Reviews.

Na het opvragen van de uitslag vragen wij onze gebruikers om ons te beoordelen. Die beoordelingen vind je hier terug.

Rated 4 out of 5
18 november 2020

Makkelijk af te nemen en snel de resultaten van de test

Rated 3 out of 5
16 november 2020

ik kreeg geen melding dat mijn uitslagen bekend zijn

Antwoord van testalize.me NL

Bedankt voor je review. Wij sturen geen meldingen, de testen zijn immers anoniem. Wij hebben geen email of telefoonnummer van je. Je kunt wel zelf aangeven een mailtje te willen ontvangen als je uitslag klaar is. Maar dan moet je ook zelf jouw emailadres koppelen aan jouw code. Zie: https://testalize.me/uitslag/

Rated 5 out of 5
15 november 2020

Ik ben tevreden. Het is gemakkelijk om het zelf te doen en ook om op te sturen. Uitslag krijg je goed binnen

Rated 5 out of 5
14 november 2020

Anonimiteit, discreet, zeer snelle uitslag

Rated 5 out of 5
13 november 2020

duimpje omhoog.

Rated 4 out of 5
12 november 2020

.

Rated 4 out of 5
11 november 2020

Ja ben blij! Snel en simpel

Rated 5 out of 5
11 november 2020

Je krijgt lekker snel de uitslag helemaal top!

Rated 5 out of 5
10 november 2020

Zeker

Rated 5 out of 5
10 november 2020

Top

Rated 4 out of 5
10 november 2020

Fijn dat het snel en anoniem kan ipv eerst naar de huisarts te moeten!

Rated 5 out of 5
9 november 2020

Eenvoudige test en supersnelle uitslag!

Rated 5 out of 5
9 november 2020

Ja

Rated 4 out of 5
9 november 2020

Top

Rated 5 out of 5
9 november 2020

Ik maak voor het eerst gebruik van jullie diensten en weet daarom nog niet hoe betrouwbaar de uitslag is. Dus ik heb een goede beoordeling gebaseerd omdat ik heb gekregen wat jullie beloofden op de website.

Rated 5 out of 5
9 november 2020

Heel tevreden

Rated 5 out of 5
8 november 2020

Top

Anoniem
Rated 5 out of 5
7 november 2020

Heel tevreden

Anoniem
Rated 5 out of 5
24 oktober 2020

Ja zeker netjes en snel geleverd

Rated 5 out of 5
24 oktober 2020

Zeer tevreden, alleen de twijfel – omdat de uitslag negatief is – of ik wel goed samplemateriaal heb afgenomen bij mezelf.

Antwoord van testalize.me NL

Bedankt voor je review. Als we te weinig materiaal hadden aangetroffen was er geen uitslag bepaald. We kennen 3 uitslagen: positief, negatief en onbruikbaar.

Rated 4 out of 5
24 oktober 2020

.

Rated 4 out of 5
24 oktober 2020

Zeker, bestellen, testen en versturen ging erg gemakkelijk en een snelle uitslag!

Rated 5 out of 5
23 oktober 2020

Top

Rated 5 out of 5
21 oktober 2020

Super snel de uitslag binnen. Erg tevreden!

Rated 4 out of 5
14 oktober 2020

Zeker 🙂

Rated 4 out of 5
13 oktober 2020

Zeer tevreden. Eenvoudig te bestellen en op te sturen. Snelle uitslag. Top

Rated 5 out of 5
13 oktober 2020

Ja!

Rated 4 out of 5
13 oktober 2020

Ja zeker tevreden , , makkelijk discreet en snel uitslag

Rated 5 out of 5
11 oktober 2020

Zeer tevreden, snel, betrouwbaar, en gemakkelijk

Rated 4 out of 5
10 oktober 2020

Fijne service!

Rated 5 out of 5
10 oktober 2020

Super snel!

Rated 4 out of 5
9 oktober 2020

Bij de test zat geen gebruiksaanwijzing bijgesloten!

Rated 5 out of 5
9 oktober 2020

Ik ben zeker tevreden. Hopelijk is de uitslag correct maar mijn vriendin heeft zich ook laten testen bij de huisarts dan aangezien ik was gewaarschuwd.

Rated 5 out of 5
9 oktober 2020

Ja!

Rated 5 out of 5
8 oktober 2020

Tevreden!

Rated 5 out of 5
8 oktober 2020

Ja

Rated 4 out of 5
8 oktober 2020

Ich habe Testalize noch nicht getestet, aber die Website gefällt mir gut.

Rated 4 out of 5
8 oktober 2020

Yes

Rated 4 out of 5
8 oktober 2020

Jazeker

Rated 4 out of 5
8 oktober 2020

Ja

Rated 5 out of 5
8 oktober 2020

Fijn dat er op deze manier getest kan worden en zo snel de uitslag binnen is.

Rated 5 out of 5
8 oktober 2020

Erg tevreden!

Rated 5 out of 5
8 oktober 2020

Goed en snel

Rated 5 out of 5
8 oktober 2020

Snel en makkelijk!

Rated 4 out of 5
7 oktober 2020

Yes

Rated 4 out of 5
7 oktober 2020

Ben tevreden alleen is mijn vraag hoe weet ik of ik er na 2 weken vanaf ben moet ik dan weer een test kopen of ? Is het gegarandeerd weg aangezien ik niet weet hoelang ik het heb/had

Rated 4 out of 5
6 oktober 2020

Ik ben tevreden !

Rated 5 out of 5
6 oktober 2020

Zeer betrouwbaar en snelle levering!
Maandag opgestuurd en dinsdag de uitslag al ontvangen.
Dik tevreden dus!

Rated 5 out of 5
6 oktober 2020

Zeker!

Rated 4 out of 5
6 oktober 2020

Zeker voor herhaling vatbaar, snelle service!

Rated 4 out of 5
4 oktober 2020

Tevreden!

Rated 5 out of 5
4 oktober 2020

Makkelijk, snel en anoniem. Ideale combinatie!

Rated 4 out of 5
4 oktober 2020

Kan op dit moment geen klacht verzinnen. haha

Rated 4 out of 5
3 oktober 2020

Tevreden

Rated 5 out of 5
3 oktober 2020

Ja

Rated 5 out of 5
3 oktober 2020

Super tevreden! Mogen alleen wel vaker aanbiedingen zijn 😀 zoals gratis verzending

Rated 4 out of 5
2 oktober 2020

ja

Rated 5 out of 5
2 oktober 2020

Ja, ik ben erg tevreden! Snel hier thuis en snelle uitslag!

Rated 5 out of 5
2 oktober 2020

Goede uitleg, snelle verzending en na insturen heb je heel snel uitsluitsel. De laagdrempelige aanpak vind ik prettig. Bij mijn huisarts moet ik langer op duidelijkheid wachten en is het onderzoek met consult duurder.

Rated 4 out of 5
2 oktober 2020

Ik ben tevreden met jullie dienst, toch altijd beetje twijfel over de betrouwbaarheid en echtheid daar de cijfers altijd hetzelfde zijn.

Antwoord van testalize.me NL

Bedankt voor je review! Iedere test wordt uitgevoerd in ons lab en uitslagen worden geautoriseerd door een arts-microbioloog. Daarmee is de kwaliteit gewaarborgd. Maar de cijfers zoals je noemt zijn inderdaad hetzelfde. De sensitiviteit en specificiteit zijn gebonden aan het platform en het lab. Dus iedere SOA-test van testalize.me heeft diezelfde cijfers. Dat blijft zo totdat we over gaan op een nieuw platform.

Rated 4 out of 5
2 oktober 2020

Zeer tevreden

Rated 5 out of 5
1 oktober 2020

snel anoniem top

Rated 5 out of 5
1 oktober 2020

Ik ben zeker tevreden! Maar misschien ook, als dat mogelijk is, testen voor andere soa’s beschikbaar maken.

Rated 5 out of 5
1 oktober 2020

Jazeker, snel uitslag.

Rated 5 out of 5
1 oktober 2020

nvt

Rated 5 out of 5
1 oktober 2020

Super!

Rated 5 out of 5
1 oktober 2020

Jazeker, snel uitslag.

Rated 4 out of 5
1 oktober 2020

Ik vind het een fijne snelle manier om jezelf te laten testen zonder iedere keer naar de huisarts te moeten.

Rated 4 out of 5
1 oktober 2020

Tevreden

Rated 4 out of 5
1 oktober 2020

Nee, werkte top!

Rated 4 out of 5
30 september 2020

Ja

Rated 5 out of 5
30 september 2020

Top

Rated 4 out of 5
30 september 2020

ja tevreden

Rated 5 out of 5
30 september 2020

Super!

Rated 5 out of 5
29 september 2020

Ja ben super tevreden en de uitslag heb je de volgende dag al .enige min puntje is dat het altijd laat op de avond is de uitslag ps heb geen soa joepie

Rated 5 out of 5
29 september 2020

zeer tevreden met de snelle bezorging en snelle uitslag

Rated 5 out of 5
29 september 2020

Zeer tevreden.
Datgene wat tegenhoudt om een test te doen, de gênante situatie hebben jullie weggenomen. Hulde

Rated 4 out of 5
29 september 2020

Zeer tevreden. Het is ook fijn dat je snel de uitslag binnen krijgt.

Rated 5 out of 5
29 september 2020

Zeer tevreden!

Rated 5 out of 5
28 september 2020

Ja zeer tevreden, snel en gemakkelijk. Binnen 48 uur uitslag. Een aanrader.

Rated 4 out of 5
28 september 2020

Erg tevreden. Stappen waren duidelijk en de uitslag kwam snel

Rated 5 out of 5
28 september 2020

Ja ik ben tevreden

Rated 5 out of 5
28 september 2020

ja, anoniem en snel

Rated 5 out of 5
27 september 2020

Snelle service

Rated 5 out of 5
26 september 2020

Snel en duidelijk.

Rated 5 out of 5
26 september 2020

Heel gemakkelijk en super snel.

Rated 5 out of 5
26 september 2020

Ik vond het toch best spannend om het pakketje op te sturen. Het kan namelijk zo open gaan. Misschien handig om er een soort afsluit sticker bij te doen? Ook al zal het vast niet snel gebeuren, voelt het wel fijner als je zeker weet dat het niet zomaar open kan gaan en kwijt kan raken.

Rated 4 out of 5
26 september 2020

Zeer tevreden.

Rated 5 out of 5
26 september 2020

Heel gemakkelijk en super snel.

Rated 5 out of 5
26 september 2020

Super snel en makkelijk!

Rated 4 out of 5
26 september 2020

Ja

Rated 5 out of 5
25 september 2020

Zeer tevreden.

Rated 5 out of 5
25 september 2020

Snel en duidelijk. Precies wat je hoopt

Rated 5 out of 5
24 september 2020

Ja

Rated 5 out of 5
24 september 2020

Heel fijn dat het zo snel werkt! Dank!

Rated 5 out of 5
24 september 2020

Tevreden, snel en handig

Rated 5 out of 5
24 september 2020

Ja ben zeer tevreden

Rated 4 out of 5
23 september 2020

Top service, savonds laat besteld, de dag erna in huis, test afgenomen en 3 dagen later de uitslag, super makkelijk, goedkoop en snel

Rated 5 out of 5
23 september 2020

Ik ben tevreden over hoe snel ik de test en later ook het resultaat kreeg

Rated 5 out of 5
23 september 2020

Great, quick service and results!

Rated 5 out of 5
23 september 2020

Zeer tevreden

Rated 4 out of 5
23 september 2020

Top service!

Rated 5 out of 5
23 september 2020

Ja

Rated 4 out of 5
23 september 2020

Ja

Rated 4 out of 5
22 september 2020

ja

Rated 5 out of 5
20 september 2020

Ja!

Rated 4 out of 5
19 september 2020

Ik ben zeer tevreden.

Rated 3 out of 5
19 september 2020

Ja

Rated 5 out of 5
19 september 2020

Heel tevreden

Rated 5 out of 5
18 september 2020

Dik tevreden.

Rated 4 out of 5
17 september 2020

Zeker tevreden

Rated 4 out of 5
17 september 2020

tevreden

Rated 4 out of 5
17 september 2020

Ik ben zeer tevreden. Je hebt heel snel het onderzoeksresultaat.

Rated 5 out of 5
17 september 2020

Jazeker. Discreet en snel

Rated 4 out of 5
16 september 2020

Ik ben erg tevreden.

Rated 4 out of 5
16 september 2020

Blijf zo doorgaan!!

Rated 5 out of 5
16 september 2020

Zeer tevreden

Rated 5 out of 5
16 september 2020

Snelle uitslag!

Rated 5 out of 5
16 september 2020

Zeker tevreden. Snel en discreet.

Rated 5 out of 5
16 september 2020

Snel en duidelijk

Rated 5 out of 5
15 september 2020

Zeker tevreden. Snel en discreet.

Rated 3 out of 5
15 september 2020

Prima

Rated 4 out of 5
15 september 2020

Ja!

Rated 5 out of 5
15 september 2020

Nee

Rated 4 out of 5
14 september 2020

zeker

Rated 5 out of 5
14 september 2020

Top

Rated 4 out of 5
13 september 2020

Goed

Rated 4 out of 5
13 september 2020

Ja!

Rated 4 out of 5
13 september 2020

Ja

Rated 5 out of 5
13 september 2020

Ja heel erg!

Rated 5 out of 5
12 september 2020

Ben zeker tevreden! Toch wel beetje bang dat ik de test niet goed heb uitgevoerd.. misschien betere beschrijving van bijvoorbeeld hoe goed je over de amandelen moet wrijven bij de orale test?

Rated 5 out of 5
12 september 2020

Ja.

Rated 4 out of 5
12 september 2020

Tevreden

Rated 5 out of 5
12 september 2020

Ik ben tevreden 🙂

Rated 4 out of 5
11 september 2020

Erg tevreden

Rated 5 out of 5
11 september 2020

bedankt!

Rated 3 out of 5
11 september 2020

Wat problemen met uitslag maar is goed en snel
opgelost

Rated 5 out of 5
11 september 2020

Zeker tevreden, snel ook met de uitslag.

Rated 4 out of 5
10 september 2020

Ja hoor

Rated 5 out of 5
10 september 2020

Heel tevreden

Rated 5 out of 5
10 september 2020

Ben zeer tevreden.

Rated 4 out of 5
10 september 2020

Ja!

Rated 5 out of 5
10 september 2020

Fijn en anoniem! Duidelijke stappen en een juiste informatie voorziening.

Rated 4 out of 5
10 september 2020

Rated 5 out of 5
9 september 2020

Ja zeer tevreden en snelle uitslag

Rated 5 out of 5
9 september 2020

zeker tevreden. Snel uitslag en makkelijk te gebruiken

Rated 5 out of 5
9 september 2020

Rated 4 out of 5
9 september 2020

zeertevreden

Rated 5 out of 5
9 september 2020

Yes, snel en anoniem

Rated 4 out of 5
9 september 2020

YES

Rated 4 out of 5
9 september 2020

Erg tevreden.

Rated 5 out of 5
7 september 2020

Snelle uitslag gekregen

Rated 4 out of 5
6 september 2020

Dass alle Übertragunswege der STIs berücksichtigt werden finde ich super und ist auf jeden Fall positiv hervorzuheben. Und die Handhabung der Website ist sehr nutzerfreundlich und übersichtlich.

Rated 4 out of 5
5 september 2020

Ja

Rated 5 out of 5
5 september 2020

Snelle duidelijke uitslag

Rated 4 out of 5
5 september 2020

supersnel mijn resultaten en zeer klantvriendelijk
eenvoudige procedure !

Rated 5 out of 5
5 september 2020

Zeker, had het alleen wel fijn gevonden om de uitslag per sms te krijgen. Heb nu de pagina wel 50 keer opnieuw geloaded voordat ik de uitslag kreeg.

Antwoord van testalize.me NL

Bedankt voor je beoordeling! Met een SMS’je werken we niet, eigenlijk puur vanwege de privacy. Maar je kunt wel een email ontvangen met jouw uitslag. Op de uitslagpagina staat hoe dit werkt.

Rated 5 out of 5
5 september 2020

Alles was duidelijk en dingen verliepen lekker snel!

Rated 4 out of 5
4 september 2020

Ja! Informatie is duidelijk en uitslag is er snel.

Rated 5 out of 5
4 september 2020

Niks op aan te merken!

Rated 4 out of 5
4 september 2020

Ja ik ben tevreden!

Rated 5 out of 5
4 september 2020

Zeker! Snel en discreet

Rated 5 out of 5
4 september 2020

Snelle service.

Rated 4 out of 5
4 september 2020

ja, zeer snel!

Rated 4 out of 5
3 september 2020

Rated 4 out of 5
3 september 2020

Ja! Informatie is duidelijk en uitslag is er snel.

Rated 5 out of 5
3 september 2020

Enorm

Rated 4 out of 5
3 september 2020

Zeer tevreden

Rated 5 out of 5
3 september 2020

Jaa zeker tevreden! Het testen is erg makkelijk en volgt vanzelf! En de uitslag was super snel binnen

Rated 4 out of 5
2 september 2020

.

Rated 4 out of 5
2 september 2020

Ja, ik vind de test alleen wel vrij prijzig. Maar de service is uitstekend!

Rated 4 out of 5
2 september 2020

N

Rated 5 out of 5
2 september 2020

Fijn dat het anoniem kan en dat je bij jullie ook behandeld kunt worden.

Rated 4 out of 5
1 september 2020

Zeker tevreden. Een snelle testuitslag!

Rated 5 out of 5
1 september 2020

Top

Rated 5 out of 5
31 augustus 2020

Ich bin sehr zufrieden!

Rated 4 out of 5
31 augustus 2020

Zeker tevreden. Een snelle testuitslag!

Rated 5 out of 5
30 augustus 2020

Ja!

Rated 4 out of 5
30 augustus 2020

Ja ik ben tevreden

Rated 4 out of 5
30 augustus 2020

Ja

Rated 5 out of 5
29 augustus 2020

Top!

Rated 4 out of 5
29 augustus 2020

Ja tevreden, meer info of uitleg door iemand zal perfect zijn. Vooral bij behandeling en symptomen en ook hoe je mental moet omgaan met een positief resultaat.

Rated 5 out of 5
28 augustus 2020

Super
Alleen terug zenden uit België is wat aan dure kant maja dat is Bpost en niet jullie

Rated 4 out of 5
28 augustus 2020

ja

Rated 5 out of 5
28 augustus 2020

Jaa top

Rated 5 out of 5
28 augustus 2020

Ben tevreden

Rated 4 out of 5
28 augustus 2020

Snelle uitslag

Rated 4 out of 5
27 augustus 2020

Super snelle uitslag en een stuk minder ongemakkelijk (en goedkoper) dan bij de huisarts.

Rated 4 out of 5
27 augustus 2020

Ja

Rated 5 out of 5
26 augustus 2020

Ik had de test snel in huis. Er zat een duidelijke gebruiksaanwijzing bij en de uitslag duurde slechts 24 uur.

Rated 5 out of 5
26 augustus 2020

Ja

Rated 4 out of 5
26 augustus 2020

.

Rated 5 out of 5
26 augustus 2020

Superfijn hoe snel de uitslag er was! Maandag opgestuurd en dinsdagavond al de (gelukkig goede) uitslag. Anonimiteit is fijn alsmede track and trace bij verzending! Eigenlijk alles… ook de retourbox, instructie, etc. Topservice!

Rated 5 out of 5
26 augustus 2020

Ja

Rated 4 out of 5
26 augustus 2020

Handig, snel en anoniem!

Rated 4 out of 5
26 augustus 2020

.

Rated 4 out of 5
25 augustus 2020

Fijne snelle service!

Rated 5 out of 5
25 augustus 2020

Zeer tevreden. Na 24 uur is de uitslag al binnen!

Rated 5 out of 5
25 augustus 2020

Top

Rated 4 out of 5
25 augustus 2020

Erg tevreden. Snel resultaat