Reviews

Na het opvragen van de uitslag vragen wij onze gebruikers om ons te beoordelen. Dit zeggen ze:

9.5
10

Goed service en snelle uitslag

Goede service snel geregeld en uitslag snel op kunnen vragen
Zou je ons aanbevelen? Ja
- 22 oktober 2021
8

Snel en betrouwbaar

Het ging allemaal heel snel. Ik had het in de middag besteld en had de test de dag daarop al binnen. Ook had ik binnen 2 dagen het resultaat!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- 21 oktober 2021
9

praktisch, snel en handig

Netjes verpakt, duidelijke uitleg en snel de uitslag. Wat wil je nog meer.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- 20 oktober 2021
10

Snel en betrouwbaar

Heel prettig om op deze manier regelmatig te kunnen testen. Bij mijn conservatieve huisarts en de overvolle GGD kan ik tegenwoordig niet terecht. Testalize.me is super snel en een betrouwbaar (door de GGD onderschreven).
Zou je ons aanbevelen? Ja
- 20 oktober 2021
10

Snel en veilig

Snel, gemakkelijk en veilig
Zou je ons aanbevelen? Ja
- 20 oktober 2021
10

Anoniem en super snel

Geen gedoe met wachtrijen en vragenlijsten. Binnen 48 uur uitslag, Super oplossing.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- 19 oktober 2021
8

Super snelle uitslag!

Snel geleverd, duidelijke uitleg en snel de uitslag!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- 18 oktober 2021
10

Snelle levering en uitslag

Snelle levering en uitslag
Zou je ons aanbevelen? Ja
- 15 oktober 2021
10

Betrouwbaar en snel

Gebruiksvriendelijk, betrouwbare test en snelle uitslag!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- 15 oktober 2021
10

Fijn

Super snel binnen en super snel antwoord!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- 14 oktober 2021
9

Snel en anoniem

Fijn!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- 14 oktober 2021
10

Altijd betrouwbaar en zeer snel de uitslag binnen!

Al verschillende keren deze tests gebruikt en altijd zeer snel de uitslag binnen. Daarnaast blijkt ook dat deze zeer betrouwbaar zijn volgens de eigen huisarts. Ideaal!

Reactie van het bedrijf

Bedankt voor deze mooie beoordeling!

Zou je ons aanbevelen? Ja
- 13 oktober 2021
10

Goede en snelle service

Goede en snelle service
Zou je ons aanbevelen? Ja
- 13 oktober 2021
10

Snel en makkelijk, anoniem

Snel en makkelijk, anoniem
Zou je ons aanbevelen? Ja
- 13 oktober 2021
10

Supersnelle service

Doen precies wat ze beloven en zelfs nog sneller dan dat
Zou je ons aanbevelen? Ja
- 11 oktober 2021
9

Snelle levering, snelle uitslag

De levering was erg snel en de uitslag was er ook binnen de aangegeven tijd. Top! Gelukkig geen soa.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- 7 oktober 2021
10

Snel

Snel en zorgvuldig
Zou je ons aanbevelen? Ja
- 7 oktober 2021
9

Snelle en betrouwbare uitslag

24u nadat ik de kit op de post had gedaan, was het resultaat binnen. Snelle en betrouwbare service
Zou je ons aanbevelen? Ja
- 6 oktober 2021
10

Makkelijk en snel

Snel in huis en uitslag was snel bekend
Zou je ons aanbevelen? Ja
- 6 oktober 2021
10

Top!

Beter dan top!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- 6 oktober 2021
10

Snel resultaat!

Snelle levering, en snel resultaat. Die van mij was er al binnen 24 uur. Wat ik erg fijn vond, dan weet je zo snel mogelijk waar je aan toe bent!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- 5 oktober 2021
10

Snel!

Heel snel getest. Gaat wat vlugger dan de ggd 🙂
Zou je ons aanbevelen? Ja
- 5 oktober 2021
6

Tegen verwachting in Negatief getest. Hertest aangevraagd.

kan ik nog niet beoordelen.

Reactie van het bedrijf

Goedemorgen anoniem, Als er geen bacteriën in jouw sample worden aangetroffen, test je negatief. Lees hier alles over de betrouwbaarheid van de tests: https://testalize.me/betrouwbaarheid/ Heb je nu klachten? Dan is er ook nog de mogelijkheid dat het een andere Soa betreft. Zo lijken de klachten van Mycoplasma heel erg op Chlamydia. Zodra je negatief test op Chlamydia maar klachten aanblijven, is het advies om op Mycoplasma te testen. Als je nog vragen hebt (of krijgt) kan je uiteraard contact opnemen met hi@testalize.me

Zou je ons aanbevelen? Ja
- 4 oktober 2021
8

Goed en snel

Helaas de test niet de volgende dag in huis, maar de dag erop. Zodoende de uitslag pas na het weekend ontvangen. Maar alles duidelijk!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- 4 oktober 2021
10

Zeer goede ervaring!

Ik ben heel blij met Testalize, testen is heel gemakkelijk en de uitslag heel snel binnen en ook per mail uitstekend geholpen!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- 30 september 2021
10

uitstekende service

snel en betrouwbaar!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- 30 september 2021
10

Goed geregeld

Snelle.service binnen 24.00 uitslag
Zou je ons aanbevelen? Ja
- 30 september 2021
9

Handig

Makkelijk, discreet, snel en betrouwbaar.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- 29 september 2021
7

Snelle uitslag en makkelijk uitvoerbaar

Ik kreeg het binnen en natuurlijk gelijk gedaan en opgestuurd en binnen 2 dagen uitslag
Zou je ons aanbevelen? Ja
- 28 september 2021
9

Fijn en snel! 😉

Het is fijn om zonder al te veel moeite zeker te zijn van je zaak!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- 24 september 2021
10

Snel en duidelijk

Nadat ik een telefoontje kreeg dat een van mijn sex partners besmet was ben ik direct de test gaan bestellen,(we swingen). na 24 uur was de uitslag er al!!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- 23 september 2021
10

Snel en discreet!

Test makkelijk af te nemen. Via de brievenbus verstuurd. Snel en discreet antwoord!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- 23 september 2021
10

Super fijn

Zoals dit is gegaan, is super fijn. Maandag de test binnen gekregen. Direct test uitgevoerd. Direct weer op de post ermee. En nu woensdag. En al de uitslag.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- 22 september 2021
9

Snelle levering en snel resultaat

Je kreeg het snel thuisgestuurd en ook de uitslag was snel binnen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- 22 september 2021
10

Anoniem en snel.

Goede gebruiksaanwijzing, resultaat binnen 28 uur.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- 22 september 2021
10

Werkt super handig

Top
Zou je ons aanbevelen? Ja
- 22 september 2021
10

Heel fijn

Is super makkelijk en snel. Hele fijne ervaring gehad.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- 21 september 2021
8

Super snelle uitslag

Snelle uitslag, snelle bezorging, erg discreet
Zou je ons aanbevelen? Ja
- 21 september 2021
10

Snel!

Uitslag binnen 24 uur. Duidelijke site, top product
Zou je ons aanbevelen? Ja
- 21 september 2021
7

Goede vervanger ggd/huisarts

Goed en duidelijk Gelukkig negatief getest Maar mocht je positief testen en pas in de avond uitslag hebben kun je niet gelijk aktie ondernemen pas de volgende dag.. Helaas ook niet in het weekend .

Reactie van het bedrijf

Dag Anoniem, Bedankt voor je review. Je kunt direct actie ondernemen. Je kunt de behandeling direct aanvragen. Maar iedere aanvraag moet gecontroleerd worden door eerst de huisarts, en daarna de apotheker. Dit kost even wat tijd.

Zou je ons aanbevelen? Ja
- 20 september 2021
10

Handig, snel en discreet

Supersnel uitslag en volledig anoniem, aanrader!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- 18 september 2021
10

Super snel en handig

Was gebruiksvriendelijk: in twee dagen de uitslag na dat ik de test besteld had
Zou je ons aanbevelen? Ja
- 17 september 2021
10

Ideale oplossing.

Snel en gemakkelijk
Zou je ons aanbevelen? Ja
- 17 september 2021
9

Snel en discreet

Snel thuis en snel de uitslag. Makkelijk in gebruik met eenvoudige instructies.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- 17 september 2021
10

Makkelijk en snel!

De test is makkelijk zelf af te nemen en het resultaat was snel bekend. Makkelijk, snel en anoniem!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- 17 september 2021
9

Prima, duidelijke stappen en snel resultaat, ik ben opgelucht.

Ik vond het heel fijn en snel werken .
Zou je ons aanbevelen? Ja
- 16 september 2021
9

Makkelijker, snel en betrouwbaar.

Snel, makkelijk en betrouwbaar. Een tip, ik wist niet dat je geen melding kreeg als de uitslag online stond. Dus je moet zelf de website bezoeken.

Reactie van het bedrijf

Bedankt voor je mooie beoordeling! Het klopt inderdaad dat je niet standaard een melding krijgt. Dit komt puur vanwege het anonieme karakter van de test. We weten niet wie we testen, en we hebben dus ook geen gegevens (email of telefoonnummer) om een melding te sturen. Maar je kunt er wel zelf voor kiezen om een email te krijgen als je uitslag er is. Je koppelt dan zelf jouw code aan jouw email. Wij verzenden de melding dan automatisch.

Zou je ons aanbevelen? Ja
- 16 september 2021
10

Supersnel

Supersnel geleverd. Als het condoom scheurt wil je toch wel zeker zijn en het liefst zo snel mogelijk. Maken ze waar. Gelukkig negatief dus daar valt een grote last van je schouder af.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- 15 september 2021
10

Nu ook weer goed geregeld

Vorige keer met chlam en gon was nega dus nu gelukkig nieuwe test kunnen getten voor mycoplasma met lekker kortinkje. Weer nega dus helemaal dik voor mekaar. Would test again!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- 15 september 2021
10

Goed, makkelijk en snel

Duidelijk uitgelegd, werkt makkelijk, anoniem en je hebt onwijs snel de uitslag!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- 14 september 2021
10

Super snel en zonder ongemakkelijkheden !

Zodra je de test aan vraagt gaat het super snel, verpakkingen zijn onherkenbaar verpakt en super snel geleverd. Enorm tevreden scheelt een hoop ongemak bij de huisarts !
Zou je ons aanbevelen? Ja
- 14 september 2021
10

Betrouwbaar en snelle uitslag

Gemakkelijk te testen en volledig anoniem.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- 14 september 2021
10

Snel

Snel de uitslag binnen, met een duidelijk uitleg.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- 14 september 2021
10

Simpel Systeem en uitslag snel binnen

Als je niet zeker bent van je zaakje is dit een uitstekende uitkomst. Zonder the walk of shame naar de dokter.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- 12 september 2021
9

Prima

maar werd niet volgende dag in huis verZonden
Zou je ons aanbevelen? Ja
- 12 september 2021
10

Snel en discreet

Ook uitslag in het weekend
Zou je ons aanbevelen? Ja
- 12 september 2021
10

Goed geregeld allemaal!

Snelle service!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- 10 september 2021
10

Goed snelle uitslag

Snelle uitslag en gelukkig negatief goed geregeld..
Zou je ons aanbevelen? Ja
- 10 september 2021
10

Snel geregeld!

Uitslag negatief, jammer dat het daarna een andere soa bleek te zijn dus zo een nieuwe bestellen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- 9 september 2021
10

Heel snel!

De test werd snel geleverd en de uitslag was na 1 dag al binnen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- 9 september 2021
10

Snel, makkelijk en discreet

De test was snel in huis, makkelijk gedaan en de uitslag was snel binnen. Heel fijn! Geen ongemakkelijke gesprekken met GGD of huisarts en toch een betrouwbare uitslag.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- 8 september 2021
10

Super

Super service, snel en betrouwbaar!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- 7 september 2021
10

Snel anoniem duidelijk en betaalbaar

Bestel procedure is en service is heel duidelijk anoniem en betaalbaar.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- 7 september 2021
10

Prima

Goed geregeld, snel uitslag
Zou je ons aanbevelen? Ja
- 7 september 2021
10

Professioneel

Dit gaat er beter aan toe dan bij de ggd.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- 7 september 2021
8

Snel en discreet

Geweldige service voor de buiten-de-deur-wipper die niet met condooms aan de slag wil
Zou je ons aanbevelen? Ja
- 6 september 2021
10

Top, snel geleverd en snel de uitslag

Binnen 2 dagen de uitslag, nog sneller dan de GGD!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- 6 september 2021
8

Makkelijk te gebruiken en een snelle uitslag

Het pakketje werd snel geleverd en daar stond duidelijke uitleg op over hoe je de test moet afnemen. Als je het pakketje hebt teruggestuurd krijg je snel de uitslag.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- 6 september 2021
8

Makkelijk zelf testen en snel uitslag

Met een test in huis is het makkelijk zelf testen en daarna binnen 48 uur de uitslag! Geen gedoe met afspraken bij GGD of huisarts. Via de code kun je zien hoe ver het staat met de uitslag. Test wordt duidelijk uitgelegd hoe te gebruiken en wat te doen daarna. Zeker aan te bevelen!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- 3 september 2021
10

Super snelle uitslag

Gelukkig was mijn uitslag negatief, maar erg snel binnen. Woensdag op de post, donderdag al uitslag. Top!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- 2 september 2021
10

Top!

Altijd alles snel geregeld!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- 2 september 2021
10

Makkelijk & snel de uitslag!

Heel chill als je geen zin hebt in de GGD en hun ongemakkelijke vragen... Gewoon thuis even de test doen, opsturen en je hebt daarna heel snel de uitslag. Zou dit iedereen aanraden 🙂
Zou je ons aanbevelen? Ja
- 2 september 2021
9

Fijne, snelle en goede service

Snel mijn uitslag en behandeling
Zou je ons aanbevelen? Ja
- 1 september 2021
10

Snelle uitslag

Top!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- 1 september 2021
10

Snel verzonden, discreet en hele snelle uitslag

Snel verzonden, discreet verpakt en een hele snelle uitslag!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- 31 augustus 2021
10

Tevreden… behalve over de uitslag

Goede service. Toen de test buiten hun schuld kwijtraakte in de post werd een nieuwe test opgestuurd. Super.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- 30 augustus 2021
9

Geweldig

Makkelijk te gebruiken en zo de brievenbus in! Snelle uitslag.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- 30 augustus 2021
9

Goeie snelle levering!

Snel geleverd en uitslag was er ook erg snel!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- 27 augustus 2021
10

Makkelijk, snel en betaalbaar!

De makkelijkste manier om snel een soa-test te doen. Je bestelling wordt direct opgestuurd - als je op tijd besteld dus de volgende dag al in huis. Het uitvoeren van de test wordt met plaatjes en tekst duidelijk uitgelegd, pakketje op de bus doen en klaar ben je! Makkelijker gaat het niet worden. Via de website je uitslag opvragen of zien dat het pakketje nog niet ontvangen is of dat ze bezig zijn met testen: duidelijk, helder en precies alle info die je nodig hebt. En het is goedkoper dan bij de huisarts. Top dus!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- 27 augustus 2021
10

Secuur en snel

Testalize.me is makkelijk te gebruiken en je krijgt snel je uitslag. Fijn!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- 27 augustus 2021
9

Snel, fijn en vertrouwd

Super makkelijke en snelle service. Veel minder omslachtig (en duur) dan huisarts. (Maar nog steeds té duur voor een gezondheidstest in NL overigens…)
Zou je ons aanbevelen? Ja
- 26 augustus 2021
8

Gemakkelijk en discreet

Snelle test voor soa’s via gemakkelijke zelftest. Heel discreet en snelle uitslag
Zou je ons aanbevelen? Ja
- 25 augustus 2021
9

Goed

Snelle levering
Zou je ons aanbevelen? Ja
- 25 augustus 2021
9

Snelle uitslag en anonimiteit gegarandeerd

Met Testalize.me heb je snel je testkit binnen en heb je na het opsturen snel duidelijkheid over eventuele soa's. Door gebruik te maken van een code is de uitslag volledig anoniem.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- 25 augustus 2021
10

Snel en professioneel!

De testen zijn voorzien van goede duidelijke uitleg! De uitslag is makkelijk zelf online op te vragen, alles anoniem, super!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- 25 augustus 2021
9

snelle uitslag!

ondanks de dag vertraging in de verzending was de uitslag er snel! En discreet.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- 25 augustus 2021
10

Discreet

Een dag na mijn bestelling werd het bezorgd. Makkelijk om zelf de test af te nemen. En super snelle uitslag! Goede service en vooral discrete manier van omgaan met klant.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- 25 augustus 2021
10

Snelle manier om erachter te komen of je iets onder de leden hebt.

Ik kon een snelle test afnemen en had dus snel de uitslag.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- 24 augustus 2021
10

Eenvoudig, snel en anoniem

Top!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- 24 augustus 2021
8

Goed, snel en anoniem

Mijn ervaring met dit bedrijf is erg positief, gelukkig was de uitslag negatief 🙂 Het is snel, anoniem en relatief goedkoop. Ook scheelt het een ongemakkelijk bezoekje bij de huisarts
Zou je ons aanbevelen? Ja
- 24 augustus 2021
10

Snel resultaat

Snel resultaat!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- 20 augustus 2021
10

Goed

Goed
Zou je ons aanbevelen? Ja
- 20 augustus 2021
9

Duidelijk en snel

Duidelijke website, makkelijk besteld en snel geleverd. Het testen zelf is ook makkelijk. Het pakket op de bus doen en een dag later de uitslag.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- 20 augustus 2021
10

Zit het je dwars, laat je testen!!

Altijd goed om jezelf te laten testen ook als je geen klachten hebt. Door de test ben ik erachter gekomen dat ik toch een soa heb opgelopen. Niet fijn..
Zou je ons aanbevelen? Ja
- 20 augustus 2021
9

Snel en super simpel zekerheid

De test was de volgende ochtend al binnen, avond daarvoor besteld! Afname is gemakkelijk, stappen duidelijk vermeld. Gratis retourneren, zonder moeilijk printwerk. Enige is dat de mails steeds in spam belanden.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- 20 augustus 2021
9

Snel en betrouwbaar

Stappen waren heel goed op te volgen en de uitslag was supersnel binnen!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- 19 augustus 2021
8

Duidelijk en makkelijk

Ik ben tevrede.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- 19 augustus 2021
10

Snel discreet en betrouwbaar

Hele fijne discrete manier om erachter te komen of je een Soa hebt. Testrapport zo door kunnen sturen naar de huisarts. Ook behandeling via testalize me gedaan. En binnen een dag in huis. Heel fijn. Ook de informatie wat te doen bij een Soa helder en helpend. Aanrader dus.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- 19 augustus 2021
9

Snel , gratis behandeling

Snelle uitslag. Simpel systeem. en niet duur. Fijn ook dat medicatie inbegrepen is , voor het geval dat. Gelukkig had ik geen Soa
Zou je ons aanbevelen? Ja
- 19 augustus 2021
10

Heel goed en snel

Een goedkope manier om snel te weten of je iets onder de leden hebt of niet.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- 17 augustus 2021
294 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.5/10
Winkelwagen