Reviews.

Na het opvragen van de uitslag vragen wij onze gebruikers om ons te beoordelen. Die beoordelingen vind je hier terug.

Rated 5 out of 5
12 augustus 2020

ja zeker zeer snel uitslag

Rated 5 out of 5
12 augustus 2020

Snel bezorgd, makkelijk te sturen

Rated 4 out of 5
12 augustus 2020

j

Rated 5 out of 5
11 augustus 2020

Snel bezorgd, makkelijk te sturen

Rated 4 out of 5
11 augustus 2020

Yes

Rated 5 out of 5
11 augustus 2020

Zeer tevreden!

Rated 5 out of 5
11 augustus 2020

Super makkelijk en snel! En gelukkig negatief, dus al met al super blij en zeker aan te raden!

Rated 5 out of 5
11 augustus 2020

Zeer tevreden, vind naar de dokter gaan nu tijdens de corona voor iets waar ik zelf schuldig aan ben nogal een opgave, dus ben erg blij met deze optie

Rated 5 out of 5
10 augustus 2020

Zeer tevreden . Makkelijk en laagdrempelig

Rated 4 out of 5
9 augustus 2020

Ja

Rated 5 out of 5
9 augustus 2020

Snelle service!! en makkelijk.

Rated 5 out of 5
8 augustus 2020

Erg tevreden. Snelle service en gemakkelijk te doen. Scheelt weer een tripje naar de huisarts!

Rated 5 out of 5
7 augustus 2020

Ik ben tevreden

Rated 5 out of 5
6 augustus 2020

Ik ben heel tevreden. Ik vind het fijn dat alles zo anoniem kan.

Rated 3 out of 5
6 augustus 2020

JA

Rated 4 out of 5
5 augustus 2020

Ja prima, snel duidelijkheid

Rated 4 out of 5
5 augustus 2020

Ja het was makkelijk en snel

Rated 4 out of 5
5 augustus 2020

Ja!

Rated 4 out of 5
5 augustus 2020

was een goede ervaringen alleen beetje prijzig voor studenten maybe

Rated 5 out of 5
4 augustus 2020

Zeker. Stuk voordeliger dan de huisarts.

Rated 5 out of 5
4 augustus 2020

Heel tevreden. Goede service

Rated 5 out of 5
4 augustus 2020

Erg tevreden

Rated 5 out of 5
4 augustus 2020

Tevreden!

Rated 5 out of 5
4 augustus 2020

Zeer tevreden, fijn anoniem en snel de uitslag. Alleen de prijs mag omlaag maargoed dat zegd deze hollander

Rated 3 out of 5
3 augustus 2020

Prima, snelle uitslag.

Rated 4 out of 5
3 augustus 2020

Heel fijn om dit in anonimiteit te doen!

Rated 3 out of 5
3 augustus 2020

Zeer tevreden!

Rated 4 out of 5
3 augustus 2020

Erg tevreden, dat het anoniem en snel kan is erg fijn!

Rated 5 out of 5
3 augustus 2020

Ja heel tevreden

Rated 4 out of 5
2 augustus 2020

Ik ben tevreden! Snelle uitslag en negatief

Rated 5 out of 5
1 augustus 2020

Rated 5 out of 5
31 juli 2020

Ontzettend blij over hoe snel dit allemaal is gegaan. Als het bij de huisarts of ggd gebeurt ben je veel langer aan het wachten. Dit geeft gelukkig binnen 2 dagen al het stukje rust waar ik op hoopte

Rated 4 out of 5
31 juli 2020

Erg tevreden, snel en anoniem

Rated 5 out of 5
31 juli 2020

.

Rated 4 out of 5
30 juli 2020

Bij de orale test wellicht handig om te vermelden dat een lepel op de tong helpt bij de afname. Dit wist ik bij de eerste poging namelijk niet, ik zag dit later online. Deze test was helaas ongeldig verklaard, omdat er door het hoesten wat vloeistof uit het buisje was gevallen vlak voor ik hem wilde dichtdraaien. Erg zonde van mijn geld. De tweede poging ging het een stuk gemakkelijker met een lepel.

Rated 5 out of 5
30 juli 2020

Ik heb geen aanmerkingen

Rated 4 out of 5
29 juli 2020

Ja bin ich

Rated 5 out of 5
29 juli 2020

Heel tevreden en ook snel resultaat

Rated 4 out of 5
29 juli 2020

Ja

Rated 5 out of 5
28 juli 2020

Erg tevreden, snelle service.

Rated 5 out of 5
27 juli 2020

Zeker tevreden, al is het niet goedkoop.

Rated 5 out of 5
27 juli 2020

Uitstekende site en bezorging

Rated 4 out of 5
26 juli 2020

Ja

Rated 5 out of 5
25 juli 2020

Jazeker

Rated 4 out of 5
24 juli 2020

Rated 5 out of 5
24 juli 2020

Top service en snelle uitslag.

Rated 5 out of 5
24 juli 2020

Goede service en snel

Rated 5 out of 5
24 juli 2020

Erg makkelijke en discrete manier om een soa test te doen, heel fijn!

Rated 4 out of 5
24 juli 2020

Ja

Rated 4 out of 5
24 juli 2020

Ja

Rated 5 out of 5
24 juli 2020

.

Rated 5 out of 5
23 juli 2020

Test snel geleverd, eenvoudig uit te voeren, uitslag was snel beschikbaar!

Rated 5 out of 5
23 juli 2020

Heel tevreden! Snelle service en duidelijkheid

Rated 4 out of 5
23 juli 2020

Zeker

Rated 3 out of 5
23 juli 2020

jep aleen wel prijzig

Rated 4 out of 5
22 juli 2020

Ja

Rated 4 out of 5
22 juli 2020

Geen feedback

Rated 4 out of 5
22 juli 2020

Zeer tevreden

Rated 5 out of 5
22 juli 2020

Zeer professioneel en snel resultaat

Rated 4 out of 5
22 juli 2020

Ja

Rated 4 out of 5
22 juli 2020

Rated 5 out of 5
22 juli 2020

YES!

Rated 5 out of 5
21 juli 2020

Zeker tevreden. Snel, anoniem en goede service.

Rated 5 out of 5
21 juli 2020

Super discreet en snel

Rated 5 out of 5
20 juli 2020

Snelle service, duidelijke instructies, nette levering en compleet verzorgt voor terugzending

Rated 4 out of 5
20 juli 2020

Nvt

Rated 5 out of 5
19 juli 2020

Ben tevreden

Rated 5 out of 5
18 juli 2020

Heel erg tevreden 🙂

Rated 5 out of 5
18 juli 2020

Zeer tevreden! Ik raad het aan.

Rated 5 out of 5
18 juli 2020

Ik ben zeer tevreden. Echt een aanrader! Supersnelle discrete levering en goede instructie in de doos waarop staat hoe je de test moet uitvoeren. De dag nadat ik het op de post had gedaan in de avond al de uitslag! Bizar snel.

Rated 5 out of 5
18 juli 2020

Onwijs fijn dat dit zo snel kan!

Rated 4 out of 5
18 juli 2020

Ik ben tevreden met testalize omdat het snel en betrouwbaar is.

Rated 5 out of 5
17 juli 2020

Ja

Rated 5 out of 5
16 juli 2020

Heel tevreden met de snelle service en snelle uitslag

Rated 5 out of 5
16 juli 2020

.

Rated 5 out of 5
16 juli 2020

Super veel dank, ga zo door!

Rated 5 out of 5
16 juli 2020

Ben erg tevreden vooral omdat het allemaal zo snel kan en het is ook duidelijk uitgelegd hoe het moet.

Rated 5 out of 5
15 juli 2020

Zeer tevreden, test is snel in huis, makkelijk af te nemen en de snelle laagdrempelige afhandeling maakt het compleet. Een aanrader om meermaals per jaar te testen.

Rated 5 out of 5
15 juli 2020

Ja

Rated 5 out of 5
15 juli 2020

Zeer tevreden, vlotte afhandeling!

Rated 5 out of 5
15 juli 2020

Top snel anoniem en betrouwbaar

Rated 5 out of 5
15 juli 2020

Xx

Rated 4 out of 5
15 juli 2020

Fijn dat de uitslag er zo snel is 🙂

Rated 5 out of 5
15 juli 2020

Ja. Bedankt voor snelle terugkoppeling

Rated 4 out of 5
15 juli 2020

Nvt

Rated 4 out of 5
14 juli 2020

X

Rated 5 out of 5
14 juli 2020

100%

Rated 5 out of 5
14 juli 2020

Ja, t zou alleen fijn zijn als er ook op hiv getest zou worden.

Rated 5 out of 5
12 juli 2020

Zeer tevreden

Rated 5 out of 5
12 juli 2020

Het mag nog goedkoper, verder is alles top

Rated 5 out of 5
11 juli 2020

Ja

Rated 4 out of 5
11 juli 2020

zeker weten! Simpel te doen en snel de uitslag!

Rated 5 out of 5
11 juli 2020

Ja

Rated 5 out of 5
11 juli 2020

Very satisfied

Rated 4 out of 5
10 juli 2020

Zeer tevreden! Alleen prijzig 🙂

Rated 4 out of 5
10 juli 2020

Ja.

Rated 5 out of 5
10 juli 2020

Snel in huis en snel een uitslag. Binnen 3 dagen geregeld in mijn geval. Fijn

Rated 4 out of 5
10 juli 2020

Ja.

Rated 4 out of 5
9 juli 2020

Bedoelen jullie met de vraag ‘Hoeveel bedpartners heb je gehad?’ hoeveel bedpartners ik heb gehad in mijn hele leven? Of de afgelopen 6 maanden? Het afgelopen jaar? Dat maakt natuurlijk uit. 🙂 Ik ben nu uitgegaan van: in mijn hele leven.
Ik ben heel blij met de snelle uitslag! Heel veel dank.
Enige puntje: op de website staat dat je na 48 uur de uitslag krijgt. Maar, 48 uur vanaf wanneer? Vanaf het moment dat je de test bestelt? Vanaf het moment dat je hem in de brievenbus gooit? Vanaf het moment dat hij bij jullie is aangekomen?

Rated 5 out of 5
9 juli 2020

Erg discriet en snel

Rated 4 out of 5
9 juli 2020

Ja

Rated 5 out of 5
9 juli 2020

Ja

Rated 5 out of 5
9 juli 2020

Heel tevreden! Zeer duidelijke en prettige manier om te testen. Fijne website en snelle uitslag. Wat kan beter:
– mycoplasma hoort toch echt wel in de vrouwentest te zitten eigenlijk
– bij vrouwen komt geen anale test naar boven als je in vult dat je geen anale seks hebt gehad. Dit klopt niet! Veel vrouwen zijn ook anaal besmet met Chlamydia omdat dit makkelijk ‘overloopt’. Hier hoef je nooit anale seks voor gehad te hebben. Op deze manier kan je jezelf ook weer herbesmetten. Dit hoort op z’n minst met een melding naar boven te komen. GGD is zich hier wel bewust van, huisartsen een stuk minder.
– ik voelde me niet zo prettig om m’n eigen adres te moeten invullen, puur omdat ik dacht misschien wordt het dan alsnog verwisseld met het afhaalpunt
– het zou nog chiller zijn als je dit gewoon bij Etos ofzo zou kunnen kopen

Antwoord van testalize.me NL

Bedankt voor je uitgebreide feedback. Dat wordt enorm gewaardeerd!
Mycoplasma wordt aan gewerkt. Ook wij zijn overtuigd dat deze erbij hoort. We proberen dit zelfs op het zelfde sample te gaan aanbieden.
Die anale infectie is ook iets wat speelt, maar de meningen lopen uiteen of je iedere vrouw ook direct rectaal moet laten testen. Er wordt nu gesuggereerd om direct met Doxy te gaan behandelen om een eventuele rectale infectie direct mee te behandelen. Omdat een rectale test direct de prijs verdubbelt vinden wij het momenteel ‘eng’ om dit bij iedere vrouw te adviseren. Maar het heeft onze aandacht. En we zullen de testwijzer erop aanpassen.
Nogmaals dank!

Rated 5 out of 5
8 juli 2020

Altijd snel het resultaat

Rated 5 out of 5
8 juli 2020

Perfect

Rated 5 out of 5
8 juli 2020

Ja heel erg tevreden! Zeer snelle uitslag top!

Rated 5 out of 5
7 juli 2020

ik ben zeer tevreden met jullie.

Rated 4 out of 5
6 juli 2020

Snelle uitslag

Rated 5 out of 5
4 juli 2020

Ben erg tevreden

Rated 5 out of 5
4 juli 2020

Helemaal top!

Rated 5 out of 5
4 juli 2020

1

Rated 5 out of 5
3 juli 2020

Zeer tevreden

Rated 5 out of 5
3 juli 2020

Tevreden

Rated 5 out of 5
3 juli 2020

Tevreden

Rated 5 out of 5
3 juli 2020

Snelle service, gemakkelijk, duidelijke uitslag.

Rated 4 out of 5
3 juli 2020

TOP

Rated 5 out of 5
2 juli 2020

Super easy and quick!

Rated 5 out of 5
2 juli 2020

Erg fijn dat er een mogelijkheid wordt geboden om toch snel en betrouwbaar een test te kunnen laten doen! Dit maakt de drempel om te testen veel lager en hopelijk zullen meer mensen zich welkom voelen zich vaker te laten testen. Bedankt voor deze mogelijkheid!

Rated 4 out of 5
2 juli 2020

Prima

Rated 5 out of 5
30 juni 2020

Snel en Effiecient veel dank

Rated 4 out of 5
29 juni 2020

.

Rated 5 out of 5
29 juni 2020

Werkt super goed!

Rated 5 out of 5
29 juni 2020

Snel en duidelijke feedback

Rated 4 out of 5
28 juni 2020

Ja zeker

Rated 5 out of 5
28 juni 2020

Heel prettig

Rated 5 out of 5
28 juni 2020

Zeer tevreden, test snel in huis en ook snelle betrouwbare uitslag door laboratorium uitgevoerd

Rated 5 out of 5
28 juni 2020

Dik tevreden!

Rated 5 out of 5
28 juni 2020

Zeer tevreden, test snel in huis en ook snelle betrouwbare uitslag door laboratorium uitgevoerd

Rated 5 out of 5
26 juni 2020

Uitslag per e-mail bekend maken zou een verbeterpunt zijn imo.

Antwoord van testalize.me NL

Bedankt voor je review. Dit is al mogelijk. Als jij zelf jouw code en emailadres opgeeft krijg je een mailtje met jouw uitslag. Zie: https://testalize.me/uitslag/

Rated 4 out of 5
26 juni 2020

ja

Rated 4 out of 5
25 juni 2020

Ja

Rated 5 out of 5
25 juni 2020

Ik heb eerder bij jullie een test besteld dus ik weet dat het de volgende dag binnen kan zijn.
helaas bij het gebruik van het laten afleveren op een afhaallocatie, maken jullie gebruik van een bezorgpartij die deze haast niet zo nou neemt. ik kon mijn bestelling dus pas 2 dagen na bestellen afhalen op locatie, dit is wel een dingetje die beter kan. Misschien toch maar eens praten met QLS of afscheid nemen van de partij en met betere in zee gaan.

Antwoord van testalize.me NL

Bedankt voor je beoordeling. Zendingen naar een afhaalpunt kunnen inderdaad langer onderweg zijn. Dit is inderdaad vervelend. We hebben dit overigens wel beschreven op onze site: https://testalize.me/verzending/. Ik zal navragen of wij hier nog zaken kunnen versnellen.

Rated 5 out of 5
24 juni 2020

Echt superfijn om bij jullie te laten testen. Maakte me erg zorgen om mijn klachten en door jullie zijn die zorgen binnen korte tijd weggenomen en kan ik de behandeling starten. Heel erg bedankt!

Rated 4 out of 5
24 juni 2020

Alles werkt heel makkelijk, ik vind het alleen wel wat prijzig.

Rated 5 out of 5
24 juni 2020

Zeer tevreden!

Rated 5 out of 5
24 juni 2020

Zeker!

Rated 5 out of 5
24 juni 2020

Nee ik ben tevreden!

Rated 5 out of 5
23 juni 2020

Zeker!

Rated 5 out of 5
23 juni 2020

Zeer tevreden

Rated 5 out of 5
23 juni 2020

Ja zeer tevreden

Rated 4 out of 5
23 juni 2020

Het was gemakkelijk uit te voeren. Discrete verpakking.

Rated 4 out of 5
22 juni 2020

Jazeker

Rated 5 out of 5
22 juni 2020

Ik ben zeker tevreden

Rated 5 out of 5
22 juni 2020

Erg snel

Rated 5 out of 5
22 juni 2020

Zeer tevreden

Rated 4 out of 5
21 juni 2020

Ik ben zeer tevreden

Rated 5 out of 5
21 juni 2020

De snelheid en de code is perfect

Rated 4 out of 5
20 juni 2020

Ja

Rated 5 out of 5
20 juni 2020

Heel tevreden. Gemakkelijke test en de uitslag was er eerder dan verwacht.

Rated 5 out of 5
20 juni 2020

Ja tevreden

Rated 5 out of 5
20 juni 2020

ben erg tevreden

Rated 5 out of 5
20 juni 2020

Prima zo snel de uitslag.

Rated 5 out of 5
20 juni 2020

Ja zeer tevreden, al zou het wel nog wat goedkoper mogen!

Rated 5 out of 5
19 juni 2020

Heel tevreden en snelle uitslag

Rated 5 out of 5
19 juni 2020

Supersnel geregeld, fantastisch

Rated 4 out of 5
19 juni 2020

ja alleen de verzending gaat soms mis

Rated 5 out of 5
19 juni 2020

Zou fijn zijn als candida en vaginale infecties ook meteen kunnen worden getest.

Rated 4 out of 5
19 juni 2020

Ja de uitslag was er heel erg vlot, ik zou misschien proberen de test goedkoper te maken. Dan wordt deze nog toegankelijker voor iedereen.

Rated 5 out of 5
19 juni 2020

Ja! Snel, betrouwbaar en makkelijk.

Rated 5 out of 5
18 juni 2020

tevreden

Rated 5 out of 5
18 juni 2020

Resultaat was zeer snel binnen!

Rated 5 out of 5
18 juni 2020

Heel tevreden!

Rated 5 out of 5
18 juni 2020

Rated 4 out of 5
18 juni 2020

Makkelijk en snel duidelijkheid

Rated 4 out of 5
18 juni 2020

Snelle levering. Makkelijke test en snel uitslag

Rated 5 out of 5
18 juni 2020

Heel tevreden!

Rated 5 out of 5
18 juni 2020

top

Rated 5 out of 5
18 juni 2020

Super fijn, subtiel, anoniem en snel. Daarbij een stuk goedkoper dan via de huisarts met eigen risico.

Rated 5 out of 5
17 juni 2020

Snel en discreet

Rated 4 out of 5
17 juni 2020

Ja ben tevreden! Fijn dat de uitslag zo snel bekend is

Rated 5 out of 5
17 juni 2020

Ja heel tevreden! Snelle bezorging en snel uitslag! Ook fijn dat ik via jullie “anoniem” een behandeling kan krijgen. Helemaal top.

Rated 5 out of 5
17 juni 2020

zeer tevreden!

Rated 5 out of 5
17 juni 2020

hele makkelijke test en zeer snelle uitslag!

Rated 5 out of 5
16 juni 2020

Ja zeker tevreden, vlotte service

Rated 4 out of 5
16 juni 2020

X

Rated 5 out of 5
16 juni 2020

Ik ben heel erg tevreden. De levering en uitslag waren allebei super snel. Vond het veel fijner dan bij de huisarts.

Rated 5 out of 5
16 juni 2020

Prima service

Rated 5 out of 5
15 juni 2020

Top service! Geen gedoe met de ggd

Rated 5 out of 5
15 juni 2020

Geen feedback!

Rated 5 out of 5
15 juni 2020

Fijne manier om jezelf regelmatig te testen. Snelle manier om jezelf te testen

Rated 5 out of 5
14 juni 2020

Zeker te vreden! Test was heel gemakkelijk af te nemen en het resultaat was heel snel binnen.

Rated 5 out of 5
14 juni 2020

Prima.

Rated 5 out of 5
14 juni 2020

Zeer snel de uitslag.

Rated 5 out of 5
14 juni 2020

Ontzettend snel resultaat, heel fijn en heel discreet, top!

Rated 4 out of 5
12 juni 2020

Erg tevreden

Rated 5 out of 5
12 juni 2020

Top

Rated 5 out of 5
12 juni 2020

Ja ik ben zeer tevreden ook omdat je de uitslag binnen 2 dagen hebt.

Rated 5 out of 5
12 juni 2020

/

Rated 5 out of 5
12 juni 2020

Ik ben tevreden.

Rated 5 out of 5
11 juni 2020

Heel tevreden!

Rated 4 out of 5
11 juni 2020

testalize.me
Rated 5 out of 5
10 juni 2020

Ja, super tevreden. Hele snelle service, ideaal!

Rated 4 out of 5
10 juni 2020

Prima dienst!

Rated 4 out of 5
10 juni 2020

Tevreden, fijne laagdrempelige manier om je te laten testen en een snelle uitslag

Rated 5 out of 5
10 juni 2020

Hartstikke fijn dat je zo snel de uitslag hebt!

Rated 4 out of 5
9 juni 2020

Ja

Rated 4 out of 5
9 juni 2020

Ja

Rated 5 out of 5
8 juni 2020

makkelijk in gebruik, betrouwbaar, discreet en super snelle service.

Rated 4 out of 5
8 juni 2020

Ja!

Rated 4 out of 5
8 juni 2020

Ja heel tevreden. Het werkt dus blijkbaar is het geen probleem, maar ik was wat onzeker of het uitmaakte dat ik mijn test in het weekend op de bus deed omdat hij dan vanwege de post wat langer daar in ligt. Maar dat maakt blijkbaar voor de uitslag en betrouwbaarheid niet uit (ga ik vanuit).

Antwoord van testalize.me NL

Bedankt voor je review. In het weekend verzenden maakt niets uit voor de betrouwbaarheid van de test. Sterker nog, de test kan 30 dagen onderweg zijn om nog steeds betrouwbaar geanalyseerd te kunnen worden. Het langere wachten is natuurlijk wel vervelend.