Reviews

Na het opvragen van de uitslag vragen wij onze gebruikers om ons te beoordelen. Dit zeggen ze:

9.5
10

Snel en betrouwbaar!

Snel in huis en snel de uitslag. Precies wat je nodig hebt.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- 30 november 2021
8

Top!!

Fijne manier om snel erachter te komen of je een soa hebt.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- 30 november 2021
10

Lekker snel

Ruim binnen de tijd de uitslag: zorgen weg 🙂
Zou je ons aanbevelen? Ja
- 29 november 2021
9

Top service

Snel en discreet service
Zou je ons aanbevelen? Ja
- 29 november 2021
10

Snel

Top
Zou je ons aanbevelen? Ja
- 25 november 2021
8

Goed

Discrete, goede en betrouwbare hulp.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- 23 november 2021
10

Zeer snel

Gelukkig negatief
Zou je ons aanbevelen? Ja
- 23 november 2021
10

Binnen 24 uur uitslag

Makkelijk in gebruik en binnen 24 was de uitslag binnen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- 23 november 2021
10

Snelle reactie

Snelle en betrouwbare reactie en evt vervolgacties
Zou je ons aanbevelen? Ja
- 22 november 2021
10

Laagdrempelig en snel

Snel. Duidelijk makkelijk
Zou je ons aanbevelen? Ja
- 22 november 2021
10

snel, makkelijk, goedkoop

Binnen een week na het bestellen van de test had ik de uitslag al.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- 20 november 2021
10

Fijn dat het anoniem is

Werkt goed dat het anoniem is
Zou je ons aanbevelen? Ja
- 19 november 2021
10

Top

Makkelijke test. Snelle service.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- 19 november 2021
10

Snel, helder, betrouwbaar

Ik koos voor Testalize omdat verschillende instanties de tests erkennen. De levering kwam razendsnel, net als de uitslag. Bovendien werd het pakket discreet geleverd. Instructies waren helder. Fijne ervaring!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- 18 november 2021
10

Super service!! Perfecte uitleg.

Het kan echt niet duidelijker! Retour sturen is kinderspel!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- 18 november 2021
10

Wat een gemak! Perfectie ten top.

Je krijgt een pakketje met een hele duidelijke instructie. Vervolgens stuur je je urine retour. Ik had 36u na het pakket in de brievenbus te hebben gestopt al de uitslag!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- 18 november 2021
10

Snel en discreet

Snel en discreet en zeer makkelijk thuis te doen, geen gedoe met huisarts en wachttijden.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- 18 november 2021
9

Snel

Snel test binnen en snelle uitslag
Zou je ons aanbevelen? Ja
- 17 november 2021
8

Snel en makkelijk!

Super!! Gaat allemaal lekker snel!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- 17 november 2021
10

Perfect

Ik heb maandagavond de test binnen gekregen in een discrete verpakking. Hoe ik de test moest uitvoeren was erg duidelijk beschreven. Het uitstrijkje afnemen was erg makkelijk daardoor. Ik hoefde het doosje alleen in de brievenbus te doen, en 2 dagen later had ik de uitslag. Ik ben zeer tevreden.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- 17 november 2021
10

Helder discreet en snel

Snel de uitslag en discreet
Zou je ons aanbevelen? Ja
- 16 november 2021
10

Heel goed en snel

Super en snel!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- 16 november 2021
10

Goede service, duidelijke uitleg

Duidelijke uitleg
Zou je ons aanbevelen? Ja
- 15 november 2021
9

Supersnel en eenvoudig

Na bestellen (uit België) kreeg ik de dag nadien al mijn test aan. Jammer was wel dat het pakjesbedrijf geen goede tijdsindicatie kon geven. Heb de test net over de grens in Nederland op de post gedaan op donderdag en vrijdagavond had ik al uitsluitsel (geen slecht nieuws gelukkig 😉 ). Zou voor veel andere Belgen wel handig zijn om ook vanuit België even snel te kunnen versturen als uit Nederland.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- 15 november 2021
10

Snel zekerheid

Snel zekerheid
Zou je ons aanbevelen? Ja
- 14 november 2021
10

Super

Helemaal top, snel uitslag en duidelijke instructie!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- 12 november 2021
10

Snel en betrouwbaar

Snelle service en betrouwbare uitslag.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- 12 november 2021
8

Goed en snel

De test is zeer makkelijk en snel uit te voeren. Je krijgt snel reactie en het is gewoon via de post te doen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- 12 november 2021
9

Pakketje was een dag later, maar de uitslag op de dag van ontvangst !!

Heel fijn en snel
Zou je ons aanbevelen? Ja
- 11 november 2021
10

Snel, makkelijk: top!

Snel, gemakkelijk en gelijk van je zorgen af!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- 11 november 2021
10

snelle uitslag

duidelijk uitvoerbare test, snelle uitslag.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- 11 november 2021
9

Snel

Fijne en snelle service
Zou je ons aanbevelen? Ja
- 11 november 2021
10

Snel resultaat

Gemakkelijk en snel de uitslag
Zou je ons aanbevelen? Ja
- 10 november 2021
10

Uitstekend

Super makkelijk de test en de uitslag snel binnen!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- 9 november 2021
10

Super

Duidelijke instructies Volledig anoniem Heel veilig Snelle uitslag
Zou je ons aanbevelen? Ja
- 9 november 2021
10

Makkelijk, snel, betrouwbaar

Test makkelijk af te nemen en uitslag makkelijk op te vragen. Geeft veel rust ongeacht het uitslag.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- 8 november 2021
7

Een kind kan de was doen!

Snel, makkelijk en heel simpel
Zou je ons aanbevelen? Ja
- 5 november 2021
10

Snelle uitslag

Pakket kwam een dag later dan verwacht maar de uitslag was er binnen 1 dag. Prima service
Zou je ons aanbevelen? Ja
- 4 november 2021
10

Snel en gemakkelijk

Snelle service en de test was erg gemakkelijk. Binnen 12 uur had ik al mijn resultaat.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- 4 november 2021
10

Snelle nette service

Kreeg pakketje anoniem thuis, duidelijke instructies en dag erna had ik al uitslag. Super goed en fijn.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- 3 november 2021
10

Geweldig

Het was binnen 1 dag al bekend de uitslag, geweldig!!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- 2 november 2021
10

100% betrouwbaar

Snel en betrouwbaar
Zou je ons aanbevelen? Ja
- 2 november 2021
10

Snelle uitslag, discreet

Prettige en laagdrempelige manier om te testen, snelle uitslag.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- 2 november 2021
9

Makkelijk en snel dus helemaal Top

Test afnemen stelt niks voor daarna op de bus gedaan en zoals aangegeven snel de uitslag binnen
Zou je ons aanbevelen? Ja
- 31 oktober 2021
10

Erg prettig, zeer snel en lekker anoniem

Erg snelle levering, goede omschrijving en daardoor makkelijk zelf de test uit te voeren. Even anoniem posten en de uitslag snel binnen!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- 30 oktober 2021
10

Erg tevreden!

Duidelijke uitleg en 2 dagen na het opsturen was de uitslag al te zien. Deze ga ik zeker vaker bestellen mocht het nodig zijn
Zou je ons aanbevelen? Ja
- 29 oktober 2021
10

Vertrouwt en anoniem

Snelle levering, snelle uitslag en heel anoniem. Top!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- 29 oktober 2021
9

Snel en makkelijk

De test is makkelijk uit te voeren en de uitslag was er zelfs sneller dan binnen 48 uur.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- 28 oktober 2021
8

Prettige manier van testen

Het is erg prettig om via deze weg een test te doen. De levering was heel snel. Het testen was gemakkelijk en gebruiksvriendelijk.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- 27 oktober 2021
10

Super makkelijk & snel

Test de dag na het bestellen binnen, en een dag na het opsturen had ik de uitslag al binnen. Ideaal!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- 27 oktober 2021
10

Erg goed, snelle levering, duidelijke uitslag en vervolgstappen.

Uitstekend.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- 26 oktober 2021
9

Snel, makkelijk, anoniem, betrouwbaar

Goed om eenvoudig uitsluitsel te krijgen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- 26 oktober 2021
10

Snel en duidelijk

Test besteld en was de volgende dag al binnen. Heb de uitslag gekregen 2 dagen nadat ik mijn test opgestuurd had. Helaas positief, maar gelukkig krijg ik een gratis behandeling van testalize.me!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- 25 oktober 2021
10

Goed service en snelle uitslag

Goede service snel geregeld en uitslag snel op kunnen vragen
Zou je ons aanbevelen? Ja
- 22 oktober 2021
8

Snel en betrouwbaar

Het ging allemaal heel snel. Ik had het in de middag besteld en had de test de dag daarop al binnen. Ook had ik binnen 2 dagen het resultaat!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- 21 oktober 2021
9

praktisch, snel en handig

Netjes verpakt, duidelijke uitleg en snel de uitslag. Wat wil je nog meer.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- 20 oktober 2021
10

Snel en betrouwbaar

Heel prettig om op deze manier regelmatig te kunnen testen. Bij mijn conservatieve huisarts en de overvolle GGD kan ik tegenwoordig niet terecht. Testalize.me is super snel en een betrouwbaar (door de GGD onderschreven).
Zou je ons aanbevelen? Ja
- 20 oktober 2021
10

Snel en veilig

Snel, gemakkelijk en veilig
Zou je ons aanbevelen? Ja
- 20 oktober 2021
10

Anoniem en super snel

Geen gedoe met wachtrijen en vragenlijsten. Binnen 48 uur uitslag, Super oplossing.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- 19 oktober 2021
8

Super snelle uitslag!

Snel geleverd, duidelijke uitleg en snel de uitslag!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- 18 oktober 2021
10

Snelle levering en uitslag

Snelle levering en uitslag
Zou je ons aanbevelen? Ja
- 15 oktober 2021
10

Betrouwbaar en snel

Gebruiksvriendelijk, betrouwbare test en snelle uitslag!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- 15 oktober 2021
10

Fijn

Super snel binnen en super snel antwoord!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- 14 oktober 2021
9

Snel en anoniem

Fijn!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- 14 oktober 2021
10

Altijd betrouwbaar en zeer snel de uitslag binnen!

Al verschillende keren deze tests gebruikt en altijd zeer snel de uitslag binnen. Daarnaast blijkt ook dat deze zeer betrouwbaar zijn volgens de eigen huisarts. Ideaal!

Reactie van het bedrijf

Bedankt voor deze mooie beoordeling!

Zou je ons aanbevelen? Ja
- 13 oktober 2021
10

Goede en snelle service

Goede en snelle service
Zou je ons aanbevelen? Ja
- 13 oktober 2021
10

Snel en makkelijk, anoniem

Snel en makkelijk, anoniem
Zou je ons aanbevelen? Ja
- 13 oktober 2021
10

Supersnelle service

Doen precies wat ze beloven en zelfs nog sneller dan dat
Zou je ons aanbevelen? Ja
- 11 oktober 2021
9

Snelle levering, snelle uitslag

De levering was erg snel en de uitslag was er ook binnen de aangegeven tijd. Top! Gelukkig geen soa.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- 7 oktober 2021
10

Snel

Snel en zorgvuldig
Zou je ons aanbevelen? Ja
- 7 oktober 2021
9

Snelle en betrouwbare uitslag

24u nadat ik de kit op de post had gedaan, was het resultaat binnen. Snelle en betrouwbare service
Zou je ons aanbevelen? Ja
- 6 oktober 2021
10

Makkelijk en snel

Snel in huis en uitslag was snel bekend
Zou je ons aanbevelen? Ja
- 6 oktober 2021
10

Top!

Beter dan top!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- 6 oktober 2021
10

Snel resultaat!

Snelle levering, en snel resultaat. Die van mij was er al binnen 24 uur. Wat ik erg fijn vond, dan weet je zo snel mogelijk waar je aan toe bent!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- 5 oktober 2021
10

Snel!

Heel snel getest. Gaat wat vlugger dan de ggd 🙂
Zou je ons aanbevelen? Ja
- 5 oktober 2021
6

Tegen verwachting in Negatief getest. Hertest aangevraagd.

kan ik nog niet beoordelen.

Reactie van het bedrijf

Goedemorgen anoniem, Als er geen bacteriën in jouw sample worden aangetroffen, test je negatief. Lees hier alles over de betrouwbaarheid van de tests: https://testalize.me/betrouwbaarheid/ Heb je nu klachten? Dan is er ook nog de mogelijkheid dat het een andere Soa betreft. Zo lijken de klachten van Mycoplasma heel erg op Chlamydia. Zodra je negatief test op Chlamydia maar klachten aanblijven, is het advies om op Mycoplasma te testen. Als je nog vragen hebt (of krijgt) kan je uiteraard contact opnemen met hi@testalize.me

Zou je ons aanbevelen? Ja
- 4 oktober 2021
8

Goed en snel

Helaas de test niet de volgende dag in huis, maar de dag erop. Zodoende de uitslag pas na het weekend ontvangen. Maar alles duidelijk!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- 4 oktober 2021
10

Zeer goede ervaring!

Ik ben heel blij met Testalize, testen is heel gemakkelijk en de uitslag heel snel binnen en ook per mail uitstekend geholpen!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- 30 september 2021
10

uitstekende service

snel en betrouwbaar!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- 30 september 2021
10

Goed geregeld

Snelle.service binnen 24.00 uitslag
Zou je ons aanbevelen? Ja
- 30 september 2021
9

Handig

Makkelijk, discreet, snel en betrouwbaar.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- 29 september 2021
7

Snelle uitslag en makkelijk uitvoerbaar

Ik kreeg het binnen en natuurlijk gelijk gedaan en opgestuurd en binnen 2 dagen uitslag
Zou je ons aanbevelen? Ja
- 28 september 2021
9

Fijn en snel! 😉

Het is fijn om zonder al te veel moeite zeker te zijn van je zaak!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- 24 september 2021
10

Snel en duidelijk

Nadat ik een telefoontje kreeg dat een van mijn sex partners besmet was ben ik direct de test gaan bestellen,(we swingen). na 24 uur was de uitslag er al!!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- 23 september 2021
10

Snel en discreet!

Test makkelijk af te nemen. Via de brievenbus verstuurd. Snel en discreet antwoord!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- 23 september 2021
10

Super fijn

Zoals dit is gegaan, is super fijn. Maandag de test binnen gekregen. Direct test uitgevoerd. Direct weer op de post ermee. En nu woensdag. En al de uitslag.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- 22 september 2021
9

Snelle levering en snel resultaat

Je kreeg het snel thuisgestuurd en ook de uitslag was snel binnen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- 22 september 2021
10

Anoniem en snel.

Goede gebruiksaanwijzing, resultaat binnen 28 uur.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- 22 september 2021
10

Werkt super handig

Top
Zou je ons aanbevelen? Ja
- 22 september 2021
10

Heel fijn

Is super makkelijk en snel. Hele fijne ervaring gehad.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- 21 september 2021
8

Super snelle uitslag

Snelle uitslag, snelle bezorging, erg discreet
Zou je ons aanbevelen? Ja
- 21 september 2021
10

Snel!

Uitslag binnen 24 uur. Duidelijke site, top product
Zou je ons aanbevelen? Ja
- 21 september 2021
7

Goede vervanger ggd/huisarts

Goed en duidelijk Gelukkig negatief getest Maar mocht je positief testen en pas in de avond uitslag hebben kun je niet gelijk aktie ondernemen pas de volgende dag.. Helaas ook niet in het weekend .

Reactie van het bedrijf

Dag Anoniem, Bedankt voor je review. Je kunt direct actie ondernemen. Je kunt de behandeling direct aanvragen. Maar iedere aanvraag moet gecontroleerd worden door eerst de huisarts, en daarna de apotheker. Dit kost even wat tijd.

Zou je ons aanbevelen? Ja
- 20 september 2021
10

Handig, snel en discreet

Supersnel uitslag en volledig anoniem, aanrader!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- 18 september 2021
10

Super snel en handig

Was gebruiksvriendelijk: in twee dagen de uitslag na dat ik de test besteld had
Zou je ons aanbevelen? Ja
- 17 september 2021
10

Ideale oplossing.

Snel en gemakkelijk
Zou je ons aanbevelen? Ja
- 17 september 2021
9

Snel en discreet

Snel thuis en snel de uitslag. Makkelijk in gebruik met eenvoudige instructies.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- 17 september 2021
10

Makkelijk en snel!

De test is makkelijk zelf af te nemen en het resultaat was snel bekend. Makkelijk, snel en anoniem!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- 17 september 2021
9

Prima, duidelijke stappen en snel resultaat, ik ben opgelucht.

Ik vond het heel fijn en snel werken .
Zou je ons aanbevelen? Ja
- 16 september 2021
9

Makkelijker, snel en betrouwbaar.

Snel, makkelijk en betrouwbaar. Een tip, ik wist niet dat je geen melding kreeg als de uitslag online stond. Dus je moet zelf de website bezoeken.

Reactie van het bedrijf

Bedankt voor je mooie beoordeling! Het klopt inderdaad dat je niet standaard een melding krijgt. Dit komt puur vanwege het anonieme karakter van de test. We weten niet wie we testen, en we hebben dus ook geen gegevens (email of telefoonnummer) om een melding te sturen. Maar je kunt er wel zelf voor kiezen om een email te krijgen als je uitslag er is. Je koppelt dan zelf jouw code aan jouw email. Wij verzenden de melding dan automatisch.

Zou je ons aanbevelen? Ja
- 16 september 2021
347 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.5/10
Winkelwagen