REVIEWS

13/12/2018

Fijne en snelle methode!

13/12/2018

Ja, ik ben zeer tevreden. Uitslag is negatief, dat is geruststellend. Alle vragen die ik had zijn ook netjes beantwoord door jullie.

13/12/2018

ronduit 100% positief! ok, 99%; ik vond de informatie over de redenen van de verschillende tests er staan lastig te vinden. “Waarom een speeksel én urine test? Moet ik ze allebei kopen om zeker te zijn?” Uiteindelijk de testwijzer ingevuld. Makkelijk, duidelijk en zeker 🙂 Thanks!! 🙂

13/12/2018

Snel

13/12/2018

Makkelijk en snel. Wel kreeg ik de uitslag later dan 48uur

12/12/2018

Ja!

12/12/2018

Tevreden

12/12/2018

Heel snel. Geen commentaar

12/12/2018

Goed!

12/12/2018

Ben tevreden, netjes en makkelijk! (:

12/12/2018

Ja, snelle uitslag en betaalbaar

12/12/2018

Ik moest vrij lang wachten op de uitslag, 4 dgn. Hierdoor ben ik onzeker of de uitslag wel correct is. Tot slot had ik meer informatie rond de voor mij gevonden resultaten willen hebben. (Cijfermatig)

Reactie van testalize.me

Bedankt voor je review! Jammer dat je wat langer hebt moeten wachten. In de weekenden analyseren we nog niet alles. Hier had je misschien wel op gerekend. Er wordt in ieder geval aan gewerkt om ook op zaterdag en zondag door te gaan. De uitslag is in ieder geval gewoon betrouwbaar. Ook als de post er echt lang over doet kunnen wij nog betrouwbaar analyseren. De vloeistof in het buisje houdt lichaamsmateriaal stabiel tijdens transport.

12/12/2018

Ja ik ben zeer tevreden. Het is erg makkelijk. Je besteld, volgt de stappen en check na een paar dagen de uitslag. Het enige waar je bang voor bent is dat er iets mis gaat met de code en het juiste uitstrijkje. Wie weet is daar nog iets op te verzinnen.

Reactie van testalize.me

Bedankt voor je review. Als je verwisseling van uitstrijkje en code bedoeld, hier is aan gedacht. We hebben een dubbele check ingebouwd om verwisseling te voorkomen. Barcode wordt tweemaal gecheckt (op buisje en op formulier). Als deze niet overeenkomen wordt de analyse niet opgestart.

11/12/2018

Zeker tevreden! Snel en effectief

11/12/2018

Helaas chlamidia.. wel fijn om anoniem te testen. nu naar arts

11/12/2018

Snel.

11/12/2018

Na het controleren van de uitslag aan de hand van de code bleek ik positief getest te zijn op chlamydia. Ik heb uiteraard gelijk m’n bedpartner geïnformeerd. Daarna een afspraak gemaakt bij de dokter en die wilde toch zelf ook nog een test afnemen. Blijkt dat ik helemaal geen SOA heb!!! Ik vind dit echt schandalig!!!

Reactie van testalize.me

Goedemiddag, bedankt voor je review. Weet dat er kennelijk Chlamydia bacteriën zijn gevonden bij jou. Je test niet voor niets positief! Een positieve uitslag is geautoriseerd door een microbioloog (handmatig). Het is op zijn zachtst gezegd onverstandig dit te negeren. Neem even contact met ons op via mail of app.

10/12/2018

Ik heb jullie test nog niet besteld maar als dit nodig zou zijn zou ik bij jullie doen. Ik vroeg mij wel af zetten jullie ook duidelijk op de test of vermelden jullie in de reclame dat je beter pad kan testen na een x aantal weken omdat je anders een valse uitslag kan krijgen ? Niet dat mensen denken, ik heb onveilige sex gehad en meteen een test bij jullie bestellen maar dan is de eventuele soa nog niet zichbaar voor de test. Ik hoor graag van jullie.

Reactie van testalize.me

Dank je wel. Deze vraag kan je het best gewoon per mail of app stellen. Maar om te antwoorden: we communiceren de incubatietijd uiteraard door. In de bijsluiter, op de site en in de testwijzer wordt meerdere keren vermeld dat testen pas zin heeft als de incubatietijd verstreken is. Voor de SOA’s waar wij op testen is dit 14 dagen.

10/12/2018

Ben erg tevreden

09/12/2018

Ik ben zeer tevreden, ze reageren gelijk in de Whatsapp en je ontvangt alles in de beloofde tijd.

09/12/2018

Absoluut

08/12/2018

Steengoed

08/12/2018

Ja, het is fijn om op deze manier anoniem te kunnen testen.

08/12/2018

Ja, ik vind dit prettiger dan naar een dokter gaan.

08/12/2018

Ja!

08/12/2018

Prima test

08/12/2018

Fijne snelle service, pakket snel ontvangen, duidelijke uitleg hoe te werk te gaan, verstuurd en snel de uitslag ontvangen

08/12/2018

Alles word goed uitgelegd en je hebt in no time de uitslag zonder dat je je hoeft te schamen bij een huisarts, echt top!

07/12/2018

Super goede test. Gemakkelijk en snel. Gelukkig een goede uitslag. Wel beetje prijzig….

07/12/2018

Ja!

07/12/2018

Heel tevreden!

07/12/2018

Ja, heel tevreden!

06/12/2018

Erg tevreden. Snel in huis. Duidelijke uitleg. Snelle uitlag. (Gelukkig negatief!) Puntje om aan te werken: op de retourbox staat groot testalize.me. Plus dat ik het geen ‘veilig idee’ vond om de retourbox alleen af te sluiten met een stickertje. Misschien is het handiger om voor de retour ook te werken met een anonieme verzendzak/hoes. De zelfde waar het in verzonden word. Ook vind ik het jammer dat op mijn afschrift testalize.me staat. Ik kwam er later pas achter dat je het ook aan had kunnen passen. Misschien handig dat die vraag op komt poppen als je wilt afrekenen. Bijvoorbeeld met ‘Wilt u anoniem afrekenen?’

Reactie van testalize.me

Dank je wel. Goede feedback!Het logo verdwijnt binnen 4 weken van de retourbox. De nieuwe retourbox is gedrukt en zal binnen 4 weken uitgeleverd worden.De retourbox zit erg goed dicht. Tot nu toe (20.000+ zendingen) is er nooit iets verloren gegaan. We proberen het gebruik van plastic te beperken, voor zover dit kan uiteraard.Het afschrift is inderdaad vervelend. Paypal, Billink of Overschrijven voorkomen deze melding. Bij iDeal is het wettelijk zo geregeld dat het bedrijf vermeld moet zijn. We doen hier helaas niets aan.Nogmaals bedankt!

06/12/2018

Heel erg snel. GGD en huisarts kunnen hier wat van leren

06/12/2018

Twee keer getest, twee keer zeer tevreden!

05/12/2018

Helemaal goed. Een vinding!

05/12/2018

Ja, snelle service

04/12/2018

ja

04/12/2018

Geen feedback

04/12/2018

Ja

04/12/2018

04/12/2018

heel goed

03/12/2018

JA!

03/12/2018

Uitstekend!

03/12/2018

Fijn en snel

03/12/2018

Helemaal prima

03/12/2018

Snel, geen gedoe met huisarts en op eigen gemak. Top

29/11/2018

Geen testalize.me op de retourbox! Verder goed

29/11/2018

Heel bij mee

29/11/2018

Uitstekend

26/11/2018

Zeer tevreden

26/11/2018

Niet op retourbox ‘testalize.me’ zetten!

24/11/2018

Top

24/11/2018

Uitstekend!

24/11/2018

n.v.t.

24/11/2018

Prettige manier om te testen

24/11/2018

nvt

23/11/2018

Uitstekend

23/11/2018

Super snelle service en fijn dat het zo anoniem gaat

23/11/2018

Als je bij de GGD test krijg je een code die je kan gebruiken om je partners anoniem te waarschuwen. Eerst kon dit op een website maar daar maakte men misbruik maken. Maar jullie werken natuurlijk ook met codes. Het lijkt me dan ook een goede dat mensen dat via testalize.me ook kunnen doen als ze een soa hebben. Je hebt dan alleen iemand zijn telefoon nummer nodig en dan kan je hem/haar anoniem tippen.

Reactie van testalize.me

Hartelijk dank! Goede feedback! We nemen dit mee.

23/11/2018

Heel goed

19/11/2018

Snel en scheelt veel gedoe

19/11/2018

Zeer goed

17/11/2018

Gewoonweg fantastisch. Sneller en goedkoper dan mijn huisarts

17/11/2018

Weer in orde!

17/11/2018

Prima

17/11/2018

Veel meer ggd moeten je zo testen

17/11/2018

Zeer content!

17/11/2018

Op de retourbox staat wel het logo van testalize.me, dat vind ik persoonlijk onprettig. Graag een volledig annonieme retourbox.

Reactie van testalize.me

Dank je wel voor de feedback! Deze wordt meegenomen. Op de nieuwe retourbox zal het logo verdwijnen.

16/11/2018

Top

16/11/2018

Heel goed

12/11/2018

ga zo door

12/11/2018

Tevreden

12/11/2018

Snel!

11/11/2018

Meer ggd’s moeten hier gebruik van gaan maken!

11/11/2018

Snel en discreet

11/11/2018

10/11/2018

Snel en anoniem

08/11/2018

Ja

08/11/2018

Uitstekend

07/11/2018

Heel blij. Geen feedback

07/11/2018

Helemaal in orde

06/11/2018

Zou prettig zijn als er meer SOA ’s op deze anonieme manier getest kunnen worden.

06/11/2018

Heel tevreden

05/11/2018

Heel snel

05/11/2018

Tevreden!

03/11/2018

Ik zou misschien het kaartje met de kortingscode een bepaalde kleur geven, zoals rood of groen, zodat je het kaartje niet vergeet! Het zou zonde zijn als je dan niet kan teste. Voor de rest heel klantvriendelijk!

03/11/2018

Top

03/11/2018

Heel prettig testen

03/11/2018

Niets aan te merken

31/10/2018

Wij zijn tevreden. Allebei getest en allebei negatief. Fijn

31/10/2018

Heel fijn

31/10/2018

Heel snel antwoord op mijn vragen. Tevreden!

30/10/2018

Snel. Geen aanmerkingen

30/10/2018

Ik heb helaas (nog) geen goede ervaring. Vorige week maandag test besteld, afgelopen vrijdag pas binnen gekregen. Vervolgens direct opgestuurd en momenteel (dinsdag) nog steeds geen uitslag. Begin mezelf langzaam af te vragen of ik deze uberhaupt nog ga krijgen.Tot op heden nog geen succes deze manier van testen!

Reactie van testalize.me

Bedankt voor je feedback! Wat vervelend om te horen. Wij zien in ons systeem momenteel geen enkele test staan die langer dan 2 dagen open staat. Zou je even contact kunnen opnemen? We lossen dit uiteraard graag op maar hebben hiervoor wat meer informatie nodig. Alvast bedankt

29/10/2018

Ja!

29/10/2018

niets aan te merken

29/10/2018

Heel erg

27/10/2018

Helemaal!

27/10/2018

Snel, veilig, makkelijk!

26/10/2018

top

26/10/2018

Ik ben tevreden. Het pakket kwam snel en de uitslag ook. Het is fijn dat je het gewoon even thuis kan doen. Uitleg misschien iets duidelijker over hoe je de test moet doen.

25/10/2018

Heel erg

25/10/2018

Ja, maar toch twijfel of test wel klopt.

Reactie van testalize.me

Bedankt voor de feedback. Twijfel je aan de betrouwbaarheid van de test? Bekijk dan even: https://testalize.me/kwaliteit/. Of heb je lichamelijke klachten en twijfel je of je toch een SOA hebt?

25/10/2018

Tevreden

25/10/2018

Ik ben zeer tevreden over testalize.me. Toch zou het wat duidelijker moeten worden hoe de soa test die je opstuurt gelinkt word aan de code die je bij de soatest doos krijgt.

24/10/2018

Jaa prima. Alleen de data wat uit te uitslag is bij mij onbekend wat het betekend. Dat zou ik graag nog wel willen weten

Reactie van testalize.me

Bedankt voor je feedback! Kun je even contact met ons opnemen? Een onbekende uitslag is niet het doel van het testen. Dit kan voorkomen als er te weinig materiaal is ingestuurd of niet het goede materiaal. Neem even contact met ons op om dit te bespreken aub.

24/10/2018

Goedkoper dan via huisarts en sneller. Anoniem maakt mij persoonlijk niet zoveel uit.

24/10/2018

Ja!

24/10/2018

Blij met de werkwijze en de uitslag . Heb wel de vraag: weten jullie altijd zeker dat er voldoende “ testmateriaal” op het wattenstaafje zit ?

Reactie van testalize.me

Bedankt voor je feedback! De eerste check in het lab is om te kijken of we voldoende materiaal hebben. Als dit niet het geval is, wordt de test afgekeurd en krijg je de uitslag ‘onbruikbaar’.

24/10/2018

Snel makkelijk en discreet! Top! Alleen geen idee wat de analyse details betekenen die op de rapportage vermeld staan …

Reactie van testalize.me

Die details staan erop om de eventuele behandeling eenvoudiger te maken. Maar ook bijvoorbeeld als bewijs als je een spiraaltje wilt laten plaatsen. De betekenis is wat technisch, maar het geeft aan wat de kwaliteit van de laboratoriumanalyse is.

23/10/2018

Snel.

23/10/2018

Bij mijn eerste keer wel, bij de tweede keer niet zo want de uitslag duurde 2 weken

Reactie van testalize.me

Bedankt voor de feedback. Die 2 weken is veel te lang. Ik zoek dit graag uit en wil je de test gratis aanbieden. Kun je contact met ons opnemen?

22/10/2018

Ja, snelle uitslag en goede uitleg!

22/10/2018

Ja, absoluut! Snel en discreet.

22/10/2018

Heel erg tevreden. Je krijgt snel de uitslag. Je kunt het zelf thuis doen, ideaal!

19/10/2018

Gebruiksvriendelijk en snelle uitslag.

19/10/2018

Top!

19/10/2018

Ja, erg makkelijk uit te voeren en super snel uitslag. Ook vind ik de prijs kwaliteit verhouding goed.

18/10/2018

Heel tevreden. Gebruiksvriendelijk en een snelle uitslag. Heel fijn dat het anoniem is.

17/10/2018

Ja

17/10/2018

Yeah, it was super fast! Tnx!

17/10/2018

Als de uitslag klopt en betrouwbaar is, dan ben ik erg blij met deze manier van testen

16/10/2018

Super snelle service👍🏽

13/10/2018

Ja zeer vriendelijk en benaderbaar

13/10/2018

Ja, snel en discreet, uitslag is snel beschikbaar en als je iets hebt wordt je meteen behandeld.

13/10/2018

ja prettig en snel, wel duur zeker voor studenten.

13/10/2018

Heel tevreden! Fijn dat het anoniem is, dat je het zelf thuis kan doen en snel antwoord op de test.

12/10/2018

ja, snelle testuitslag en discreet

11/10/2018

Heel tevreden

11/10/2018

Fantastische service! Had per ongeluk 1 van de tests verknald, doordat de vloeistof uit het reageerbuisje was gevloeid. Kreeg een nieuwe toegestuurd gekregen en heb de test volgens de voorschriften voltooid. Snel de uitslag binnen! Echt top!

10/10/2018

ja ben tevreden. Anoniem en snelle uitslag is prettig. Bedankt!

10/10/2018

Snel

10/10/2018

Alles zeer snel! Bestelling snel in huis, snel antwoord op de app en uitslag ook snel. Mijn huisarts kan wel inpakken 🙂

10/10/2018

Prima!

08/10/2018

Ja

08/10/2018

Ja

06/10/2018

Snelle service, snelle uitslag

05/10/2018

Zeer tevreden!

05/10/2018

vond dat het heel snel en gemakkelijk ging!

05/10/2018

Makkelijk en snel

04/10/2018

Ja super tevreden heel snel de uitslag gekregen super!

04/10/2018

Heel tevreden

03/10/2018

Ja

03/10/2018

Ja het is een prettige manier van testen

03/10/2018

Werk heel makkelijk en snel

02/10/2018

Zeker

30/09/2018

Snelle uitslag

30/09/2018

Ja. de test was erg gauw binnen en ik vond het ook fijn dat alles anoniem ging. Ik zou het zeker weer bestellen wanneer dit nodig zou zijn.

30/09/2018

Prima website en service, veel prijsvriendelijker dan de huisarts, en het komt betrouwbaar over.

30/09/2018

Geweldig

29/09/2018

tevreden!!

29/09/2018

Snelle uitslag

27/09/2018

Ja! Ik vond het erg fijn dat het zo snel ging en dat je snel uitslag krijgt.

27/09/2018

Super snel, volledig anoniem en niet te duur. Ga zo door!

26/09/2018

Ja!

26/09/2018

Snel

26/09/2018

Ja zeker. Hele goede service en makkelijk te bereiken. Ook krijg je snel de uitslag. Ook fijn dat het anoniem blijft.

25/09/2018

Goedkoper dan huisarts. En veel sneller!

25/09/2018

Fijn, snelle reactie!

25/09/2018

Yes. Super snelle service.

22/09/2018

Top!!

22/09/2018

Hele hele goede service. Binnen 10 minuten op de app antwoord. Hopelijk eenmalig voor mij maar anders zou ik zeker weer terugkomen

22/09/2018

ja super snel in huis en een supersnelle uitslag. het stokje niet aanraken boven het stippellijntje is wel lastig, zou het nog werken om dan evt een handschoentje aan te trekken? misschien kan dat erbij gezet worden? hele nette levering in een doosje met een retourdoosje, alles er netjes in en een hele duidelijke uitleg, voor alles eigenlijk…. wat mij betreft echt een dikke 10!

21/09/2018

Snel

21/09/2018

Ja, heel erg. Snel en betrouwbaar.

20/09/2018

Ik vind het een heel fijn (en goedkoper) systeem. Ik ben student en heb de eerste sta test bij mijn huisarts laten doen. Toen kreeg ik de eindrekening van de zorgverlener en bleek dat er niks vergoedt wordt. Met dit systeem ben je dus veel goedkoper uit, ook als er niks aan de hand is. Plus bij Testalize heb je 2x zo snel de uitslag als bij de huisarts, dus weet je ook sneller waar je aan toe bent.

19/09/2018

Snel!

19/09/2018

super tevreden! Heel fijn dat alles anoniem kan en de uitslag was er super snel, echt de volgende dag binnen. TOP

17/09/2018

Snel, makkelijk en betrouwbaar

17/09/2018

Ik vind het een heel gemakkelijk concept voor de klant. Het is vrij gemakkelijk vanwege de korte tijd dat je nodig hebt om de test te doen en op de post te doen. Minder tijd dan dat je nodig zou hebben om naar de huisarts te gaan. Verder is de uitleg van de test duidelijk. Ik heb geen enkel negatief commentaar.

14/09/2018

Snel en betrouwbaar. EN negatief 🙂

14/09/2018

Zeer tevreden

13/09/2018

Zeer tereden

13/09/2018

Zeker: duidelijke handleiding, snel en ziet er professioneel uit.

12/09/2018

Ja!

12/09/2018

Fijne manier van het testen op een soa. Makkelijk en snel

11/09/2018

Erg blij met deze oplossing.

11/09/2018

Ja hoor

10/09/2018

Week geleden 2 tests ingestuurd. Eerste snel uitslag en gelukkig negatief. Tweede test staat al week op analyse gestart. Na email contact begrepen dat er SOA is aangetroffen en test moet worden geconfirmeerd. Snap ik.. maar inmiddels week verder en nog steeds geen uitslag. Dit duurt echt lang en geeft stress!

Reactie van testalize.me

Bedankt voor je review. Er is hier kennelijk vertraging opgetreden. Is het inmiddels opgelost? Ik help je uiteraard graag. Neem dan even contact met ons op.

09/09/2018

Fijn dat het anoniem is! Bedankt voor de medewerking met GGD’s, het maakt het een stuk prettiger op die manier.

09/09/2018

Ja snel en anoniem

07/09/2018

Tevreden. Snel en gemakkelijk

07/09/2018

Ja

06/09/2018

Tweede keer. Weer in orde. Snel! Gisteren opgestuurd en nu al uitslag

06/09/2018

Jazeker, werkt heel easy en snel!

05/09/2018

Zeer tevreden.

05/09/2018

Ja, het wordt goed verpakt verzonden en je hebt binnen no time de uitslag

03/09/2018

Test is makkelijk zelf te doen. Duidelijke uitleg. Resultaten snel bekend

03/09/2018

Ja, snel en anoniem.

03/09/2018

Ja dit werkt heel prettig! Voorheen naar de huisarts geweest, komt eigenlijk op hetzelfde neer maar het kost dan meer tijd en meer geld. Bedankt voor de goede service.

03/09/2018

Ja

03/09/2018

Heel erg

03/09/2018

prima!! snel en duidelijk. ik dacht wel dat jullie op meer soa’s testen bij de man….

01/09/2018

Heel erg. Een enorme opluchting

01/09/2018

ja

31/08/2018

Ja, heel tevreden!

31/08/2018

Heel tevreden werkt allemaal heel fijn Zeker omdat je niet naar je huisarts hoeft en het toch in het lab getest word

31/08/2018

Ja, alleen staat er in de bijsluiter bij 3 “doe het geheel in de retourbox (laat het foam erin zitten)” er zit geen foam in, alleen iets in de safetybag. En moet dit in de gewone post of medische post: was onduidelijk voor mij, dus deed het bij de medische post, maar dat kan langer duren. Verder was alles duidelijk!

31/08/2018

Ja, alleen erg duur, maar wel snel en anoniem

Reactie van testalize.me

Bedankt voor je feedback! Diagnostiek is inderdaad duur. We realiseren ons dit volledig. Hopelijk kan de prijs in de toekomst nog wat omlaag. Maar weet dat je bij de huisarts makkelijk 2 keer meer betaalt voor een zelfde test.

30/08/2018

Heel erg

30/08/2018

Ik ben zeer tevreden over testalize.me, ik heb anoniem en snel thuis een test kunnen doen. Ook het opvragen van de uitslag ging zeer voorspoedig, bedankt!

27/08/2018

Heel snel antwood op vragen

27/08/2018

ja

27/08/2018

Heel goed

24/08/2018

Ja, werkt snel en goed

23/08/2018

discreet en super snel resultaat.

23/08/2018

Goede oplossing. De huisarts is veel duurder en kost me meer tijd. Anoniem hoef ik niet per se te zijn, hoewel ik het ook niet van de daken schreeuw 🙂

23/08/2018

Fijn

23/08/2018

Werkt gemakkelijk en snel

22/08/2018

ja, snelle afhandeling. alleen het aanbod zou groter mogen.

21/08/2018

Snel en discreet

20/08/2018

Fijne service

19/08/2018

Ja. Snel en eenvoudig en vooral anoniem!

19/08/2018

Ja hoor. Maar het staafje inbrengen deed pijn. Maar de test kwam op tijd en de verpakking en instructies zijn duidelijk en gebruiksvriendelijk.

19/08/2018

Bestelling is eerder opgestuurd dan gevraagd/opgegeven bij online bestelling

Reactie van testalize.me

Bedankt voor deze feedback. Wij zullen dit melden bij PostNL. Hopelijk heeft de snellere levering niet voor problemen gezorgd!

17/08/2018

Helemaal tevreden

17/08/2018

Prima en fijn dat het anoniem kan. Ik zal zeker nogmaals gebruik maken van de dienst,

15/08/2018

Heel snel. In resultaat maar in het antwoorde van vragen

15/08/2018

Ja

15/08/2018

Supersnel resultaat. Aan te raden

12/08/2018

Snel en goed

12/08/2018

Ja, kunnen de verpakkingen discreter. Stond toch drie keer om mij heen te kijken voordat ik het pakketje uit mijn tas haalde en in de brievenbus deed

12/08/2018

Ja

10/08/2018

Ja!

09/08/2018

Heel erg

09/08/2018

Ja, tevreden. Alles ging precies zoals vooraf beschreven.

08/08/2018

Ja, handig en snelle uitslag. Gevoel dat het allemaal anoniem is en blijft

08/08/2018

heel fijn

08/08/2018

Ja, razendsnel en makkelijk te verkrijgen

03/08/2018

Heel fijn om zo getest te worden.

03/08/2018

snel

02/08/2018

Snel en goed. Huisarts wil jullie ook gaan gebruiken

02/08/2018

Helemaal goed

02/08/2018

Redelijk. Het is op zich makkelijk en bijna anoniem, alleen kon ik de orale test niet uit de automaat bij de apotheek halen, ook al stond dat wel vermeld op de site. De orale test is vrij lastig om te doen vanwege kokhalsneigingen. Op de retourdoos staat vrij groot jullie logo (en de doos gaat niet heel makkelijk dicht) en bij betaling met ideal staat er testalize.me bij de betaling; niet heel fijn.

02/08/2018

ja!

02/08/2018

Ja super. Snelle levering ook en snelle afhandeling. Erg prettig.

02/08/2018

Snel!!

02/08/2018

Ja. Het was snel en makkelijk. Ik vind het alleen jammer dat op de verzenddoos heel groot SOA TEST VROUW staat. Dat had subtieler gekund. Veel subtieler.

Reactie van testalize.me

Bedankt voor jouw feedback! Omdat de tests ook door o.a. apotheken verkocht worden hebben we de naam er groot opgezet. Maar wellicht kan dit inderdaad wel subtieler. Ik neem dit mee!

01/08/2018

erg snel goed dus

01/08/2018

Makkelijk en snel, een echte aanrader!

31/07/2018

Heel erg

30/07/2018

Heel snel

30/07/2018

Zeer tevreden

30/07/2018

Ja, tevreden en snelle uitslag

27/07/2018

Ik ben bijna dertig jaar oud dus ik kan niet meer gratis testen. Via huisarts is duurder. Dit is anoniem en kan ik thuis heel eenvoudig doen. Ik ben blij met jullie service! En super snel ook. Bij een evt. volgende keer zou ik weer bij Testalize.me laten testen.

26/07/2018

Snel en anoniem. Vooral fijn dat het geen schaamte-bezoekje bij de huisarts is.

25/07/2018

Ja, snel en goede service. Het gebruik van een hier in de regio bekend lab (Diagnostiek voor u) was doorslag gevend

25/07/2018

Snel en duidelijk

24/07/2018

Tevreden

24/07/2018

Heel fijn

24/07/2018

Ja, ik ben heel tevreden. De uitslag was snel binnen waardoor ik direct actie kan ondernemen. Ik heb mijn ex-bedpartners hier nu dus ook op tijd voor kunnen waarschuwen.

21/07/2018

Heel fijn en betrouwbaar, snelle uitslag.

21/07/2018

Ja. Tevrnede

19/07/2018

Heel gemakkelijk te testen

19/07/2018

Ja alleen is de retourbox iets te opvallend om weer terug te bezorgen bij het postkantoor, zou iets minder opvallend mogen

19/07/2018

heel discreet en anoniem. testbox uitleg is super simpel en eenvoudig uitgelegd en te doen. Opsturen en de dag erna de code invullen op de site voor de uitslag. Werkt perfect!

18/07/2018

Ja! Ben erg tevreden en het proces is zeer snel gegaan. Nog geen 30 uur later en ik heb de uitslag al. En erg fijn dat het zo professioneel gedaan wordt.

18/07/2018

Ja, snel en anoniem

18/07/2018

Ja

18/07/2018

It was quite slow actually, taking about 8 days, so I was a bit worried. but overall very easy and understandable.

Reactie van testalize.me

Thanks for the review. Could you let us know from where the ‘retourbox’ was sent?

17/07/2018

Helemaal top!

17/07/2018

Goede service en goed oplossing

17/07/2018

Snel getest. Alle ggds zouden dit moeten deon

17/07/2018

In principe wel. Het enige wat ik niet fijn vind ik dat je de uitslag krijgt, maar hierbij geen andere informatie over jezelf. Hoe kan ik erop vertrouwen dat de uitslag die ik krijg echt bij mijn code hoort? Het zou fijn zijn om bijv. iets van info te krijgen als geslacht + leeftijd, zodat je zeker weet dat het jouw uitslag is.

Reactie van testalize.me

Hartelijk dank voor je beoordeling. Je test 100% anoniem bij ons. Geslacht en leeftijd zijn simpelweg niet bekend. Er zijn meerdere controles om verwisseling tegen te gaan. Dit begint al bij het inpakken en in het aanmaken van codes, maar ook in het lab met een dubbele barcode scan. Processen zijn ISO geaccrediteerd. In totaal zijn er 4 controles op codes om zeker te zijn dat codes corresponderen. Verwisseling is daarmee onmogelijk.

16/07/2018

Snel!!!

16/07/2018

Verassend vlot en snel. Keep up the good job.

15/07/2018

Gelukkig geen soa. Fijn om thuis te testen

13/07/2018

ja uitslag is snel en de prijs valt reuze mee

11/07/2018

Ja

11/07/2018

Ja zeker, heel fijn dat de tests online besteld kunnen worden en de uitslag zo snel bekend is!!

11/07/2018

Ja ben tevreden dat men op deze wijze zich kan laten testen

11/07/2018

Jaa alleen wel prijzig

11/07/2018

ja

11/07/2018

Duidelijk en goed te doen

10/07/2018

JA

10/07/2018

Heel snel geholpen. ANtwoord op whatsapp is top!

10/07/2018

Tevreden. Snel in huis

06/07/2018

Snel geregeld. Blij met deze manier van testen

06/07/2018

Zeer tevreden

03/07/2018

Ja een hele snelle service

03/07/2018

Ja, werkt makkelijk en snel

30/06/2018

Ben zeer tevreden. Maar moet ik op meer soas worden getest?

30/06/2018

Heel fijn

30/06/2018

Heel tevreden, snel resultaat.

28/06/2018

Erg tevreden. Ging snel en discreet.

28/06/2018

Zeer tevreden. De instructie zijn duidelijk en overzichtelijk. Ontvangst van de uitslag is ook zeer snel. Ga zo door!

28/06/2018

Heel blij! Negatief!!!!

28/06/2018

Top!!

28/06/2018

Ja, het is eerlijk makkelijk en weet waar je aan toe bent

27/06/2018

Snel in hiis

27/06/2018

Ja

25/06/2018

Ja

25/06/2018

Ja tevreden

23/06/2018

Makkelijk testen en weer snel de uitslag. Waarom doen niet meer ggds dit?

23/06/2018

Heel tevreden

22/06/2018

Yes! Al heb ik wel het gevoel dat er “minder” soa’s getest worden – maar dat is niet waar geloof ik, bij de huisarts nemen ze dezelfde test af geloof ik. Toch altijd bang dat ik dan misschien een soa heb die er niet tussen zit, maar ik heb geen klachten dus moet positief blijven 😉 Ga vooral zo door!

22/06/2018

Zeer snel

21/06/2018

Zeker! Een fijne manier van werken omdat dit per post kan (en de uitslag digitaal op te vragen is). Tevens veel voordeliger dan via de huisarts!

21/06/2018

Sneller dan huisarts!!!

 

LAAT EEN REVIEW ACHTER