REVIEWS

4,0 rating
19/02/2019

ja

5,0 rating
19/02/2019

Vlug gedaan. Makkelijk product

4,0 rating
16/02/2019

Jazeker! Erg duidelijk, snel en makkelijk.

5,0 rating
15/02/2019

Supersnel

5,0 rating
15/02/2019

Ja! snel en duidelijk

4,0 rating
14/02/2019

Zeer tevreden

5,0 rating
14/02/2019

Super tevreden! Jullie zouden er nog over na kunnen denken om het woord ‘soa’ iets minder groot op de doos te zetten.

5,0 rating
14/02/2019

Snel en anoniem.

4,0 rating
14/02/2019

ja zeer snel top

4,0 rating
13/02/2019

Ja ben zeker erg tevreden!

5,0 rating
13/02/2019

Zeer tevreden!

4,0 rating
13/02/2019

Fijn dat de anonimiteit gewaarborgd wordt.

5,0 rating
13/02/2019

Geachte Lezer(es), Ik ben zeer tevreden mede door dat jullie wel doen wat jullie beloven. Er zijn ook op internet sites te vinden die SOA testen aanbieden waar bij je betaald en nooit wat hoort, geld weg en geen uitslag. Ik denk dat SOA testen zo goed en anoniem gedaan moeten kunnen worden dus is het belangrijk dat dit in vertrouwen kan gebeuren.

5,0 rating
13/02/2019

Zeer tevreden, snel uitslag

5,0 rating
12/02/2019

Tevreden

5,0 rating
12/02/2019

Snel uitslag. Goede service via de app

5,0 rating
11/02/2019

Vlotjes!

4,0 rating
11/02/2019

Ben tevreden over de discretie en snelheid van de test

4,0 rating
09/02/2019

Ik was tevreden dat het discreet verstuurd wordt en makkelijk te gebruiken. en over de uitslag ook blij.

5,0 rating
09/02/2019

Ja ik ben tevreden!

4,0 rating
09/02/2019

Ja blij met de uitslag, maar toch enige twijfel of het volledig klopt omdat ik wel vreemde signalen meende te herkennen bij ongesteldheid.

5,0 rating
08/02/2019

Helemaal in orde. Jullie dienst maar ook mijn uitslag 🙂

4,0 rating
08/02/2019

Ja erg tevreden. Alleen paar dingen mochten duidelijker aangegeven zoals: dat je 14 na onveilige seks pas moet testen enz. Wilde bijna al gaan testen toen ik dit zag.

4,0 rating
08/02/2019

5,0 rating
07/02/2019

Snel en stukken goedkoper dan bij huisarts. Zet toch te denken waarom verzekeraars jullie niet opnemen. Volgens mij winst voor iedereen!

5,0 rating
07/02/2019

Super snel binnen 24 uur

5,0 rating
07/02/2019

Fijn dat ik me zo kan laten testen, want met je foefie bloot voor een huisarts blijft een naar iets. En met een “bezwaard verleden”, is je laten testen zonder de pijn van een eendenbek een hele fijne optie!! Bedankt voor de snelle uitslag, top!

3,0 rating
04/02/2019

Door (waarschijnlijk) een eigen fout is het pakketje afgeleverd bij een PostNL punt i.p.v. op het huisadres. Ik had verwacht het pakketje maandag op te kunnen halen maar deze is dinsdag pas afgeleverd. Door omstandigheden heb ik de test donderdag pas kunnen inleveren. Ik had de uitslag zaterdag verwacht aangezien er op zaterdag ook mensen aanwezig zijn. Ik snap dat er zondag geen uitslagen worden ingevoerd maar het is nu inmiddels maandag na 22 uur en heb nog steeds geen uitslag. Het zal stomme pech zijn maar ben inmiddels ruim 1 week verder en heb nog steeds geen resultaat.

Reactie van testalize.me

Bedankt voor je review. Kun je een mailtje sturen naar hallo@testalize.me? Er staan momenteel geen testen open.
Overigens verzenden wij nooit standaard naar een PostNL punt. Dit is zelfs iets duurder omdat het om pakketpost gaat. Hier moet je echt zelf voor kiezen…

5,0 rating
04/02/2019

Snelle uitslag,bedankt

5,0 rating
04/02/2019

Helemaal goed!

4,0 rating
04/02/2019

Jaa geen op of aanmerkingen

5,0 rating
04/02/2019

De boodschap dat er binnen 48 uur een uitslag is, is misleidend. Ook al wordt er aangegeven dat dit alleen op werkdagen is. Ik heb op donderdag de kit besteld en uiteindelijk maandag de uitslag gekregen. Het komt er op neer dat alleen bij een bestelling van maandag tot woensdag de 48u gegarandeerd kan worden.

Reactie van testalize.me

Bedankt voor je review. De 48 uur gaan niet in op het moment dat je de bestelling plaatst. We zijn echt afhankelijk van de post. Als het lichaamsmateriaal bij ons binnen is gaat de tijd lopen. Op zaterdag werken we trouwens ook, alleen op zondag (nog) niet. Mocht je nog vragen hebben dan kan ik je uiteraard via de mail of app helpen. Ik kan aan de hand van jouw code nog meer details over de tijden geven.

4,0 rating
02/02/2019

Yes

5,0 rating
02/02/2019

Ja tevreden

5,0 rating
01/02/2019

heel erg tevreden en minder gedoe dan naar de dokter 🙂

5,0 rating
01/02/2019

Zeer tevreden

4,0 rating
01/02/2019

tevreden

5,0 rating
30/01/2019

HEEL FIJN

5,0 rating
30/01/2019

Zeer tevreden!

4,0 rating
30/01/2019

Ja, het is een prima website en ook heel eenvoudig!

5,0 rating
30/01/2019

Helemaal tevreden. Goed verpakt, snel binnen, alle instructies duidelijk, snel uitslag

5,0 rating
28/01/2019

Helemaal

4,0 rating
28/01/2019

Ja

4,0 rating
28/01/2019

Zeer goed

5,0 rating
28/01/2019

Ja

5,0 rating
28/01/2019

Snel geregeld

4,0 rating
28/01/2019

Ik heb nogal last van plassen na de test dit heb ik eerdere keren (2x) nooit gehad. Verder is alles prima en duidelijk

Reactie van testalize.me

Bedankt voor je feedback! Was de test negatief? Kan je even contact opnemen met hallo@testalize.me?

5,0 rating
26/01/2019

Tevreden, geen verdere feedback

4,0 rating
25/01/2019

Ja, tevreden

5,0 rating
24/01/2019

top service en super snel..
dank!

5,0 rating
24/01/2019

Zeer tevreden. Anoniem en erg snel.

5,0 rating
24/01/2019

Handig, goedkoop en super snel!

4,0 rating
24/01/2019

Tevreden

4,0 rating
24/01/2019

Ok

5,0 rating
24/01/2019

Mega chill, anoniem en snelle uitslag.

5,0 rating
24/01/2019

Snelle levering en uitslag.

5,0 rating
23/01/2019

Goede manier van testen.

5,0 rating
23/01/2019

Snel!!!

4,0 rating
23/01/2019

Prima test, fijn dat alles anoniem binnen komt. Test op zaterdag verstuurd en dinsdag middag uitslag. Dus iets langer dan 48 uur mogelijk door het weekend.

5,0 rating
22/01/2019

Snel en discreet

5,0 rating
22/01/2019

Snel, duidelijke bijsluiter en zeer gebruiksvriendelijk

4,0 rating
19/01/2019

Heel tevreden!

5,0 rating
19/01/2019

Zeer snel!

5,0 rating
19/01/2019

Yes!

5,0 rating
17/01/2019

Zeker tevreden! Anoniem en snel.

5,0 rating
17/01/2019

Ja ben zeer tevreden, zeer snelle uitslag. Helemaal top

5,0 rating
17/01/2019

Zeer tevreden!

4,0 rating
17/01/2019

Misschien ook via drogisterij distribueren en hopelijk kunnen de kosten nog verder omlaag.

4,0 rating
17/01/2019

Helemaal tevreden, misschien wel een ideetje om de testen uit te breiden voor meerdere SOA’s? Nu test het alleen op Chlamydia en Gonorroe maar ik neem aan dat sommige mensen toch een bredere test zouden willen doen

5,0 rating
17/01/2019

Tevreden

5,0 rating
17/01/2019

Ja

5,0 rating
16/01/2019

Helemaal blij.

5,0 rating
16/01/2019

Ja ik ben tevreden! Het werkt super makkelijk en de uitslag is snel binnen.

4,0 rating
16/01/2019

Zaterdag test ontvangen, gedaan en opgestuurd, dinsdag uitslag.

5,0 rating
14/01/2019

4,0 rating
14/01/2019

Test snel thuisbezorgd gekregen en binnen week al de uitslag dus dat is super.

4,0 rating
14/01/2019

Zeer tevreden

5,0 rating
12/01/2019

Ik ben zeer zeker tevreden. Snelle en duidelijke uitslag! En anonimiteit gewaarborgd!

4,0 rating
12/01/2019

Zeker, gaat allemaal erg snel!

5,0 rating
11/01/2019

Ja

5,0 rating
11/01/2019

Ja

4,0 rating
11/01/2019

Tevreden

5,0 rating
11/01/2019

Snel, duidelijk, betaalbaar dus uitstekend

4,0 rating
11/01/2019

Ja prima, lekker makkelijk

4,0 rating
10/01/2019

Ja, ik had alleen nog geen anonieme retourbox. Ik las al dat deze inmiddels zijn of worden aangepast.

Reactie van testalize.me

Dank je wel voor de feedback! De retourboxen hebben inderdaad geen logo meer. We hebben vandaag de afbeeldingen op de site aangepast.

5,0 rating
10/01/2019

Heel makkelijk en snel de uitslag

5,0 rating
10/01/2019

Helemaal!

4,0 rating
10/01/2019

Ja

5,0 rating
10/01/2019

x

5,0 rating
09/01/2019

Uitslag binnen 24 uur!

5,0 rating
09/01/2019

Ik ben heel tevreden, test is makkelijk zelf te doen. Snelle levering en een snelle uitslag!

4,0 rating
09/01/2019

Zeker, geen feedback

5,0 rating
09/01/2019

Heel tevreden. Scheelt een vervelend bezoekje

4,0 rating
09/01/2019

Het was niet binnen 48 uur, maar verder goed

5,0 rating
09/01/2019

Snelle service!

5,0 rating
08/01/2019

Snel!

5,0 rating
07/01/2019

Goed!!

4,0 rating
07/01/2019

Tevreden

5,0 rating
07/01/2019

ja

4,0 rating
07/01/2019

Zeer goed

5,0 rating
05/01/2019

Uitstekend

4,0 rating
05/01/2019

Tevreden. Heel snel en dat is fijn

4,0 rating
05/01/2019

De enige problem was dat her pakketje kwam naar de verkeerde plek.

5,0 rating
05/01/2019

Top

4,0 rating
05/01/2019

Makkelijk klusje met korte, maar duidelijke instructies. Je gooit het op de bus en ik had persoonlijk binnen 24 uur een negatief bericht! Me happy!

4,0 rating
05/01/2019

Ja tevreden

4,0 rating
05/01/2019

Heel fijn om via deze manier te kunnen laten testen. Het enige wat ik mis, is hoe snel het afgenomen materiaal verwerkt moet worden. Dit kan ik nergens terug vinden. Als ik op zaterdag verstuur, kan het afgenomen materiaal dan nog op maandag meegenomen worden of zit het dan te lang in het buisje met vloeistof?

3,0 rating
04/01/2019

Beoordeling is gemiddeld, want weet niet of het echt klopt. (Lang verhaal)

Reactie van testalize.me

Dank je wel. Als je twijfelt aan de uitslag kan je altijd contact opnemen. We leggen dit graag uit, desnoods kan de microbioloog e.e.a. verhelderen. Stuur even een mailtje naar hallo@testalize.me.

5,0 rating
04/01/2019

Goed!

5,0 rating
04/01/2019

Ja

4,0 rating
04/01/2019

Snelle uitslag, alles discreet, ook het toezenden

5,0 rating
04/01/2019

5,0 rating
04/01/2019

Ik zag bijna over het hoofd dat je niet een hele beker vol moet plassen. Voor de rest erg duidelijk allemaal. Snelle service

3,0 rating
04/01/2019

Prima. Alleen duurde het wat langer. Waarschijnlijk met weekend te maken. Hoe doen jullie dat eigenlijk wanneer retour op zaterdag aankomt?
En jammer dat er extra betaald moet worden om te laten afleveren op postkantoor i.p.v. thuis/werk.

Reactie van testalize.me

Bedankt voor je feedback. Op zaterdag worden retourboxen in het lab ontvangen en klaargezet voor analyse. De analyse wordt nog niet altijd opgestart. Dit hangt af van de drukte. Ga bij de 48 uur uitslag uit van werkdagen.
De extra kosten voor afleverpunten zijn helaas de extra kosten die PostNL rekent. We verzenden als briefpost, maar zodra gekozen wordt afleverpunt moeten we over op pakketpost. Vandaar de hogere kosten.

5,0 rating
03/01/2019

Zeker

5,0 rating
03/01/2019

Tevreden

4,0 rating
03/01/2019

Ja top, goed betaalbaar en snel uitslag!

4,0 rating
03/01/2019

Tevreden!

5,0 rating
02/01/2019

Zeer tevreden

5,0 rating
02/01/2019

Zeer goed in elkaar gezet

3,0 rating
02/01/2019

Ik ben tevreden dat alles snel en simpel gaat. Het fijne is ook dat de box anoniem is opgestuurd naar mijn huis. Alleen zou het voor de toekomst misschien ook fijn zijn als er op de retourbox niet testalize.me opstaat. Want dat is wel te zien als je het bijv. afgeeft aan een medewerker van PostNL punt.

Reactie van testalize.me

Bedankt voor je feedback! Het logo is inmiddels verdwenen van de retourbox. We verwachten nog hooguit 10 dagen ‘oude’ retourboxen uit te leveren. Maar je hoeft de retourbox niet af te geven bij een servicepunt. De brievenbus is sneller!

5,0 rating
02/01/2019

Enorm goede service, duidelijke instructies en een positieve uitslag!

4,0 rating
02/01/2019

Snel makkelijk en betrouwbaar door labonderzoek

5,0 rating
02/01/2019

Snelle service

5,0 rating
01/01/2019

Top

4,0 rating
01/01/2019

Makkelijk uit te voeren, duidelijk stappenplan. Snelle uitslag.

4,0 rating
30/12/2018

TEVREDEN

4,0 rating
29/12/2018

Ja, alleen handig als je bij de uitslag gelijk een recept zou krijgen voor de pilletjes

5,0 rating
28/12/2018

Ja. Goede en snelle service. Bedankt.

5,0 rating
28/12/2018

Ja

5,0 rating
28/12/2018

Makkelijk te doen ook duidelijk uitgelegd.
Kreeg heel snel de uitslag ondanks de kerstperiode.

5,0 rating
28/12/2018

In orde. Geen opmerkingen

5,0 rating
28/12/2018

Snel

4,0 rating
27/12/2018

Ik kreeg te horen van een sexpartner, dat ze positief getest was. Ik heb me direct laten testen en was ook positief. Toen moest ik het natuurlijk aan mijn vaste vriendin vertellen en zij heeft zich ook laten testen, maar vreemd genoeg testte zij negatief, terwijl ik regelmatig sex met haar heb gehad, nadat ik het had opgelopen, maar nog niet wist. Heeft u hier een verklaring voor, want het heeft ons behoorlijk ? verwart?

Reactie van testalize.me

Bedankt voor je beoordeling! Het is mogelijk dat zij de SOA niet heeft. Ook kan zij per ongeluk behandeld zijn. Iemand kan bijvoorbeeld antibiotica tegen een oorontsteking krijgen die toevalligerwijs ook een Chlamydia-infectie verhelpt.

4,0 rating
27/12/2018

Ik ben een maand geleden vreemd gegaan en kreeg van haar te horen, dat ze positief was getest en heb mezelf ook laten testen en was eveneens positief. N

5,0 rating
24/12/2018

Netjes gedaan dit concept!

5,0 rating
24/12/2018

Zeer tevrede, goed contact met klantenservice

4,0 rating
23/12/2018

Het duurde een stuk langer dan 48 uur (namelijk 6 dagen: zo-za) voordat mijn uitslag online kwam.

5,0 rating
23/12/2018

Snel in huis. Snel resultaat.

4,0 rating
23/12/2018

Ja

5,0 rating
22/12/2018

Ja, snel duidelijk en fijn dat het annoniem kan!

5,0 rating
21/12/2018

Top gewoon1

5,0 rating
21/12/2018

Ja!

5,0 rating
21/12/2018

Snel, goedkoop, eenvoudig! Helemaal top!

3,0 rating
21/12/2018

Tevreden snel resultaat wel vrij duur.

5,0 rating
20/12/2018

Super tervreden. Wel wat langer op de uitslag moeten wachten i.v.m weekend er tussen en helaas wel positief getest maar kon meteen medicijen ophalen bij de apotheek! Ik zou dit zeker aanraden veel goedkoper als bij de huisarts en veel sneller de uitslag binnen! Top

5,0 rating
20/12/2018

goed, duidelijk en snel. Top!

4,0 rating
19/12/2018

IK BEN TEVREDEN UITSLAGEN WAREN ER SNEL

5,0 rating
19/12/2018

Helemaal tevreden

5,0 rating
19/12/2018

Breekpuntje op de wattenstaaf brak niet dus heb moeten knippen, verder erg tevreden over communicatie en snelheid. Testalize.me op de retourdoos had van mijn weggemogen,nu een postbus gekozen waarbij ik enigzins onopvallend kon ingooien.

 

LAAT EEN REVIEW ACHTER