Reviews.

Na het opvragen van de uitslag vragen wij onze gebruikers om ons te beoordelen. Die beoordelingen vind je hier terug.

5,0 score
23 september 2020

Ja

4,0 score
23 september 2020

Ja

4,0 score
22 september 2020

ja

5,0 score
20 september 2020

Ja!

4,0 score
19 september 2020

Ik ben zeer tevreden.

3,0 score
19 september 2020

Ja

5,0 score
19 september 2020

Heel tevreden

5,0 score
18 september 2020

Dik tevreden.

4,0 score
17 september 2020

Zeker tevreden

4,0 score
17 september 2020

tevreden

4,0 score
17 september 2020

Ik ben zeer tevreden. Je hebt heel snel het onderzoeksresultaat.

5,0 score
17 september 2020

Jazeker. Discreet en snel

4,0 score
16 september 2020

Ik ben erg tevreden.

4,0 score
16 september 2020

Blijf zo doorgaan!!

5,0 score
16 september 2020

Zeer tevreden

5,0 score
16 september 2020

Snelle uitslag!

5,0 score
16 september 2020

Zeker tevreden. Snel en discreet.

5,0 score
16 september 2020

Snel en duidelijk

5,0 score
15 september 2020

Zeker tevreden. Snel en discreet.

3,0 score
15 september 2020

Prima

4,0 score
15 september 2020

Ja!

5,0 score
15 september 2020

Nee

4,0 score
14 september 2020

zeker

5,0 score
14 september 2020

Top

4,0 score
13 september 2020

Goed

4,0 score
13 september 2020

Ja!

4,0 score
13 september 2020

Ja

5,0 score
13 september 2020

Ja heel erg!

5,0 score
12 september 2020

Ben zeker tevreden! Toch wel beetje bang dat ik de test niet goed heb uitgevoerd.. misschien betere beschrijving van bijvoorbeeld hoe goed je over de amandelen moet wrijven bij de orale test?

5,0 score
12 september 2020

Ja.

4,0 score
12 september 2020

Tevreden

5,0 score
12 september 2020

Ik ben tevreden 🙂

4,0 score
11 september 2020

Erg tevreden

5,0 score
11 september 2020

bedankt!

3,0 score
11 september 2020

Wat problemen met uitslag maar is goed en snel
opgelost

5,0 score
11 september 2020

Zeker tevreden, snel ook met de uitslag.

4,0 score
10 september 2020

Ja hoor

5,0 score
10 september 2020

Heel tevreden

5,0 score
10 september 2020

Ben zeer tevreden.

4,0 score
10 september 2020

Ja!

5,0 score
10 september 2020

Fijn en anoniem! Duidelijke stappen en een juiste informatie voorziening.

4,0 score
10 september 2020

5,0 score
9 september 2020

Ja zeer tevreden en snelle uitslag

5,0 score
9 september 2020

zeker tevreden. Snel uitslag en makkelijk te gebruiken

5,0 score
9 september 2020

4,0 score
9 september 2020

zeertevreden

5,0 score
9 september 2020

Yes, snel en anoniem

4,0 score
9 september 2020

YES

4,0 score
9 september 2020

Erg tevreden.

5,0 score
7 september 2020

Snelle uitslag gekregen

4,0 score
6 september 2020

Dass alle Übertragunswege der STIs berücksichtigt werden finde ich super und ist auf jeden Fall positiv hervorzuheben. Und die Handhabung der Website ist sehr nutzerfreundlich und übersichtlich.

4,0 score
5 september 2020

Ja

5,0 score
5 september 2020

Snelle duidelijke uitslag

4,0 score
5 september 2020

supersnel mijn resultaten en zeer klantvriendelijk
eenvoudige procedure !

5,0 score
5 september 2020

Zeker, had het alleen wel fijn gevonden om de uitslag per sms te krijgen. Heb nu de pagina wel 50 keer opnieuw geloaded voordat ik de uitslag kreeg.

Antwoord van testalize.me NL

Bedankt voor je beoordeling! Met een SMS’je werken we niet, eigenlijk puur vanwege de privacy. Maar je kunt wel een email ontvangen met jouw uitslag. Op de uitslagpagina staat hoe dit werkt.

5,0 score
5 september 2020

Alles was duidelijk en dingen verliepen lekker snel!

4,0 score
4 september 2020

Ja! Informatie is duidelijk en uitslag is er snel.

5,0 score
4 september 2020

Niks op aan te merken!

4,0 score
4 september 2020

Ja ik ben tevreden!

5,0 score
4 september 2020

Zeker! Snel en discreet

5,0 score
4 september 2020

Snelle service.

4,0 score
4 september 2020

ja, zeer snel!

4,0 score
3 september 2020

4,0 score
3 september 2020

Ja! Informatie is duidelijk en uitslag is er snel.

5,0 score
3 september 2020

Enorm

4,0 score
3 september 2020

Zeer tevreden

5,0 score
3 september 2020

Jaa zeker tevreden! Het testen is erg makkelijk en volgt vanzelf! En de uitslag was super snel binnen

4,0 score
2 september 2020

.

4,0 score
2 september 2020

Ja, ik vind de test alleen wel vrij prijzig. Maar de service is uitstekend!

4,0 score
2 september 2020

N

5,0 score
2 september 2020

Fijn dat het anoniem kan en dat je bij jullie ook behandeld kunt worden.

4,0 score
1 september 2020

Zeker tevreden. Een snelle testuitslag!

5,0 score
1 september 2020

Top

5,0 score
31 augustus 2020

Ich bin sehr zufrieden!

4,0 score
31 augustus 2020

Zeker tevreden. Een snelle testuitslag!

5,0 score
30 augustus 2020

Ja!

4,0 score
30 augustus 2020

Ja ik ben tevreden

4,0 score
30 augustus 2020

Ja

5,0 score
29 augustus 2020

Top!

4,0 score
29 augustus 2020

Ja tevreden, meer info of uitleg door iemand zal perfect zijn. Vooral bij behandeling en symptomen en ook hoe je mental moet omgaan met een positief resultaat.

5,0 score
28 augustus 2020

Super
Alleen terug zenden uit België is wat aan dure kant maja dat is Bpost en niet jullie

4,0 score
28 augustus 2020

ja

5,0 score
28 augustus 2020

Jaa top

5,0 score
28 augustus 2020

Ben tevreden

4,0 score
28 augustus 2020

Snelle uitslag

4,0 score
27 augustus 2020

Super snelle uitslag en een stuk minder ongemakkelijk (en goedkoper) dan bij de huisarts.

4,0 score
27 augustus 2020

Ja

5,0 score
26 augustus 2020

Ik had de test snel in huis. Er zat een duidelijke gebruiksaanwijzing bij en de uitslag duurde slechts 24 uur.

5,0 score
26 augustus 2020

Ja

4,0 score
26 augustus 2020

.

5,0 score
26 augustus 2020

Superfijn hoe snel de uitslag er was! Maandag opgestuurd en dinsdagavond al de (gelukkig goede) uitslag. Anonimiteit is fijn alsmede track and trace bij verzending! Eigenlijk alles… ook de retourbox, instructie, etc. Topservice!

5,0 score
26 augustus 2020

Ja

4,0 score
26 augustus 2020

Handig, snel en anoniem!

4,0 score
26 augustus 2020

.

4,0 score
25 augustus 2020

Fijne snelle service!

5,0 score
25 augustus 2020

Zeer tevreden. Na 24 uur is de uitslag al binnen!

5,0 score
25 augustus 2020

Top

4,0 score
25 augustus 2020

Erg tevreden. Snel resultaat

5,0 score
25 augustus 2020

Snel binnen en snel de uitslag

4,0 score
25 augustus 2020

Ja ik ben tevreden

5,0 score
24 augustus 2020

Snel resultaat, top

5,0 score
23 augustus 2020

Ik vind het heel prettig dat je via testalize anoniem en thuis jezelf kunt testen! In een eerdere ervaring bij de Ggd voelde ik mij erg beoordeeld door de werknemers, waardoor dat een drempel is om naartoe te gaan

4,0 score
22 augustus 2020

Yes

5,0 score
22 augustus 2020

Super snel en makkelijk.

5,0 score
21 augustus 2020

Geen

4,0 score
21 augustus 2020

Jaaa

5,0 score
21 augustus 2020

Ja

4,0 score
21 augustus 2020

Tevreden!

3,0 score
21 augustus 2020

Prijs voor behandeling erg duur

Antwoord van testalize.me NL

Bedankt voor je beoordeling. De behandeling is inderdaad prijzig. Maar realiseer je dat zowel een huisarts en een apotheker onverzekerd moeten werken. Dat merk je in de prijs. Ook de medicatie moet betaald worden, maar dit is net zo duur als altijd.

5,0 score
21 augustus 2020

Super tevreden!

5,0 score
21 augustus 2020

GREAT

5,0 score
21 augustus 2020

Was allemaal duidelijk, geen opmerkingen verder.

5,0 score
21 augustus 2020

Ja zeer tevreden. Snel de uitslag

5,0 score
20 augustus 2020

Super snel!

5,0 score
20 augustus 2020

Ja zeer tevreden. Snel de uitslag

4,0 score
20 augustus 2020

Ja, Heel tevreden over de test zelf (hoe het verstuurd is, discreet en met goede makkelijke instructies) en ook over de snelheid van de resultaten, de mogelijkheid om medicatie te krijgen en de kosten zijn niet te hoog

4,0 score
20 augustus 2020

Ja snelle service

5,0 score
20 augustus 2020

Prima service, anoniem, makkelijk met code en optie om uitslag via mail te ontvangen. Uitslag binnen 48 uur, mooi snel!

5,0 score
19 augustus 2020

Snelle uitslag!

5,0 score
19 augustus 2020

Goede instructies en fijn dat alles anoniem gebeurde

4,0 score
19 augustus 2020

FAST AND HAPPY

5,0 score
19 augustus 2020

Very convenient service!

4,0 score
19 augustus 2020

Net voor het weekend besteld, waardoor de uitslag pas op maandag bekend was. Verder was de service perfect en ben ik supertevreden.

5,0 score
18 augustus 2020

Zeker

4,0 score
18 augustus 2020

Ja

5,0 score
18 augustus 2020

Erg duidelijk

4,0 score
18 augustus 2020

.

5,0 score
17 augustus 2020

Heel tevreden. Snel, ook de resultaten

5,0 score
15 augustus 2020

Zeker!

5,0 score
15 augustus 2020

Zeer tevreden!

4,0 score
15 augustus 2020

Ik ben tevreden

5,0 score
15 augustus 2020

Zeer tevreden!

4,0 score
15 augustus 2020

Duidelijk en snelle uitslag, ook het afnemen van de test was duidelijk en gemakkelijk

4,0 score
15 augustus 2020

Jaa ben tevreden

5,0 score
15 augustus 2020

Zeker, erg snelle en efficiënte service. 10 out of 10, would recommend.

4,0 score
14 augustus 2020

Geen bijzonderheden. Test was makkelijk af te nemen en de uitslag was snel bekend.

5,0 score
13 augustus 2020

Ja

5,0 score
13 augustus 2020

Tevreden! Snel de uitslag

5,0 score
12 augustus 2020

Snelle verwerking

5,0 score
12 augustus 2020

Ja

5,0 score
12 augustus 2020

Ik ben zeer tevreden

5,0 score
12 augustus 2020

Top service. Snel en duidelijk geholpen

4,0 score
12 augustus 2020

Prima

5,0 score
12 augustus 2020

ja zeker zeer snel uitslag

5,0 score
12 augustus 2020

Snel bezorgd, makkelijk te sturen

4,0 score
12 augustus 2020

j

5,0 score
11 augustus 2020

Snel bezorgd, makkelijk te sturen

4,0 score
11 augustus 2020

Yes

5,0 score
11 augustus 2020

Zeer tevreden!

5,0 score
11 augustus 2020

Super makkelijk en snel! En gelukkig negatief, dus al met al super blij en zeker aan te raden!

5,0 score
11 augustus 2020

Zeer tevreden, vind naar de dokter gaan nu tijdens de corona voor iets waar ik zelf schuldig aan ben nogal een opgave, dus ben erg blij met deze optie

5,0 score
10 augustus 2020

Zeer tevreden . Makkelijk en laagdrempelig

4,0 score
9 augustus 2020

Ja

5,0 score
9 augustus 2020

Snelle service!! en makkelijk.

5,0 score
8 augustus 2020

Erg tevreden. Snelle service en gemakkelijk te doen. Scheelt weer een tripje naar de huisarts!

5,0 score
7 augustus 2020

Ik ben tevreden

5,0 score
6 augustus 2020

Ik ben heel tevreden. Ik vind het fijn dat alles zo anoniem kan.

3,0 score
6 augustus 2020

JA

4,0 score
5 augustus 2020

Ja prima, snel duidelijkheid

4,0 score
5 augustus 2020

Ja het was makkelijk en snel

4,0 score
5 augustus 2020

Ja!

4,0 score
5 augustus 2020

was een goede ervaringen alleen beetje prijzig voor studenten maybe

5,0 score
4 augustus 2020

Zeker. Stuk voordeliger dan de huisarts.

5,0 score
4 augustus 2020

Heel tevreden. Goede service

5,0 score
4 augustus 2020

Erg tevreden

5,0 score
4 augustus 2020

Tevreden!

5,0 score
4 augustus 2020

Zeer tevreden, fijn anoniem en snel de uitslag. Alleen de prijs mag omlaag maargoed dat zegd deze hollander

3,0 score
3 augustus 2020

Prima, snelle uitslag.

4,0 score
3 augustus 2020

Heel fijn om dit in anonimiteit te doen!

3,0 score
3 augustus 2020

Zeer tevreden!

4,0 score
3 augustus 2020

Erg tevreden, dat het anoniem en snel kan is erg fijn!

5,0 score
3 augustus 2020

Ja heel tevreden

4,0 score
2 augustus 2020

Ik ben tevreden! Snelle uitslag en negatief

5,0 score
1 augustus 2020

5,0 score
31 juli 2020

Ontzettend blij over hoe snel dit allemaal is gegaan. Als het bij de huisarts of ggd gebeurt ben je veel langer aan het wachten. Dit geeft gelukkig binnen 2 dagen al het stukje rust waar ik op hoopte

4,0 score
31 juli 2020

Erg tevreden, snel en anoniem

5,0 score
31 juli 2020

.

4,0 score
30 juli 2020

Bij de orale test wellicht handig om te vermelden dat een lepel op de tong helpt bij de afname. Dit wist ik bij de eerste poging namelijk niet, ik zag dit later online. Deze test was helaas ongeldig verklaard, omdat er door het hoesten wat vloeistof uit het buisje was gevallen vlak voor ik hem wilde dichtdraaien. Erg zonde van mijn geld. De tweede poging ging het een stuk gemakkelijker met een lepel.

5,0 score
30 juli 2020

Ik heb geen aanmerkingen

4,0 score
29 juli 2020

Ja bin ich

5,0 score
29 juli 2020

Heel tevreden en ook snel resultaat

4,0 score
29 juli 2020

Ja

5,0 score
28 juli 2020

Erg tevreden, snelle service.

5,0 score
27 juli 2020

Zeker tevreden, al is het niet goedkoop.

5,0 score
27 juli 2020

Uitstekende site en bezorging

4,0 score
26 juli 2020

Ja

5,0 score
25 juli 2020

Jazeker

4,0 score
24 juli 2020

5,0 score
24 juli 2020

Top service en snelle uitslag.

5,0 score
24 juli 2020

Goede service en snel

5,0 score
24 juli 2020

Erg makkelijke en discrete manier om een soa test te doen, heel fijn!

4,0 score
24 juli 2020

Ja

4,0 score
24 juli 2020

Ja

5,0 score
24 juli 2020

.

5,0 score
23 juli 2020

Test snel geleverd, eenvoudig uit te voeren, uitslag was snel beschikbaar!

5,0 score
23 juli 2020

Heel tevreden! Snelle service en duidelijkheid

4,0 score
23 juli 2020

Zeker

3,0 score
23 juli 2020

jep aleen wel prijzig

4,0 score
22 juli 2020

Ja

4,0 score
22 juli 2020

Geen feedback