REVIEWS

5,0 waardering
23 augustus 2019

Zeer tevreden

Anoniem
4,0 waardering
23 augustus 2019

Zeer tevreden

Anoniem
5,0 waardering
23 augustus 2019

Ja

Anoniem
5,0 waardering
23 augustus 2019

Yes, alles is snel gegaan en zeer duidelijk!

Anoniem
4,0 waardering
23 augustus 2019

Ja ben tevreden alleen uitleg iets duidelijker

Anoniem
5,0 waardering
22 augustus 2019

Anonym, schnell, zuverlässig. Einfach perfekt!!!

Anoniem
4,0 waardering
22 augustus 2019

Top

Anoniem
5,0 waardering
22 augustus 2019

Zeer snelle verzending en zeer snel resultaat. Top!
Misschien een idee om korting aan te bieden als men meerdere pakketten koopt.

Anoniem

Antwoord van testalize.me

Dank je voor deze suggestie. Dit willen we graag gaan doen, goede tip!
We zoeken uit hoe dit technisch in te richten.

5,0 waardering
22 augustus 2019

Sehr guter Service!

Anoniem
5,0 waardering
22 augustus 2019

Alles Super!!

Anoniem
4,0 waardering
21 augustus 2019

Anoniem
4,0 waardering
21 augustus 2019

Fijn anoniem

Anoniem
5,0 waardering
21 augustus 2019

Ik ben erg tevreden over de werkwijze. De code die je krijgt om het in te vullen. De snelheid van de analyse en de uitslag. Je zit veel minder lang in spanning te wachten en je kan veel sneller handelen ivm de uitslag.

Anoniem
5,0 waardering
20 augustus 2019

Zeer tevreden!

Anoniem
4,0 waardering
20 augustus 2019

Anoniem
5,0 waardering
19 augustus 2019

Zeer snelle service. Prijs wel wat hoog

Anoniem
5,0 waardering
19 augustus 2019

Ik ben erg tevreden. Het hele proces verliep vloeiend

Anoniem
5,0 waardering
19 augustus 2019

Ja ik ben tevreden

Anoniem
4,0 waardering
18 augustus 2019

Prima

Anoniem
5,0 waardering
17 augustus 2019

Erg goed om nu zelf te testen.ook veel goedkoper dan bij de dokter en snel de uitslag binnen

Anoniem
5,0 waardering
17 augustus 2019

Schnelles Ergebnis, einfach Anwendung. Super

Anoniem
5,0 waardering
16 augustus 2019

ja

Anoniem
5,0 waardering
16 augustus 2019

Dag na bestellen al in huis. Ik had geen waarschuwing gekregen of klachten o.i.d., maar wel een keer onveilige seks gehad waar ik toch een beetje mee zat. Dus voor mijn eigen gemoedstoestand besteld. Wel een beetje duur op deze manier, maar eigen schuld. Makkelijk testen, snel uitslag. Gelukkig negatief getest en weer goed van geleerd!

Anoniem
5,0 waardering
15 augustus 2019

zeer tevreden

Anoniem
4,0 waardering
15 augustus 2019

Top!

Anoniem
5,0 waardering
14 augustus 2019

Ja

Anoniem
5,0 waardering
14 augustus 2019

Ja

Anoniem
4,0 waardering
14 augustus 2019

Ja

Anoniem
5,0 waardering
14 augustus 2019

Zeker

Anoniem
4,0 waardering
13 augustus 2019

Ja

Anoniem
5,0 waardering
13 augustus 2019

Snelle uitslag!

Anoniem
4,0 waardering
12 augustus 2019

Zeker!

Anoniem
5,0 waardering
12 augustus 2019

Zeer tevreden

Anoniem
5,0 waardering
12 augustus 2019

Uitstekend!

Anoniem
4,0 waardering
11 augustus 2019

Erg handig dat het zo anoniem is.

Anoniem
5,0 waardering
10 augustus 2019

Top snel reactie gekrgen en duidlijk

Anoniem
5,0 waardering
10 augustus 2019

Ja!

Anoniem
5,0 waardering
9 augustus 2019

Zeer tevreden.

Anoniem
5,0 waardering
9 augustus 2019

Snel resultaat!

Anoniem
5,0 waardering
9 augustus 2019

Misschien is een animatiefilmpje over de afname nog een tip i.p.v. alleen een beschrijving via youtube.

Anoniem
5,0 waardering
8 augustus 2019

Jazeker

Anoniem
5,0 waardering
8 augustus 2019

Heel goed

Anoniem
5,0 waardering
8 augustus 2019

Ja

Anoniem
4,0 waardering
8 augustus 2019

jammer dat op de bankafschrift testalize.me staat. Maar nog veel jammerder dat DHL natuurlijk weer is niet op kwam dagen en twee dagen later kwam leveren. Op deze manier wordt anoniem testen toch ongemakkelijk.

Anoniem

Antwoord van testalize.me

Bedankt voor je beoordeling! Wat betreft het bankafschrift, het is wettelijk zo geregeld dat de opdrachtnemer (wij) vermeld moet worden. Dit is inderdaad soms lastig voor ons product, maar er zijn oplossingen gelukkig. Betaal met Paypal of via achteraf betalen en je voorkomt ‘testalize.me’ op je afschrift. Zie ook: https://testalize.me/betaling/.
Wat DHL betreft, onze excuses hiervoor. We zien helaas vaker vertragingen ontstaan in deze vakantieperiode. DHL is hiervan op de hoogte en werkt aan de oplossing. Maar daar heb jij nu niets meer aan.

5,0 waardering
7 augustus 2019

Ja

Anoniem
5,0 waardering
7 augustus 2019

Zeer tevreden, snel en duidelijke uitleg

Anoniem
5,0 waardering
7 augustus 2019

Top

Anoniem
4,0 waardering
7 augustus 2019

Ja

Anoniem
4,0 waardering
6 augustus 2019

Heel goed

Anoniem
3,0 waardering
6 augustus 2019

Ik ben tevreden Met het snelle resultaat

Anoniem

 

LAAT EEN REVIEW ACHTER

Scroll naar top