Reviews.

Na het opvragen van de uitslag vragen wij onze gebruikers om ons te beoordelen. Dit zeggen ze:

10

Snel, duidelijk en anoniem

Gister opgestuurd en vandaag al een duidelijke uitslag. Gelukkig negatief!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- 29 juli 2021
10

Goedkoop, duidelijk en snel

Je test wordt binnen een dag geleverd en de uitslag is er snel! Goedkoop testen in vergelijking met de huisarts en thuis is erg prettig
Zou je ons aanbevelen? Ja
- 29 juli 2021
10

Fast, easy, and secure service.

Fast and easy service; I'll definitely use testalize.me for my routine check-ups.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- 29 juli 2021
10

Zeer snel resultaat

Maandag ontvangen, dinsdag test gedaan, woensdag resultaat. Supersnel.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- 28 juli 2021
10

Heel snel en goed geregeld

Ik had mijn bestelling de volgende dag al. Makkelijk af te nemen, goede beschrijving en de dag nadat ik het had opgestuurd, had ik al de uitslag. Heel fijn!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- 28 juli 2021
10

Super service

Snel en discreet
Zou je ons aanbevelen? Ja
- 27 juli 2021
10

Perfect

Goed geregeld
Zou je ons aanbevelen? Ja
- 26 juli 2021
10

Snel anoniem en safe!

Bestellen, is zelfde dag nog verzonden. Super snel resultaat dmv een een code die je invult op een site en het grootste voordeel: lekker anoniem! Topservice!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- 24 juli 2021
10

Makkelijk en snel

Zeer begrijpelijke informatie in het doosje meegeleverd. Snelle levering en makkelijk af te nemen. Doorslaggevend voor keuze van deze test is dat het uitstrijkje wordt beoordeeld in een lab. Hierdoor een gegarandeerde goede uitslag en ook zeer snelle uitslag.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- 23 juli 2021
10

Super snel thuis bezorgd en snelle uitslag

Snel geleverd, snelle uitslag.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- 22 juli 2021
10

Bij twijfel zeg je in dit geval ja!

Alleen de handjes boven de dekens is beter
Zou je ons aanbevelen? Ja
- 22 juli 2021
10

snel

snelle reactie soepel proces
Zou je ons aanbevelen? Ja
- 21 juli 2021
10

Werkt perfect

Snelle levering en hele snelle uitslag. Erg tevreden!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- 21 juli 2021
10

Snelle service

Erg tevreden. Snelle service en duidelijk.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- 21 juli 2021
10

Snelle en professionele service

Product wordt snel geleverd, uitslag is snel bekend.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- 21 juli 2021
10

Supersnelle test

Snel en duidelijk, betrouwbaar
Zou je ons aanbevelen? Ja
- 21 juli 2021
10

Snelle toegankelijke en goedkope manier van testen

zeker aan te raden! Het was duidelijk, makkelijk, anoniem en snel.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- 20 juli 2021
9

Snelle testuitslagen

Snelle en simpele manier om te testen. Fijn dat je zelf al heel snel met de code de uitslag kunt checken
Zou je ons aanbevelen? Ja
- 20 juli 2021
10

Secuur

Heel fijn dat alles anoniem blijft en dat je binnen 48 uur de uitslag krijgt.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- 19 juli 2021
9

snel resultaat

snel resultaat, goede behandeling
Zou je ons aanbevelen? Ja
- 18 juli 2021
10

Prima!

Snelle levering en uitslag, top.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- 15 juli 2021
10

Enorm snel en duidelijke uitslag

Naar aanleiding van klachten wilde ik mij graag laten testen op chlamydia maar wilde ik niet zo lang hoeven wachten op de uitslag zoals je bij de ggd of huisarts doet. Daarom leek dit mij de beste optie en dat heeft goed uitgepakt!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- 15 juli 2021
10

Alles top geregeld

Snelle levering, snelle testuitslag. Gelukkig negatief getest dus mijn dag kan niet meer stuk
Zou je ons aanbevelen? Ja
- 14 juli 2021
10

Snel, makkelijk en anoniem

Duidelijke uitleg hoe de test uit te voeren en anonieme retourverpakking via briefpost.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- 14 juli 2021
9

Snelle ontvangst, duidelijke omschrijving, binnen 48 uur uitslag, fantastisch

voor mij nooit geen ggd of huisarts meer.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- 14 juli 2021
10

Snel makkelijk en goed

Binnen 24 uur. Goed snel en makkelijk
Zou je ons aanbevelen? Ja
- 13 juli 2021
10

Very fast results

I used this service many times. Most of the time I get a result in less than 24 hours, which is great when I'm anxious about the result.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- 13 juli 2021
10

Snel en duidelijk. Goed!

Goed bedrijf, duidelijke instructies en snel uitslag
Zou je ons aanbevelen? Ja
- 12 juli 2021
9

Top bedrijf

Ik vind het zeer fijn dat alles anoniem gaat. Ik haat het om naar een apotheek te gaan en het is allemaal ook zeer duidelijk
Zou je ons aanbevelen? Ja
- 12 juli 2021
8

Discreet, snel en compleet!

Ging erg snel en fijn dat het in een discrete verpakking kwam. Duidelijke instructies en een goede prijs!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- 10 juli 2021
9

Snel en makkelijk

Snel en makkelijk
Zou je ons aanbevelen? Ja
- 8 juli 2021
10

Snel en anoniem

Ik wilde zeker weten dat ik niets had opgelopen. (Gratis) GGD testen is in deze tijd niet mogelijk doordat ze COVID-19 testen moeten uitvoeren. Dit is een goedkope en snelle manier.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- 8 juli 2021
10

Super snelle uitslag

Besteld, volgende dag in huis. Maandag opgestuurd en woensdag avond al uitslag. Zeer tevreden!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- 8 juli 2021
10

Snelle uitslag en duidelijke instructies!

Zeer duidelijke instructies en snelle levering! Ook de uitslag was snel binnen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- 7 juli 2021
10

Zeer snel

In de avond besteld, s morgens in huis en de andere dag de uitslag. Fijn dat het zo snel geregeld wordt.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- 7 juli 2021
9

Super!

Supersnelle uitslag & verzending. Top op deze manier
Zou je ons aanbevelen? Ja
- 6 juli 2021
10

Top en snel

Fijn dat de uitslag zo snel binnen is en je meteen een behandeling kan regelen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- 6 juli 2021
10

Snel en betrouwbaar

Was makkelijk te bestellen , snel bezorgd en binnen 48 uur uitslag ! Gelukkig negatief 🙂
Zou je ons aanbevelen? Ja
- 3 juli 2021
9

Geweldig!

Snel en discreet geleverd. Precies wat je wil bij zoiets.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- 2 juli 2021
10

Makkelijk en snel.

Eerste Google resultaat. Makkelijke en duidelijke site. Het proces wordt je goed uitgelegd in de materialen. Erg tevreden!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- 2 juli 2021
10

Snel en veilig

Snelle levering met daarbij ook snel uitslag. In het vervolg ga ik hier zeker vaker testen bestellen, mocht dit nodig zijn!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- 2 juli 2021
10

Snelle uitslag!

Professioneel bedrijf met een prima en betrouwbare testmethode. Bovendien al binnen 24 uur de uitslag! Gewedlig!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- 30 juni 2021
8

Fijn site

Het is een fijne site en ze helpen je goed.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- 29 juni 2021
9

Top

Snel uitslag en je word gelijk geholpen
Zou je ons aanbevelen? Ja
- 29 juni 2021
8

Prettig en snel

Snel resultaat
Zou je ons aanbevelen? Ja
- 27 juni 2021
10

Snel en duidelijk

Het is er snel, alles staat duidelijk beschreven en je hebt snel de uitslag.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- 25 juni 2021
10

!

!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- 22 juni 2021
10

Discreet en snel

Fijn dat je de uitslag zo snel hebt.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- 17 juni 2021
10

Top!

Makkelijk en snelle uitslag!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- 17 juni 2021
10

Heel blij met de manier van testen

Niet meer naar de ggd 🙂
Zou je ons aanbevelen? Ja
- 17 juni 2021
10

Super snel

Duidelijk en snel
Zou je ons aanbevelen? Ja
- 15 juni 2021
9

Dit is echt een uitkomst!

Het voorkomt gênante situaties bij de huisarts en GGD. De test heb ik snel binnen gekregen, in een veilige verpakking. (Hierdoor kon je vanaf de buitenkant niet zien, wat er in zat). Daarnaast was de test makkelijk af te nemen en heb ik de uitslag snel binnen gehad! Ik had opgegeven om de uitslag via de mail te ontvangen, maar de uitslag was al eerder bekend op de site. Dus tipje check de site vooral!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- 14 juni 2021
8

Snel uitslag

Fijn dat er snel uitslag is
Zou je ons aanbevelen? Ja
- 10 juni 2021
10

Snelle en goede test

Al meerdere malen testen besteld, erg gebruiksvriendelijk en daarnaast heb je snel uitslag! Het is er duidelijk en het is allemaal snel afgehandeld, echt top!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- 9 juni 2021
8

Snelle uitslag

Chille website om testen te bestellen. Ze zijn snel binnen en je hebt vrij snel je uitslag!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- 6 juni 2021
10

Top! En betrouwbaar

Snelle uitslag! Gelukkig alles goed !!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- 4 juni 2021
10

Toppie!!!

Snel en anoniem. En geen soa!!!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- 31 mei 2021
9

Makkelijk en snel

Niets meer aan doen
Zou je ons aanbevelen? Ja
- 27 mei 2021
10

Goed test, goede service

Ik had de test snel in huis. Instructies waren goed uitgelegd. Binnen no time de uitslag binnen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- 17 mei 2021
10

Snel en makkelijk

Snel en makkelijk
Zou je ons aanbevelen? Ja
- 14 mei 2021
7

Goede anonimiteit maar langzamere levering dan staat vermeld.

Fijn dat er op deze manier goed anoniem kan worden getest! Jammer genoeg is de levering/bezorging is niet helemaal zoals op de website staat aangegeven; vóór 23.59u besteld is helaas niet de volgende dag in huis maar 4 dagen later, zowel bij de test als medicatie.

Reactie van het bedrijf

Dag Anoniem, Bedankt voor je review! Dit heeft inderdaad wel erg lang geduurd. Kan je ons een mailtje sturen met jouw bestelnummer? Dan probeer ik dit uit te zoeken. Voor de medicatie geldt onze verzendbelofte (voor 23:30 uur besteld = morgen in huis) overigens niet. Verzending duurt hier echt wat langer doordat huisarts en apotheker de aanvraag moeten controleren.

Zou je ons aanbevelen? Ja
- 13 mei 2021
10

Snel getest. Uitslag binnen 24 uur!

Testen is makkelijk en de uitslag is er snel. Fijn om op deze manier te kunnen testen. Scheelt wat irritatie 🙂
Zou je ons aanbevelen? Ja
- 13 mei 2021
9

Prima

Snelle levering, anoniem en snelle uitslag. Top
Zou je ons aanbevelen? Ja
- 12 mei 2021
10

Goed

Ik ben blij met deze oplossing. Betaalbaar en snel mijn uitslag.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- 29 april 2021
10

Heel tevreden. Uitslag razendsnel binnen

Uitslag binnen 24 binnen
Zou je ons aanbevelen? Ja
- 28 april 2021
10

Snel uitslag

Discreet en snel de uitslag
Zou je ons aanbevelen? Ja
- 26 april 2021
10

Snelle en anonieme uitslag

Goede en snelle anonieme uitslg
Zou je ons aanbevelen? Ja
- 21 april 2021
10

Voldeed aan mijn verwachtingen. Snel duidelijkheid.

Had over testalize gehoort van mijn studiegenoten. Zei hadden het mij aangeraden. Geen spijt van gehad !
Zou je ons aanbevelen? Ja
- 20 april 2021
10

Gemakkelijk

Heel discreet en behulpzaam bedrijf, de transactie was makkelijk!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- 19 april 2021
9

Heel fijn!

Geen soa en snel duidelijkheid
Zou je ons aanbevelen? Ja
- 7 april 2021
10

Aanrader

Erg blij met deze mogelijkheid, aanradertje! Test was snel in huis.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- 4 april 2021
9

Blij!

Geen soa en snel duidelijkheid!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- 3 april 2021
10

Makkelijk en razend snel

Op een dinsdag de test besteld, woensdag was het pakketje er. Gelijk terug opgestuurd en donderdag uitslag! Bedankt voor de razendsnelle verwerking. Dat scheelt gewoon erg veel kop en geld zorgen!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- 2 april 2021
10

snel en anoniem

snel de test en uitslag binnen gekregen, ook anoniem bezorgd.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- 30 maart 2021
10

Super snel, voordelig en discreet

Supersnel in huis en supersnel resultaat!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- 29 maart 2021
9

Erg tevreden

Erg tevreden met de soa test van testalize.me. makkelijk af te nemen en anoniem. Ga zo door.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- 23 maart 2021
9

Perfect

Top. Snel binnen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- 22 maart 2021
10

Top geregeld

Binnen een dag de test toegestuurd gekregen en ook binnen een dag na opsturen de uitslag binnen, die gelukkig negatief was. Duidelijke uitleg over de test, kan haast niet misgaan.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- 19 maart 2021
6

Snel

Wel jammer dat je voor je partner niet meteen een kuur kunt kopen en dat hij verplicht is om ook test te doen...kost dan dus 200 euro

Reactie van het bedrijf

Bedankt voor je beoordeling. Het klopt dat wij partners niet kunnen mee behandelen. Dit is het directe gevolg van anonimiteit. Bij ons blijf je anoniem, hierdoor is het onmogelijk aan te tonen of iemand jouw partner is. Voordat je bij ons online behandeld kunt worden, is er een positieve uitslag nodig. En die uitslag is maar één keer te gebruiken om één behandeling aan te vragen. Dat is echt de enige manier om van onze online behandeling gebruik te kunnen maken. Regelgeving geeft huisartsen en apothekers niet meer ruimte.

Zou je ons aanbevelen? Ja
- 19 maart 2021
10

Supersnel en handig

Ik gunde mezelf de tijd niet naar de huisarts te gaan, maar toen zag ik testalize op internet. Wat een uitkomst!! Het was super gemakkelijk en de uitslag was nog sneller binnen! Zelfs binnen 24 uur in mijn geval. Bij de huisarts heb ik hiermee toch andere ervaringen. Vorig jaar die het 10 dagen voor de uitslag binnen was en ik moest vrij nemen en vanaf dag 7 elke dag gebeld of het al binnen was..... Plus voor mensen die zich schamen is dit ook een verademing. Gewoon in je eigen huis de test afnemen en retourneren in de brievenbus. Easy!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- 12 maart 2021
10

Snel en discreet

Super snelle uitslag
Zou je ons aanbevelen? Nee
- 7 maart 2021
10

Top!

Super oplossing. Pakket was snel in huis. Ook de uitslag was er binnen 24 uur.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- 5 maart 2021
10

Super snel. Op Dinsdag mijn test opgestuurd, woensdagavond resultaat!

Super snel.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- 3 maart 2021
9

Helemaal tevreden

Op tijd in huis en snel de uitslag. Verders geen moeilijk gedoe bij een huisarts o.i.d.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- 25 februari 2021
9

2de keer getest. Goede oplossing

Geen vervelende vragen of gedoe
Zou je ons aanbevelen? Ja
- 18 februari 2021
10

Goed

Hele snelle service
Zou je ons aanbevelen? Ja
- 17 februari 2021
10

Heel tevreden

Snel getest. Geen poespas.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- 16 februari 2021
10

Goede manier om je te laten testen.

Dit is dus een super chille service! Binnen no time de test in huis, makkelijk te gebruiken ook, en snelle uitslag.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- 13 februari 2021
9

Snel, makkelijk en anoniem

Makkelijk uit te voeren, en snelle uitslag.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- 3 februari 2021
10

Snel en handig

Snelle en handige manier om te testen
Zou je ons aanbevelen? Ja
- 2 februari 2021
7

Snel en gemakkelijk

Snel bezorgd. Gemakkelijk te gebruiken
Zou je ons aanbevelen? Ja
- 2 februari 2021
10

Gemakkelijk en snel

Kwam super snel binnen en ook het testen heb je zo gedaan! Ook de uitslag kwam super snel. Wanneer je twijfelt over een soa is dit echt een aanrader. Je bent binnen 2/3 daagjes zeker of je een soa hebt opgelopen ja/nee.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- 28 januari 2021
10

Snel de uitslag!

Ik moest mij twee weken geleden laten testen en kwam uit bij Testalize. Had nog niet eerder van ze gehoord, maar werkt echt voortreffelijk. Gelukkig kreeg ik een negatieve uitslag.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- 28 januari 2021
10

Dankzij deze test niet meer onzeker

Ik voelde me vet onzeker, omdat ik dacht dat ik een soa had opgelopen. En de dokter had me deze test aangeraden. Gelukkig geen soa en ben nu dus super opgelucht!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- 28 januari 2021
8

Gemakkelijk en snel

Snel en gemakkelijk
Zou je ons aanbevelen? Ja
- 26 januari 2021
10

Snel verzonden en snelle uitslag

Snel verzonden en snelle uitslag
Zou je ons aanbevelen? Ja
- 25 januari 2021
9

Goed bedrijf

Snel de uitslag
Zou je ons aanbevelen? Ja
- 24 januari 2021
10

Supermakkelijk, lekker snel!

Kijk, dit is een topontdekking! Ik had de test ondanks de verwachte drukte binnen 24 uur in huis. En een dag later had ik de uitslag al! De test zelf is eenvoudig af te nemen met duidelijke instructies. Ik beveel het anderen nu ook aan. Veel makkelijker dan huisarts of GGD.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- 20 januari 2021
10

Uitstekenf

Snel reageren, test snel in huis en uitslag snel aanwezig. Helaas negatieve uitslag maar ik bel morgen de huisarts!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- 18 januari 2021
10

Helemaal tevreden

Na een foutje in de privé sfeer zal ik maar zeggen, toch maar besloten om een soa test te doen. De test werd snel geleverd en was makkelijk en heel duidelijk in het gebruik. En last but not least: negatief!! Goed bedrijf, ook met een goede klantenserice, dus ik raaad ze aan
Zou je ons aanbevelen? Ja
- 15 januari 2021
170 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.6/10