REVIEWS

5,0 waardering
16 juli 2019

Jazeker

Anoniem
5,0 waardering
16 juli 2019

1

Anoniem
5,0 waardering
16 juli 2019

Zeer goed

Anoniem
5,0 waardering
15 juli 2019

Ja zeer tevreden goeie afhandeling

Anoniem
5,0 waardering
15 juli 2019

Ja. Fijn dat het zo makkelijk is, dat het zo snel gaat en dat het anoniem is.

Anoniem
4,0 waardering
13 juli 2019

Meer info over betrouwbaarheid van de tests zou fijn zijn.

Anoniem

Antwoord van testalize.me

Bedankt voor je review. De kwaliteit van onze tests staat hier uitgelegd: https://testalize.me/kwaliteit/

5,0 waardering
12 juli 2019

Tevreden met de zeer snelle uitslag

Anoniem
4,0 waardering
11 juli 2019

Ja ik ben zeer tevreden, snelle uitslag

Anoniem
5,0 waardering
11 juli 2019

Ik ben zeer te vrede! Alles wordt duidelijk uitgelegd/omschreven en er is snel resultaat.

Anoniem
4,0 waardering
10 juli 2019

Ja

Anoniem
5,0 waardering
10 juli 2019

Zeer

Anoniem
4,0 waardering
10 juli 2019

Ja, snelle service en duidelijke uitslag.

Anoniem
4,0 waardering
10 juli 2019

Ok

Anoniem
5,0 waardering
10 juli 2019

Super snelle uitslag

Anoniem
5,0 waardering
9 juli 2019

Snelle service

Anoniem
5,0 waardering
8 juli 2019

Ja erg tevreden!

Anoniem
4,0 waardering
8 juli 2019

Zeker

Anoniem
5,0 waardering
7 juli 2019

Ja! De instructie bij de test was zeer duidelijk en de uitslag werd op een snelle en professionele wijze gecommuniceerd.

Anoniem
5,0 waardering
7 juli 2019

It would be more helpful/convenient if customers were tested positive that medicine could be shipped to their homes.

Anoniem

Antwoord van testalize.me

Thanks for your review. We are working on this. In the Netherlands you first need a prescription (via a GP) and then you go to a pharmacy to get the antibiotics. You cannot order the medicine online. If you are looking for a doctor, please let us know or take a look at our partners: https://testalize.me/behandeling/ (in Dutch, but these are doctors that can treat you without being a patient in their practise).

4,0 waardering
5 juli 2019

.

Anoniem
5,0 waardering
3 juli 2019

Jazeker, geen opmerkingen

Anoniem
5,0 waardering
3 juli 2019

Het enige dingetje is dat de code nu op een papiertje staat, wat per ongeluk kwijt kan raken. Digitaal zou nog beter zijn

Anoniem

Antwoord van testalize.me

Dank je! Je kunt de uitslag ook per mail ontvangen. Daarvoor kan je de code aan jouw emailadres koppelen.

4,0 waardering
3 juli 2019

Ik ben tevreden, snelle uitslag

Anoniem
5,0 waardering
2 juli 2019

Zeer tevreden; snelle levering, en gemakkelijk te gebruiken

Anoniem
4,0 waardering
2 juli 2019

Zeer tevreden!

Anoniem
5,0 waardering
1 juli 2019

Snel, betrouwbaar

Anoniem
5,0 waardering
29 juni 2019

Ik ben zeer tevreden!

Anoniem
4,0 waardering
28 juni 2019

.

Anoniem
4,0 waardering
27 juni 2019

Ja ik ben tevreden

Anoniem
4,0 waardering
26 juni 2019

Ja tevreden, het is allemaal heel duidelijk. Dat is fijn

Anoniem
4,0 waardering
26 juni 2019

Super

Anoniem
5,0 waardering
26 juni 2019

Geen feedback, heel goede service!

Anoniem
4,0 waardering
26 juni 2019

Ja. Eerste keer ging mijn test mis. Omdatvik peromgeluk het buisje op tafel liet vallen en er vloeistof uitging. Via app contact gehad en 2e test met 50% korting gekregen. Geweldig. Soms denk je wel van hebben ze wel genoeg materiaal maar het zal wel goed zijn neem ik aan.

Anoniem

Antwoord van testalize.me

Bedankt voor je beoordeling. Waarschijnlijk is jouw test in het lab afgekeurd vanwege die ontbrekende vloeistof. In dat geval moet er inderdaad opnieuw getest worden. Als je een uitslag krijgt hebben we voldoende materiaal. Zo niet, dan wordt de test afgekeurd en krijg je die melding te zien.

5,0 waardering
24 juni 2019

Heel tevreden! Super snel en makkelijk!

Anoniem
5,0 waardering
24 juni 2019

Meer dan tevreden! Snelle uitslag en discrete verzending maken het een topservice.

Anoniem
5,0 waardering
23 juni 2019

Mijn enige tip is maak de retour doos iets anoniemer dus gewoon alleen wit

Anoniem
5,0 waardering
22 juni 2019

Anoniem en snel

Anoniem
4,0 waardering
22 juni 2019

Zeker ben ik tevreden. Ik heb heel snel uitslag gekregen!

Anoniem
3,0 waardering
21 juni 2019

ik ben tevredeen

Anoniem
4,0 waardering
21 juni 2019

Ja, alleen jammer dat je met de uitslag niet meteen naar de apotheek kan maar eerst langs de huisarts moet

Anoniem

Antwoord van testalize.me

Bedankt voor je beoordeling! In Nederland moet je eerst naar een (huis)arts voor een recept. Dan pas kan je naar de apotheek. Wij mogen geen recepten uitschrijven.
We werken overigens wel aan een online oplossing om dit mogelijk te maken, in samenwerking met een huisarts en apotheker.

5,0 waardering
21 juni 2019

Snel resultaat!

Anoniem
5,0 waardering
21 juni 2019

Zeker tevreden

testalize.me
4,0 waardering
20 juni 2019

Nvt

Anoniem
5,0 waardering
19 juni 2019

Ja!

Anoniem
4,0 waardering
19 juni 2019

Snelheid top!

Anoniem
5,0 waardering
19 juni 2019

Ja ik ben tevreden. Alle stappen zijn duidelijk, discreet en snel.

Anoniem
5,0 waardering
18 juni 2019

Ja

Anoniem
5,0 waardering
17 juni 2019

ik ben zeer tevreden. mijn eerste test was kwijt geraakt in de post, maar kreeg na het mailen met een van de medewerkers netjes de volgende een nieuwe binnen. en die uitslag was supersnel binnen.

Anoniem
5,0 waardering
17 juni 2019

.

Anoniem
4,0 waardering
15 juni 2019

geen opmerkingen. goede uitleg, snel afgehandeld. e.d.

Anoniem

 

LAAT EEN REVIEW ACHTER