Reviews.

Na het opvragen van de uitslag vragen wij onze gebruikers om ons te beoordelen. Die beoordelingen vind je hier terug.

5,0 rating
24 oktober 2020

Ja zeker netjes en snel geleverd

Anoniem
5,0 rating
24 oktober 2020

Zeer tevreden, alleen de twijfel – omdat de uitslag negatief is – of ik wel goed samplemateriaal heb afgenomen bij mezelf.

Anoniem

Antwoord van testalize.me NL

Bedankt voor je review. Als we te weinig materiaal hadden aangetroffen was er geen uitslag bepaald. We kennen 3 uitslagen: positief, negatief en onbruikbaar.

4,0 rating
24 oktober 2020

.

Anoniem
4,0 rating
24 oktober 2020

Zeker, bestellen, testen en versturen ging erg gemakkelijk en een snelle uitslag!

Anoniem
5,0 rating
23 oktober 2020

Top

Anoniem
5,0 rating
21 oktober 2020

Super snel de uitslag binnen. Erg tevreden!

Anoniem
4,0 rating
14 oktober 2020

Zeker 🙂

Anoniem
4,0 rating
13 oktober 2020

Zeer tevreden. Eenvoudig te bestellen en op te sturen. Snelle uitslag. Top

Anoniem
5,0 rating
13 oktober 2020

Ja!

Anoniem
4,0 rating
13 oktober 2020

Ja zeker tevreden , , makkelijk discreet en snel uitslag

Anoniem
5,0 rating
11 oktober 2020

Zeer tevreden, snel, betrouwbaar, en gemakkelijk

Anoniem
4,0 rating
10 oktober 2020

Fijne service!

Anoniem
5,0 rating
10 oktober 2020

Super snel!

Anoniem
4,0 rating
9 oktober 2020

Bij de test zat geen gebruiksaanwijzing bijgesloten!

Anoniem
5,0 rating
9 oktober 2020

Ik ben zeker tevreden. Hopelijk is de uitslag correct maar mijn vriendin heeft zich ook laten testen bij de huisarts dan aangezien ik was gewaarschuwd.

Anoniem
5,0 rating
9 oktober 2020

Ja!

Anoniem
5,0 rating
8 oktober 2020

Tevreden!

Anoniem
5,0 rating
8 oktober 2020

Ja

Anoniem
4,0 rating
8 oktober 2020

Ich habe Testalize noch nicht getestet, aber die Website gefällt mir gut.

Anoniem
4,0 rating
8 oktober 2020

Yes

Anoniem
4,0 rating
8 oktober 2020

Jazeker

Anoniem
4,0 rating
8 oktober 2020

Ja

Anoniem
5,0 rating
8 oktober 2020

Fijn dat er op deze manier getest kan worden en zo snel de uitslag binnen is.

Anoniem
5,0 rating
8 oktober 2020

Erg tevreden!

Anoniem
5,0 rating
8 oktober 2020

Goed en snel

Anoniem
5,0 rating
8 oktober 2020

Snel en makkelijk!

Anoniem
4,0 rating
7 oktober 2020

Yes

Anoniem
4,0 rating
7 oktober 2020

Ben tevreden alleen is mijn vraag hoe weet ik of ik er na 2 weken vanaf ben moet ik dan weer een test kopen of ? Is het gegarandeerd weg aangezien ik niet weet hoelang ik het heb/had

Anoniem
4,0 rating
6 oktober 2020

Ik ben tevreden !

Anoniem
5,0 rating
6 oktober 2020

Zeer betrouwbaar en snelle levering!
Maandag opgestuurd en dinsdag de uitslag al ontvangen.
Dik tevreden dus!

Anoniem
5,0 rating
6 oktober 2020

Zeker!

Anoniem
4,0 rating
6 oktober 2020

Zeker voor herhaling vatbaar, snelle service!

Anoniem
4,0 rating
4 oktober 2020

Tevreden!

Anoniem
5,0 rating
4 oktober 2020

Makkelijk, snel en anoniem. Ideale combinatie!

Anoniem
4,0 rating
4 oktober 2020

Kan op dit moment geen klacht verzinnen. haha

Anoniem
4,0 rating
3 oktober 2020

Tevreden

Anoniem
5,0 rating
3 oktober 2020

Ja

Anoniem
5,0 rating
3 oktober 2020

Super tevreden! Mogen alleen wel vaker aanbiedingen zijn 😀 zoals gratis verzending

Anoniem
4,0 rating
2 oktober 2020

ja

Anoniem
5,0 rating
2 oktober 2020

Ja, ik ben erg tevreden! Snel hier thuis en snelle uitslag!

Anoniem
5,0 rating
2 oktober 2020

Goede uitleg, snelle verzending en na insturen heb je heel snel uitsluitsel. De laagdrempelige aanpak vind ik prettig. Bij mijn huisarts moet ik langer op duidelijkheid wachten en is het onderzoek met consult duurder.

Anoniem
4,0 rating
2 oktober 2020

Ik ben tevreden met jullie dienst, toch altijd beetje twijfel over de betrouwbaarheid en echtheid daar de cijfers altijd hetzelfde zijn.

Anoniem

Antwoord van testalize.me NL

Bedankt voor je review! Iedere test wordt uitgevoerd in ons lab en uitslagen worden geautoriseerd door een arts-microbioloog. Daarmee is de kwaliteit gewaarborgd. Maar de cijfers zoals je noemt zijn inderdaad hetzelfde. De sensitiviteit en specificiteit zijn gebonden aan het platform en het lab. Dus iedere SOA-test van testalize.me heeft diezelfde cijfers. Dat blijft zo totdat we over gaan op een nieuw platform.

4,0 rating
2 oktober 2020

Zeer tevreden

Anoniem
5,0 rating
1 oktober 2020

snel anoniem top

Anoniem
5,0 rating
1 oktober 2020

Ik ben zeker tevreden! Maar misschien ook, als dat mogelijk is, testen voor andere soa’s beschikbaar maken.

Anoniem
5,0 rating
1 oktober 2020

Jazeker, snel uitslag.

Anoniem
5,0 rating
1 oktober 2020

nvt

Anoniem
5,0 rating
1 oktober 2020

Super!

Anoniem
5,0 rating
1 oktober 2020

Jazeker, snel uitslag.

Anoniem
4,0 rating
1 oktober 2020

Ik vind het een fijne snelle manier om jezelf te laten testen zonder iedere keer naar de huisarts te moeten.

Anoniem
4,0 rating
1 oktober 2020

Tevreden

Anoniem
4,0 rating
1 oktober 2020

Nee, werkte top!

Anoniem
4,0 rating
30 september 2020

Ja

Anoniem
5,0 rating
30 september 2020

Top

Anoniem
4,0 rating
30 september 2020

ja tevreden

Anoniem
5,0 rating
30 september 2020

Super!

Anoniem
5,0 rating
29 september 2020

Ja ben super tevreden en de uitslag heb je de volgende dag al .enige min puntje is dat het altijd laat op de avond is de uitslag ps heb geen soa joepie

Anoniem
5,0 rating
29 september 2020

zeer tevreden met de snelle bezorging en snelle uitslag

Anoniem
5,0 rating
29 september 2020

Zeer tevreden.
Datgene wat tegenhoudt om een test te doen, de gênante situatie hebben jullie weggenomen. Hulde

Anoniem
4,0 rating
29 september 2020

Zeer tevreden. Het is ook fijn dat je snel de uitslag binnen krijgt.

Anoniem
5,0 rating
29 september 2020

Zeer tevreden!

Anoniem
5,0 rating
28 september 2020

Ja zeer tevreden, snel en gemakkelijk. Binnen 48 uur uitslag. Een aanrader.

Anoniem
4,0 rating
28 september 2020

Erg tevreden. Stappen waren duidelijk en de uitslag kwam snel

Anoniem
5,0 rating
28 september 2020

Ja ik ben tevreden

Anoniem
5,0 rating
28 september 2020

ja, anoniem en snel

Anoniem
5,0 rating
27 september 2020

Snelle service

Anoniem
5,0 rating
26 september 2020

Snel en duidelijk.

Anoniem
5,0 rating
26 september 2020

Heel gemakkelijk en super snel.

Anoniem
5,0 rating
26 september 2020

Ik vond het toch best spannend om het pakketje op te sturen. Het kan namelijk zo open gaan. Misschien handig om er een soort afsluit sticker bij te doen? Ook al zal het vast niet snel gebeuren, voelt het wel fijner als je zeker weet dat het niet zomaar open kan gaan en kwijt kan raken.

Anoniem
4,0 rating
26 september 2020

Zeer tevreden.

Anoniem
5,0 rating
26 september 2020

Heel gemakkelijk en super snel.

Anoniem
5,0 rating
26 september 2020

Super snel en makkelijk!

Anoniem
4,0 rating
26 september 2020

Ja

Anoniem
5,0 rating
25 september 2020

Zeer tevreden.

Anoniem
5,0 rating
25 september 2020

Snel en duidelijk. Precies wat je hoopt

Anoniem
5,0 rating
24 september 2020

Ja

Anoniem
5,0 rating
24 september 2020

Heel fijn dat het zo snel werkt! Dank!

Anoniem
5,0 rating
24 september 2020

Tevreden, snel en handig

Anoniem
5,0 rating
24 september 2020

Ja ben zeer tevreden

Anoniem
4,0 rating
23 september 2020

Top service, savonds laat besteld, de dag erna in huis, test afgenomen en 3 dagen later de uitslag, super makkelijk, goedkoop en snel

Anoniem
5,0 rating
23 september 2020

Ik ben tevreden over hoe snel ik de test en later ook het resultaat kreeg

Anoniem
5,0 rating
23 september 2020

Great, quick service and results!

Anoniem
5,0 rating
23 september 2020

Zeer tevreden

Anoniem
4,0 rating
23 september 2020

Top service!

Anoniem
5,0 rating
23 september 2020

Ja

Anoniem
4,0 rating
23 september 2020

Ja

Anoniem
4,0 rating
22 september 2020

ja

Anoniem
5,0 rating
20 september 2020

Ja!

Anoniem
4,0 rating
19 september 2020

Ik ben zeer tevreden.

Anoniem
3,0 rating
19 september 2020

Ja

Anoniem
5,0 rating
19 september 2020

Heel tevreden

Anoniem
5,0 rating
18 september 2020

Dik tevreden.

Anoniem
4,0 rating
17 september 2020

Zeker tevreden

Anoniem
4,0 rating
17 september 2020

tevreden

Anoniem
4,0 rating
17 september 2020

Ik ben zeer tevreden. Je hebt heel snel het onderzoeksresultaat.

Anoniem
5,0 rating
17 september 2020

Jazeker. Discreet en snel

Anoniem
4,0 rating
16 september 2020

Ik ben erg tevreden.

Anoniem
4,0 rating
16 september 2020

Blijf zo doorgaan!!

Anoniem
5,0 rating
16 september 2020

Zeer tevreden

Anoniem
5,0 rating
16 september 2020

Snelle uitslag!

Anoniem
5,0 rating
16 september 2020

Zeker tevreden. Snel en discreet.

Anoniem
5,0 rating
16 september 2020

Snel en duidelijk

Anoniem
5,0 rating
15 september 2020

Zeker tevreden. Snel en discreet.

Anoniem
3,0 rating
15 september 2020

Prima

Anoniem
4,0 rating
15 september 2020

Ja!

Anoniem
5,0 rating
15 september 2020

Nee

Anoniem
4,0 rating
14 september 2020

zeker

Anoniem
5,0 rating
14 september 2020

Top

Anoniem
4,0 rating
13 september 2020

Goed

Anoniem
4,0 rating
13 september 2020

Ja!

Anoniem
4,0 rating
13 september 2020

Ja

Anoniem
5,0 rating
13 september 2020

Ja heel erg!

Anoniem
5,0 rating
12 september 2020

Ben zeker tevreden! Toch wel beetje bang dat ik de test niet goed heb uitgevoerd.. misschien betere beschrijving van bijvoorbeeld hoe goed je over de amandelen moet wrijven bij de orale test?

Anoniem
5,0 rating
12 september 2020

Ja.

Anoniem
4,0 rating
12 september 2020

Tevreden

Anoniem
5,0 rating
12 september 2020

Ik ben tevreden 🙂

Anoniem
4,0 rating
11 september 2020

Erg tevreden

Anoniem
5,0 rating
11 september 2020

bedankt!

Anoniem
3,0 rating
11 september 2020

Wat problemen met uitslag maar is goed en snel
opgelost

Anoniem
5,0 rating
11 september 2020

Zeker tevreden, snel ook met de uitslag.

Anoniem
4,0 rating
10 september 2020

Ja hoor

Anoniem
5,0 rating
10 september 2020

Heel tevreden

Anoniem
5,0 rating
10 september 2020

Ben zeer tevreden.

Anoniem
4,0 rating
10 september 2020

Ja!

Anoniem
5,0 rating
10 september 2020

Fijn en anoniem! Duidelijke stappen en een juiste informatie voorziening.

Anoniem
4,0 rating
10 september 2020

Anoniem
5,0 rating
9 september 2020

Ja zeer tevreden en snelle uitslag

Anoniem
5,0 rating
9 september 2020

zeker tevreden. Snel uitslag en makkelijk te gebruiken

Anoniem
5,0 rating
9 september 2020

Anoniem
4,0 rating
9 september 2020

zeertevreden

Anoniem
5,0 rating
9 september 2020

Yes, snel en anoniem

Anoniem
4,0 rating
9 september 2020

YES

Anoniem
4,0 rating
9 september 2020

Erg tevreden.

Anoniem
5,0 rating
7 september 2020

Snelle uitslag gekregen

Anoniem
4,0 rating
6 september 2020

Dass