Reviews.

Na het opvragen van de uitslag vragen wij onze gebruikers om ons te beoordelen. Die beoordelingen vind je hier terug.

Rated 5 out of 5
11 april 2021

I think you email notification is not working. I register to get notified but I end up checking the uitslag page instead and see the result.

Rated 4 out of 5
8 april 2021

ik heb verder geen feedback voor jullie zeer tevreden

Rated 5 out of 5
8 april 2021

Ja zeker, binnen 24 uur uitslag! Nergens zo snel

Rated 4 out of 5
8 april 2021

Ja

Rated 5 out of 5
8 april 2021

Ja erg tevreden, bedankt!

Rated 4 out of 5
7 april 2021

Tevreden

Rated 4 out of 5
7 april 2021

Heel chill en snel

Rated 5 out of 5
7 april 2021

Zeer tevreden!

Rated 4 out of 5
2 april 2021

Top

Rated 5 out of 5
2 april 2021

Heel tevreden, snelle uitslag!

Rated 5 out of 5
2 april 2021

Prima snelle service

Rated 5 out of 5
1 april 2021

Geweldig. Super snel en mega fijn dat je het zelf kan doen. Scheelt weer een tripte naar de dokter.

Rated 5 out of 5
1 april 2021

Echt geweldig! Super gegaan

Rated 4 out of 5
1 april 2021

Test snel in huis en uitslag komt ook snel!

Rated 3 out of 5
30 maart 2021

Ik heb wel vaker een test besteld en kreeg al snel de uitslag. Dit keer duurde het langer dan een week dat de uitslag bekend was.

Antwoord van testalize.me NL

Goedemorgen, bedankt voor je review. Dit heeft inderdaad te lang geduurd. Ik vermoed dat de zending met vertraging bij ons is bezorgd. Mocht je dit willen weten dan zoek ik dit graag voor je uit. Kan je dan even contact opnemen met hi@testalize.me

Rated 5 out of 5
28 maart 2021

Fijne betrouwbare service

Rated 4 out of 5
26 maart 2021

Te duur.

Rated 5 out of 5
25 maart 2021

Ja!

Rated 4 out of 5
25 maart 2021

Ja

Rated 5 out of 5
25 maart 2021

Snel en betrouwbare uitslag!

Rated 5 out of 5
22 maart 2021

Snelle levering, snelle uitslag. Prima, zeer tevreden

Rated 3 out of 5
22 maart 2021

Behandeling gehad, wat nu?

Antwoord van testalize.me NL

Nu ben je klaar 🙂 Je bent getest en behandeld. Of heb je nog steeds klachten (week na behandeling)?

Rated 5 out of 5
21 maart 2021

Ik hikte erg tegen het testen op, deels omdat het een aantal jaar geleden is dat ik me voor het laatst heb laten testen en er vrees voor de uitslag was. Die vrees is nu bevestigd maar in zekere zin bestaat er de opluchting dat hier direct verder actie ondernomen kan worden. Naar de huisarts/GGD stappen voelt zo ‘ceremonieel’, ik ben erg blij dat deze behandeling binnen mijn eigen omgeving en voorkeuren kan plaatsvinden. Daarvoor mijn hartelijke dank.

Rated 5 out of 5
21 maart 2021

Zeer makkelijk, anoniem en snel!

Rated 5 out of 5
20 maart 2021

Misschien fijn om onder de code in het klein de website naar de uitslag te zetten.

Rated 5 out of 5
20 maart 2021

Erg tevreden!

Rated 4 out of 5
20 maart 2021

Ja tot nu toe wel

Rated 5 out of 5
19 maart 2021

Snelle levering!

Rated 5 out of 5
19 maart 2021

Great affordable way to test

Rated 4 out of 5
18 maart 2021

Heel tevreden. Snelle uitslag

Rated 4 out of 5
17 maart 2021

Zeker
Anoniem en duidelijk…. alleen ik zag niet een overeenkomst met de code die ik deed invoeren en iets op het buisje of sampel staan.
Soort controle dat je juiste nr bij elkaar hebt?!?

Rated 4 out of 5
17 maart 2021

Jazeker

Rated 4 out of 5
17 maart 2021

Snelle levering

Rated 5 out of 5
16 maart 2021

Helemaal top!!! Alleen heb ik niet het volledige vertrouwen in het resultaat, omdat ik bijvoorbeeld niemand spreek en omdat ik de test zelf (deels) uitvoer. Ik weet alleen niet wat dit zou kunnen verbeteren.

Antwoord van testalize.me NL

Bedankt voor je beoordeling! De test is gevalideerd op zelfgebruik. De betrouwbaarheid wijkt daarmee niet af van een test waarbij een arts lichaamsmateriaal afneemt. Sterker nog, bij huisarts en GGD moet je ook zelf afnemen. Mocht je nog vragen hebben dan kan je altijd contact met ons op.

Rated 4 out of 5
14 maart 2021

Tevreden!

Rated 5 out of 5
13 maart 2021

Binnen een dag de uitslag ik ben blij verrast! Thanks!!

Rated 5 out of 5
11 maart 2021

Snel en goed geautomatiseerd, prijs kan altijd lager 🙂

Rated 5 out of 5
11 maart 2021

Pakketje en uitslag waren snel binnen! Daarnaast ook anoniem, wat super fijn is

Rated 5 out of 5
10 maart 2021

Super snelle levering uitslag volgende dag 17.00 en was gelukkig negatief

Rated 4 out of 5
10 maart 2021

Alles is prima. Het zou alleen fijn zijn om bij de behandeling ook meteen een na test te hebben. Dit is namelijk mijn test na mijn behandeling en ik vind het jammer dat ik daar meteen weer voor moet betalen als na controle.

Rated 4 out of 5
10 maart 2021

Tevreden!

Rated 5 out of 5
10 maart 2021

Yes, this service is really helpful!

Rated 5 out of 5
8 maart 2021

Zeer tevreden

Rated 5 out of 5
8 maart 2021

Snel en duidelijk

Rated 5 out of 5
8 maart 2021

Zeer tevreden

Rated 5 out of 5
7 maart 2021

Niks op aan te merken.

Rated 4 out of 5
5 maart 2021

Uitslag gaat vrij snel. Alleen jullie lijken wel steeds iets duurder te worden. Geeft bijvoorbeeld wat korting als er meerdere testen worden afgenomen. Voor de rest is alles duidelijk

Rated 5 out of 5
5 maart 2021

Zeer. Snelle uitslag.

Rated 5 out of 5
4 maart 2021

Zeer tevreden

Rated 4 out of 5
3 maart 2021

Snelle uitslag

Rated 4 out of 5
3 maart 2021

Betrouwbaar en anoniem, dat is fijn

Rated 5 out of 5
3 maart 2021

Ik ben zeer tevreden! Jullie service is wel prijzig, maar heel snel en goed geregeld (dus is het geld meer dan waard)!

Rated 5 out of 5
2 maart 2021

Super snel geregeld!

Rated 5 out of 5
2 maart 2021

Alles in één test zou top zijn

Rated 5 out of 5
1 maart 2021

Zeer tevreden. Werkt fijn, laagdrempelig en snel. Donderdag verstuurd, vrijdagavond de uitslag.

Rated 5 out of 5
1 maart 2021

Ja!

Rated 4 out of 5
1 maart 2021

Meer tests + video uitleg

Rated 5 out of 5
25 februari 2021

snelle levering, snelle uitslag.

Rated 5 out of 5
23 februari 2021

Super snelle uitslag top gewoon neemt snel onzekerheid weg .

Rated 5 out of 5
22 februari 2021

Zeker!

Rated 5 out of 5
21 februari 2021

Jazeker!

Rated 5 out of 5
21 februari 2021

Tevreden

Rated 4 out of 5
19 februari 2021

Zeer tevreden

Rated 5 out of 5
19 februari 2021

Zeer tevreden

Rated 5 out of 5
19 februari 2021

Ja!

Rated 4 out of 5
19 februari 2021

Het zou wat goedkoper mogen. Verder top!

Rated 5 out of 5
19 februari 2021

Heel tevreden

Rated 5 out of 5
18 februari 2021

Duidelijke uitleg, super makkelijk met een retourbox en hele snelle uitslag!

Rated 5 out of 5
18 februari 2021

Snelle uitslag!

Rated 5 out of 5
17 februari 2021

Top

Rated 5 out of 5
17 februari 2021

De test is makkelijk in gebruik en de uitslag is sneller binnen dan via de huisarts + het is nog anoniem ook

Rated 5 out of 5
17 februari 2021

Super eenvoudig in gebruik, duidelijke info en snelle uitslag!

Rated 4 out of 5
17 februari 2021

Makkelijk en anoniem, maakt het laagdrempelig en heel fijn

Rated 5 out of 5
17 februari 2021

Snel Verzonden, duidelijke instructies en een snelle uitslag. De drempel om te testen ligt zo veel lager

Rated 5 out of 5
17 februari 2021

Zeker tevreden

Rated 5 out of 5
17 februari 2021

Snel en betrouwbaar

Rated 5 out of 5
17 februari 2021

Supersnelle uitslag, binnen 24 uur

Rated 4 out of 5
16 februari 2021

Ik twijfel of de sample wel betrouwbaar is na bij -10 graden in de brievenbus te hebben gezeten

Rated 5 out of 5
13 februari 2021

Snelle leveren en snel de uitslag, erg fijn.

Rated 5 out of 5
11 februari 2021

Ja super snelle uitslag!

Rated 5 out of 5
11 februari 2021

Tevreden

Rated 4 out of 5
9 februari 2021

Snelle uitslag en gebruiksvriendelijk materiaal

Rated 4 out of 5
8 februari 2021

Heel tevreden

Rated 4 out of 5
8 februari 2021

Ja alleen duur

Rated 5 out of 5
5 februari 2021

Snelle anonieme service

Rated 5 out of 5
5 februari 2021

yes!

Rated 5 out of 5
4 februari 2021

.

Rated 5 out of 5
4 februari 2021

Heel tevreden

Rated 5 out of 5
1 februari 2021

Tevreden

Rated 5 out of 5
30 januari 2021

Snelle levering en snelle uitslag!

Rated 5 out of 5
29 januari 2021

Makkelijk te gebruiken en snelle uitslag

Rated 5 out of 5
29 januari 2021

Zeker

Rated 4 out of 5
29 januari 2021

Zeker tevreden, wellicht iets meer informatie over behandeling moet je positief getest zijn

Rated 5 out of 5
28 januari 2021

Rated 4 out of 5
28 januari 2021

Top

Rated 5 out of 5
28 januari 2021

Yes!

Rated 5 out of 5
27 januari 2021

Onwijs tevreden, ten eerste negatief getest.
En de service die jullie bieden, wow!
Ideaal voor mensen die anoniem willen blijven, en de uitslag heb je heel snel!

Rated 5 out of 5
27 januari 2021

Kreeg enorm snel de test binnen en de uitleg was helder! Het was een hele fijne test!

Rated 5 out of 5
27 januari 2021

Tevreden!

Rated 5 out of 5
26 januari 2021

.

Rated 4 out of 5
26 januari 2021

geen

Rated 5 out of 5
23 januari 2021

Ik ben zeer tevreden

Rated 4 out of 5
21 januari 2021

Snel en anoniem

Rated 5 out of 5
20 januari 2021

Heel makkelijke te gebruiken en snel betrouwbaar resultaat.
Aanrader als je twijfelt na je laatste sexueel contact

Rated 4 out of 5
20 januari 2021

ik weet zeker dat ik een soa heb maar de uitslag is negatief, apart.

Antwoord van testalize.me NL

Bedankt voor je review. Neem even contact op met onze klantenservice. Wellicht betreft het een SOA waar niet op getest is, of is er een andere oorzaak.

Rated 4 out of 5
20 januari 2021

Ja

Rated 5 out of 5
20 januari 2021

Ja

Rated 4 out of 5
19 januari 2021

Mooi systeem, duidelijk en goede informatie

Rated 5 out of 5
18 januari 2021

Ja!

Rated 5 out of 5
17 januari 2021

Ja! Superfijn!

Rated 4 out of 5
16 januari 2021

Ja

Rated 5 out of 5
15 januari 2021

Ja zeer tevreden Mis alleen een zegel voor het retour pakketje. Geeft een veilig gevoel om het op de brievenbus te doen.

Rated 4 out of 5
15 januari 2021

Ik ben tevreden

Rated 3 out of 5
14 januari 2021

Mijn uitslag was niet binnen 48 uur bekend helaas.

Antwoord van testalize.me NL

Bedankt voor je review. Je uitslag staat binnen 48 uur na ontvangst in het lab online. Als je wilt kun je ons je code doorgeven, dan kijken we wanneer je sample is bezorgd en wanneer de uitslag bekend was.

Rated 5 out of 5
14 januari 2021

Tevreden!

Rated 4 out of 5
13 januari 2021

Zeer snel en goed resultaat

Rated 5 out of 5
12 januari 2021

Ik ben zeer tevreden, snel, vakkundig betrouwbaar daarnaast erg betaalbaar. Dank daarvoor, ga zo door !

Rated 5 out of 5
9 januari 2021

1

Rated 5 out of 5
8 januari 2021

Heel tevreden! Super discreet

Rated 4 out of 5
8 januari 2021

Tevreden

Rated 5 out of 5
8 januari 2021

Erg tevreden!

Rated 4 out of 5
7 januari 2021

Zeker! Duidelijke test met instructie en snel uitslag ontvangen.

Rated 5 out of 5
7 januari 2021

Heel tevreden!

Rated 4 out of 5
6 januari 2021

Tevreden

Rated 5 out of 5
6 januari 2021

Zeer tevreden en ook heel snel!

Rated 5 out of 5
5 januari 2021

1

Rated 4 out of 5
3 januari 2021

Kan nog sneller

Rated 5 out of 5
2 januari 2021

Ja

Rated 5 out of 5
2 januari 2021

Zeer tevreden

Rated 5 out of 5
2 januari 2021

Jullie zijn top !

Rated 5 out of 5
31 december 2020

Snelle uitslag!

Rated 5 out of 5
30 december 2020

Ja zeker

Rated 5 out of 5
30 december 2020

Ja

Rated 5 out of 5
30 december 2020

Fantastisch snel en gelukkig goede uitslag

Rated 4 out of 5
29 december 2020

Jazeker!

Rated 4 out of 5
29 december 2020

Ja

Rated 5 out of 5
24 december 2020

Zeer tevreden

Rated 4 out of 5
23 december 2020

ja

Rated 5 out of 5
23 december 2020

Top!

Rated 4 out of 5
22 december 2020

Als de testen werkelijk betrouwbaar zijn vind ik dit een top uitkomst.

Rated 5 out of 5
22 december 2020

Snelle analyse. Gemakkelijke afname en verzending.

Rated 4 out of 5
22 december 2020

Prima prijs. Duidelijke instructie. Uitslag met QR code werkt ook goed.

Rated 5 out of 5
22 december 2020

Zeer tevreden

Rated 5 out of 5
22 december 2020

Heel tevreden. Snel getest.

Rated 5 out of 5
19 december 2020

Ja!

Rated 5 out of 5
18 december 2020

Zeer tevreden

Rated 5 out of 5
18 december 2020

Ja

Rated 5 out of 5
17 december 2020

De test is makkelijk af te nemen en de uitslag is snel

Rated 5 out of 5
16 december 2020

Fijn, gemakkelijk en snel!

Rated 5 out of 5
16 december 2020

snelle service, de prijs vind ik wel iets aan de hoge kant. De privacy vind ik echter wel heel fijn

Rated 5 out of 5
16 december 2020

Snel, efficiënt, anoniem, niet duur. Dat zijn voor mij de kernwoorden die testalize me kenmerken. Ben tevreden over het product en de service.

Rated 4 out of 5
15 december 2020

Helemaal goed

Rated 5 out of 5
15 december 2020

Tevreden. Snel geregeld

Rated 5 out of 5
15 december 2020

Jazeker!

Rated 5 out of 5
15 december 2020

Heel tevreden. Prettig contact via whatsapp

Rated 3 out of 5
15 december 2020

Primq

Rated 5 out of 5
14 december 2020

Makkelijke test, betrouwbaar en snel!

Rated 5 out of 5
12 december 2020

Zeer tevreden. Professioneel

Rated 4 out of 5
10 december 2020

👌🏻

Rated 5 out of 5
10 december 2020

Snelle en nette service

Rated 5 out of 5
10 december 2020

Super service!! Snel makkelijk en anoniem!

Rated 5 out of 5
9 december 2020

Ik ben zeer tevreden

Rated 3 out of 5
9 december 2020

Ik heb 2 keer bij jullie besteld. De eerste keer ging helemaal goed, maar de 2e keer moest ik lang wachten om de uitslag en werd er geen automatische mail verstuurd.. jammer

Antwoord van testalize.me NL

Bedankt voor je beoordeling. Wat vervelend dat je langer hebt moeten wachten. Het is de laatste weken erg druk geweest bij PostNL. We zien helaas meer vertraging ontstaan. Die automatische mail krijg je alleen als je zelf jouw emailadres opgeeft via https://testalize.me/uitslag. Wij versturen nooit uit onszelf emails.

Rated 4 out of 5
8 december 2020

Zeker!

Rated 4 out of 5
8 december 2020

Erg betrouwbaar en snel

Rated 5 out of 5
7 december 2020

Nvt.

Rated 4 out of 5
6 december 2020

Ja

Rated 5 out of 5
6 december 2020

Zeer tevreden

Rated 4 out of 5
6 december 2020

Fijn dat zowel de test als de uitslag er snel is.

Rated 4 out of 5
6 december 2020

Ja

Rated 5 out of 5
4 december 2020

Heel erg, en hele snelle service.

Rated 4 out of 5
3 december 2020

Snelle levering & discreet.
Uitleg van pipet zou handig zijn.

Rated 5 out of 5
2 december 2020

Perfecte service en snelle uitslag

Rated 5 out of 5
1 december 2020

Ja

Rated 5 out of 5
1 december 2020

Ja heel snel

Rated 5 out of 5
30 november 2020

Snelle uitslag!

Rated 5 out of 5
28 november 2020

ja

Rated 5 out of 5
27 november 2020

Snel, makkelijk en een stuk goedkoper dan bij de huisarts!

Rated 5 out of 5
26 november 2020

Super tevreden! Dank voor jullie service.

Rated 5 out of 5
26 november 2020

Ik ben zeer tevreden. De uitslag kwam snel en alles werd goed uitgelegd.

Rated 5 out of 5
26 november 2020

Heel tevreden, snelle levering van de test en de uitslag en duidelijke gebruiksaanwijzing.

Rated 5 out of 5
26 november 2020

Ja heel tevreden, ik heb geen feedback

Rated 5 out of 5
26 november 2020

Ich habe bisher zwei mal die Tests von testalize.me genutzt und bin sehr zufrieden mit den anonymen Tests und deren Ablauf.
Vielen Dank!

Rated 5 out of 5
26 november 2020

Ik ben zeker tevreden. Ik vindt het fijn om het zelf te doen. Ik doe dit niet graag bij de huisarts.

Rated 5 out of 5
25 november 2020

Yes

Rated 5 out of 5
24 november 2020

Okidoki

Rated 4 out of 5
24 november 2020

Erg makkelijk te doen en snel resultaat!

Rated 5 out of 5
23 november 2020

Ja tevreden

Rated 3 out of 5
23 november 2020

ja

Rated 4 out of 5
21 november 2020

Zeer Tevreden

Rated 5 out of 5
21 november 2020

Discreet en het hele behandelplan ook bij jullie kunnen uitvoeren

Rated 5 out of 5
21 november 2020

Zeer Snel, duidelijk en goed nieuws. Ook een Goede website.

Rated 5 out of 5
19 november 2020

Super tolles Konzept ! Sollten mehr Menschen nutzen !! Besser als beim Frauenarzt

Rated 5 out of 5
19 november 2020

tevreden

Rated 5 out of 5
19 november 2020

Ging heel snel!

Rated 5 out of 5
19 november 2020

Jazeker, snelle service en fijn dat het anoniem en betaalbaar is!

Rated 5 out of 5
19 november 2020

Lekker snel!

Rated 4 out of 5
18 november 2020

Makkelijk af te nemen en snel de resultaten van de test

Rated 5 out of 5
18 november 2020

Snel getest. gelukkig niets aan de hand

Rated 5 out of 5
18 november 2020

Heel tevreden