REVIEWS

4,0 waardering
17 oktober 2019

Tolles Angebot

Anoniem
4,0 waardering
17 oktober 2019

Ja ben tevreden!

Anoniem
5,0 waardering
16 oktober 2019

Perfect

Anoniem
4,0 waardering
16 oktober 2019

Ik ben tevreden

Anoniem
5,0 waardering
16 oktober 2019

Ein sehr guter und verlässlicher Servivw

Anoniem
5,0 waardering
15 oktober 2019

Tevreden. Zeer snelle uitslag

Anoniem
5,0 waardering
15 oktober 2019

Zeker! Fijn dat het allemaal zo snel kan. Bij de ha duurt het allemaal veel langer. Thanks!

Anoniem
4,0 waardering
15 oktober 2019

Makkelijke en handige manier, lekker snel in huis en snel de uitslag. Super fijn!

Anoniem
4,0 waardering
15 oktober 2019

Snel en handig.

Anoniem
5,0 waardering
14 oktober 2019

Ja super – der Support via whatsapp war ebenfalls top!!!!

testalize.me
4,0 waardering
14 oktober 2019

Zeer tevreden. Tip: zet in de bijsluiter ook de zin: draai de dop van het transportbuisje. Het zilverfolie op de dop doet namelijk aan een doordrukstrip denken, ik kan me verwarring bij sommige gebruikers voorstellen (ik las dat ook in de comments op jullie site).

Anoniem

Antwoord van testalize.me

Dank je wel. Goede feedback. Die gaan we verwerken in de volgende versie van de bijsluiter.

5,0 waardering
12 oktober 2019

Zeker, fijn dat het zo vlot kon.

Anoniem
4,0 waardering
12 oktober 2019

Ja

Anoniem
4,0 waardering
11 oktober 2019

Schnelles Ergebnis

Anoniem
5,0 waardering
11 oktober 2019

Ja, uitslag is er snel. Vraag me alleen af wanneer je na de medicatie weer kunt testen. Heb n behandeling gehad, maar ben nog steeds positief.

Anoniem
5,0 waardering
10 oktober 2019

Zeker, bijzonder snelle uitslag, minder gênant dan naar de GGD te moeten en minder duur dan de huisarts. Netjes.

Anoniem
4,0 waardering
10 oktober 2019

Soweit zufrieden jedoch Bedenken ob das Testergebnisse durch die lange versandzeit nicht beeinflußt wird.

Anoniem

Antwoord van testalize.me

Danke für deine Bewertung! Wegen der Flüssigkeit im Röhrchen, in dem sich deine Probe befindet, können wir die Probe bis zu 30 Tage lang aufbewahren. Die lange Versandzeit hat deswegen keinen Einfluss auf das Ergebnis des Tests.

5,0 waardering
10 oktober 2019

Ja

Anoniem
5,0 waardering
10 oktober 2019

Ja, ik bespeur bij mijzelf wel nog een lichte twijfel over de zekerheid/betrouwbaarheid van de uitslag.

Anoniem
4,0 waardering
10 oktober 2019

Ja!

Anoniem
5,0 waardering
9 oktober 2019

Ja! Snelle en discretere uitslag

Anoniem
5,0 waardering
9 oktober 2019

Fijn en goed geregeld.

Anoniem
5,0 waardering
9 oktober 2019

Ja alleen vertrouw ik mezelf vaak niet in deze dingen.. Misschien nog een keer testen..

Anoniem
5,0 waardering
9 oktober 2019

Het zou fijn zijn als jullie een soort deal konden sluiten met de ggd/sense, om mensen te verwijzen naar een betrouwbare, goedkope plek voor soatesten. Het is best moeilijk om de goede van de slechte te onderscheiden op internet. Zelfs bij jullie blijf ik af en toe wat twijfels hebben.. Ik stuur iets op en krijg een uitslag, maar ben zelf totaal niet thuis in labwerk en kan niet goed beoordelen of jullie ‘betrouwbaar’ zijn of niet. Jullie hadden laatst een filmpje van het lab dat mijn vertrouwen enorm deed toenemen! Alsnog heel erg bedankt, ik ben heel blij dat ik bij jullie voor weinig geld kan testen als student boven de 25 jaar.

Anoniem

Antwoord van testalize.me

Bedankt voor deze leuke review! Wij zouden dolgraag met de GGD samenwerken. Helaas lijkt de GGD maar heel traag richting zelftests te bewegen. Er zijn enkele GGD’s die onze tests inzetten, maar de meerderheid test nog ouderwets.

4,0 waardering
7 oktober 2019

Fijn dat het zo kan

Anoniem
5,0 waardering
7 oktober 2019

Snel uitslag. Helaas slecht niews maar fijn dat ik ook behandeld kon worden

Anoniem
2,0 waardering
7 oktober 2019

Ik heb t vorige week besteld en nog steeds niet gekregen… heel vervelend

Anoniem

Antwoord van testalize.me

Bedankt voor je beoordeling. Heb je al contact opgenomen met onze klantenservice? Want dit lossen we uiteraard gewoon op. Vertraging bij de post komt helaas voor, als het te lang duurt versturen wij opnieuw. Ik kan je via deze review niet verder helpen. Je reageert anoniem.

5,0 waardering
6 oktober 2019

Top Service! Deutsche Übersetzung der Texte ist manchmal verbesserungswürdig.

Anoniem
5,0 waardering
5 oktober 2019

Zeer tevreden

Anoniem
5,0 waardering
5 oktober 2019

Anonimiteit is erg goed, discretie, snelheid, laagdrempelig.

Anoniem
5,0 waardering
3 oktober 2019

Graag meer verschillende SOA-tests beschikbaar stellen.

Anoniem
5,0 waardering
3 oktober 2019

Heel tevreden. Snelle uitslag!

Anoniem
5,0 waardering
3 oktober 2019

Ja, schnell und einfach selbst Sample zu nehmen

Anoniem
5,0 waardering
2 oktober 2019

Erg snel!

Anoniem
5,0 waardering
2 oktober 2019

Super tevreden

Anoniem
5,0 waardering
2 oktober 2019

Ja, snelle en gemakkelijke zelftest!

Anoniem
4,0 waardering
2 oktober 2019

Ja ohne große Probleme. Der Wattestab zum einführen ist nur etwas groß.

Anoniem
4,0 waardering
1 oktober 2019

Es sollte darauf hingewiesen werden, dass sich bereits Flüssigkeit im Röhrchen befindet, dann hätte ich nicht ein Teil davon verschüttet. Außerdem war mir unklar, ob ich den Deckel zum Öffnen aufschrauben soll oder die Alu-Folie durchstoßen soll. Ebenfalls unklar war mir, welcher Aufkleber (der nicht vollständig befestigte auf dem Röhrchen?) wohin geklebt werden soll (zum Verschließen der Retour-Verpackung).

Anoniem

Antwoord van testalize.me

Vielen Dank für die verschiedenen Hinweise! In der Packungsbeilage versuchen wir, so klar wie möglich zu erklären, wie der Test durchgeführt werden soll. Diese Packungsbeilage erklärt unter anderem, dass sich Flüssigkeit im Röhrchen befindet. Wir werden uns die Anweisungen genauer ansehen und eventuell anpassen.

4,0 waardering
1 oktober 2019

Ja

Anoniem
5,0 waardering
1 oktober 2019

zeer tevreden

Anoniem
5,0 waardering
1 oktober 2019

Ik ben tevreden

Anoniem
5,0 waardering
30 september 2019

Erg tevreden, met name over de snelle service

Anoniem
4,0 waardering
29 september 2019

Anoniem
5,0 waardering
28 september 2019

JA

Anoniem
4,0 waardering
27 september 2019

Alles is prima verlopen! Jammer dat jullie geen testen voor andere SOA’s aanbieden. Een instructiefilmpje zou trouwens fijn zijn om alle onduidelijkheden 100% weg te halen

Anoniem

Antwoord van testalize.me

Dank je! Video wordt aan gewerkt!

5,0 waardering
26 september 2019

Ja, het ging erg snel

Anoniem
5,0 waardering
26 september 2019

Ja! Lekker snel, anoniem en betrouwbaar. Aanrader!

Anoniem
5,0 waardering
26 september 2019

Yes

Anoniem
5,0 waardering
25 september 2019

Super tevreden

Anoniem
5,0 waardering
25 september 2019

Super tevreden

Anoniem

 

LAAT EEN REVIEW ACHTER

Scroll naar top