Reviews.

Na het opvragen van de uitslag vragen wij onze gebruikers om ons te beoordelen. Die beoordelingen vind je hier terug.

Rated 5 out of 5
21 juli 2018

Ja. Tevrnede

Rated 5 out of 5
19 juli 2018

Heel gemakkelijk te testen

testalize .me
Rated 4 out of 5
19 juli 2018

Ja alleen is de retourbox iets te opvallend om weer terug te bezorgen bij het postkantoor, zou iets minder opvallend mogen

testalize .me
Rated 5 out of 5
19 juli 2018

heel discreet en anoniem. testbox uitleg is super simpel en eenvoudig uitgelegd en te doen. Opsturen en de dag erna de code invullen op de site voor de uitslag. Werkt perfect!

Rated 5 out of 5
18 juli 2018

Ja! Ben erg tevreden en het proces is zeer snel gegaan. Nog geen 30 uur later en ik heb de uitslag al. En erg fijn dat het zo professioneel gedaan wordt.

Rated 5 out of 5
18 juli 2018

Ja, snel en anoniem

testalize .me
Rated 5 out of 5
18 juli 2018

Ja

testalize .me
Rated 3 out of 5
18 juli 2018

It was quite slow actually, taking about 8 days, so I was a bit worried. but overall very easy and understandable.

testalize .me

Antwoord van testalize.me NL

Thanks for the review. Could you let us know from where the ‘retourbox’ was sent?

Rated 5 out of 5
17 juli 2018

Helemaal top!

testalize .me
Rated 5 out of 5
17 juli 2018

Goede service en goed oplossing

testalize .me
Rated 5 out of 5
17 juli 2018

Snel getest. Alle ggds zouden dit moeten deon

Rated 4 out of 5
17 juli 2018

In principe wel. Het enige wat ik niet fijn vind ik dat je de uitslag krijgt, maar hierbij geen andere informatie over jezelf. Hoe kan ik erop vertrouwen dat de uitslag die ik krijg echt bij mijn code hoort? Het zou fijn zijn om bijv. iets van info te krijgen als geslacht + leeftijd, zodat je zeker weet dat het jouw uitslag is.

Antwoord van testalize.me NL

Hartelijk dank voor je beoordeling. Je test 100% anoniem bij ons. Geslacht en leeftijd zijn simpelweg niet bekend. Er zijn meerdere controles om verwisseling tegen te gaan. Dit begint al bij het inpakken en in het aanmaken van codes, maar ook in het lab met een dubbele barcode scan. Processen zijn ISO geaccrediteerd. In totaal zijn er 4 controles op codes om zeker te zijn dat codes corresponderen. Verwisseling is daarmee onmogelijk.

Rated 5 out of 5
16 juli 2018

Snel!!!

Rated 5 out of 5
16 juli 2018

Verassend vlot en snel. Keep up the good job.

Rated 5 out of 5
15 juli 2018

Gelukkig geen soa. Fijn om thuis te testen

Rated 5 out of 5
13 juli 2018

ja uitslag is snel en de prijs valt reuze mee

testalize .me
Rated 5 out of 5
11 juli 2018

Ja

testalize .me
Rated 5 out of 5
11 juli 2018

Ja zeker, heel fijn dat de tests online besteld kunnen worden en de uitslag zo snel bekend is!!

testalize .me
Rated 5 out of 5
11 juli 2018

Ja ben tevreden dat men op deze wijze zich kan laten testen

testalize .me
Rated 4 out of 5
11 juli 2018

Jaa alleen wel prijzig

testalize .me
Rated 5 out of 5
11 juli 2018

ja

testalize .me
Rated 5 out of 5
11 juli 2018

Duidelijk en goed te doen

testalize .me
Rated 5 out of 5
10 juli 2018

JA

testalize .me
Rated 5 out of 5
10 juli 2018

Heel snel geholpen. ANtwoord op whatsapp is top!

testalize .me
Rated 5 out of 5
10 juli 2018

Tevreden. Snel in huis

testalize .me
Rated 5 out of 5
6 juli 2018

Snel geregeld. Blij met deze manier van testen

testalize .me
Rated 5 out of 5
6 juli 2018

Zeer tevreden

testalize .me
Rated 5 out of 5
3 juli 2018

Ja een hele snelle service

Rated 5 out of 5
3 juli 2018

Ja, werkt makkelijk en snel

Rated 5 out of 5
30 juni 2018

Ben zeer tevreden. Maar moet ik op meer soas worden getest?

testalize .me
Rated 5 out of 5
30 juni 2018

Heel fijn

testalize .me
Rated 5 out of 5
30 juni 2018

Heel tevreden, snel resultaat.

testalize .me
Rated 5 out of 5
28 juni 2018

Erg tevreden. Ging snel en discreet.

testalize .me
Rated 5 out of 5
28 juni 2018

Zeer tevreden. De instructie zijn duidelijk en overzichtelijk. Ontvangst van de uitslag is ook zeer snel. Ga zo door!

Rated 5 out of 5
28 juni 2018

Heel blij! Negatief!!!!

Rated 5 out of 5
28 juni 2018

Top!!

Rated 5 out of 5
28 juni 2018

Ja, het is eerlijk makkelijk en weet waar je aan toe bent

Rated 5 out of 5
27 juni 2018

Snel in hiis

testalize .me
Rated 5 out of 5
27 juni 2018

Ja

testalize .me
Rated 5 out of 5
25 juni 2018

Ja

testalize .me
Rated 5 out of 5
25 juni 2018

Ja tevreden

testalize .me
Rated 5 out of 5
23 juni 2018

Makkelijk testen en weer snel de uitslag. Waarom doen niet meer ggds dit?

testalize .me
Rated 5 out of 5
23 juni 2018

Heel tevreden

testalize .me
Rated 5 out of 5
22 juni 2018

Yes! Al heb ik wel het gevoel dat er “minder” soa’s getest worden – maar dat is niet waar geloof ik, bij de huisarts nemen ze dezelfde test af geloof ik. Toch altijd bang dat ik dan misschien een soa heb die er niet tussen zit, maar ik heb geen klachten dus moet positief blijven 😉 Ga vooral zo door!

testalize .me
Rated 5 out of 5
22 juni 2018

Zeer snel

testalize .me
Rated 5 out of 5
21 juni 2018

Zeker! Een fijne manier van werken omdat dit per post kan (en de uitslag digitaal op te vragen is). Tevens veel voordeliger dan via de huisarts!

testalize .me
Rated 5 out of 5
21 juni 2018

Sneller dan huisarts!!!

testalize .me
Rated 5 out of 5
21 juni 2018

Ja!

testalize .me
Rated 5 out of 5
20 juni 2018

Zeer snel! Ook snel antwoord op app

Rated 5 out of 5
20 juni 2018

100% aan te raden voor iedereen, snel en eenvoudig!

Rated 5 out of 5
16 juni 2018

Werkt onwijs goed! Goede simpele uitleg ook!

Rated 5 out of 5
15 juni 2018

Prima product!

testalize .me
Rated 5 out of 5
13 juni 2018

Top, snel, gebakkelijk en anoniem

testalize .me
Rated 5 out of 5
12 juni 2018

Goed opgelost. Anders een vervelend bezoek aan arts

testalize .me
Rated 5 out of 5
12 juni 2018

Ik vind het bijzonder dat het zo snel gaat.

testalize .me
Rated 5 out of 5
7 juni 2018

Snel en goede service

testalize .me
Rated 5 out of 5
7 juni 2018

Super!

testalize .me
Rated 5 out of 5
7 juni 2018

Snel, duidelijk, makkelijk

testalize .me
Rated 5 out of 5
6 juni 2018

Zeer tevreden

testalize .me
Rated 5 out of 5
6 juni 2018

Heel vlug

testalize .me
Rated 5 out of 5
6 juni 2018

ja uitslag is super snel

testalize .me
Rated 5 out of 5
5 juni 2018

Heel goede oplossing, niet meer naar huisarts. OOk stuk goedkoper

testalize .me
Rated 5 out of 5
5 juni 2018

Heel snel getest. Goede service via whatsapp

testalize .me
Rated 5 out of 5
2 juni 2018

Heel tevreden

testalize .me
Rated 5 out of 5
2 juni 2018

Geweldige service. Top concept. Erg blij mee.

testalize .me
Rated 5 out of 5
2 juni 2018

Ja

testalize .me
Rated 5 out of 5
1 juni 2018

Ik ben zeker tevreden! Woensdag mijn test weggebracht en vrijdag ochtend had ik de uitslag al. Gelukkig negatief 🙂 De service is erg goed en er werd serieus met me om gegaan. Ik ga me vanaf nu altijd hier laten testen!

testalize .me
Rated 5 out of 5
28 mei 2018

Heel fijn om zo getest te worden

testalize .me
Rated 5 out of 5
28 mei 2018

Prima!

testalize .me
Rated 5 out of 5
28 mei 2018

Duidelijk

testalize .me
Rated 5 out of 5
27 mei 2018

Snel en goed. Ook perfecte service via whatsapp

testalize .me
Rated 5 out of 5
27 mei 2018

Heel tevreden

testalize .me
Rated 5 out of 5
25 mei 2018

Blij met deze oplossing. Snel geregeld

testalize .me
Rated 3 out of 5
25 mei 2018

Ik ben tevreden over de snelheid van de test, wel vond ik de test best duur en ook vind ik dat je nadat je de uitslag een beetje aan je lot wordt over gelaten. Ik zou het prettiger hebben gevonden als testalize mij iets meer had geholpen met de daadwerkelijke behandeling van de soa.

testalize .me

Antwoord van testalize.me NL

Bedankt voor je feedback! We proberen zo veel mogelijk te sturen zodra blijkt dat je een SOA hebt. We geven eigenlijk standaard aan dat je naar je huisarts kunt maar hebben inmiddels ook huisartsen die namens ons zonder inschrijving behandelen. Zo proberen we barrières weg te nemen. Wat had je concreet graag gezien over de behandeling? Zou je ons hierover kunnen mailen? Uiteraard blijf je anoniem.

Rated 5 out of 5
25 mei 2018

Snel reacties op alle vragen!

Rated 5 out of 5
25 mei 2018

Ja

Rated 5 out of 5
22 mei 2018

Zeer snel antwoord op vragen. Test was makkelijk te doen.

Rated 5 out of 5
22 mei 2018

Ben tevrede

Rated 5 out of 5
17 mei 2018

met ze ge appt, ze hebben mij goed geholpen met bepaalde vragen!! 2e keer al hier laten testen.. TOP!!

Rated 5 out of 5
17 mei 2018

Jazeker, snelle uitslag en anoniem. Verder ook een stuk goedkoper dan wanneer je het via de huisarts laat doen. Door jullie wordt het testen meer toegankelijk gemaakt.

Rated 5 out of 5
16 mei 2018

Ben tevreden. Anoniem en snel. Vond het retour zenden wel eng. Hoe makkelijk is het die sticker los te maken.

testalize .me

Antwoord van testalize.me NL

Bedankt voor je beoordeling! Bedoel je de sticker van de retourbox? Wat vond je hier precies eng aan? Zou je ons dit kunnen laten weten?

Rated 5 out of 5
16 mei 2018

Ja, ik ben erg tevreden. Gemakkelijk, geen drempel om te laten testen en snel uitslag

testalize .me
Rated 5 out of 5
15 mei 2018

Ja, heel tevreden! Goed initiatief.

testalize .me
Rated 5 out of 5
14 mei 2018

Ja echt heel fijn dat het gewoon thuis kan, en dat je zelf je resultaten kan invullen (en dus niet wordt gebeld).

Rated 5 out of 5
14 mei 2018

Tevreden. Snel geregeld.

testalize .me
Rated 5 out of 5
14 mei 2018

Yes

testalize .me
Rated 5 out of 5
11 mei 2018

Snel antwoord op vragen

testalize .me
Rated 5 out of 5
11 mei 2018

Helemaal goed

testalize .me
Rated 5 out of 5
11 mei 2018

Ik ben tevreden. Het ging heel snel, makkelijk en anoniem. Zou fijn zijn als dit soort testen in de verzekering zouden zitten, want hij is verplicht voor het plaatsen van een spiraaltje.

testalize .me
Rated 5 out of 5
10 mei 2018

Lekker snel, makkelijk en duidelijk.

testalize .me
Rated 5 out of 5
9 mei 2018

Snelle resultaten, makkelijk, betrouwbaar en anoniem, ik was bang om naar de huisarts te gaan, dus dit was het perfecte alternatief.

testalize .me
Rated 5 out of 5
8 mei 2018

Tweede keer, en beide keren goed snel bij handeld via mail als er een vraag was

Rated 5 out of 5
7 mei 2018

heel fijn en makkelijk en anoniem

testalize .me
Rated 5 out of 5
7 mei 2018

het was snel en makkelijk en heel fijn dat je niet eerst alles aan een dokter moet uitleggen.

testalize .me
Rated 5 out of 5
2 mei 2018

Was super makkelijk testen en uitslag was echt snel.

Rated 5 out of 5
2 mei 2018

Ben erg blij met dit alternatief. Scheelt veel vervelende gesprekken

Rated 5 out of 5
2 mei 2018

Ja!

Rated 5 out of 5
2 mei 2018

ja, tevreden en erg handig en snel

Rated 4 out of 5
30 april 2018

De prijzen zijn vrij hoog maar verder geen klachten

testalize .me
Rated 5 out of 5
30 april 2018

Ja

testalize .me
Rated 5 out of 5
30 april 2018

Weer getest via jullie en weer goed geholpen.

testalize .me
Rated 5 out of 5
30 april 2018

Heel erg!

testalize .me
Rated 5 out of 5
30 april 2018

Yes, snel, laagdrempelig en anoniem

testalize .me
Rated 5 out of 5
24 april 2018

Heel fijn!

testalize .me
Rated 5 out of 5
24 april 2018

Handig gemakkelijk en snel

testalize .me
Rated 5 out of 5
23 april 2018

Geweldige service, super snel en discreet

testalize .me
Rated 5 out of 5
23 april 2018

snel en discreet

testalize .me
Rated 5 out of 5
23 april 2018

Ja

testalize .me
Rated 5 out of 5
23 april 2018

Zeer tevreden over de drugstest. Officiele rapport aangevraagd en ook gekregen. Mooi bedrijf met goede service.

Rated 5 out of 5
17 april 2018

Ik ben zeer tevreden over dit concept.
Uitstekend alternatief voor de huisarts, en je hebt de uitslag zelfs sneller binnen dan de huisarts/GGD. Ook is het de helft goedkoper.
Daarnaast volledig anoniem.
Ik kan iedereen dit van harte aanbevelen.

Rated 5 out of 5
16 april 2018

Heel erg tevreden

Rated 5 out of 5
16 april 2018

Geen last van schaamte meer

Rated 5 out of 5
15 april 2018

super dat je zelf online kan checken naar de uitslag

testalize .me
Rated 5 out of 5
15 april 2018

Ja. Keep up the good work

testalize .me
Rated 5 out of 5
15 april 2018

Zeer content met deze oplossing

testalize .me
Rated 5 out of 5
11 april 2018

Ja was erg vlot en makkelijk! Vind het wel een minpunt dat als je uitslag positief is je alsnog voor medicatie naar de huisarts moet… Het zou misschien makkelijker zijn als jullie al recept kunnen uitschrijven en je alleen apotheek hoeft?

testalize .me

Antwoord van testalize.me NL

Bedankt voor je beoordeling! Een recept uitschrijven mag alleen door een arts gedaan worden. Wij werken samen met artsen door heel Nederland die ook zonder inschrijving behandelen maar vooralsnog is dit (helaas) wel de route die je moet volgen.

Rated 5 out of 5
11 april 2018

Ja, makkelijk in gebruik en snel resultaat.

testalize .me
Rated 5 out of 5
10 april 2018

Snel, eenvoudig en duidelijk. Prima dus

Rated 5 out of 5
9 april 2018

Prettig snel en anoniem uitslag.

testalize .me
Rated 5 out of 5
9 april 2018

Ja

Rated 5 out of 5
9 april 2018

Ja werkt goed

Rated 5 out of 5
6 april 2018

Heel tevreden

testalize .me
Rated 5 out of 5
6 april 2018

Ja ik ben tevreden. Ik vind het enorm fijn dat dit anoniem kan. En je hoeft tenminste niet voor naar een huisarts, waarvan het meestal wel dagen duurt voor je terecht kan en dan moet je ook nog lang wachten op de uitslag. Ik had anders aanstaande maandag pas naar de huisarts gekund, ik had afgelopen dinsdag gebeld. Maar toch maar besloten om de test te bestellen op de dinsdag, woensdagmiddag kreeg ik de test binnen, daarna gelijk op de post gedaan. Het is nu donderdag, een dag later, op dit moment 22:50 uur en ik dacht, laat ik eens inloggen en ja hoor, de uitslag is negatief. Dus ik ben blij, geen SOA.

testalize .me
Rated 5 out of 5
5 april 2018

Snel geregeld

Rated 5 out of 5
5 april 2018

Helemaal tevreden

Rated 5 out of 5
5 april 2018

De verzending en uitleg op de bijsluiter zijn prima. Ook de resultaten waren zeer snel beschikbaar.

testalize .me
Rated 5 out of 5
3 april 2018

Blij met deze oplossing!

testalize .me
Rated 5 out of 5
3 april 2018

In mijn ogen betrouwbaar en fijn dat het anonym kan zonder een 3de persoon erbij te moeten betrekken. Wellicht dat de prijs wat lager kan?!

testalize .me
Rated 5 out of 5
3 april 2018

Snel en anoniem in huis.
Resultaat ook snel binnen. Idd jammer dat op het pakketje testalize staat waardoor anonimiteit van versturen iets minder wordt met name nu er steeds meer brievenbussen verdwijnen.

Antwoord van testalize.me NL

Bedankt voor je beoordeling! De retourbox wordt aangepast. We hebben deze opmerking meer gehad en wij zorgen dat het logo verdwijnt of veel kleiner wordt. Bedankt voor de feedback!

Rated 5 out of 5
1 april 2018

Heel tevreden! Anoniem, snelle service en goed thuis uit te voeren.

testalize .me
Rated 5 out of 5
30 maart 2018

Super snelle uitslag, heel fijn!

testalize .me
Rated 5 out of 5
30 maart 2018

Heel snel een uitslag ontvangen

testalize .me
Rated 5 out of 5
29 maart 2018

Snel en duidelijk

testalize .me
Rated 5 out of 5
29 maart 2018

Tevreden. Schaam me er bijna voor maar was al mijn 3e keer…

Rated 5 out of 5
29 maart 2018

ja hoor, prima fijn geholpen toen ik een vraag had ook.

Rated 5 out of 5
29 maart 2018

Snelle uitsalg

Rated 5 out of 5
28 maart 2018

Snel geleverd en snel de uitslag. Prima service!

testalize .me
Rated 5 out of 5
27 maart 2018

Ja, zeker! Het was een makkelijk proces; duidelijk en goed uitgelegd. Na het doen van de test kreeg ik de uitslag zeer snel. Ik denk haast niet dat het sneller kan!

testalize .me
Rated 5 out of 5
27 maart 2018

Ja, ik ben er heel tevreden over. Het kost veel minder geld en moeite dan als je een soatest via de huisarts doet.

testalize .me
Rated 5 out of 5
27 maart 2018

Heel tevreden! De test super snel in huis en ook snel een uitslag

testalize .me
Rated 5 out of 5
26 maart 2018

Keurig via de app antwoord gekregen. En snel getest. Blijf zo doorgaan!

testalize .me
Rated 5 out of 5
26 maart 2018

Ja ik ben heel tevreden met de manier waarop je zelf een soa test kunt doen

testalize .me
Rated 5 out of 5
24 maart 2018

Ja, hele snelle en betrouwbare uitslag.

Rated 5 out of 5
23 maart 2018

jaa ik ben erg tevreden, ik had snel de uitslag en alles is heel duidelijk

testalize .me
Rated 5 out of 5
23 maart 2018

Heel erg. Snel en makkelijk

Rated 5 out of 5
22 maart 2018

Helemaal!

testalize .me
Rated 5 out of 5
22 maart 2018

Ja snelle uitslag en werkt makkelijk

testalize .me
Rated 5 out of 5
22 maart 2018

ja heel erg tevreden. discreet, duidelijk en anoniem

testalize .me
Rated 5 out of 5
21 maart 2018

Makkelijk, anoniem en snel testen. Erg handig!

testalize .me
Rated 5 out of 5
21 maart 2018

Goed getest. Tevreden

testalize .me
Rated 5 out of 5
21 maart 2018

Prima. Ga zo door

testalize .me
Rated 4 out of 5
21 maart 2018

Positief wat betreft manier van testen en snelheid. Negatief vond ik het dat je aangeeft je pakket op afhaallocatie te willen ophalen en alsnog thuis bezorgd krijgt (door de brievenbus).

Antwoord van testalize.me NL

Bedankt voor je beoordeling! Ik vrees dat bij het bestellen het afhaalpunt niet helemaal goed is geselecteerd. De prijs verandert dan namelijk ook, dit is iets wat opvalt. Bij afhaalpunten moeten we namelijk (helaas) overgaan op pakketpost, wat 2 euro duurder is dan brievenbuspost.
Wij hebben net geprobeerd de fout te reproduceren maar wij kunnen gewoon voor een afhaalpunt kiezen. Wellicht kun je dit nog eens proberen, mocht het niet lukken laat het ons weten. Dan zorg ik dat onze technische jongens meekijken!

Rated 5 out of 5
21 maart 2018

Goedkoper en sneller dan huisarts

testalize .me
Rated 5 out of 5
21 maart 2018

Snel antwoord op vragen en snel getest. Gelukkig niets aan de hand

testalize .me
Rated 1 out of 5
21 maart 2018

Vorige week vrijdagochtend verzonden. We zijn nu dinsdagavond. Nog steeds de melding dat de analyse is gestart. 48 uur? No way!!!

Antwoord van testalize.me NL

Bedankt voor je beoordeling. De 48 uur gaan in op het moment van ontvangst. Dit staat ook zo op de site en in de bijsluiter. Een zending die je via normale post verstuurt (en dus niet via medische post) op een vrijdag hebben wij maandag pas in het lab. Dan volgt de analyse direct. Als je via medische post verzendt hebben wij de retourbox vaak sneller. Zie: https://testalize.me/verzending/
Mocht je hier nog verdere vragen over hebben neem dan even contact met ons op.

Rated 5 out of 5
20 maart 2018

Ja1

testalize .me
Rated 5 out of 5
20 maart 2018

Heel tevreden

testalize .me
Rated 4 out of 5
20 maart 2018

Prima! Al blijft de aanname dat het testen ook daadwerkelijk gebeurt en betrouwbaar is. Bij een huisarts ligt het vertrouwen toch een stukje hoger.

testalize .me

Antwoord van testalize.me NL

Bedankt voor je beoordeling! Het testen is uiterst betrouwbaar. Weet dat huisartsen en GGD van exact zelfde test gebruik maken. In de regio Eindhoven komen ze zelfs bij hetzelfde laboratorium uit.

Rated 5 out of 5
18 maart 2018

Zeer tevreden! Lage prijs, snel uitslag! Alleen de verpakking in kartonnendoosje zou ik graag anoniem willen ipv testalize erop! Ook kon ik het doosje maar net sluiten doordat ik niet alle lucht uit het zakje had laten lopen. Voor de rest geen klachten en zeer tevreden!

testalize .me
Rated 5 out of 5
18 maart 2018

heel tevreden! toegankelijk en niet al te duur

testalize .me
Rated 5 out of 5
18 maart 2018

Ik ben zeer tevreden met testalize.me. Het is anoniem en heel makkelijk zelf te regelen. Wat ik fijn vind aan online testen is dat je geen aparte afspraak hoeft te maken en je hoeft geen vragenlijst in te vullen. Daarnaast is deze test goedkoper dan als je laat testen bij een dokter.

testalize .me
Rated 5 out of 5
18 maart 2018

Ja, dit is een stuk eenvoudiger dan langs de GGD, en ik vind het het geld waard

testalize .me
Rated 5 out of 5
18 maart 2018

Ja. Snel antwoord. Test met bijsluiter was duidelijk. Wel vrij duur.

testalize .me
Rated 5 out of 5
16 maart 2018

heel tevreden! toegankelijk en niet al te duur

Rated 5 out of 5
16 maart 2018

Ik ben heel erg tevreden over testalize.me. Het is enorm gemakkelijk, betrouwbaar, snel en – ook heel belangrijk – betaalbaar. Heel fijn dat dit bestaat!

Rated 5 out of 5
16 maart 2018

Top!

Rated 5 out of 5
14 maart 2018

Heel tevreden. Geen andere aanmerkingen

testalize .me
Rated 3 out of 5
14 maart 2018

Prima, alleen niet binnen de 48 uur die beloofd was

testalize .me
Rated 5 out of 5
14 maart 2018

Heel tevreden. Ik vind het alleen jammer dat je niet kunt kiezen voor ik geloof syfilis. Of iig had ik er bij de huisarts nog een derde standaard bij met hetzelfde staafje. Misschien dat je voor ietsje meer geld die optie er ook bij kunt doen? Verder heel fijn goedkoop, anoniem en snel.

testalize .me

Antwoord van testalize.me NL

Bedankt voor de beoordeling! Er wordt gewerkt aan een test voor HIV en Syfilis. Maar dit zijn geen testen die je kunt doen met hetzelfde wattenstaafje. Het gaat om een bloedtest. Idealiter test je je met 1 of 2 druppels bloed.

Rated 5 out of 5
13 maart 2018

Snel resultaat en makkelijk te gebruiken

testalize .me
Rated 5 out of 5
13 maart 2018

Heel erg

testalize .me
Rated 5 out of 5
13 maart 2018

Ik vind het geweldig dat testalize.me bestaat; het verlaagd “drempelvrees” bij vele met name door anonimiteit. Het is snel, makkelijk zelf te testen, en vooral overzichtelijk m.b.t. de instructies en de website. Ik moet daarbij wel zeggen dat het toch een vreemd gevoel blijft omdat, je je eigen urine door een brievenbus gooit. Ik wil het niet vergelijken met een huisartpost maar, ik denk wel dat het komt door het feit dat er geen gezicht bij is; je stuurt je urine als het ware naar “onbekend gebied” om maar even te zeggen. Persoonlijk denk ik dat dit wel een aspect kan zijn dat wellicht wat meer aandacht verdiend waardoor het wat meer vertrouwen kan winnen of, enigzins geruststelling kan brengen.

Antwoord van testalize.me NL

Hartelijk dank voor jouw uitgebreide beoordeling! Wij nemen jouw opmerking mee. We gaan onderzoeken of we dit in de bijsluiter moeten gaan beschrijven.

Rated 5 out of 5
12 maart 2018

Heel tevreden. Snelle reacties op emails!!!

testalize .me
Rated 5 out of 5
12 maart 2018

Ja, zeer goede en discrete service!

testalize .me
Rated 5 out of 5
10 maart 2018

Zeer tevreden

Rated 5 out of 5
8 maart 2018

Heel netjes geholpen. De test was niet goed gegaan, te weingi materiaal… Misschien had ik iets niet goed gedaan maar ik kreeg keurig een nieuwe test gratis.

testalize .me
Rated 5 out of 5
8 maart 2018

Top! Snel, anoniem en fijn te gebruiken. Zou het zo aanraden!

testalize .me
Rated 5 out of 5
7 maart 2018

Ja

testalize .me
Rated 5 out of 5
7 maart 2018

Heel tevreden. Snelle uitslag!

testalize .me
Rated 4 out of 5
7 maart 2018

Prima zet alleen website even op Code briefje is makkelijker

Antwoord van testalize.me NL

Dank je wel voor deze feedback. Wij zullen dit meenemen! Ik denk dat dit inderdaad een goede toevoeging is.

Rated 5 out of 5
6 maart 2018

Getest met korting en gelukkig niets gevonden. Blij dus

Rated 5 out of 5
5 maart 2018

Zeer tevreden. Zeker omdat het anoniem is en erg laagdrempelig.

Rated 5 out of 5
5 maart 2018

Heel makkelijk in gebruik en snelle uitslag. Helemaal top!

testalize .me
Rated 5 out of 5
5 maart 2018

Ja, super. Snel resultaat, makkelijk te gebruiken.

testalize .me
Rated 5 out of 5
4 maart 2018

ik ben tevreden, alleen kan je nergens makkelijk vinden hoe groot % de betrouwbaarheid is van de test.

Antwoord van testalize.me NL

Hartelijk dank voor je beoordeling. We hebben de betrouwbaarheid beschreven op deze pagina: https://testalize.me/kwaliteit/. Mocht je daar vragen over hebben dan horen we het graag!

Rated 5 out of 5
1 maart 2018

Helaas niet de eerste keer dat ik moest testen maar dit werkt erg goed. Veel beter dan huisarts

testalize .me
Rated 5 out of 5
1 maart 2018

Zeer snelle service via whatsap. De test werkt makkelijk.

testalize .me
Rated 5 out of 5
1 maart 2018

Ja! Heel tevreden. Super makkelijk en fijn dat het anoniem is. Heb het zelfs doorverteld aan m’n huisarts dat het via jullie net zo betrouwbaar is en een stuk goedkoper!

Rated 5 out of 5
27 februari 2018

Heel erg

testalize .me
Rated 5 out of 5
27 februari 2018

Fijne oplossing!

testalize .me
Rated 4 out of 5
26 februari 2018

De uitslag duurde langer. Maar keurig werd ik op de hoogte gehouden. Die vertraging is jammer. Maar de betrouwbaarheid is het belangrijkst en die stond niet op het spel

testalize .me
Rated 5 out of 5
26 februari 2018

Erg goed geholpen via whatsapp. Uitslag gelukkig negatief

testalize .me
Rated 5 out of 5
22 februari 2018

Ik vine het een heel goed Idee

Rated 5 out of 5
22 februari 2018

Ja! Ben er alleen nog niet over uit of het echt heel betrouwbaar is. Ik ben nu getest en heb niks. Betekend dat ook echt dat ik clean ben? Of is de GGD dan toch betrouwbaarder.

Antwoord van testalize.me NL

Dank je voor je beoordeling. De test is identiek aan die van huisarts of GGD. Het gaat om hetzelfde lab onderzoek. Enkele GGD’s maken inmiddels ook gebruik van onze test.

Rated 5 out of 5
21 februari 2018

Snel antwoord op mijn vragen!

Rated 3 out of 5
21 februari 2018

Uitslag duurde te lang. Keurig te woord gestaan en dit kan gebeuren. Ik vond het wel jammer.

Rated 5 out of 5
19 februari 2018

Top!

testalize .me
Rated 5 out of 5
16 februari 2018

Ja. Tevreden!

testalize .me
Rated 5 out of 5
15 februari 2018

Heel tevreden

testalize .me
Rated 5 out of 5
15 februari 2018

Top bedrijf. Men heeft me zelfs een nieuw pakketje gratis gestuurd, omdat ik iets verkeerds deed. Chapeau. En……ik was blij met de uitslag.