
7

Snel betrouwbaar veilig

Snel uitslag en prettige website
Zou je ons aanbevelen? Ja
- 27 januari 2022
10

Discreet, snel en goede prijs-kwaliteitverhouding

Ik ben altijd erg angstig geweest om naar de dokter te gaan voor een soa test, deze is ook nog eens erg duur. Toen ik testalize.me tegen kwam was ik zo blij! Ik kon mezelf testen en daarna het pakketje heel discreet op sturen, binnen 2 dagen had ik de uitslag! Met goed nieuws gelukkig.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- 26 januari 2022
9

Goed

Betrouwbaar en anoniem
Zou je ons aanbevelen? Ja
- 24 januari 2022
10

Tevreden

Niets aan te merken
Zou je ons aanbevelen? Ja
- 23 januari 2022
10

Tevreden. Snel en prima prijs

Test zelf is makkelijk te doen. Uitslag is er snel.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- 22 januari 2022
10

Onwijs snel, betrouwbaar en anoniem!

Ik was erg aan het stressen ivm een mogelijke soa! Snel de test besteld, snel geleverd en retour gestuurd en de volgende dag al uitslag!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- 19 januari 2022
10

Top

Prim
Zou je ons aanbevelen? Ja
- 18 januari 2022
10

Happy with test and the results

Well designed test, can be done by non-dutch speakers as well.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- 18 januari 2022
10

Uitstekend!

Ik had de test de volgende dag in huis (zoals op de website wordt beloofd). Testen was eenvoudig, er zat een duidelijke uitleg bij.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- 17 januari 2022
10

Heel tevreden

Snel en geen opmerkgine
Zou je ons aanbevelen? Ja
- 17 januari 2022
9

Goede om zo test te doen

De test is makkelijk en snel.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- 15 januari 2022
10

Snel getest!

Prima manier om te testen. Snel uitslag en geen vervelend bezoekje aan de ggd.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- 14 januari 2022
10

Snel geleverd, snel uitslag

2de keer getest. 2de keer negatief 🙂
Zou je ons aanbevelen? Ja
- 13 januari 2022
2

Niet bestellen vanuit België !!!

Op de website wordt niet duidelijk weergegeven dat bij bestelling vanuit België je zelf voor de dure en trage terugzending moet opdraaien (en betalen) , er kan hierdoor ook geen anonimiteit gegeven worden . Je krijgt hierover pas de info nadat je betaald hebt. Dus : traag , duur en niet anoniem vanuit Belgie !

Reactie van het bedrijf

Hoi anoniem, Het klopt dat je zelf moet betalen om vanuit België terug te zenden. De retourbox kan in België niet zomaar in de brievenbus gedaan worden. Dit werkt helaas niet. Maar het is onzin dat je hier pas achteraf over wordt geïnformeerd. Op de productpagina staat het gewoon vermeld. Zie bijvoorbeeld: https://testalize.me/product/soa-test-chlamydia-gonorroe/ Ook beschrijven we de retourzending vanuit België op de pagina over verzending. Zie: https://testalize.me/verzending/ Maar kennelijk heb je dit over het hoofd gezien. Als je de retourbox per brievenbus vanuit België verzonden hebt, is deze inderdaad even onderweg en laat de uitslag op zich wachten. Als je gewoon uitvoert zoals we beschrijven, hebben wij de retourbox in de regel binnen 24 uur in ons lab. Volgens mij kun je overigens ook gewoon anoniem verzenden. In Nederland in ieder geval wel. Je hoeft je eigen naam niet te gebruiken.

Zou je ons aanbevelen? Nee
- 13 januari 2022
10

Zeer snelle uitslag

Binnen 1 dag gelevert en de uitslag ruim binnen de 48 uur
Zou je ons aanbevelen? Ja
- 13 januari 2022
9

Snel makkelijk en fijn

Ik vind het fijn dat ik het gewoon rustig zelf thuis kan doen, maar alsnog een snelle en betrouwbare uitslag krijg. Ook fijn dat zodra je positief test je de verdere behandeling ook via testalize.me kan doen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- 10 januari 2022
10

Super snel, super anoniem

Heel makkelijk af te nemen, ontzettend snel de uitslag
Zou je ons aanbevelen? Ja
- 5 januari 2022
8

Snel het resultaat binnen

Ondanks de feestdagen snel het resultaat binnen. En netjes afgehandeld qua post, test was duidelijk.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- 5 januari 2022
8

Snel en makkelijk

Mezelf laten testen en was snel ontvangen en resultaten binnen par dagen ontvangen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- 4 januari 2022
10

Snel en betrouwbaar

Je krijgt het snel binnen en het is betrouwbaar.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- 4 januari 2022
9

Gewoon goed en snel

Het was gemakkelijk uitvoerbaar en had een snelle uitslag.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- 2 januari 2022
10

Doen! Geen schroom hebben want dit werkt makkelijk en snel.

Supersnel geregeld allemaal. Testkit kwam volgende dag aan, heel eenvoudige en duidelijke instructie incl. retourdoosje. Minder dan 48 later had ik mijn testuitslag. Volgende X doe ik het zeker weer via Testalize, is ook een stuk goedkoper dan bij de huisarts.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- 31 december 2021
10

Super snel en gemakkelijk

Snel testen en gemakkelijk zonder dat je naar de huisarts hoeft!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- 31 december 2021
9

Erg snel en goed geregeld!

Erg snel! Binnen 24 uur de uitslag
Zou je ons aanbevelen? Ja
- 30 december 2021
9

Super gemakkelijk en gebruiksvriendelijk

Makkelijk, snel en betrouwbare methode!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- 30 december 2021
10

Snelle levering en uitslag

Om het half jaar doe ik standaard een “ check up “ Bestellen, testen en wachten op je uitslag. Super fijn dat dit zo kan. Om het half jaar naar de huisarts gaan om je te laten testen, dat ziet er op ten duur ook zo akward uit. Top dit
Zou je ons aanbevelen? Ja
- 30 december 2021
10

Snel en super makkelijk!

Bestellen, op de bus en w dagen later de uitslag. Volledig anoniem. Makkelijker kan niet.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- 29 december 2021
8

Niet duur, en snel het resultaat.

Niet duur en snel het resultaat . Je blijft volledig anoniem en krijgt evt ook een behandeling nu. Als je elders laat testen moet je eerst ondervraagd worden en is 3 x zo duur. Ik denk dat je het juist toegankelijk moet maken. En niet al te prijzig
Zou je ons aanbevelen? Ja
- 29 december 2021
10

top!

eenvoudig te testen en het proces liep soepel. zeer tevreden mee!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- 29 december 2021
10

Snel en professioneel

Snel en professioneel en makkelijk
Zou je ons aanbevelen? Ja
- 28 december 2021
9

snel en adequaat

bestellen gaat gemakkelijk, test snel ontvangen, goede uitleg hoe het werkt en de uitslag kwam ook binnen de afgesproken tijd.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- 28 december 2021
10

Goed

Snel en goede service
Zou je ons aanbevelen? Ja
- 25 december 2021
10

snel en discreet

snel en discreet
Zou je ons aanbevelen? Ja
- 25 december 2021
10

Super snel en makkelijk geregeld!!

Pakketje super snel ontvangen en test makkelijk te doen. Ik test bij testalize omdat je de uitslag veel sneller hebt dan bij de HA. En mocht je positief zijn heb je ook de medicatie snel in huis.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- 25 december 2021
10

Ik bestel altijd een zelf test via jullie site.

Super goede ervaring test 3 tot 4 x per jaar. Altijd via jullie site. Helaas zijn jullie van 39,- naar 50,- gegaan. Waarom?? Mvg Claudia Heerschap.

Reactie van het bedrijf

Hoi Claudia, Hartelijk dank voor je beoordeling! De prijs is inderdaad gewijzigd. Zo zitten alle verzendkosten nu bij de prijs in. Ook behandelen we sinds een aantal maanden. Als je positief test kan je bij ons behandeld worden. Door een huisarts en apotheker. Dit zit bij de prijs in. Als je vaker bij ons test heb je een kortingscode toch? Dan kan je met 15% korting bestellen. Fijne dagen!

Zou je ons aanbevelen? Ja
- 24 december 2021
10

Makkelijk en snel

Makkelijk af te nemen en snelle uitslag!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- 23 december 2021
9

Snel, makkelijk, betrouwbaar

Een zeer goede ervaring
Zou je ons aanbevelen? Ja
- 22 december 2021
10

Snelle uitslag

Mijn uitslag snel gekregen ondanks de kerstdrukte bij Post NL!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- 22 december 2021
8

Snel en zorgvuldig

Erg makkelijk en snel testen, goede service.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- 20 december 2021
9

Heel fijn dat je jezelf achteraf nog een keer kan testen!

Hierdoor heb je toch weer 100% zekerheid.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- 20 december 2021
8

laagdrempelig

erg makkelijk de test te betsellen en goedkoper dan de huisarts, maar uitslag liet langer op zich wachten dan verwacht en kwam ook niet tussen 1700 en 2200 zoals aangegeven maar midden op de dag
Zou je ons aanbevelen? Ja
- 15 december 2021
9

Makkelijk, snel & betrouwbaar

Fijne duidelijke website. Heldere test. Snel binnen, makkelijk gedaan. Snel de uitslag.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- 15 december 2021
9

Perfecte manier om geheel anoniem een test te doen.

Snel binnen en de uitslagen binnen 2 dagen daarnaast ook nog gratis de mogelijkheid om receptuur te bestellen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- 15 december 2021
8

goede service

prima service en klantvriendelijk
Zou je ons aanbevelen? Ja
- 11 december 2021
10

Supersnel!

Snel in huis, snel de uitslag. Helemaal prima!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- 10 december 2021
459 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.5/10
Winkelwagen
Scroll naar top