REVIEWS

19/10/2018

Gebruiksvriendelijk en snelle uitslag.

19/10/2018

Top!

19/10/2018

Ja, erg makkelijk uit te voeren en super snel uitslag. Ook vind ik de prijs kwaliteit verhouding goed.

18/10/2018

Heel tevreden. Gebruiksvriendelijk en een snelle uitslag. Heel fijn dat het anoniem is.

17/10/2018

Ja

17/10/2018

Yeah, it was super fast! Tnx!

17/10/2018

Als de uitslag klopt en betrouwbaar is, dan ben ik erg blij met deze manier van testen

16/10/2018

Super snelle service👍🏽

13/10/2018

Ja zeer vriendelijk en benaderbaar

13/10/2018

Ja, snel en discreet, uitslag is snel beschikbaar en als je iets hebt wordt je meteen behandeld.

13/10/2018

ja prettig en snel, wel duur zeker voor studenten.

13/10/2018

Heel tevreden! Fijn dat het anoniem is, dat je het zelf thuis kan doen en snel antwoord op de test.

12/10/2018

ja, snelle testuitslag en discreet

11/10/2018

Heel tevreden

11/10/2018

Fantastische service! Had per ongeluk 1 van de tests verknald, doordat de vloeistof uit het reageerbuisje was gevloeid. Kreeg een nieuwe toegestuurd gekregen en heb de test volgens de voorschriften voltooid. Snel de uitslag binnen! Echt top!

10/10/2018

ja ben tevreden. Anoniem en snelle uitslag is prettig. Bedankt!

10/10/2018

Snel

10/10/2018

Alles zeer snel! Bestelling snel in huis, snel antwoord op de app en uitslag ook snel. Mijn huisarts kan wel inpakken 🙂

10/10/2018

Prima!

08/10/2018

Ja

08/10/2018

Ja

06/10/2018

Snelle service, snelle uitslag

05/10/2018

Zeer tevreden!

05/10/2018

vond dat het heel snel en gemakkelijk ging!

05/10/2018

Makkelijk en snel

04/10/2018

Ja super tevreden heel snel de uitslag gekregen super!

04/10/2018

Heel tevreden

03/10/2018

Ja

03/10/2018

Ja het is een prettige manier van testen

03/10/2018

Werk heel makkelijk en snel

02/10/2018

Zeker

30/09/2018

Snelle uitslag

30/09/2018

Ja. de test was erg gauw binnen en ik vond het ook fijn dat alles anoniem ging. Ik zou het zeker weer bestellen wanneer dit nodig zou zijn.

30/09/2018

Prima website en service, veel prijsvriendelijker dan de huisarts, en het komt betrouwbaar over.

30/09/2018

Geweldig

29/09/2018

tevreden!!

29/09/2018

Snelle uitslag

27/09/2018

Ja! Ik vond het erg fijn dat het zo snel ging en dat je snel uitslag krijgt.

27/09/2018

Super snel, volledig anoniem en niet te duur. Ga zo door!

26/09/2018

Ja!

26/09/2018

Snel

26/09/2018

Ja zeker. Hele goede service en makkelijk te bereiken. Ook krijg je snel de uitslag. Ook fijn dat het anoniem blijft.

25/09/2018

Goedkoper dan huisarts. En veel sneller!

25/09/2018

Fijn, snelle reactie!

25/09/2018

Yes. Super snelle service.

22/09/2018

Top!!

22/09/2018

Hele hele goede service. Binnen 10 minuten op de app antwoord. Hopelijk eenmalig voor mij maar anders zou ik zeker weer terugkomen

22/09/2018

ja super snel in huis en een supersnelle uitslag. het stokje niet aanraken boven het stippellijntje is wel lastig, zou het nog werken om dan evt een handschoentje aan te trekken? misschien kan dat erbij gezet worden? hele nette levering in een doosje met een retourdoosje, alles er netjes in en een hele duidelijke uitleg, voor alles eigenlijk…. wat mij betreft echt een dikke 10!

21/09/2018

Snel

21/09/2018

Ja, heel erg. Snel en betrouwbaar.

20/09/2018

Ik vind het een heel fijn (en goedkoper) systeem. Ik ben student en heb de eerste sta test bij mijn huisarts laten doen. Toen kreeg ik de eindrekening van de zorgverlener en bleek dat er niks vergoedt wordt. Met dit systeem ben je dus veel goedkoper uit, ook als er niks aan de hand is. Plus bij Testalize heb je 2x zo snel de uitslag als bij de huisarts, dus weet je ook sneller waar je aan toe bent.

19/09/2018

Snel!

19/09/2018

super tevreden! Heel fijn dat alles anoniem kan en de uitslag was er super snel, echt de volgende dag binnen. TOP

17/09/2018

Snel, makkelijk en betrouwbaar

17/09/2018

Ik vind het een heel gemakkelijk concept voor de klant. Het is vrij gemakkelijk vanwege de korte tijd dat je nodig hebt om de test te doen en op de post te doen. Minder tijd dan dat je nodig zou hebben om naar de huisarts te gaan. Verder is de uitleg van de test duidelijk. Ik heb geen enkel negatief commentaar.

14/09/2018

Snel en betrouwbaar. EN negatief 🙂

14/09/2018

Zeer tevreden

13/09/2018

Zeer tereden

13/09/2018

Zeker: duidelijke handleiding, snel en ziet er professioneel uit.

12/09/2018

Ja!

12/09/2018

Fijne manier van het testen op een soa. Makkelijk en snel

11/09/2018

Erg blij met deze oplossing.

11/09/2018

Ja hoor

10/09/2018

Week geleden 2 tests ingestuurd. Eerste snel uitslag en gelukkig negatief. Tweede test staat al week op analyse gestart. Na email contact begrepen dat er SOA is aangetroffen en test moet worden geconfirmeerd. Snap ik.. maar inmiddels week verder en nog steeds geen uitslag. Dit duurt echt lang en geeft stress!

Reactie van testalize.me

Bedankt voor je review. Er is hier kennelijk vertraging opgetreden. Is het inmiddels opgelost? Ik help je uiteraard graag. Neem dan even contact met ons op.

09/09/2018

Fijn dat het anoniem is! Bedankt voor de medewerking met GGD’s, het maakt het een stuk prettiger op die manier.

09/09/2018

Ja snel en anoniem

07/09/2018

Tevreden. Snel en gemakkelijk

07/09/2018

Ja

06/09/2018

Tweede keer. Weer in orde. Snel! Gisteren opgestuurd en nu al uitslag

06/09/2018

Jazeker, werkt heel easy en snel!

05/09/2018

Zeer tevreden.

05/09/2018

Ja, het wordt goed verpakt verzonden en je hebt binnen no time de uitslag

03/09/2018

Test is makkelijk zelf te doen. Duidelijke uitleg. Resultaten snel bekend

03/09/2018

Ja, snel en anoniem.

03/09/2018

Ja dit werkt heel prettig! Voorheen naar de huisarts geweest, komt eigenlijk op hetzelfde neer maar het kost dan meer tijd en meer geld. Bedankt voor de goede service.

03/09/2018

Ja

03/09/2018

Heel erg

03/09/2018

prima!! snel en duidelijk. ik dacht wel dat jullie op meer soa’s testen bij de man….

01/09/2018

Heel erg. Een enorme opluchting

01/09/2018

ja

31/08/2018

Ja, heel tevreden!

31/08/2018

Heel tevreden werkt allemaal heel fijn Zeker omdat je niet naar je huisarts hoeft en het toch in het lab getest word

31/08/2018

Ja, alleen staat er in de bijsluiter bij 3 “doe het geheel in de retourbox (laat het foam erin zitten)” er zit geen foam in, alleen iets in de safetybag. En moet dit in de gewone post of medische post: was onduidelijk voor mij, dus deed het bij de medische post, maar dat kan langer duren. Verder was alles duidelijk!

31/08/2018

Ja, alleen erg duur, maar wel snel en anoniem

Reactie van testalize.me

Bedankt voor je feedback! Diagnostiek is inderdaad duur. We realiseren ons dit volledig. Hopelijk kan de prijs in de toekomst nog wat omlaag. Maar weet dat je bij de huisarts makkelijk 2 keer meer betaalt voor een zelfde test.

30/08/2018

Heel erg

30/08/2018

Ik ben zeer tevreden over testalize.me, ik heb anoniem en snel thuis een test kunnen doen. Ook het opvragen van de uitslag ging zeer voorspoedig, bedankt!

27/08/2018

Heel snel antwood op vragen

27/08/2018

ja

27/08/2018

Heel goed

24/08/2018

Ja, werkt snel en goed

23/08/2018

discreet en super snel resultaat.

23/08/2018

Goede oplossing. De huisarts is veel duurder en kost me meer tijd. Anoniem hoef ik niet per se te zijn, hoewel ik het ook niet van de daken schreeuw 🙂

23/08/2018

Fijn

23/08/2018

Werkt gemakkelijk en snel

22/08/2018

ja, snelle afhandeling. alleen het aanbod zou groter mogen.

21/08/2018

Snel en discreet

20/08/2018

Fijne service

19/08/2018

Ja. Snel en eenvoudig en vooral anoniem!

19/08/2018

Ja hoor. Maar het staafje inbrengen deed pijn. Maar de test kwam op tijd en de verpakking en instructies zijn duidelijk en gebruiksvriendelijk.

19/08/2018

Bestelling is eerder opgestuurd dan gevraagd/opgegeven bij online bestelling

Reactie van testalize.me

Bedankt voor deze feedback. Wij zullen dit melden bij PostNL. Hopelijk heeft de snellere levering niet voor problemen gezorgd!

17/08/2018

Helemaal tevreden

17/08/2018

Prima en fijn dat het anoniem kan. Ik zal zeker nogmaals gebruik maken van de dienst,

15/08/2018

Heel snel. In resultaat maar in het antwoorde van vragen

15/08/2018

Ja

15/08/2018

Supersnel resultaat. Aan te raden

12/08/2018

Snel en goed

12/08/2018

Ja, kunnen de verpakkingen discreter. Stond toch drie keer om mij heen te kijken voordat ik het pakketje uit mijn tas haalde en in de brievenbus deed

12/08/2018

Ja

10/08/2018

Ja!

09/08/2018

Heel erg

09/08/2018

Ja, tevreden. Alles ging precies zoals vooraf beschreven.

08/08/2018

Ja, handig en snelle uitslag. Gevoel dat het allemaal anoniem is en blijft

08/08/2018

heel fijn

08/08/2018

Ja, razendsnel en makkelijk te verkrijgen

03/08/2018

Heel fijn om zo getest te worden.

03/08/2018

snel

02/08/2018

Snel en goed. Huisarts wil jullie ook gaan gebruiken

02/08/2018

Helemaal goed

02/08/2018

Redelijk. Het is op zich makkelijk en bijna anoniem, alleen kon ik de orale test niet uit de automaat bij de apotheek halen, ook al stond dat wel vermeld op de site. De orale test is vrij lastig om te doen vanwege kokhalsneigingen. Op de retourdoos staat vrij groot jullie logo (en de doos gaat niet heel makkelijk dicht) en bij betaling met ideal staat er testalize.me bij de betaling; niet heel fijn.

02/08/2018

ja!

02/08/2018

Ja super. Snelle levering ook en snelle afhandeling. Erg prettig.

02/08/2018

Snel!!

02/08/2018

Ja. Het was snel en makkelijk. Ik vind het alleen jammer dat op de verzenddoos heel groot SOA TEST VROUW staat. Dat had subtieler gekund. Veel subtieler.

Reactie van testalize.me

Bedankt voor jouw feedback! Omdat de tests ook door o.a. apotheken verkocht worden hebben we de naam er groot opgezet. Maar wellicht kan dit inderdaad wel subtieler. Ik neem dit mee!

01/08/2018

erg snel goed dus

01/08/2018

Makkelijk en snel, een echte aanrader!

31/07/2018

Heel erg

30/07/2018

Heel snel

30/07/2018

Zeer tevreden

30/07/2018

Ja, tevreden en snelle uitslag

27/07/2018

Ik ben bijna dertig jaar oud dus ik kan niet meer gratis testen. Via huisarts is duurder. Dit is anoniem en kan ik thuis heel eenvoudig doen. Ik ben blij met jullie service! En super snel ook. Bij een evt. volgende keer zou ik weer bij Testalize.me laten testen.

26/07/2018

Snel en anoniem. Vooral fijn dat het geen schaamte-bezoekje bij de huisarts is.

25/07/2018

Ja, snel en goede service. Het gebruik van een hier in de regio bekend lab (Diagnostiek voor u) was doorslag gevend

25/07/2018

Snel en duidelijk

24/07/2018

Tevreden

24/07/2018

Heel fijn

24/07/2018

Ja, ik ben heel tevreden. De uitslag was snel binnen waardoor ik direct actie kan ondernemen. Ik heb mijn ex-bedpartners hier nu dus ook op tijd voor kunnen waarschuwen.

21/07/2018

Heel fijn en betrouwbaar, snelle uitslag.

21/07/2018

Ja. Tevrnede

19/07/2018

Heel gemakkelijk te testen

19/07/2018

Ja alleen is de retourbox iets te opvallend om weer terug te bezorgen bij het postkantoor, zou iets minder opvallend mogen

19/07/2018

heel discreet en anoniem. testbox uitleg is super simpel en eenvoudig uitgelegd en te doen. Opsturen en de dag erna de code invullen op de site voor de uitslag. Werkt perfect!

18/07/2018

Ja! Ben erg tevreden en het proces is zeer snel gegaan. Nog geen 30 uur later en ik heb de uitslag al. En erg fijn dat het zo professioneel gedaan wordt.

18/07/2018

Ja, snel en anoniem

18/07/2018

Ja

18/07/2018

It was quite slow actually, taking about 8 days, so I was a bit worried. but overall very easy and understandable.

Reactie van testalize.me

Thanks for the review. Could you let us know from where the ‘retourbox’ was sent?

17/07/2018

Helemaal top!

17/07/2018

Goede service en goed oplossing

17/07/2018

Snel getest. Alle ggds zouden dit moeten deon

17/07/2018

In principe wel. Het enige wat ik niet fijn vind ik dat je de uitslag krijgt, maar hierbij geen andere informatie over jezelf. Hoe kan ik erop vertrouwen dat de uitslag die ik krijg echt bij mijn code hoort? Het zou fijn zijn om bijv. iets van info te krijgen als geslacht + leeftijd, zodat je zeker weet dat het jouw uitslag is.

Reactie van testalize.me

Hartelijk dank voor je beoordeling. Je test 100% anoniem bij ons. Geslacht en leeftijd zijn simpelweg niet bekend. Er zijn meerdere controles om verwisseling tegen te gaan. Dit begint al bij het inpakken en in het aanmaken van codes, maar ook in het lab met een dubbele barcode scan. Processen zijn ISO geaccrediteerd. In totaal zijn er 4 controles op codes om zeker te zijn dat codes corresponderen. Verwisseling is daarmee onmogelijk.

16/07/2018

Snel!!!

16/07/2018

Verassend vlot en snel. Keep up the good job.

15/07/2018

Gelukkig geen soa. Fijn om thuis te testen

13/07/2018

ja uitslag is snel en de prijs valt reuze mee

11/07/2018

Ja

11/07/2018

Ja zeker, heel fijn dat de tests online besteld kunnen worden en de uitslag zo snel bekend is!!

11/07/2018

Ja ben tevreden dat men op deze wijze zich kan laten testen

11/07/2018

Jaa alleen wel prijzig

11/07/2018

ja

11/07/2018

Duidelijk en goed te doen

10/07/2018

JA

10/07/2018

Heel snel geholpen. ANtwoord op whatsapp is top!

10/07/2018

Tevreden. Snel in huis

06/07/2018

Snel geregeld. Blij met deze manier van testen

06/07/2018

Zeer tevreden

03/07/2018

Ja een hele snelle service

03/07/2018

Ja, werkt makkelijk en snel

30/06/2018

Ben zeer tevreden. Maar moet ik op meer soas worden getest?

30/06/2018

Heel fijn

30/06/2018

Heel tevreden, snel resultaat.

28/06/2018

Erg tevreden. Ging snel en discreet.

28/06/2018

Zeer tevreden. De instructie zijn duidelijk en overzichtelijk. Ontvangst van de uitslag is ook zeer snel. Ga zo door!

28/06/2018

Heel blij! Negatief!!!!

28/06/2018

Top!!

28/06/2018

Ja, het is eerlijk makkelijk en weet waar je aan toe bent

27/06/2018

Snel in hiis

27/06/2018

Ja

25/06/2018

Ja

25/06/2018

Ja tevreden

23/06/2018

Makkelijk testen en weer snel de uitslag. Waarom doen niet meer ggds dit?

23/06/2018

Heel tevreden

22/06/2018

Yes! Al heb ik wel het gevoel dat er “minder” soa’s getest worden – maar dat is niet waar geloof ik, bij de huisarts nemen ze dezelfde test af geloof ik. Toch altijd bang dat ik dan misschien een soa heb die er niet tussen zit, maar ik heb geen klachten dus moet positief blijven 😉 Ga vooral zo door!

22/06/2018

Zeer snel

21/06/2018

Zeker! Een fijne manier van werken omdat dit per post kan (en de uitslag digitaal op te vragen is). Tevens veel voordeliger dan via de huisarts!

21/06/2018

Sneller dan huisarts!!!

21/06/2018

Ja!

20/06/2018

Zeer snel! Ook snel antwoord op app

20/06/2018

100% aan te raden voor iedereen, snel en eenvoudig!

16/06/2018

Werkt onwijs goed! Goede simpele uitleg ook!

15/06/2018

Prima product!

13/06/2018

Top, snel, gebakkelijk en anoniem

12/06/2018

Goed opgelost. Anders een vervelend bezoek aan arts

12/06/2018

Ik vind het bijzonder dat het zo snel gaat.

07/06/2018

Snel en goede service

07/06/2018

Super!

07/06/2018

Snel, duidelijk, makkelijk

06/06/2018

Zeer tevreden

06/06/2018

Heel vlug

06/06/2018

ja uitslag is super snel

05/06/2018

Heel goede oplossing, niet meer naar huisarts. OOk stuk goedkoper

05/06/2018

Heel snel getest. Goede service via whatsapp

02/06/2018

Heel tevreden

02/06/2018

Geweldige service. Top concept. Erg blij mee.

02/06/2018

Ja

01/06/2018

Ik ben zeker tevreden! Woensdag mijn test weggebracht en vrijdag ochtend had ik de uitslag al. Gelukkig negatief 🙂 De service is erg goed en er werd serieus met me om gegaan. Ik ga me vanaf nu altijd hier laten testen!

28/05/2018

Heel fijn om zo getest te worden

28/05/2018

Prima!

28/05/2018

Duidelijk

27/05/2018

Snel en goed. Ook perfecte service via whatsapp

27/05/2018

Heel tevreden

25/05/2018

Blij met deze oplossing. Snel geregeld

25/05/2018

Ik ben tevreden over de snelheid van de test, wel vond ik de test best duur en ook vind ik dat je nadat je de uitslag een beetje aan je lot wordt over gelaten. Ik zou het prettiger hebben gevonden als testalize mij iets meer had geholpen met de daadwerkelijke behandeling van de soa.

Reactie van testalize.me

Bedankt voor je feedback! We proberen zo veel mogelijk te sturen zodra blijkt dat je een SOA hebt. We geven eigenlijk standaard aan dat je naar je huisarts kunt maar hebben inmiddels ook huisartsen die namens ons zonder inschrijving behandelen. Zo proberen we barrières weg te nemen. Wat had je concreet graag gezien over de behandeling? Zou je ons hierover kunnen mailen? Uiteraard blijf je anoniem.

25/05/2018

Snel reacties op alle vragen!

25/05/2018

Ja

22/05/2018

Zeer snel antwoord op vragen. Test was makkelijk te doen.

22/05/2018

Ben tevrede

17/05/2018

met ze ge appt, ze hebben mij goed geholpen met bepaalde vragen!! 2e keer al hier laten testen.. TOP!!

17/05/2018

Jazeker, snelle uitslag en anoniem. Verder ook een stuk goedkoper dan wanneer je het via de huisarts laat doen. Door jullie wordt het testen meer toegankelijk gemaakt.

16/05/2018

Ben tevreden. Anoniem en snel. Vond het retour zenden wel eng. Hoe makkelijk is het die sticker los te maken.

Reactie van testalize.me

Bedankt voor je beoordeling! Bedoel je de sticker van de retourbox? Wat vond je hier precies eng aan? Zou je ons dit kunnen laten weten?

16/05/2018

Ja, ik ben erg tevreden. Gemakkelijk, geen drempel om te laten testen en snel uitslag

15/05/2018

Ja, heel tevreden! Goed initiatief.

14/05/2018

Ja echt heel fijn dat het gewoon thuis kan, en dat je zelf je resultaten kan invullen (en dus niet wordt gebeld).

14/05/2018

Tevreden. Snel geregeld.

14/05/2018

Yes

11/05/2018

Snel antwoord op vragen

11/05/2018

Helemaal goed

11/05/2018

Ik ben tevreden. Het ging heel snel, makkelijk en anoniem. Zou fijn zijn als dit soort testen in de verzekering zouden zitten, want hij is verplicht voor het plaatsen van een spiraaltje.

10/05/2018

Lekker snel, makkelijk en duidelijk.

09/05/2018

Snelle resultaten, makkelijk, betrouwbaar en anoniem, ik was bang om naar de huisarts te gaan, dus dit was het perfecte alternatief.

08/05/2018

Tweede keer, en beide keren goed snel bij handeld via mail als er een vraag was

07/05/2018

heel fijn en makkelijk en anoniem

07/05/2018

het was snel en makkelijk en heel fijn dat je niet eerst alles aan een dokter moet uitleggen.

02/05/2018

Was super makkelijk testen en uitslag was echt snel.

02/05/2018

Ben erg blij met dit alternatief. Scheelt veel vervelende gesprekken

02/05/2018

Ja!

02/05/2018

ja, tevreden en erg handig en snel

30/04/2018

De prijzen zijn vrij hoog maar verder geen klachten

30/04/2018

Ja

30/04/2018

Weer getest via jullie en weer goed geholpen.

30/04/2018

Heel erg!

30/04/2018

Yes, snel, laagdrempelig en anoniem

24/04/2018

Heel fijn!

24/04/2018

Handig gemakkelijk en snel

23/04/2018

Geweldige service, super snel en discreet

23/04/2018

snel en discreet

23/04/2018

Ja

23/04/2018

Zeer tevreden over de drugstest. Officiele rapport aangevraagd en ook gekregen. Mooi bedrijf met goede service.

17/04/2018

Ik ben zeer tevreden over dit concept. Uitstekend alternatief voor de huisarts, en je hebt de uitslag zelfs sneller binnen dan de huisarts/GGD. Ook is het de helft goedkoper. Daarnaast volledig anoniem. Ik kan iedereen dit van harte aanbevelen.

16/04/2018

Heel erg tevreden

16/04/2018

Geen last van schaamte meer

15/04/2018

super dat je zelf online kan checken naar de uitslag

15/04/2018

Ja. Keep up the good work

15/04/2018

Zeer content met deze oplossing

11/04/2018

Ja was erg vlot en makkelijk! Vind het wel een minpunt dat als je uitslag positief is je alsnog voor medicatie naar de huisarts moet… Het zou misschien makkelijker zijn als jullie al recept kunnen uitschrijven en je alleen apotheek hoeft?

Reactie van testalize.me

Bedankt voor je beoordeling! Een recept uitschrijven mag alleen door een arts gedaan worden. Wij werken samen met artsen door heel Nederland die ook zonder inschrijving behandelen maar vooralsnog is dit (helaas) wel de route die je moet volgen.

11/04/2018

Ja, makkelijk in gebruik en snel resultaat.

10/04/2018

Snel, eenvoudig en duidelijk. Prima dus

09/04/2018

Prettig snel en anoniem uitslag.

09/04/2018

Ja

09/04/2018

Ja werkt goed

06/04/2018

Heel tevreden

06/04/2018

Ja ik ben tevreden. Ik vind het enorm fijn dat dit anoniem kan. En je hoeft tenminste niet voor naar een huisarts, waarvan het meestal wel dagen duurt voor je terecht kan en dan moet je ook nog lang wachten op de uitslag. Ik had anders aanstaande maandag pas naar de huisarts gekund, ik had afgelopen dinsdag gebeld. Maar toch maar besloten om de test te bestellen op de dinsdag, woensdagmiddag kreeg ik de test binnen, daarna gelijk op de post gedaan. Het is nu donderdag, een dag later, op dit moment 22:50 uur en ik dacht, laat ik eens inloggen en ja hoor, de uitslag is negatief. Dus ik ben blij, geen SOA.

05/04/2018

Snel geregeld

05/04/2018

Helemaal tevreden

05/04/2018

De verzending en uitleg op de bijsluiter zijn prima. Ook de resultaten waren zeer snel beschikbaar.

03/04/2018

Blij met deze oplossing!

03/04/2018

In mijn ogen betrouwbaar en fijn dat het anonym kan zonder een 3de persoon erbij te moeten betrekken. Wellicht dat de prijs wat lager kan?!

03/04/2018

Snel en anoniem in huis. Resultaat ook snel binnen. Idd jammer dat op het pakketje testalize staat waardoor anonimiteit van versturen iets minder wordt met name nu er steeds meer brievenbussen verdwijnen.

Reactie van testalize.me

Bedankt voor je beoordeling! De retourbox wordt aangepast. We hebben deze opmerking meer gehad en wij zorgen dat het logo verdwijnt of veel kleiner wordt. Bedankt voor de feedback!

01/04/2018

Heel tevreden! Anoniem, snelle service en goed thuis uit te voeren.

30/03/2018

Super snelle uitslag, heel fijn!

30/03/2018

Heel snel een uitslag ontvangen

29/03/2018

Snel en duidelijk

29/03/2018

Tevreden. Schaam me er bijna voor maar was al mijn 3e keer…

29/03/2018

ja hoor, prima fijn geholpen toen ik een vraag had ook.

29/03/2018

Snelle uitsalg

28/03/2018

Snel geleverd en snel de uitslag. Prima service!

27/03/2018

Ja, zeker! Het was een makkelijk proces; duidelijk en goed uitgelegd. Na het doen van de test kreeg ik de uitslag zeer snel. Ik denk haast niet dat het sneller kan!

27/03/2018

Ja, ik ben er heel tevreden over. Het kost veel minder geld en moeite dan als je een soatest via de huisarts doet.

27/03/2018

Heel tevreden! De test super snel in huis en ook snel een uitslag

26/03/2018

Keurig via de app antwoord gekregen. En snel getest. Blijf zo doorgaan!

26/03/2018

Ja ik ben heel tevreden met de manier waarop je zelf een soa test kunt doen

24/03/2018

Ja, hele snelle en betrouwbare uitslag.

23/03/2018

jaa ik ben erg tevreden, ik had snel de uitslag en alles is heel duidelijk

23/03/2018

Heel erg. Snel en makkelijk

22/03/2018

Helemaal!

22/03/2018

Ja snelle uitslag en werkt makkelijk

22/03/2018

ja heel erg tevreden. discreet, duidelijk en anoniem

21/03/2018

Makkelijk, anoniem en snel testen. Erg handig!

21/03/2018

Goed getest. Tevreden

21/03/2018

Prima. Ga zo door

21/03/2018

Positief wat betreft manier van testen en snelheid. Negatief vond ik het dat je aangeeft je pakket op afhaallocatie te willen ophalen en alsnog thuis bezorgd krijgt (door de brievenbus).

Reactie van testalize.me

Bedankt voor je beoordeling! Ik vrees dat bij het bestellen het afhaalpunt niet helemaal goed is geselecteerd. De prijs verandert dan namelijk ook, dit is iets wat opvalt. Bij afhaalpunten moeten we namelijk (helaas) overgaan op pakketpost, wat 2 euro duurder is dan brievenbuspost. Wij hebben net geprobeerd de fout te reproduceren maar wij kunnen gewoon voor een afhaalpunt kiezen. Wellicht kun je dit nog eens proberen, mocht het niet lukken laat het ons weten. Dan zorg ik dat onze technische jongens meekijken!

21/03/2018

Goedkoper en sneller dan huisarts

21/03/2018

Snel antwoord op vragen en snel getest. Gelukkig niets aan de hand

21/03/2018

Vorige week vrijdagochtend verzonden. We zijn nu dinsdagavond. Nog steeds de melding dat de analyse is gestart. 48 uur? No way!!!

Reactie van testalize.me

Bedankt voor je beoordeling. De 48 uur gaan in op het moment van ontvangst. Dit staat ook zo op de site en in de bijsluiter. Een zending die je via normale post verstuurt (en dus niet via medische post) op een vrijdag hebben wij maandag pas in het lab. Dan volgt de analyse direct. Als je via medische post verzendt hebben wij de retourbox vaak sneller. Zie: https://testalize.me/verzending/ Mocht je hier nog verdere vragen over hebben neem dan even contact met ons op.

20/03/2018

Ja1

20/03/2018

Heel tevreden

20/03/2018

Prima! Al blijft de aanname dat het testen ook daadwerkelijk gebeurt en betrouwbaar is. Bij een huisarts ligt het vertrouwen toch een stukje hoger.

Reactie van testalize.me

Bedankt voor je beoordeling! Het testen is uiterst betrouwbaar. Weet dat huisartsen en GGD van exact zelfde test gebruik maken. In de regio Eindhoven komen ze zelfs bij hetzelfde laboratorium uit.

18/03/2018

Zeer tevreden! Lage prijs, snel uitslag! Alleen de verpakking in kartonnendoosje zou ik graag anoniem willen ipv testalize erop! Ook kon ik het doosje maar net sluiten doordat ik niet alle lucht uit het zakje had laten lopen. Voor de rest geen klachten en zeer tevreden!

18/03/2018

heel tevreden! toegankelijk en niet al te duur

18/03/2018

Ik ben zeer tevreden met testalize.me. Het is anoniem en heel makkelijk zelf te regelen. Wat ik fijn vind aan online testen is dat je geen aparte afspraak hoeft te maken en je hoeft geen vragenlijst in te vullen. Daarnaast is deze test goedkoper dan als je laat testen bij een dokter.

18/03/2018

Ja, dit is een stuk eenvoudiger dan langs de GGD, en ik vind het het geld waard

18/03/2018

Ja. Snel antwoord. Test met bijsluiter was duidelijk. Wel vrij duur.

 

HOE HEB JIJ TESTALIZE.ME ERVAREN?