Reviews.

Na het opvragen van de uitslag vragen wij onze gebruikers om ons te beoordelen. Die beoordelingen vind je hier terug.

5,0 rating
12 juli 2020

Zeer tevreden

Anoniem
5,0 rating
12 juli 2020

Het mag nog goedkoper, verder is alles top

Anoniem
5,0 rating
11 juli 2020

Ja

Anoniem
4,0 rating
11 juli 2020

zeker weten! Simpel te doen en snel de uitslag!

Anoniem
5,0 rating
11 juli 2020

Ja

Anoniem
5,0 rating
11 juli 2020

Very satisfied

Anoniem
4,0 rating
10 juli 2020

Zeer tevreden! Alleen prijzig 🙂

Anoniem
4,0 rating
10 juli 2020

Ja.

Anoniem
5,0 rating
10 juli 2020

Snel in huis en snel een uitslag. Binnen 3 dagen geregeld in mijn geval. Fijn

Anoniem
4,0 rating
10 juli 2020

Ja.

Anoniem
4,0 rating
9 juli 2020

Bedoelen jullie met de vraag ‘Hoeveel bedpartners heb je gehad?’ hoeveel bedpartners ik heb gehad in mijn hele leven? Of de afgelopen 6 maanden? Het afgelopen jaar? Dat maakt natuurlijk uit. 🙂 Ik ben nu uitgegaan van: in mijn hele leven.
Ik ben heel blij met de snelle uitslag! Heel veel dank.
Enige puntje: op de website staat dat je na 48 uur de uitslag krijgt. Maar, 48 uur vanaf wanneer? Vanaf het moment dat je de test bestelt? Vanaf het moment dat je hem in de brievenbus gooit? Vanaf het moment dat hij bij jullie is aangekomen?

Anoniem
5,0 rating
9 juli 2020

Erg discriet en snel

Anoniem
4,0 rating
9 juli 2020

Ja

Anoniem
5,0 rating
9 juli 2020

Ja

Anoniem
5,0 rating
9 juli 2020

Heel tevreden! Zeer duidelijke en prettige manier om te testen. Fijne website en snelle uitslag. Wat kan beter:
– mycoplasma hoort toch echt wel in de vrouwentest te zitten eigenlijk
– bij vrouwen komt geen anale test naar boven als je in vult dat je geen anale seks hebt gehad. Dit klopt niet! Veel vrouwen zijn ook anaal besmet met Chlamydia omdat dit makkelijk ‘overloopt’. Hier hoef je nooit anale seks voor gehad te hebben. Op deze manier kan je jezelf ook weer herbesmetten. Dit hoort op z’n minst met een melding naar boven te komen. GGD is zich hier wel bewust van, huisartsen een stuk minder.
– ik voelde me niet zo prettig om m’n eigen adres te moeten invullen, puur omdat ik dacht misschien wordt het dan alsnog verwisseld met het afhaalpunt
– het zou nog chiller zijn als je dit gewoon bij Etos ofzo zou kunnen kopen

Anoniem

Antwoord van testalize.me NL

Bedankt voor je uitgebreide feedback. Dat wordt enorm gewaardeerd!
Mycoplasma wordt aan gewerkt. Ook wij zijn overtuigd dat deze erbij hoort. We proberen dit zelfs op het zelfde sample te gaan aanbieden.
Die anale infectie is ook iets wat speelt, maar de meningen lopen uiteen of je iedere vrouw ook direct rectaal moet laten testen. Er wordt nu gesuggereerd om direct met Doxy te gaan behandelen om een eventuele rectale infectie direct mee te behandelen. Omdat een rectale test direct de prijs verdubbelt vinden wij het momenteel ‘eng’ om dit bij iedere vrouw te adviseren. Maar het heeft onze aandacht. En we zullen de testwijzer erop aanpassen.
Nogmaals dank!

5,0 rating
8 juli 2020

Altijd snel het resultaat

Anoniem
5,0 rating
8 juli 2020

Perfect

Anoniem
5,0 rating
8 juli 2020

Ja heel erg tevreden! Zeer snelle uitslag top!

Anoniem
5,0 rating
7 juli 2020

ik ben zeer tevreden met jullie.

Anoniem
4,0 rating
6 juli 2020

Snelle uitslag

Anoniem
5,0 rating
4 juli 2020

Ben erg tevreden

Anoniem
5,0 rating
4 juli 2020

Helemaal top!

Anoniem
5,0 rating
4 juli 2020

1

Anoniem
5,0 rating
3 juli 2020

Zeer tevreden

Anoniem
5,0 rating
3 juli 2020

Tevreden

Anoniem
5,0 rating
3 juli 2020

Tevreden

Anoniem
5,0 rating
3 juli 2020

Snelle service, gemakkelijk, duidelijke uitslag.

Anoniem
4,0 rating
3 juli 2020

TOP

Anoniem
5,0 rating
2 juli 2020

Super easy and quick!

Anoniem
5,0 rating
2 juli 2020

Erg fijn dat er een mogelijkheid wordt geboden om toch snel en betrouwbaar een test te kunnen laten doen! Dit maakt de drempel om te testen veel lager en hopelijk zullen meer mensen zich welkom voelen zich vaker te laten testen. Bedankt voor deze mogelijkheid!

Anoniem
4,0 rating
2 juli 2020

Prima

Anoniem
5,0 rating
30 juni 2020

Snel en Effiecient veel dank

Anoniem
4,0 rating
29 juni 2020

.

Anoniem
5,0 rating
29 juni 2020

Werkt super goed!

Anoniem
5,0 rating
29 juni 2020

Snel en duidelijke feedback

Anoniem
4,0 rating
28 juni 2020

Ja zeker

Anoniem
5,0 rating
28 juni 2020

Heel prettig

Anoniem
5,0 rating
28 juni 2020

Zeer tevreden, test snel in huis en ook snelle betrouwbare uitslag door laboratorium uitgevoerd

Anoniem
5,0 rating
28 juni 2020

Dik tevreden!

Anoniem
5,0 rating
28 juni 2020

Zeer tevreden, test snel in huis en ook snelle betrouwbare uitslag door laboratorium uitgevoerd

Anoniem
5,0 rating
26 juni 2020

Uitslag per e-mail bekend maken zou een verbeterpunt zijn imo.

Anoniem

Antwoord van testalize.me NL

Bedankt voor je review. Dit is al mogelijk. Als jij zelf jouw code en emailadres opgeeft krijg je een mailtje met jouw uitslag. Zie: https://testalize.me/uitslag/

4,0 rating
26 juni 2020

ja

Anoniem
4,0 rating
25 juni 2020

Ja

Anoniem
5,0 rating
25 juni 2020

Ik heb eerder bij jullie een test besteld dus ik weet dat het de volgende dag binnen kan zijn.
helaas bij het gebruik van het laten afleveren op een afhaallocatie, maken jullie gebruik van een bezorgpartij die deze haast niet zo nou neemt. ik kon mijn bestelling dus pas 2 dagen na bestellen afhalen op locatie, dit is wel een dingetje die beter kan. Misschien toch maar eens praten met QLS of afscheid nemen van de partij en met betere in zee gaan.

Anoniem

Antwoord van testalize.me NL

Bedankt voor je beoordeling. Zendingen naar een afhaalpunt kunnen inderdaad langer onderweg zijn. Dit is inderdaad vervelend. We hebben dit overigens wel beschreven op onze site: https://testalize.me/verzending/. Ik zal navragen of wij hier nog zaken kunnen versnellen.

5,0 rating
24 juni 2020

Echt superfijn om bij jullie te laten testen. Maakte me erg zorgen om mijn klachten en door jullie zijn die zorgen binnen korte tijd weggenomen en kan ik de behandeling starten. Heel erg bedankt!

Anoniem
4,0 rating
24 juni 2020

Alles werkt heel makkelijk, ik vind het alleen wel wat prijzig.

Anoniem
5,0 rating
24 juni 2020

Zeer tevreden!

Anoniem
5,0 rating
24 juni 2020

Zeker!

Anoniem
5,0 rating
24 juni 2020

Nee ik ben tevreden!

Anoniem
5,0 rating
23 juni 2020

Zeker!

Anoniem
5,0 rating
23 juni 2020

Zeer tevreden

Anoniem
5,0 rating
23 juni 2020

Ja zeer tevreden

Anoniem
4,0 rating
23 juni 2020

Het was gemakkelijk uit te voeren. Discrete verpakking.

Anoniem
4,0 rating
22 juni 2020

Jazeker

Anoniem
5,0 rating
22 juni 2020

Ik ben zeker tevreden

Anoniem
5,0 rating
22 juni 2020

Erg snel

Anoniem
5,0 rating
22 juni 2020

Zeer tevreden

Anoniem
4,0 rating
21 juni 2020

Ik ben zeer tevreden

Anoniem
5,0 rating
21 juni 2020

De snelheid en de code is perfect

Anoniem
4,0 rating
20 juni 2020

Ja

Anoniem
5,0 rating
20 juni 2020

Heel tevreden. Gemakkelijke test en de uitslag was er eerder dan verwacht.

Anoniem
5,0 rating
20 juni 2020

Ja tevreden

Anoniem
5,0 rating
20 juni 2020

ben erg tevreden

Anoniem
5,0 rating
20 juni 2020

Prima zo snel de uitslag.

Anoniem
5,0 rating
20 juni 2020

Ja zeer tevreden, al zou het wel nog wat goedkoper mogen!

Anoniem
5,0 rating
19 juni 2020

Heel tevreden en snelle uitslag

Anoniem
5,0 rating
19 juni 2020

Supersnel geregeld, fantastisch

Anoniem
4,0 rating
19 juni 2020

ja alleen de verzending gaat soms mis

Anoniem
5,0 rating
19 juni 2020

Zou fijn zijn als candida en vaginale infecties ook meteen kunnen worden getest.

Anoniem
4,0 rating
19 juni 2020

Ja de uitslag was er heel erg vlot, ik zou misschien proberen de test goedkoper te maken. Dan wordt deze nog toegankelijker voor iedereen.

Anoniem
5,0 rating
19 juni 2020

Ja! Snel, betrouwbaar en makkelijk.

Anoniem
5,0 rating
18 juni 2020

tevreden

Anoniem
5,0 rating
18 juni 2020

Resultaat was zeer snel binnen!

Anoniem
5,0 rating
18 juni 2020

Heel tevreden!

Anoniem
5,0 rating
18 juni 2020

Anoniem
4,0 rating
18 juni 2020

Makkelijk en snel duidelijkheid

Anoniem
4,0 rating
18 juni 2020

Snelle levering. Makkelijke test en snel uitslag

Anoniem
5,0 rating
18 juni 2020

Heel tevreden!

Anoniem
5,0 rating
18 juni 2020

top

Anoniem
5,0 rating
18 juni 2020

Super fijn, subtiel, anoniem en snel. Daarbij een stuk goedkoper dan via de huisarts met eigen risico.

Anoniem
5,0 rating
17 juni 2020

Snel en discreet

Anoniem
4,0 rating
17 juni 2020

Ja ben tevreden! Fijn dat de uitslag zo snel bekend is

Anoniem
5,0 rating
17 juni 2020

Ja heel tevreden! Snelle bezorging en snel uitslag! Ook fijn dat ik via jullie “anoniem” een behandeling kan krijgen. Helemaal top.

Anoniem
5,0 rating
17 juni 2020

zeer tevreden!

Anoniem
5,0 rating
17 juni 2020

hele makkelijke test en zeer snelle uitslag!

Anoniem
5,0 rating
16 juni 2020

Ja zeker tevreden, vlotte service

Anoniem
4,0 rating
16 juni 2020

X

Anoniem
5,0 rating
16 juni 2020

Ik ben heel erg tevreden. De levering en uitslag waren allebei super snel. Vond het veel fijner dan bij de huisarts.

Anoniem
5,0 rating
16 juni 2020

Prima service

Anoniem
5,0 rating
15 juni 2020

Top service! Geen gedoe met de ggd

Anoniem
5,0 rating
15 juni 2020

Geen feedback!

Anoniem
5,0 rating
15 juni 2020

Fijne manier om jezelf regelmatig te testen. Snelle manier om jezelf te testen

Anoniem
5,0 rating
14 juni 2020

Zeker te vreden! Test was heel gemakkelijk af te nemen en het resultaat was heel snel binnen.

Anoniem
5,0 rating
14 juni 2020

Prima.

Anoniem
5,0 rating
14 juni 2020

Zeer snel de uitslag.

Anoniem
5,0 rating
14 juni 2020

Ontzettend snel resultaat, heel fijn en heel discreet, top!

Anoniem
4,0 rating
12 juni 2020

Erg tevreden

Anoniem
5,0 rating
12 juni 2020

Top

Anoniem
5,0 rating
12 juni 2020

Ja ik ben zeer tevreden ook omdat je de uitslag binnen 2 dagen hebt.

Anoniem
5,0 rating
12 juni 2020

/

Anoniem
5,0 rating
12 juni 2020

Ik ben tevreden.

Anoniem
5,0 rating
11 juni 2020

Heel tevreden!

Anoniem
4,0 rating
11 juni 2020

testalize.me
5,0 rating
10 juni 2020

Ja, super tevreden. Hele snelle service, ideaal!

Anoniem
4,0 rating
10 juni 2020

Prima dienst!

Anoniem
4,0 rating
10 juni 2020

Tevreden, fijne laagdrempelige manier om je te laten testen en een snelle uitslag

Anoniem
5,0 rating
10 juni 2020

Hartstikke fijn dat je zo snel de uitslag hebt!

Anoniem
4,0 rating
9 juni 2020

Ja

Anoniem
4,0 rating
9 juni 2020

Ja

Anoniem
5,0 rating
8 juni 2020

makkelijk in gebruik, betrouwbaar, discreet en super snelle service.

Anoniem
4,0 rating
8 juni 2020

Ja!

Anoniem
4,0 rating
8 juni 2020

Ja heel tevreden. Het werkt dus blijkbaar is het geen probleem, maar ik was wat onzeker of het uitmaakte dat ik mijn test in het weekend op de bus deed omdat hij dan vanwege de post wat langer daar in ligt. Maar dat maakt blijkbaar voor de uitslag en betrouwbaarheid niet uit (ga ik vanuit).

Anoniem

Antwoord van testalize.me NL

Bedankt voor je review. In het weekend verzenden maakt niets uit voor de betrouwbaarheid van de test. Sterker nog, de test kan 30 dagen onderweg zijn om nog steeds betrouwbaar geanalyseerd te kunnen worden. Het langere wachten is natuurlijk wel vervelend.

5,0 rating
8 juni 2020

Top service en heel snel!

Anoniem
4,0 rating
8 juni 2020

Anoniem
4,0 rating
8 juni 2020

Jep

Anoniem
5,0 rating
8 juni 2020

Heel tevreden

Anoniem
5,0 rating
8 juni 2020

Ja

Anoniem
5,0 rating
6 juni 2020

Duidelijke site

Anoniem
4,0 rating
5 juni 2020

Ja prima! Dank

Anoniem
5,0 rating
5 juni 2020

Ik ben ontzettend tevreden! De test is heel eenvoudig in gebruik en de uitslag was eerder bekend dan ik had verwacht.

Anoniem
5,0 rating
5 juni 2020

ja. Discrete verpakking, duidelijke handleiding, eenvoudig versturen en snel resultaat.

Anoniem
4,0 rating
5 juni 2020

Snel en makkelijk!

Anoniem
5,0 rating
5 juni 2020

Ja

Anoniem
5,0 rating
4 juni 2020

Zeer tevreden! Uitslag is altijd netjes en snel binnen

Anoniem
4,0 rating
4 juni 2020

Snel en makkelijk!

Anoniem
5,0 rating
3 juni 2020

Geen extra feedback

Anoniem
4,0 rating
3 juni 2020

Ja prima! Dank

Anoniem
5,0 rating
3 juni 2020

Voordeliger dan huisarts. En scheelt veel vragen 🙂

Anoniem
5,0 rating
3 juni 2020

Erg tevreden over proces en product!

Anoniem
5,0 rating
3 juni 2020

Zeker. Top en snelle service

Anoniem
5,0 rating
2 juni 2020

Snel!

Anoniem
4,0 rating
2 juni 2020

Tevreden 🙂

Anoniem
5,0 rating
2 juni 2020

Heel tevreden

Anoniem
4,0 rating
30 mei 2020

Snel en duidelijk

Anoniem
5,0 rating
29 mei 2020

Zeker tevreden. Scheelt ontzettend in de kosten en dat je het thuis kunt doen is ook prettig 🙂 Uitslag was ook snel binnen! Niks op aan te merken.

Anoniem
4,0 rating
29 mei 2020

Snel uitslag en duidelijke test

testalize.me
5,0 rating
29 mei 2020

Had wel gratis verzenden mogen zijn voor deze prijs.

Anoniem
4,0 rating
29 mei 2020

Erg tevreden

Anoniem
5,0 rating
27 mei 2020

Tevreden!

Anoniem
5,0 rating
27 mei 2020

Tevreden!

Anoniem
5,0 rating
27 mei 2020

Eenvoudig en snel resultaat! Prijs is wat hoog om de test te kopen wanneer je geen klachten hebt.

Anoniem
5,0 rating
27 mei 2020

Zeer tevreden

Anoniem
5,0 rating
27 mei 2020

Goed Simpel en Snel

Anoniem
5,0 rating
27 mei 2020

Ja

Anoniem
5,0 rating
26 mei 2020

Zeer goed

Anoniem
5,0 rating
26 mei 2020

Zeker!

Anoniem
5,0 rating
25 mei 2020

Snel uitslag. Mag de ggd een voorbeeld aan nemen.

Anoniem
4,0 rating
25 mei 2020

Top!

Anoniem
3,0 rating
25 mei 2020

48 uur testuitslag is niet helemaal waar….
Erbij vermelden dat dat geldt voor werkdagen

Anoniem
4,0 rating
25 mei 2020

Ja, snel de uitslag bekend

Anoniem
4,0 rating
25 mei 2020

Snel en correct

Anoniem
5,0 rating
25 mei 2020

Ja, ik ben zeer tevreden, de afhandeling en de service zijn uitstekend.

testalize.me
4,0 rating
24 mei 2020

Anoniem en snel. Fijne combi.

Anoniem
5,0 rating
22 mei 2020

Ik vind het heel prettig dat je via testalize anoniem en thuis jezelf kunt testen! In een eerdere ervaring bij de Ggd voelde ik mij erg beoordeeld door de werknemers, waardoor dat een drempel is om naartoe te gaan

Anoniem
5,0 rating
22 mei 2020

Hele sneller service en super duidelijke instructies ! Heel erg bedankt

Anoniem
5,0 rating
21 mei 2020

Snelle service!

Anoniem
5,0 rating
20 mei 2020

Tevreden

testalize.me
4,0 rating
20 mei 2020

Ja, tevreden!

Anoniem
5,0 rating
19 mei 2020

heel tevreden

Anoniem
5,0 rating
19 mei 2020

tevreden

Anoniem
4,0 rating
19 mei 2020

Ja

Anoniem
5,0 rating
19 mei 2020

Ja!

Anoniem
5,0 rating
18 mei 2020

Snelle uitslag van de test, duidelijke website.

Anoniem
4,0 rating
18 mei 2020

Tevreden

Anoniem
5,0 rating
18 mei 2020

Jaa zeer tevreden

Anoniem
4,0 rating
18 mei 2020

Ja

Anoniem
5,0 rating
18 mei 2020

YES

Anoniem
5,0 rating
18 mei 2020

Top service

Anoniem
4,0 rating
17 mei 2020

Ja, ben tevreden!

Anoniem
5,0 rating
16 mei 2020

Ik vind het heel prettig dat je via testalize anoniem en thuis jezelf kunt testen! In een eerdere ervaring bij de Ggd voelde ik mij erg beoordeeld door de werknemers, waardoor dat een drempel is om naartoe te gaan

Anoniem
4,0 rating
16 mei 2020

Jawel

Anoniem
5,0 rating
15 mei 2020

Bedpartners was in totaal, toch? Super bedankt voor jullie geweldige service! Super snel en discreet, van bestellen tot uitslag

Anoniem
5,0 rating
15 mei 2020

Anoniem
4,0 rating
15 mei 2020

Destijds stond er een fout op de website dit heb ik direct doorgegeven

Anoniem

Antwoord van testalize.me NL

Bedankt voor je review en voor het doorgeven van de fout!

5,0 rating
15 mei 2020

Fijn dat de uitslag zo snel binnen is

Anoniem
5,0 rating
14 mei 2020

Super snel bezorgd en nog eens super snelle resultaten.

Anoniem
5,0 rating
14 mei 2020

Zeker tevreden

Anoniem
5,0 rating
14 mei 2020

YES

Anoniem
5,0 rating
14 mei 2020

Meer dan tevreden vanwege het snelle resultaat

Anoniem
5,0 rating
14 mei 2020

Tevreden, snel en duidelijk

Anoniem
5,0 rating
14 mei 2020

Tevreden, snel en duidelijk

Anoniem
4,0 rating
14 mei 2020

Ik ben zeker tevreden! Anoniem en een snelle uitslag.

Anoniem
5,0 rating
14 mei 2020

Zeer tevreden!

Anoniem
5,0 rating
13 mei 2020

Ja!

Anoniem
5,0 rating
13 mei 2020

Zeer!

Anoniem
4,0 rating
13 mei 2020

Heel tevreden. Nooit meer naar ggd!

Anoniem
5,0 rating
13 mei 2020

Top

Anoniem
4,0 rating
11 mei 2020

Tevreden en nu een jaar later wil ik me nog weer eens laten testen gewoon voor eigen zekerheid

Anoniem
3,0 rating
11 mei 2020

De uitslag opvragen ging niet soepel. Blijkbaar was om 7 mei de uitslag al bekend, echter pas 11 mei dit per e-mail gekregen. Ook deed mijn code het online niet meer nadat ik had ingevuld de uitslag per e-mail te willen.
Verder was de test wel snel bezorgd.

Anoniem

Antwoord van testalize.me NL

Bedankt voor je review. Kan dit misschien te maken hebben met jouw browserhistorie? Er zijn geen problemen bekend. De 7de (en 8ste) zijn er uitslagen online gekomen en de meesten ook al direct opgevraagd.

4,0 rating
11 mei 2020

Ja ik ben erg tevreden

Anoniem
5,0 rating
11 mei 2020

Zeer tevreden, de uitslag had ik binnen 2 dagen

Anoniem
5,0 rating
11 mei 2020

Heel blij met de negatieve uitslag, bedankt voor jullie tijd. Scheelt weer stress!

Anoniem
5,0 rating
8 mei 2020

Ik vind het fijn dat het testen anoniem is, en omdat ik al bekend ben met het proces is het heel simpel om thuis te testen en op te sturen via de brievenbus. Ik heb het als erg prettig ervaren dat de testuitslag snel online komt en dat ik niet 1 week hoef te wachten. Ik zou het zeker aanraden.

Anoniem
4,0 rating
8 mei 2020

Ja

Anoniem
5,0 rating
8 mei 2020

Erg tevreden, de uitslag duurde nu iets langer maar begrijpelijk. De anonimiteit is altijd ontzettend prettig

Anoniem
5,0 rating
8 mei 2020

Jaa! Erg tevreden en snelle service

Anoniem
4,0 rating
8 mei 2020

jep tevreden

Anoniem
4,0 rating
8 mei 2020

Ja

Anoniem
5,0 rating
8 mei 2020

Zeer tevreden!

Anoniem
5,0 rating
8 mei 2020

Ik ben tevreden, dank!

Anoniem