Reviews

We zijn pas tevreden als onze gebruikers dat ook zijn. Via Kiyoh houden we die tevredenheid bij. Externe reviews geven namelijk een eerlijk beeld over hoe wij te werk gaan. Na het opvragen van de uitslag vragen we onze gebruikers ons te beoordelen. Een (klein) deel doet dat en hieronder staat een selectie van die beoordelingen.

We zijn pas tevreden als onze gebruikers dat ook zijn. Via Kiyoh houden we die tevredenheid bij. Na het opvragen van de uitslag vragen we onze gebruikers ons te beoordelen. Hier staat een selectie.


Kiyoh

Betrouwbare manier van testen

Via ggd doorverwezen, werkt prettig.

23-11-2022 anoniem


Kiyoh

Goed!

Snel ontvangen, makkelijk zelf te doen. En snelle uitslag!

17-11-2022 anoniem


Kiyoh

Discreet en snel

Test is gemakkelijk af te nemen en wordt uiterst discreet opgestuurd.

7-11-2022 anoniem


Kiyoh

Snel geregeld!

De volgende dag al in huis en je hebt binnen 48 uur al uitslag. Mocht je hebt hebben dan is het prettig dat het incl. behandeling is.

4-11-2022 anoniem


Kiyoh

Top

Test besteld volgende dag in huis dezelfde dag nog in de brievenbus gedaan (voor 17.00) volgende dag uitslag was gelukkig negatief

3-11-2022 anoniem


Kiyoh

Snel en goed

Tevreden. 2de keer getest. Weer negatief gelukkig

30-10-2022 anoniem


Kiyoh

Snel geleverd en snel de uitslag

Het werd snel en anoniem geleverd. Uitslag snel bekend. Top

24-10-2022 anoniem


Kiyoh

Snel, effectief

Test op tijd binnen en uitslag was ook vlot

21-10-2022 anoniem


Kiyoh

Altijd goed

Duidelijk en makkelijk testen

17-10-2022 anoniem


Kiyoh

Fast results & easy to do

Received my package on Monday evening very private, sent it Tuesday, results by Thursday! Very reliable, totally recommend

13-10-2022 anoniem


Kiyoh

Snel testen.

Beter dan via huisarts. ook cheaper

11-10-2022 anoniem


Lees alle beoordelingen op Kiyoh.