Reviews.

Na het opvragen van de uitslag vragen wij onze gebruikers om ons te beoordelen. Die beoordelingen vind je hier terug.

5,0 score
30 december 2017

Ja, erg tevreden

testalize .me
5,0 score
29 december 2017

Heel erg blij. Vooral met de uitslag 🙂 Maar zeker tevreden over de manier van werken.

testalize .me
5,0 score
29 december 2017

Zeker

testalize .me
5,0 score
29 december 2017

Ja hoor

testalize .me
5,0 score
29 december 2017

Zeer content met deze test!!

testalize .me
5,0 score
27 december 2017

Uitslag duurde wat langer door kerst. Net jammer maar ik snap het natuurlijk wel. Gelukkig niets aan de hand!

testalize .me
5,0 score
27 december 2017

Tevreden!

testalize .me
5,0 score
22 december 2017

Niets de eertte keer dat ik moest testen… Helaas. Wel eerste keer via jullie. Dat bevalt prima!

testalize .me
5,0 score
22 december 2017

Zeker tevreden

testalize .me
5,0 score
22 december 2017

Ja snelle levering, snelle reactie op vragen en duidelijke informatie op de website, en je kunt aan de website zien dat het betrouwbaar is

testalize .me
4,0 score
22 december 2017

Tests zijn snel binnen en de anonimiteit bij het opsturen top. Heel tevreden. Ik zou alleen bij het pakketje dat je terugstuurt, liever zien dat ‘testalize.me’ niet op het pakketje vermeld staat. Doordat de naam testalize.me voor zich spreekt, zorgt dit voor een stuk mindere anonimiteit.

testalize .me
5,0 score
18 december 2017

Ik ben snel getest op soa’s waar ik normaal bij de ggd op kon testen. Dit was altijd gratis, helaas niet meer. Jullie bieden een goed alternatief!

Anonymous
5,0 score
18 december 2017

Goed

Anonymous
4,0 score
16 december 2017

De uitslag was er niet binnen 48 uur, maar alsnog vind ik het fijn dat deze optie er wel is.

Anonymous
5,0 score
15 december 2017

Fijn om op deze manier te kunnen testen

testalize .me
5,0 score
15 december 2017

Goede prijs, snelle service

testalize .me
5,0 score
14 december 2017

Heel snel kunnen testen. Huisart wilde jullie ook graag gaan gebruiken

Anonymous
5,0 score
13 december 2017

Tevreden

testalize .me
5,0 score
12 december 2017

Heel erg

Anonymous
5,0 score
12 december 2017

Tevreden

Anonymous
5,0 score
11 december 2017

Heel erg tevreden, hoop dat het 100 procent klopt.

Anonymous
5,0 score
11 december 2017

Ja heel fijn dat je deze test thuis kan doen en binnen 72 uur de uitslag hebt !

testalize .me
5,0 score
9 december 2017

I got tested and tested negative.
The instructions were in Dutch, which is logical when you buy a product in the Netherlands. But it’s understandable for me as well. I liked being tested this way.

Anonymous
5,0 score
9 december 2017

GOED

Anonymous
5,0 score
9 december 2017

Goed geholpen

Anonymous
5,0 score
7 december 2017

Ja!

testalize .me
5,0 score
7 december 2017

Absoluut tevreden!

testalize .me
4,0 score
6 december 2017

Ja, makkelijk en simpel concept. Vondwat er allemaal in de verpakking zat nog een beetje verwarrend eerst, maar snapte wel hoe het concept in elkaar stak en dat je met de bijsluiter die jullie aanleveren dat het een stuk makkelijker is. Verder tevreden

testalize .me
5,0 score
6 december 2017

De test werkt heel makkelijk en is snel in huis. Ook de uitslag duurde niet lang maar hier zat bij mij helaas wel het weekend tussen. Ik vind het opvragen heel prettig!

testalize .me
5,0 score
6 december 2017

weer makkelijk getest. Geen feedback

testalize .me
5,0 score
5 december 2017

Zeer tevreden

Anonymous
5,0 score
4 december 2017

Snel in huis

Anonymous
5,0 score
4 december 2017

ja

Anonymous
5,0 score
3 december 2017

Goede service

testalize .me
5,0 score
3 december 2017

Tevreden

testalize .me
5,0 score
2 december 2017

Nu voor tweede maal getest. gelukkig niets aan de hand. Ben dus tevreden

Anonymous
5,0 score
2 december 2017

Snel kunnen testen. Je vraagt je af waarom ze bij de ggd een wachtlijst hebben

Anonymous
5,0 score
2 december 2017

goed

Anonymous
5,0 score
29 november 2017

Zeer tevreden

Anonymous
5,0 score
29 november 2017

Zeer tevreden

testalize .me
5,0 score
29 november 2017

Goed!

testalize .me
5,0 score
29 november 2017

Dit is voor mij de enige manier om te testen. Ik mag niet naar ggd en zou niet zomaar naar mijn eigen huisarts gaan. Gelukkig niets aan de hand.

testalize .me
5,0 score
28 november 2017

Lekker makkelijk

testalize .me
5,0 score
27 november 2017

Binnen paar minuten geholpen. Test was snel in huis (of bij primera) en de uitslag duurde ook niet lang. Tevreden

testalize .me
5,0 score
27 november 2017

Snel en anoniem

Anonymous
5,0 score
25 november 2017

ja. geen opmerkingen

testalize .me
5,0 score
25 november 2017

Perfect! Via de ggd in Breda deze test gekregen. Geen gedoe, hopelijk niet nog eens nodig maar dit was heel prettig testen

testalize .me
5,0 score
25 november 2017

Snel geholpen via whatsapp en de test was de volgende dag al in huis. Het testen zelf is makkelijk en ook het opvragen van de uitslag werkt erg goed.

testalize .me
5,0 score
24 november 2017

Zeer tevreden

testalize .me
5,0 score
24 november 2017

Tevreden

testalize .me
5,0 score
23 november 2017

Ja, heel tevreden! Snelle uitslag.

Anonymous
5,0 score
22 november 2017

Via de ggd in breda kreeg ik jullie test. Erg fijn om zo te kunnen testen

Anonymous
5,0 score
22 november 2017

Tevreden!

Anonymous
5,0 score
19 november 2017

Fantastisch fijn

testalize .me
5,0 score
19 november 2017

Snel en goed

testalize .me
5,0 score
16 november 2017

Top! Waarom doen niet meer GGD’s dit? Scheelt heel veel gedoe

testalize .me
5,0 score
16 november 2017

Snel uitslag. Op mijn mails heel snel antwoord

testalize .me
5,0 score
16 november 2017

JA

testalize .me
5,0 score
14 november 2017

Zeer prettig om getest te worden op de manier die je zelf wilt. De communicatie verliep extreem vlot!

testalize .me
4,0 score
14 november 2017

ja maar had graag een mailtje gehad dat de uitlslag al bekend was

testalize .me
5,0 score
13 november 2017

Ja ben zeer tevreden erover

testalize .me
5,0 score
13 november 2017

Ja, het is erg snel en makkelijk te doen!

testalize .me
5,0 score
11 november 2017

Snel getest. Mag altijd goedkoper. Maar bij mijn huisarts was de test nog duurder

testalize .me
5,0 score
11 november 2017

Ja

testalize .me
5,0 score
9 november 2017

Ik ben heel erg tevreden over de snelle levering van mijn SOA test en de snelle verwerking en uitslag ervan. Ik heb er ook vertrouwen in dat de uitslag betrouwbaar is. Daarnaast had ik toen ik mijn test ontving nog een vraag, deze heb ik via de mail gesteld en deze werd binnen een paar minuten beantwoord, geweldig! Het enige puntje dat ik wel wat jammer vind, is dat de test maar op twee soorten SOA’s test en niet op meerdere veelvoorkomende SOA’s.

testalize .me
5,0 score
9 november 2017

Super chil

testalize .me
5,0 score
8 november 2017

Snel bezorgd en testen is makkelijk geweest

Anonymous
5,0 score
8 november 2017

Makkelijk en goedkoop

Anonymous
5,0 score
7 november 2017

Discreet en makkelijke procedure…alleen vanuit belgie duurt het wel even langer dan 48u

testalize .me
5,0 score
6 november 2017

Heel erg. Blij dat ik zo getest kon wordne

testalize .me
5,0 score
6 november 2017

Ja het is heel fijn dat je het gewoon thuis kan doen, en daarna opsturen!

testalize .me
5,0 score
3 november 2017

Goed geholpen via whatsapp. Testen was gemakkelijk

testalize .me
4,0 score
3 november 2017

Ja, wel een beetje aan de prijzige kant. Trichomas mocht ook wel bij de dubbele test.

testalize .me
5,0 score
3 november 2017

Netjes geholpen en snel getest

testalize .me
5,0 score
3 november 2017

Samen met een vriendin getest. Fijn dat we korting kregen. En gelukkig allebei niets aan de hand

testalize .me
5,0 score
3 november 2017

Snel klaar

testalize .me
5,0 score
31 oktober 2017

Heel fijn om gewoon je te kunnen testen zonder afspraken te maken, er een bak geld van je eigen risico af gaat of aan je huisarts te moeten vertellen dat je weer lekker onvoorzichtig bent geweest. De stap om je te laten testen is veel kleiner.

Anonymous
5,0 score
31 oktober 2017

Totaal verrast dat ik op deze manier kon testen. Maar wat is dit goed! Gelukkig negatief getest!

Anonymous
5,0 score
30 oktober 2017

Goed gegaan. Snel ook.

testalize .me
5,0 score
30 oktober 2017

Ja heel goed, Alleen langer duren ivm weekend dat is dan weer jammer

testalize .me
5,0 score
29 oktober 2017

Heel tevreden

testalize .me
5,0 score
29 oktober 2017

Fijne methode om getest te worden.

testalize .me
5,0 score
28 oktober 2017

ja! alles is prima prima verlopen. geen klachten

testalize .me
5,0 score
27 oktober 2017

Heel snel antwoord! Ik twijfelde of mijn nummers met elkaar correspondeerden (als IT’er vond ik dat interessant) maar het bleek keurig te kloppen met een code ter controle op het eind. Goed gedaan! En de uitslag was snel binnen.

testalize .me
5,0 score
27 oktober 2017

Zeer tevreden! Hopelijk niet nogmaals nodig maar als dit toch het geval is kom ik zeker bij jullie terug

testalize .me
5,0 score
26 oktober 2017

Best wel blij met deze oplossing 🙂

Anonymous
5,0 score
25 oktober 2017

Zeer tevreden.

testalize .me
5,0 score
24 oktober 2017

Goed en snel

Anonymous
5,0 score
24 oktober 2017

Top

Anonymous
5,0 score
23 oktober 2017

Goede oplossing voor een vervelend traject. Ik ben blij dat de GGD hier kiest voor een zelftest

Anonymous
5,0 score
22 oktober 2017

Helemaal!

testalize .me
5,0 score
20 oktober 2017

Weer snel getest. En gelukkig niets gevonden

testalize .me
5,0 score
20 oktober 2017

Content. Absoluut.

testalize .me
5,0 score
19 oktober 2017

Sneller getest dan normaal. De ggd moet dit blijven doen!

Anonymous
5,0 score
19 oktober 2017

Helemaal tevreden

Anonymous
5,0 score
18 oktober 2017

Ja! Super tevreden. En heel leuk om het proces te zien. Erg professioneel. Plus de test kwam binnen de 72 uur online.

testalize .me
5,0 score
18 oktober 2017

Goed geholpen. Snel uitslag. En gelukkig klaar, niet naar mijn huisarts

testalize .me
5,0 score
18 oktober 2017

Dit is wel wat sneller dan ik gewend ben. Fijn dus! betalen doe je toch

testalize .me
5,0 score
17 oktober 2017

goed

Anonymous
5,0 score
17 oktober 2017

Snel en anoniem. Tevreden

Anonymous
5,0 score
17 oktober 2017

Ja prima

Anonymous
5,0 score
16 oktober 2017

Anoniem gebleven. Dat is mij zeker 39 euro waard. Ik snap zelf oprecht niet wat de ggd nog doet. Waarom doen zij dit niet?

testalize .me
5,0 score
16 oktober 2017

Ja. Top!

testalize .me
5,0 score
16 oktober 2017

Discreet en snelle uitslag

testalize .me
5,0 score
14 oktober 2017

Super eenvoudig

Anonymous
5,0 score
12 oktober 2017

ja

testalize .me
5,0 score
12 oktober 2017

Tevreden gebruikers hier. Met 2en getest en niets aan de hand. Toch lekker om het huis niet uit te hoeven!

testalize .me
5,0 score
11 oktober 2017

De test is zeer gemakkelijk en snel zelf te doen. En anoniem van aard.
Misschien een idee om het pakket uit te breiden met tests van de overige soa’s.

testalize .me
5,0 score
11 oktober 2017

Snel!

Anonymous
5,0 score
11 oktober 2017

Ja. Anoniem vind ik niet eens zo belangrijk, maar vooral het gemak en snelheid zijn zeer goed

Anonymous
5,0 score
11 oktober 2017

Voor mij was dit de enige manier om getest te worden. De ggd verwijst doodleuk verder en mijn eigen arts ga ik niet naartoe.

Anonymous
5,0 score
10 oktober 2017

Ja anoniem

testalize .me
5,0 score
10 oktober 2017

snel getest

testalize .me
5,0 score
9 oktober 2017

ja!

testalize .me
5,0 score
9 oktober 2017

Nu al 2 keer getest met jullie. Blijft een goede manier om niet naar huisarts te hoeven.

testalize .me
5,0 score
9 oktober 2017

Heel erg.

testalize .me
5,0 score
6 oktober 2017

Heel erg!

testalize .me
5,0 score
6 oktober 2017

Snel en betrouwbaar, geen geloop naar je huisarts en/of vervelende vragen beantwoorden

testalize .me
5,0 score
5 oktober 2017

Na meerdere keren bij de GGD geweest te zijn moest ik nu op zoek naar een alternatief. Kennelijk mag je als je 26 bent niet meer naar de GGD. Het alternatief heb ik gevonden! Fantastisch gedaan!

testalize .me
5,0 score
5 oktober 2017

Ja

Anonymous
5,0 score
4 oktober 2017

Zeer tevreden. Het hele proces van aanschaffen van de test, de test zelf, het verzenden en de uitslag gaat prima met goede uitleg.

testalize .me
5,0 score
4 oktober 2017

Ja. Geen feedback

Anonymous
5,0 score
3 oktober 2017

We hebben ons allebei getest en gelukkig allebei clean. Volgens mij zijn we goedkoper uit dan de huisarts. En hoe dan ook met ontspannen op deze manier.

testalize .me
4,0 score
3 oktober 2017

Ja. Wel een dagje later uitslag. Weekend denk ik. Maar fijn om zo te testen

testalize .me
5,0 score
2 oktober 2017

Ik kan alleen maar blij zijn. Geen soas en gelukkig niet naar huisarts gehoeven

testalize .me
5,0 score
2 oktober 2017

tevreden

testalize .me
5,0 score
2 oktober 2017

Heel snel in huis en de uitslag had ik binnen 36 uur. Fantastisch natuurlijk, volgens mij moeten meer GGD’s deze test gaan uitdelen. Mijn vriendin uit Rotterdam voelde zich gediscrimineerd 🙂

testalize .me
5,0 score
29 september 2017

Ja, snelle bezorging en snelle uitslag!

Anonymous
5,0 score
29 september 2017

Ik ben tevreden

Anonymous
5,0 score
29 september 2017

Helemaal!

Anonymous
5,0 score
29 september 2017

Heel tevreden! Duidelijke gebruiksaanwijzing en makkelijke procedure

Anonymous
5,0 score
29 september 2017

Absoluut tevreden! Fijne oplossing

testalize .me
5,0 score
28 september 2017

Goed geholpen via de app en de test was makkelijk te doen. Helemaal blij dus

testalize .me
5,0 score
28 september 2017

Zeker!

Anonymous
5,0 score
26 september 2017

Handige test, snel en via internet uitslag.

testalize .me
5,0 score
26 september 2017

Ja. Handige simpele test, en via internet snelle feedback.

testalize .me
5,0 score
25 september 2017

Ik ben enorm blij met dit product. Niets zo vervelend als moeten wachten totdat je geholpen kunt worden. Dan betaal ik liever iets om direct te kunnen testen. Volgens mij heeft de GGD een probleempje als jullie bekender worden…

testalize .me
5,0 score
25 september 2017

Goed

testalize .me
5,0 score
25 september 2017

Heel goed

testalize .me
5,0 score
21 september 2017

Heel erg

Anonymous
5,0 score
21 september 2017

Heerlijk om anoniem te kunnen bliven

Anonymous
5,0 score
20 september 2017

Perfect! Makkelijk en anoniem.

testalize .me
5,0 score
20 september 2017

Fijn dat dit mogelijk is. Lagere kosten en geen gênant bezoek aan de huisarts nodig.

Anonymous
5,0 score
20 september 2017

Heel erg!

testalize .me
5,0 score
19 september 2017

Testen was gemakkelijk en volgens mij ging dit op dezelfde manier als bij de ggd. De uitslag had ik snel. Dus helemaal tevreden

testalize .me
5,0 score
19 september 2017

fijne test. Geen opmerkingen

testalize .me
5,0 score
19 september 2017

Snel geholpen via de app. Perfecte service en goede test

testalize .me
5,0 score
17 september 2017

Ja

testalize .me
5,0 score
17 september 2017

Heel erg. Goed alternatief voor huisarts.

testalize .me
5,0 score
14 september 2017

Tevreden

testalize .me
5,0 score
14 september 2017

Goeie service. Mijn test was zoek en ik heb netjes een nieuwe gekregen!

testalize .me
5,0 score
14 september 2017

Ik ben heel erg tevreden. Ik laat me altijd bij de huisarts (en toen ik jonger was bij de GGD) testen. Ik was erg sceptisch over dit soort testen. Vertrouwde dat niet. Zag reclame van jullie hangen in een wc en werd nieuwsgierig. Jullie gewoonweg perfecte website gaf de doorslag. Als communicatieadviseur kan ik zeggen: mijn complimenten. Op elk gebied van zeer hoog niveau: tekstueel (foutloos, begrijpelijk en eenvoudig beschreven en to the point), goede vormgeving. Test ontvangen: stappenplan heel duidelijk. Kaartje met code ook top. Daar word ik blij van. En met de negatieve uitslag natuurlijk nog meer 🙂 Enige verbeterpunt die ik kan verzinnen is een melding geven als de uitslag nog niet bekend is, nu gebeurde er niets en zag je eigenlijk het blauwe blokje met ‘negatief’. Dit kan verwarrend zijn. Ik zal me hier zeker weer testen mocht dat nodig zijn en zal jullie bedrijf aan vriendinnen aanraden. Succes! (Complimenten mogen doorgegeven worden hoor)
Groet, M, 34 jaar, Amsterdam

Anonymous
5,0 score
13 september 2017

Heel erg tevreden!

testalize .me
5,0 score
12 september 2017

Perfect! Snel in huis en snel mijn uitslag. Meer GGD’en moeten deze test inzetten

testalize .me
5,0 score
12 september 2017

Heel erg makkelijk en duidelijk

testalize .me
5,0 score
11 september 2017

Ja!

Anonymous
5,0 score
11 september 2017

Heel erg. Mijn huisarts wil jullie ook gaan gebruiken om mensen anoniem te kunnen helpen

testalize .me
5,0 score
11 september 2017

Prima oplossing!

Anonymous
5,0 score
9 september 2017

Ja ik ben erg tevreden uitslag was snel en alles is anoniem

testalize .me
5,0 score
8 september 2017

Ja, een snel en makkelijk alternatief voor de Ggd/huisarts

Anonymous
4,0 score
8 september 2017

Ben erg tevreden. De uitslag was er wel iet later dan gepland. Maar via whatsapp ben ik zeer snel en goed geholpen

testalize .me
5,0 score
8 september 2017

We hebben met zn tweeen getest en gelukkig allebei negatief. Scheelt geld en het gedoe bij de huisarts

testalize .me
5,0 score
7 september 2017

De uitslag was er al snel. Gelukkig geen soa bij me gevonden!

Anonymous
5,0 score
7 september 2017

Goed!

Anonymous
5,0 score
5 september 2017

Helemaal! Niets zo ongemakkelijk als bij de poli van de GGD te moeten zitten. Nee hoor, geef mij maar de thuistest!

testalize .me
5,0 score
5 september 2017

Inmiddels al 2 keer getest. Werkt voor mij heel erg prettig

Anonymous
5,0 score
5 september 2017

Prima!

Anonymous
5,0 score
4 september 2017

Heel erg. Ik ben snel getest zonder dat ik naar mijn huisarts hoefde. En dit doe je niet graag voor een soatest natuurlijk. De uitslag was op te vragen met een code, ik had een mailtje verwacht. Maar ik besef me nu dat ik dan niet anoniem zou zijn 🙂 Die code is dus goed!

Anonymous
5,0 score
4 september 2017

Snel in huis! Zeker tevreden

testalize .me
5,0 score
4 september 2017

Jep, werkwijze was top en snel antwoord.

testalize .me
5,0 score
1 september 2017

Ja

testalize .me
5,0 score
1 september 2017

Heel erg. Snel via whatsap geholpen en gelukkig niets aan de hand!!!

testalize .me
5,0 score
31 augustus 2017

Zeker!

testalize .me
5,0 score
31 augustus 2017

Ja, snelle uitslag!

Anonymous
5,0 score
31 augustus 2017

Heel fijn om zo geholpen te kunnen worden. Dus ja, absoluut tevreden

testalize .me
4,0 score
30 augustus 2017

Ja. Gelukkig niets aan de hand

testalize .me
5,0 score
29 augustus 2017

Ja. Geen suggestie

Anonymous
5,0 score
29 augustus 2017

Snel! De ggd doet letterlijk weken langer over

Anonymous
5,0 score
28 augustus 2017

Heel makkelijk op deze manier!

Anonymous
5,0 score
28 augustus 2017

Snel gedaan dit! Helemaal tevreden

Anonymous
5,0 score
26 augustus 2017

Heel tevreden! Vooral vanwege snel resultaat en anonimiteit.
Als het iets goedkoper kon, zou het nog beter zijn.

testalize .me
5,0 score
26 augustus 2017

Zeer tevreden. Snelle, discrete levering, snel en een overzichtelijke uitslag.

testalize .me
5,0 score
25 augustus 2017

Ja. Heel fijn dat ik dit zelf thuis kon doen. Ik zag op tegen de huisarts.

testalize .me
5,0 score
24 augustus 2017

Ik ben erg tevreden over de bezorging en behandeling. Erg netjes en duidelijk. Volgende keer misschien een mail sturen met; he je uitslag is binnen. Dit zou denk ik een handige optie zijn. En wat meer filmpjes over het laboratorium, heb er tot nu toe 1 kunnen vinden via girlz.nl. Zo kwam ik bij jullie terecht. gr 20 jarig meisje

testalize .me
5,0 score
23 augustus 2017

Prima dienst

Anonymous
5,0 score
23 augustus 2017

Ja. Geen verbeterpunten

Anonymous
5,0 score
21 augustus 2017

Dank jullie wel. Ik ben erg goed geholpen en dit keer veel goedkoper dan bij de huisarts! Daar moest ik de vorige keer 130 euro betalen!!!

Anonymous
5,0 score
21 augustus 2017

Prima!

testalize .me
5,0 score
20 augustus 2017

Zeker tevreden. Snel getest

testalize .me
5,0 score
18 augustus 2017

Snelle service: zowel in bestelling, bezorging en testuitslag!

testalize .me
5,0 score
18 augustus 2017

Helemaal happy!

testalize .me
5,0 score
18 augustus 2017

JA prima, ga zo door!

testalize .me
5,0 score
17 augustus 2017

Heel erg

Anonymous
5,0 score
16 augustus 2017

Netjes te woord gestaan en snel kunnen testen. Nog voor mijn vakantie!

testalize .me
5,0 score
16 augustus 2017

Heel erg! Niets om ontevreden over zijn!!!

testalize .me
4,0 score
15 augustus 2017

Ik moest mailen voor de uitslag en deze stond daarna netjes online. Maar een fantastische dienst!

testalize .me
5,0 score
14 augustus 2017

Samen getest en gelukkig allebei niets aan dehand

testalize .me
5,0 score
14 augustus 2017

Heel prettig. Ik wilde absoluut niet naar mijn huisarts!

Anonymous
5,0 score
12 augustus 2017

Top!

Anonymous
5,0 score
11 augustus 2017

Ja! Scheelt een vervelend bezoek

Anonymous