Reviews.

Na het opvragen van de uitslag vragen wij onze gebruikers om ons te beoordelen. Die beoordelingen vind je hier terug.

5,0 score
17 januari 2021

Ja! Superfijn!

4,0 score
16 januari 2021

Ja

5,0 score
15 januari 2021

Ja zeer tevreden Mis alleen een zegel voor het retour pakketje. Geeft een veilig gevoel om het op de brievenbus te doen.

4,0 score
15 januari 2021

Ik ben tevreden

3,0 score
14 januari 2021

Mijn uitslag was niet binnen 48 uur bekend helaas.

Antwoord van testalize.me NL

Bedankt voor je review. Je uitslag staat binnen 48 uur na ontvangst in het lab online. Als je wilt kun je ons je code doorgeven, dan kijken we wanneer je sample is bezorgd en wanneer de uitslag bekend was.

5,0 score
14 januari 2021

Tevreden!

4,0 score
13 januari 2021

Zeer snel en goed resultaat

5,0 score
12 januari 2021

Ik ben zeer tevreden, snel, vakkundig betrouwbaar daarnaast erg betaalbaar. Dank daarvoor, ga zo door !

5,0 score
9 januari 2021

1

5,0 score
8 januari 2021

Heel tevreden! Super discreet

4,0 score
8 januari 2021

Tevreden

5,0 score
8 januari 2021

Erg tevreden!

4,0 score
7 januari 2021

Zeker! Duidelijke test met instructie en snel uitslag ontvangen.

5,0 score
7 januari 2021

Heel tevreden!

4,0 score
6 januari 2021

Tevreden

5,0 score
6 januari 2021

Zeer tevreden en ook heel snel!

5,0 score
5 januari 2021

1

4,0 score
3 januari 2021

Kan nog sneller

5,0 score
2 januari 2021

Ja

5,0 score
2 januari 2021

Zeer tevreden

5,0 score
2 januari 2021

Jullie zijn top !

5,0 score
31 december 2020

Snelle uitslag!

5,0 score
30 december 2020

Ja zeker

5,0 score
30 december 2020

Ja

5,0 score
30 december 2020

Fantastisch snel en gelukkig goede uitslag

4,0 score
29 december 2020

Jazeker!

4,0 score
29 december 2020

Ja

5,0 score
24 december 2020

Zeer tevreden

4,0 score
23 december 2020

ja

5,0 score
23 december 2020

Top!

4,0 score
22 december 2020

Als de testen werkelijk betrouwbaar zijn vind ik dit een top uitkomst.

5,0 score
22 december 2020

Snelle analyse. Gemakkelijke afname en verzending.

4,0 score
22 december 2020

Prima prijs. Duidelijke instructie. Uitslag met QR code werkt ook goed.

5,0 score
22 december 2020

Zeer tevreden

5,0 score
22 december 2020

Heel tevreden. Snel getest.

5,0 score
19 december 2020

Ja!

5,0 score
18 december 2020

Zeer tevreden

5,0 score
18 december 2020

Ja

5,0 score
17 december 2020

De test is makkelijk af te nemen en de uitslag is snel

5,0 score
16 december 2020

Fijn, gemakkelijk en snel!

5,0 score
16 december 2020

snelle service, de prijs vind ik wel iets aan de hoge kant. De privacy vind ik echter wel heel fijn

5,0 score
16 december 2020

Snel, efficiënt, anoniem, niet duur. Dat zijn voor mij de kernwoorden die testalize me kenmerken. Ben tevreden over het product en de service.

4,0 score
15 december 2020

Helemaal goed

5,0 score
15 december 2020

Tevreden. Snel geregeld

5,0 score
15 december 2020

Jazeker!

5,0 score
15 december 2020

Heel tevreden. Prettig contact via whatsapp

3,0 score
15 december 2020

Primq

5,0 score
14 december 2020

Makkelijke test, betrouwbaar en snel!

5,0 score
12 december 2020

Zeer tevreden. Professioneel

4,0 score
10 december 2020

👌🏻

5,0 score
10 december 2020

Snelle en nette service

5,0 score
10 december 2020

Super service!! Snel makkelijk en anoniem!

5,0 score
9 december 2020

Ik ben zeer tevreden

3,0 score
9 december 2020

Ik heb 2 keer bij jullie besteld. De eerste keer ging helemaal goed, maar de 2e keer moest ik lang wachten om de uitslag en werd er geen automatische mail verstuurd.. jammer

Antwoord van testalize.me NL

Bedankt voor je beoordeling. Wat vervelend dat je langer hebt moeten wachten. Het is de laatste weken erg druk geweest bij PostNL. We zien helaas meer vertraging ontstaan. Die automatische mail krijg je alleen als je zelf jouw emailadres opgeeft via https://testalize.me/uitslag. Wij versturen nooit uit onszelf emails.

4,0 score
8 december 2020

Zeker!

4,0 score
8 december 2020

Erg betrouwbaar en snel

5,0 score
7 december 2020

Nvt.

4,0 score
6 december 2020

Ja

5,0 score
6 december 2020

Zeer tevreden

4,0 score
6 december 2020

Fijn dat zowel de test als de uitslag er snel is.

4,0 score
6 december 2020

Ja

5,0 score
4 december 2020

Heel erg, en hele snelle service.

4,0 score
3 december 2020

Snelle levering & discreet.
Uitleg van pipet zou handig zijn.

5,0 score
2 december 2020

Perfecte service en snelle uitslag

5,0 score
1 december 2020

Ja

5,0 score
1 december 2020

Ja heel snel

5,0 score
30 november 2020

Snelle uitslag!

5,0 score
28 november 2020

ja

5,0 score
27 november 2020

Snel, makkelijk en een stuk goedkoper dan bij de huisarts!

5,0 score
26 november 2020

Super tevreden! Dank voor jullie service.

5,0 score
26 november 2020

Ik ben zeer tevreden. De uitslag kwam snel en alles werd goed uitgelegd.

5,0 score
26 november 2020

Heel tevreden, snelle levering van de test en de uitslag en duidelijke gebruiksaanwijzing.

5,0 score
26 november 2020

Ja heel tevreden, ik heb geen feedback

5,0 score
26 november 2020

Ich habe bisher zwei mal die Tests von testalize.me genutzt und bin sehr zufrieden mit den anonymen Tests und deren Ablauf.
Vielen Dank!

5,0 score
26 november 2020

Ik ben zeker tevreden. Ik vindt het fijn om het zelf te doen. Ik doe dit niet graag bij de huisarts.

5,0 score
25 november 2020

Yes

5,0 score
24 november 2020

Okidoki

4,0 score
24 november 2020

Erg makkelijk te doen en snel resultaat!

5,0 score
23 november 2020

Ja tevreden

3,0 score
23 november 2020

ja

4,0 score
21 november 2020

Zeer Tevreden

5,0 score
21 november 2020

Discreet en het hele behandelplan ook bij jullie kunnen uitvoeren

5,0 score
21 november 2020

Zeer Snel, duidelijk en goed nieuws. Ook een Goede website.

5,0 score
19 november 2020

Super tolles Konzept ! Sollten mehr Menschen nutzen !! Besser als beim Frauenarzt

5,0 score
19 november 2020

tevreden

5,0 score
19 november 2020

Ging heel snel!

5,0 score
19 november 2020

Jazeker, snelle service en fijn dat het anoniem en betaalbaar is!

5,0 score
19 november 2020

Lekker snel!

4,0 score
18 november 2020

Makkelijk af te nemen en snel de resultaten van de test

5,0 score
18 november 2020

Snel getest. gelukkig niets aan de hand

5,0 score
18 november 2020

Heel tevreden

4,0 score
18 november 2020

Makkelijk af te nemen en snel de resultaten van de test

3,0 score
16 november 2020

ik kreeg geen melding dat mijn uitslagen bekend zijn

Antwoord van testalize.me NL

Bedankt voor je review. Wij sturen geen meldingen, de testen zijn immers anoniem. Wij hebben geen email of telefoonnummer van je. Je kunt wel zelf aangeven een mailtje te willen ontvangen als je uitslag klaar is. Maar dan moet je ook zelf jouw emailadres koppelen aan jouw code. Zie: https://testalize.me/uitslag/

5,0 score
15 november 2020

Ik ben tevreden. Het is gemakkelijk om het zelf te doen en ook om op te sturen. Uitslag krijg je goed binnen

5,0 score
14 november 2020

Anonimiteit, discreet, zeer snelle uitslag

5,0 score
13 november 2020

duimpje omhoog.

4,0 score
12 november 2020

.

4,0 score
11 november 2020

Ja ben blij! Snel en simpel

5,0 score
11 november 2020

Je krijgt lekker snel de uitslag helemaal top!

5,0 score
10 november 2020

Zeker

5,0 score
10 november 2020

Top

4,0 score
10 november 2020

Fijn dat het snel en anoniem kan ipv eerst naar de huisarts te moeten!

5,0 score
9 november 2020

Eenvoudige test en supersnelle uitslag!

5,0 score
9 november 2020

Ja

4,0 score
9 november 2020

Top

5,0 score
9 november 2020

Ik maak voor het eerst gebruik van jullie diensten en weet daarom nog niet hoe betrouwbaar de uitslag is. Dus ik heb een goede beoordeling gebaseerd omdat ik heb gekregen wat jullie beloofden op de website.

5,0 score
9 november 2020

Heel tevreden

5,0 score
8 november 2020

Top

Anoniem
5,0 score
7 november 2020

Heel tevreden

Anoniem
5,0 score
24 oktober 2020

Ja zeker netjes en snel geleverd

5,0 score
24 oktober 2020

Zeer tevreden, alleen de twijfel – omdat de uitslag negatief is – of ik wel goed samplemateriaal heb afgenomen bij mezelf.

Antwoord van testalize.me NL

Bedankt voor je review. Als we te weinig materiaal hadden aangetroffen was er geen uitslag bepaald. We kennen 3 uitslagen: positief, negatief en onbruikbaar.

4,0 score
24 oktober 2020

.

4,0 score
24 oktober 2020

Zeker, bestellen, testen en versturen ging erg gemakkelijk en een snelle uitslag!

5,0 score
23 oktober 2020

Top

5,0 score
21 oktober 2020

Super snel de uitslag binnen. Erg tevreden!

4,0 score
14 oktober 2020

Zeker 🙂

4,0 score
13 oktober 2020

Zeer tevreden. Eenvoudig te bestellen en op te sturen. Snelle uitslag. Top

5,0 score
13 oktober 2020

Ja!

4,0 score
13 oktober 2020

Ja zeker tevreden , , makkelijk discreet en snel uitslag

5,0 score
11 oktober 2020

Zeer tevreden, snel, betrouwbaar, en gemakkelijk

4,0 score
10 oktober 2020

Fijne service!

5,0 score
10 oktober 2020

Super snel!

4,0 score
9 oktober 2020

Bij de test zat geen gebruiksaanwijzing bijgesloten!

5,0 score
9 oktober 2020

Ik ben zeker tevreden. Hopelijk is de uitslag correct maar mijn vriendin heeft zich ook laten testen bij de huisarts dan aangezien ik was gewaarschuwd.

5,0 score
9 oktober 2020

Ja!

5,0 score
8 oktober 2020

Tevreden!

5,0 score
8 oktober 2020

Ja

4,0 score
8 oktober 2020

Ich habe Testalize noch nicht getestet, aber die Website gefällt mir gut.

4,0 score
8 oktober 2020

Yes

4,0 score
8 oktober 2020

Jazeker

4,0 score
8 oktober 2020

Ja

5,0 score
8 oktober 2020

Fijn dat er op deze manier getest kan worden en zo snel de uitslag binnen is.

5,0 score
8 oktober 2020

Erg tevreden!

5,0 score
8 oktober 2020

Goed en snel

5,0 score
8 oktober 2020

Snel en makkelijk!

4,0 score
7 oktober 2020

Yes

4,0 score
7 oktober 2020

Ben tevreden alleen is mijn vraag hoe weet ik of ik er na 2 weken vanaf ben moet ik dan weer een test kopen of ? Is het gegarandeerd weg aangezien ik niet weet hoelang ik het heb/had

4,0 score
6 oktober 2020

Ik ben tevreden !

5,0 score
6 oktober 2020

Zeer betrouwbaar en snelle levering!
Maandag opgestuurd en dinsdag de uitslag al ontvangen.
Dik tevreden dus!

5,0 score
6 oktober 2020

Zeker!

4,0 score
6 oktober 2020

Zeker voor herhaling vatbaar, snelle service!

4,0 score
4 oktober 2020

Tevreden!

5,0 score
4 oktober 2020

Makkelijk, snel en anoniem. Ideale combinatie!

4,0 score
4 oktober 2020

Kan op dit moment geen klacht verzinnen. haha

4,0 score
3 oktober 2020

Tevreden

5,0 score
3 oktober 2020

Ja

5,0 score
3 oktober 2020

Super tevreden! Mogen alleen wel vaker aanbiedingen zijn 😀 zoals gratis verzending

4,0 score
2 oktober 2020

ja

5,0 score
2 oktober 2020

Ja, ik ben erg tevreden! Snel hier thuis en snelle uitslag!

5,0 score
2 oktober 2020

Goede uitleg, snelle verzending en na insturen heb je heel snel uitsluitsel. De laagdrempelige aanpak vind ik prettig. Bij mijn huisarts moet ik langer op duidelijkheid wachten en is het onderzoek met consult duurder.

4,0 score
2 oktober 2020

Ik ben tevreden met jullie dienst, toch altijd beetje twijfel over de betrouwbaarheid en echtheid daar de cijfers altijd hetzelfde zijn.

Antwoord van testalize.me NL

Bedankt voor je review! Iedere test wordt uitgevoerd in ons lab en uitslagen worden geautoriseerd door een arts-microbioloog. Daarmee is de kwaliteit gewaarborgd. Maar de cijfers zoals je noemt zijn inderdaad hetzelfde. De sensitiviteit en specificiteit zijn gebonden aan het platform en het lab. Dus iedere SOA-test van testalize.me heeft diezelfde cijfers. Dat blijft zo totdat we over gaan op een nieuw platform.

4,0 score
2 oktober 2020

Zeer tevreden

5,0 score
1 oktober 2020

snel anoniem top

5,0 score
1 oktober 2020

Ik ben zeker tevreden! Maar misschien ook, als dat mogelijk is, testen voor andere soa’s beschikbaar maken.

5,0 score
1 oktober 2020

Jazeker, snel uitslag.

5,0 score
1 oktober 2020

nvt

5,0 score
1 oktober 2020

Super!

5,0 score
1 oktober 2020

Jazeker, snel uitslag.

4,0 score
1 oktober 2020

Ik vind het een fijne snelle manier om jezelf te laten testen zonder iedere keer naar de huisarts te moeten.

4,0 score
1 oktober 2020

Tevreden

4,0 score
1 oktober 2020

Nee, werkte top!

4,0 score
30 september 2020

Ja

5,0 score
30 september 2020

Top

4,0 score
30 september 2020

ja tevreden

5,0 score
30 september 2020

Super!

5,0 score
29 september 2020

Ja ben super tevreden en de uitslag heb je de volgende dag al .enige min puntje is dat het altijd laat op de avond is de uitslag ps heb geen soa joepie

5,0 score
29 september 2020

zeer tevreden met de snelle bezorging en snelle uitslag

5,0 score
29 september 2020

Zeer tevreden.
Datgene wat tegenhoudt om een test te doen, de gênante situatie hebben jullie weggenomen. Hulde

4,0 score
29 september 2020

Zeer tevreden. Het is ook fijn dat je snel de uitslag binnen krijgt.

5,0 score
29 september 2020

Zeer tevreden!

5,0 score
28 september 2020

Ja zeer tevreden, snel en gemakkelijk. Binnen 48 uur uitslag. Een aanrader.

4,0 score
28 september 2020

Erg tevreden. Stappen waren duidelijk en de uitslag kwam snel

5,0 score
28 september 2020

Ja ik ben tevreden

5,0 score
28 september 2020

ja, anoniem en snel

5,0 score
27 september 2020

Snelle service

5,0 score
26 september 2020

Snel en duidelijk.

5,0 score
26 september 2020

Heel gemakkelijk en super snel.

5,0 score
26 september 2020

Ik vond het toch best spannend om het pakketje op te sturen. Het kan namelijk zo open gaan. Misschien handig om er een soort afsluit sticker bij te doen? Ook al zal het vast niet snel gebeuren, voelt het wel fijner als je zeker weet dat het niet zomaar open kan gaan en kwijt kan raken.

4,0 score
26 september 2020

Zeer tevreden.

5,0 score
26 september 2020

Heel gemakkelijk en super snel.

5,0 score
26 september 2020

Super snel en makkelijk!

4,0 score
26 september 2020

Ja

5,0 score
25 september 2020

Zeer tevreden.

5,0 score
25 september 2020

Snel en duidelijk. Precies wat je hoopt

5,0 score
24 september 2020

Ja

5,0 score
24 september 2020

Heel fijn dat het zo snel werkt! Dank!

5,0 score
24 september 2020

Tevreden, snel en handig

5,0 score
24 september 2020

Ja ben zeer tevreden

4,0 score
23 september 2020

Top service, savonds laat besteld, de dag erna in huis, test afgenomen en 3 dagen later de uitslag, super makkelijk, goedkoop en snel

5,0 score
23 september 2020

Ik ben tevreden over hoe snel ik de test en later ook het resultaat kreeg

5,0 score
23 september 2020

Great, quick service and results!

5,0 score
23 september 2020

Zeer tevreden

4,0 score
23 september 2020

Top service!

5,0 score
23 september 2020

Ja

4,0 score
23 september 2020

Ja

4,0 score
22 september 2020

ja

5,0 score
20 september 2020

Ja!

4,0 score
19 september 2020

Ik ben zeer tevreden.

3,0 score
19 september 2020

Ja

5,0 score
19 september 2020

Heel tevreden